Foro- Ciudad.com

Faura - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Faura
10-02-10 13:44 #4628166
Por:valencianeta

Esquerra-Faura presenta el primer número del butlletí Les Valls Sí
Esquerra-Faura presenta el primer número del butlletí Les Valls Sí.

Aquest dissabte 6 de febrer ha tingut lloc la presentació del nou butlletí informatiu d’Esquerra-Faura, Les Valls Sí, al saló d’actes de l’antiga biblioteca del municipi. L'acte va comptar amb la presència de militants i amics del partit republicà.

“Després de les eleccions municipals de maig de 2007 en què no aconseguirem representació al Consistori de Faura per pocs vots, ja avançàrem que no anàvem a ser flor d’un dia i que treballaríem pel nostre poble i la nostra comarca” explicava Domènec Garcia, president d’Esquerra Faura i director de la publicació republicana. “En aquest número”, va exposar el dirigent independentista, “dediquem la portada a la inclusió de Faura i Benifairó a la Xarxa de Ciutats valencianes Ramon Llull gràcies al precs que presentàrem la gent d’Esquerra als plenaris d’aquest dos municipis”. A més, a la publicació es poden llegir un article de Josep Ribera, “Les gavines del PP”, i la secció “Llengua d’espart”, textos en els que s'analitzen l’oposició de la dreta i els arguments acientífics que hi aportaren per votar en contra dels precs.

Les Valls Sí, tal i com va explicar Garcia dissabte, és una publicació que també vol donar veu a altres persones o associacions de la comarca. Amb aquest motiu, naixen les seccions “L’enquesta”, on gent diversa respon a una pregunta d’actualitat, i la contraportada “Fent Comarca”, que en aquest primer butlletí conté una entrevista a Rafa Serrano, president del Col·lectiu LGTBI del Camp de Morvedre, Diversa-ment.

La publicació tindrà una edició periòdica i amb ella es busca “explicar la feina d’Esquerra no només a nivell comarcal sinó també als ajuntaments del País Valencià on tenim regidors, al Congrés dels diputats de Madrid i al Parlament Europeu”, declarava la presidenta d’Esquerra-Camp de Morvedre, Núria Arnau. “Distribuirem exemplars per tota La Vall de Segó però també tenim una versió en pdf al web. A més, qui vulga rebre’l a casa seua, només ha d’omplir la butlleta que hi apareix impresa o sol·licitar-ho per email” concloïa la presidenta republicana.

Podeu descarregar el primer número de Les Valls Sí a la següent adreça:
Flecha https://ww.esquerra.cat/campdemorvedre
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
FAURA Programa de Fiestas 2013 - Santa Bárbara Por: Foro-Ciudad.com 14-08-13 08:48
Foro-Ciudad.com
0
Faura (100%) - Resultado Elecciones Generales 2011 Por: Foro-Ciudad.com 20-11-11 19:09
Foro-Ciudad.com
0
FAURA - Resultados Elecciones Municipales 2011 Por: Foro-Ciudad.com 22-05-11 22:40
Foro-Ciudad.com
0
FAURA Listas Electorales Municipales 2011 Por: Foro-Ciudad.com 03-05-11 13:32
Foro-Ciudad.com
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com