Foro- Ciudad.com

Carcaixent - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Carcaixent
15-10-13 20:32 #11634948
Por:No Registrado
Carcaixent en festes
Crec que és la primera volta en la meua vida que veig que un poble es tira quasi un mes de festes locals... per què programats hi han 16 díes. 16 díes!!! Però dues setmanes abans la gent ja va de xarangues, disfresses... etc. Allò que no puc entrendre, ni entendré, és el poc civisme de molts carcaixentins: botelló a qualsevol carrer, amb els conseqüents mals olors per les orines i vòmits, a més del muntó de deixalles que es deixen per les aceres i que no són arreplegades de seguida, amb la conseqüent mala imatge que dóna al ciutadà o visitant. Això no és tot, i és que, no ténen prou diversió amb els actes i les discomòbils que es dediquen a trencar espills retrovisors de cotxes o ratllar-los amb claus. Això no ho he vist mai tampoc...
Però és que la impressió que em dóna molta gent a Carcaixent és aquesta, la d'incívics. Sí, molts carcaixentins no saben ni tan sòls estacionar corrrectament el seu vehicle, és a dir, en carrers on els espais són prou justets, on poden estacionar dos cotxes, estaciona un. A més, he vist cotxes amb rascades fetes pels mateixos veïns mentre entren o surten d'un garatge o passen de per ahí i si li peguen un colpet, doncs res.
També hi han molts que els diverteix, sembla, llançar escopinyades contra els parabrisses dels vehicles.
Molts també, en una mostra de civisme, quan trauen el gosset a passejar i l'animal fa les seues necessitats, aquestes les arrepleguen en una bosseta. Fins ahí tot bé. El però, és que MOLTS com no troben una paperera a prop, doncs llancen la bosseta amb el regalet dins al mig del carrer i, clar, els cotxes al seu pas la xafen, amb la conseqüència que tots es podeu imaginar... i si, a més, a això li sumem que els vehicles de neteja de carrer i personal de neteja viària, en alguns carrers brillen per la seva absència...
Total, que desgraciadament la imatge que em dóna aquest poble és prou negativa. Gent incívica, egoïsta i bruta. No crec que torne més a aquest poble, amb deliris de gran ciutat, però que no li aplega ni a la sola de la sabata als pobles o ciutats dels voltants.
Açò, vull aclarir, que no és més que una opinió personal, que no es generalitza i que, a més, no es pretén altra cosa que vore si vos entra un poc de vergonya i rectifiqueu el vostre comportament... encara que no tots els carcaixentins, per fortuna, sou iguals.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Elecciones Generales 2016 - Resultados electorales en Carcaixent Por: Foro-Ciudad.com 26-06-16 22:26
Foro-Ciudad.com
0
Dinero por informar nuevas aperturas de hostelería Por: No Registrado 25-03-13 01:17
No Registrado
0
Bienvenidos al foro de carcaixent Por: No Registrado 07-05-08 09:49
No Registrado
3
Conducción molesta Por: No Registrado 03-04-08 21:18
No Registrado
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com