Foro- Ciudad.com

Fortaleny - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Fortaleny
30-05-07 23:44 #399243
Por:RAZ

La ressaca electoral
Ho comprenc. Sé que esteu molt apenats. Vos pensaveu que en el PP estàvem a soles, però els que esteu a soles sou vosatros.

El "PSOE+Compromís", dien: "Ara sí. Ara si que tirem al PP. "Adeu PP", "Ja n'hi ha prou". Tots junts contra ells !!!".

Han perdut el PSOE, el que mos derrogà el trasvasse d'aigua i tambe ha perdut el Compromís (EU+Bloc) els que no volen l'AVE perquè diuen que va tan ràpid que mata als pardalets.

En Les Corts Valencianes el PP aumenta la seua majoria absoluta. "Adeu Cacalanistes".

En l'Ajuntament de València Capital, també aumentem la majoria absoluta i ademés Izquierda Unida se convertix en "izquierda hundida". S'afona. Desapareix. Adeu.

Guanyem les 3 capitals de Provincia y les seues Diputacions.

Sobre el rollo que mos van armar del Cas Fabra, l'electorat li dóna mes majoria absoluta que abans. Suma un diputat mes en la Diputació de Castelló. I fins en Burriana tenim la majoria absoluta.

En Alacant, sobre el rollo que també mos armaren dels Zaplanistes i Campistes i Terra Mítica i no se que collons.... conservem la majoria absoluta en els mateixos diputats però aumentem en vots.

Sobre el fatídic accident del Metro de València, on la majoria de morts eren de Torrent.... Tampoc la gent es va creure que els va matar el PP. Una atra majoria absoluta del PP en una ciutat sempre governada per l'esquerra. També van caure les principals ciutats del "cinturó roig" de València.

En les Comarques de la Ribera Alta i Baixa on el PP és l'únic que no recolza el mal enomenat "Xúquer Viu"........ Arrasa en ciutats importants com, Cullera, Sueca, Alzira, Algemesí, Carcaixent, Pobla Llarga, Alginet, Benifaió, Corbera, Favara, Antella....... Moltes d'estes poblacions en majories absolutes.

En la Ribera Baixa, una comarca sempre governada per les esquerres.... el PP guanya el Diputat Provincial a costa del PSOE i ademés aconseguim per primera vegada el govern de la Mancomunitat. Som el partit mes votat i que mes numero de regidors a aconseguit.

En Cullera, on es construirà el "Manhattan sense aigua" segons vosatros..... el PP ha aconseguit 15 regidors dels 21 que formen l'Ajuntament. Crec que fins el sereno ha eixit electe pel PP.

Com ja va dir en el seu dia Camps: "No estem asoles, sino que en nosatros està la immensa majoria de valencians i espanyols".

Ho sent molt amics progres. Esteu en un partit que no els vota quasi ningú. Un partit que quasi iguala en vots al Partit del Canabis. Esteu asoles, encara que tinguau socis de companyia.

El PP ha arrasat gràcies a tota la gent que confia en nosatros, que no creu res de lo que manipuleu i també gràcies al Papa que resa pel PP, l'unic partit que sí l'esperava.

Ale, Eclestone, porta els monoplaces que ja hem arrasat. Vaig a buscar-me una tia bona per a què em subjecte l'ombrella (sombrilla) i a vore els Formula 1.

Ahh, se m'oblidava. En Fortaleny declararem "poble d'interés cultural". Quan en tots els pobles es parle de futur, d'inversions, de servicis, de subvencions ambicioses, de carrers bonics i nets, de projectes..... Podran vindre a Fortaleny per a que vegen com es viu després de mes de 3 dècades de majoria absoluta de socialisme.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Elecciones Generales 2016 - Resultados electorales en Fortaleny Por: Foro-Ciudad.com 26-06-16 22:45
Foro-Ciudad.com
0
Elecciones Generales 2015 - Resultados electorales en Fortaleny Por: Foro-Ciudad.com 21-12-15 00:46
Foro-Ciudad.com
0
Elecciones Locales 2015 - Resultados electorales Ayuntamiento de Fortaleny Por: Foro-Ciudad.com 24-05-15 22:58
Foro-Ciudad.com
0
Elecciones Europeas 2009 - Resultados electorales FORTALENY Por: Foro-ciudad.com 10-06-09 18:26
Foro-ciudad.com
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com