Foro- Ciudad.com

Fortaleny - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Fortaleny
14-09-05 09:22 #106165
Por:No Registrado
RAZ, deixa'm dir-te unes cosetes
RAZ, veig que eres una persona interessada per la política. Estàs documentat i raones les coses. Però, amb tots els respectes, crec que les teues idees polítiques tenen els peus de fang.

Tu, al igual que moltes altres persones, teniu conviccions polítiques provinents de l'odi i els prejudicis. En altres paraules, la vostra postura política no és fruït de la raó. Tot açò vos fa percebre la realitat distorsionadament (Espanya és la nació més antiga d'Europa, la Comunitat Valenciana és una de les pròsperes d'Europa, ...). També vos fa veure enemics on no hi han (els catalans, els nacionalistes, ...).

Però el que més gràcia em fa és que, encara que pareixeu enterats de les coses, sóu un col·lectiu molt manipulable. Per exemple, la frase que cites de convertir Espanya en els Balcans, la va dir Aznar fa uns dies. I teniu contradiccions molt grans. Tu mateix acabes de reconéixer que tenim coses en comú amb els catalans. En canvi, els dónes l'esquena i t'agenolles cara Madrid. Per què?

"El odio es el camino hacia el lado oscuro, joven Skywalker", li deia el Mestre Yoda a Anakyn Skywalker. I mira com acabà el pobre Anakyn, convertint-se Darth Vader. En Fortaleny hi ha molta gent en "el lado oscuro". RAZ, eres tu un més?

Que conste que tot açò t'ho dic amb el major dels respectes. Bon rotllo, tios !!!!! Chulillo
Puntos:
14-09-05 18:33 #106419 -> 106165
Por:No Registrado
RE:RAZ, deixa\
Amic Tau Pai Pai:

Primer de tot, gràcies per considerar-me una persona documentada i raonable. Només faig lo que puc.

Per segon, crec que en cap moment d'este foro, es pot deduir que parle en odi. Només que me expresse segons els meus ideals.

Tercer: Considerar que Espanya és la nació mes antiga d'Europa, no és cap descalabre. Des que els Reis Catòlics (1.492), van unificar tots els Regnats Catòlics d'Espanya i van invadir l'únic Regne Musulmà (Regne de Granada)... és quan per primera vegada es va vore políticament Espanya com la coneixem ara. Els altres països d'Europa, encara no tenien les fronteres com els Espanyols.

Quart: La Comunitat Valenciana, en els últims anys s'ha convertit en una de les més prosperes d'Europa, encara que també és veritat, que podríem millorar. Documenta't i voras.

Quint: En cap moment he dit que els catalans siguen els meus enemics ni els nacionalistes. Els catalans, per a mi, són els meus veïns del nord, no tinc res en contra d'ells, i els nacionalistes, per a mi, són unes persones que no veuen a Espanya com la veiem els altres. Els respecte, mentre dialogen i no tiren bombes com fan els d'ETA.

Sext: La frase dels Valcans, és veritat que la va dir Aznar fa molt poc. Estic al 100% d'acord. Per a nosaltres, no veiem bo que s'espedace Espanya a base de la força militar ni dels xantatges al Govern Espanyol. Mentre la nostra constitució empare els estatuts d'autonomia i l'espanya de les autonomies, cal respectar-ho. No perquè ho diga el PP, sinó perquè ho diu la nostra Carta Magna.

Sèptim: Els catalans i els valencians, tenim moltes coses en comú, però per això no cal, fer de 2 o 3 o 4 comunitats semblants en cultura, en una sola comunitat. Recorda les 17 comunitats i les 2 ciutats autònomes que reconeix la nostra constitució. Jo no venc a València, però si la venguera... no la vendria tan barata.

Octau: Agenollar-se a Madrid?, que ha de vore la Comunitat Autònoma de Madrid, la que governa Esperanza Aguirre amb nosaltres?. Crec que he deixat clar que de les 17 comunitats, una és Madrid, com València, com Catalunya, com Castella la Manxa, la Rioja, País Basc, Múrcia..... No crec que Camps s'agenolle ni a Aguirre, ni a Matas, ni a Maragall, ni a Ibarra, ni a cap president d'una altra comunitat autònoma. Només sé, que li demanarà al President del Govern d'Espanya, el màxim possible per a València, dins de les formes constitucionals.

Nové: No crec que els que pensen com jo, tinguem odi contra els quals no pensen com nosaltres. No és bo tindre odis, ni menys en un poble que tots som amics i família. Segur que tu eres un amic o un familiar.

Dècim: Que conste que tot açò t'ho dic en el major dels respectes. Bon rotllo, tios !!!!!
Puntos:
15-09-05 11:13 #106661 -> 106419
Por:No Registrado
Ufffffff !!!!
Tens raó, açò està fent-se pesat. I el pitjor de tot és que no va a ningun lloc. Jo ja n'he tingut prou. Espere, al menys, que haja servit per a demostrar que es pot discutir sense insultar-se.

Bé amics, vaig a fumar-me un fly. Vos promec no tornar a discutir amb RAZ. Salut compares!!!! Chulillo
Puntos:
14-09-05 18:56 #106447 -> 106165
Por:No Registrado
monòleg...
Açò comença a ser massà pesat escoltar a aquestes dues persones.

I ho dic de bon rotllo, i no és per a que vos enfadeu!
Puntos:
16-09-05 10:23 #107095 -> 106165
Por:No Registrado
Deixeu en pau a RAZ !!!
Què teniu en contra del senyor RAZ? Què passa, que quant ú vos diu quatre veritats de seguida voleu carregar-vos-el? Una vegada ja ho féreu amb Jesucrist i ara voleu fer-ho amb RAZ.

Senyor RAZ, he de dir que tu i jo tenim moltes coses en comú. Els dos som de dretes i lluitem contra els rojos comunistes per a fer un món millor. I estic segur que tu també eres un catòlic model com jo.

També he de reconéixer que t'admire. Saps tantes coses! Domines la política, la filologia, la història (tant l'espanyola com l'europea), la geografia, la sociologia, ... Bé, segurament acabariem abans si diguerem el que no saps. I paréixes un home de món, que ha viatjat molt. I eres molt intel·ligent: la teua lògica és contundent, la gent de seguida es veu desarmanda front als teus arguments.

Però a mi no m'enganyes. Tu no eres de Fortaleny, eh pillín? Si tinguérem una persona tan savia en Fortaleny ho sabríem tots. Tu deus ser un catedràtic d'alguna universitat, un ex-ministre o alguna cosa així, a que sí? T'he pillat, eh?

Val, un abraç molt fort. Continua així.
Puntos:
16-09-05 11:20 #107106 -> 107095
Por:No Registrado
SOU LA MATEIXA PERSONA?
A VORE SI ES QUE SOU LA MATEIXA PERSONA:
ESCRIVÀ DE BALAGUER = RAZ ???

A NOSALTRES TAMPOC ENS ENGANYES...
Puntos:
16-09-05 17:28 #107280 -> 107095
Por:No Registrado
RE:Contestació a Escrivà de Balaguer
Amic Escrivà de Balaguer:

Gràcies per els teus elogis i agraïsc que tingues la meua forma de pensar.

Et vull assegurar, que sóc de Fortaleny. He nascut ací i continue vivint ací i espere morir-me ací. Sóc fill, nét i besnét de gent de Fortaleny.

Estic d'acord, que alguns, quan no tenen arguments per a contestar o debatre, volen aïllar-lo. Però això ja ho van fer, en la Revolució del 34.

També, quan troben a mes d'una persona en este foro, que coincidix en les nostres idees, creuen que som la mateixa persona. No poden acceptar, que a Fortaleny hi ha mes d'una persona que no pensa com ells. Recorde que en les últimes eleccions, tant locals, generals, autonòmiques com a europees... som de centro-dretes, el 49% del poble. (Mig poble).

També vull recordar, que volen confondre la gent, dient que tu i jo som la mateixa persona, com ja he-ho van fer en el nostre President Local del PP, al confondre'l en mi, i també en Tranquimacin.

Lo pitjor de tot açò és, que mentre a Fortaleny, es discutix que si som catalans, valencians, espanyols, dictadors, Franquistes, colpistes, si mos invadixen els catalans o els madrilenys, monarques o republicans....... i no sé quantes favades mes..... altres pobles, estan fent rotondes, polígons industrials, vivendes per a jovens, guarderies, donant bons servicis en els Centres de Salut, aconseguint ajudes de la Diputació i Generalitat per a millorar la qualitat de vida dels seus ciutadans.....

Jo, per descomptat, vull per a Fortaleny, el mateix que estan fent els altres pobles veïns.
Puntos:
16-09-05 17:32 #107284 -> 107280
Por:No Registrado
RE:RE:Contestació a Escrivà de Balaguer
digues on donen tot això i anirem a per algo
Puntos:
16-09-05 17:42 #107297 -> 107284
Por:No Registrado
RE:RE:RE:On donen tot aixo?
Si l'Alcalde llegira el BOE i el DOGV, he-ho sabria, que es el seu dret. I si tu escoltares al PP, he-ho sabries també..

L'any passat, el PP de Fortaleny, li va tirar en cara a l'Alcalde, de perdre 80 ajudes per al nostre poble.

Tot això, el PP de Fortaleny, he-ho va publicar, per a informar al poble, posant en cada subvenció que no es va demanar, el numero de BOE i DOGV i en quina data es va publicar.
Puntos:
16-09-05 18:58 #107346 -> 107297
Por:No Registrado
RE:RE:RE:RE:On donen tot aixo?
he-ho.....no existeix...s'escriu ho..sols ho.si jo escoltara al pp de Fortaleny acabaria igual d'intoxicada com tu.
Puntos:
16-09-05 21:21 #107436 -> 107346
Por:No Registrado
RE:RE:RE:RE:RE:On donen tot aixo?
Pregunta-li a l'Alcalde, si ha demanat la subvenció dels 18.000 euros que donava la Diputació Provincial (governada per el PP, per cert), als municipis menors de 6.000 habitants i que el seu termini s'ha acabat el passat 31 d'agost.

Mentres tinguam un Alcalde que no s'entera i alguns del poble que no volen vore-ho.... serem la risa de la Ribera Baixa i Alta.

No hi ha mes sego, que el que no vol vore.
Puntos:
17-09-05 09:33 #107504 -> 107436
Por:No Registrado
RE:RE:RE:RE:RE:RE:On donen tot aixo?
Doncs tu deus estar molt fumat perque estas molt ensegat.
Raz no et tanques a casa i busca amics per eixir no sigues tan aburrit.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
carreters impunes? Por: No Registrado 30-08-05 17:53
No Registrado
7
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com