Foro- Ciudad.com

Fortaleny - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Fortaleny
08-09-05 20:16 #104164
Por:No Registrado
foro fortaleny

Quin estat de dret voleu defendre en general, i en particular en aquest foro, si coarteu la llibertat d'opinió i d'expressió de molts dels col·laboradors?
Vosaltres que segur que si vos pregunten direu que sou oberts de pensament?
Sou uns fariseus. La gran majoria de la gent a la que heu vetat l'opinió
també té dret a dir el que pensa. Fins d'un insult en democràcia se'n pot traure algun bon raonament -a favor o en contra de qui l'ha professat, també cal dir-ho -.

Vosaltres que decidiu quina ha de ser la finalitat ha de tenir aquest foro: quina altra finalitat ha de tindre un espai com aquest, si no és la de la comunicació?

No entenc, i acabe ja, perquè en este foro hi han opinions de primera i de segona, opinions vàlides i no vàlides.

Per tant demane que tinguen cabuda totes les opinions, perque TOTES són bones en sí, no tant com a fí en elles mateix, més bé com a mig, el que fa que s'establisca un estat de comunicació completa del qual ens beneficiarem tots ben segur.
Puntos:
08-09-05 21:09 #104204 -> 104164
Por:No Registrado
RE:foro fortaleny
No se perque utilitces tant aquesta paraula, fariseu, amb altra identificacio ja la vas utilitzar, perque no crec que ningu mes la utilitce. Podries explicar-me el seu sentit?
Jo soc dels que esta en contra del funcionament del foro, pèrò no en contra de que cadascu done la seua opinió i s'exprese com vullga, sols demanem que no s'utilitze per a insultar a la gent lliurement des de l'anonimat. Cadascu pot opinar el que vullga i exposar els motius de pels que esta a favor o en contra d'alguna cosa, però no limitar-se a insultar i burlar-se de la gent.
Puntos:
12-09-05 08:54 #105162 -> 104164
Por:No Registrado
RE:foro fortaleny
Que bonics que es veuen els bous des de la barrera! Altre "gallo te cantaria" si fores tu l'objecte dels insults que, continuament, es proferixen en el foro. Què te penses, que per anar de "progre" tens més raó que ningú? Pues va a ser que no. NO als insults en el foro des de l'anonimat.
Puntos:
12-09-05 13:37 #105313 -> 104164
Por:No Registrado
El concepte de llibertat d'expressió
Anem a vore, jo crec que ací hi ha una confusió molt gran en quant al concepte de llibertat d'expressió.

Llibertat d'expressió no vol dir que pots dir absolutament tot el que tu vullgues. Féu la prova: Quan vegeu un Patrol de la Guardia Civil, fiqueu-se a dir-los de fills de putes en avant. Després, quan esteu dalt del cotxe cara el "quartel", expliqueu-los que estem en un estat on hi ha llibertat d'expressió i que podeu dir el que vullgueu. Possiblement es descollonaran i potser s'escaparà una bofetada. I la multa serà guapeta. Però compte!!! No féu aquest experiment amb la Guardia Civil de Roquetes de Mar. Esteu avisats!!

Ho enteneu ara? Llibertat d'expressió significa que tu pots difondre la teua opinió sobre qualsevol cosa, però sempre no utilitzes termes que puguen resultar ofensius a altres persones. Si no estàs invadint la llibertat de la persona ofesa, ja que tots tenim el dret de ser respectats. Açò encara és més greu si la persona que insulta ho fa des de l'anonimat, perquè apart de maleducat és un capullo.

Que tingau un bon dia !!!
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Adéu foro,adéu. Por: No Registrado 05-09-05 18:24
No Registrado
0
Mal poc trellat de foro Por: No Registrado 01-09-05 16:29
No Registrado
2
Sobre el foro Por: No Registrado 31-08-05 13:40
A.
1
1ª festa "foro" Por: No Registrado 30-08-05 18:32
No Registrado
1
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com