Foro- Ciudad.com

Fortaleny - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Fortaleny
18-02-06 09:06 #189313
Por:No Registrado
aclarir conceptes
Vullc reflexionar sobre totes les beties que cadascun de nosaltres de vegades redactem en este foro. Me declarat en infinitat de vegades com una persona del PP i de dretes, açò no significa que no siga una persona moderada.
en tots els partits polítics tant de dretes com de esquerres hi han persones que son extremistes, no per això, tots els de dretes tenen que ser faches i el de esquerres anarquistes o nazis. en açò vullc dir que la majoria de habitants de Fortaleny tant de un lloc com de altre de ben segur que lo que realment volen es un poble unit, democratic i on de ser de un bando o altre no supose que se pase per el carrer i te miren mal o al revés.

sabeu lo gratificant que es parlar de polítca amb una persona que no pensa com tu i saber que igualment te respeta?

a mi hem pasa continuament tinc la gran sort de tindre persones que vullc molt tant amics com familia que no pensen com jo i no dubtaria en cap moment de ajudarlos hasta donar per ells el que fora....

per començar tenim que deixar a part el tema de la Guerra CIvil ja que tots i cadascu de nosaltres forem perjudicats al igual que amb la dictadura, tenim que viure el present i pensar en el futur del nostre poble, el pasat no es pot cambiar però el futur podem millorarlo...


no m´agradiaria ningú es cachondeara de estes paraules, per que si realment algú heu fera demostraria que es el primer que no respecta a les persones de bona fe i que esperen i confien que este poble puga anar millor de lo qe va en compañia de tots i cadascun del Fortalenyers...

Puntos:
20-02-06 23:10 #190949 -> 189313
Por:RAZ

RE:aclarir conceptes
Mentres tinguem un President, que només busque a vengar la mort del seu iaio, no desapareixerà mai el drama que vam viure els espanyols en la Guerra Civil.

La primera va ser, no mes va guanyar les eleccions, que va dir que se sentia orgullós de ser un "Roig" i que la dreta no li va ensenyar res.

Per açò pense que només vol ser President de mitja Espanya i que l'altra mitat, som per a ell, els roïns i els que crispem.

L'última va ser, en la reunió que va tindre este cap de setmana, amb les víctimes del terrorisme, quan María Jesús González, mare d'Irene Villa, li va confessar a Zapatero que la seua filla li continua fent la mateixa pregunta que li va formular quan, sent xicoteta, ETA va atemptar contra elles: "Per què ens ha passat açò?" La resposta del President va ser la següent: "També van matar al meu iaio" (mort durant la Guerra Civil).

Amb esta última declaració, no vull comentar res. Cada ú, que traga la seua pròpia conclusió.

Quan créiem que la Transició havia acabat, ens ix un President, que és una persona ressentida, rancorosa, que vol rescatar el passat, tal vegada, pensarà que li favorirà per raons sectàries i partidistes, però no sap el mal que està fent a tots els espanyols.
Puntos:
21-02-06 21:55 #191484 -> 190949
Por:No Registrado
RE:RE:aclarir conceptes
RAZ, bufa'm l'ou, moniato.
Puntos:
23-02-06 12:12 #192268 -> 190949
Por:No Registrado
RE:RE:aclarir conceptes
Raz eres un moniato.
Puntos:
22-02-06 18:13 #191911 -> 189313
Por:No Registrado
RE:aclarir conceptes
HOLA' PAISANO NO SE QUIEN ERES PERO ME ALEGRO, PORQUE YO TAMBIEN SOY DE DERECHAS PERO SOY DEL BANDO CONTRARIO PORQUE NO MEAGUSTADO LA POLITICA QUE EH CONOCIDO EN ESTE MI QUERIDO PUEBLO Y MENOS LO REFERENTE HANUESTRA IGUESIA COMO CATOLICA CREO QUE PRIMERON NOS OS AVIAMOS DE EXSAMINARNOS NOSOTROS I LUEGO HA LOS DEMAS NO NOSPASE COMO LODE LA PAJA EN EL OJO DEL OTRO Y NO VEAMOS LA VIGA DEL NUESTRO . L
Puntos:
22-02-06 22:12 #192077 -> 191911
Por:RAZ

RE:RE:aclarir conceptes
HOLA PAISANO:

YO TAMPOCO SÉ QUIEN ERES, PERO TE RECOMIENDO QUE TE PRESENTES A LAS AUTORIDADES SANITARIAS PARA QUE TE HAGAN LA PRUEBA DE LA GRIPE AVIAR.
Puntos:
22-02-06 22:33 #192093 -> 192077
Por:

Fusilado por alta traición
En la recepción a las victimas del terrorismo que hizo Rodríguez el viernes pasado, nuestro presidente, el que subió al poder gracias a un atentado terrorista, que después se niega a investigar a fondo, ni siquiera se han hecho las correspondientes autopsias a los supuestos suicidas de Leganes, pretende equipararse a las victimas del terrorismo de sus aliados etarras esgrimiendo como argumento que a su abuelo también lo mataron. Rodríguez sabe de sobra que su abuelo, al que nunca conoció, no le mató ningún terrorista, su abuelo fue puesto a disposición de un tribunal militar, durante una guerra, y condenado por delito de alta traición, el mismo delito que debería serle aplicado a nuestro presidente a sus aliados políticos y a gran parte de la supuesta oposición, si el actual código penal no fuese la basura que es y si las fuerzas políticas, judicatura y fiscalía en España, salvo honrosas excepciones, no fuesen tan demostradamente corruptas, politizadas, patéticas e inútiles como se empeñan en demostrarnos día a día que son.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Llaurí tirurí Por: Un indignat 20-10-05 15:30
No Registrado
5
Demà féu festa o què? Por: No Registrado 11-10-05 13:54
No Registrado
0
Quin descobriment !!!! Por: No Registrado 27-09-05 13:19
No Registrado
4
Atenció!! Modificació en el transvasament Por: ripeven 01-08-05 17:09
No Registrado
2
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com