Foro- Ciudad.com

Benimodo - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Benimodo
20-09-08 22:39 #1201967
Por:1010

ELS CONTERS CLARS!!!
Com podem començar?? Els festeros de l'any 2008 (UMB), en la escusa de que va PLOURE el dissabte de bous, no han pogut fer unes festes com toca. Pero a on esta els diners de mes que els a donat l'ajuntament?? Per que realment de festes cuants dies l'han fet? Per que si el festival humoristic es fa cada dos anys, aixo no es considera festes del poble.??? i els han regalat una o les dos discomobils (o aixo es comenta per el poble) O que penseu??.

A on estan les orquestes que altres festers amb menos ajuda de l'ajuntament han segut capasos de fer???
Parlem d'este any??? Que faran la peña la TRONA?? Esperem que per el be de tots sapigen administrar mitllor els diners i fer unes festes com toca.

Puntos:
23-09-08 15:15 #1211066 -> 1201967
Por:DELARIB

RE: ELS CONTERS CLARS!!!
estic segur que tant de bo ho faran be perque per a fer-ho millor que la colla de musics no fa falta molt. segur que els conters de la banda estan ben plenets ara que d'asi poc es canvía la presidència segons diuen
Puntos:
24-09-08 21:46 #1217887 -> 1211066
Por:raneta

RE: ELS CONTERS CLARS!!!
Lo primer..clar que pots, i deus expressar-te amb llibertat, aci i on siga..faltaria més!
I també pots canviar la manera d'expressar-te...jo ho faig continuament.
Però les ultimes vegades escribires coses un poc fortes i ofensives.
Es veritat que les festes han estat fluixes (per dir-ho suau), i sí, tingueren mala sort en bous l'any passat...però la Banda sempre serà ben mirada en Benimodo..i tots vosaltres ho sabeu.
Ahh..un apunt a lo que digueres de que als bous soles van quatre. En un poble de 2000 habitants es trauen uns 500 pases, no està mal, no???
Puntos:
25-09-08 15:46 #1220926 -> 1217887
Por:DELARIB

RE: ELS CONTERS CLARS!!!
home doncs fa molt que no ixes al carrer no? perque yo no senc lo mateix que tu, pero bueno alla ells i la seua ``integritat´´que ha quedat ben clar, on es classifica....
Puntos:
28-09-08 06:41 #1230813 -> 1217887
Por:_mr_

RE: ELS CONTERS CLARS!!!
Raneta, es deveres que la banda tingué mala sort en els bous i les festes han sigut una presa de pèl , pero tu creus que la raó de fer unes males festes és degut als pocs diners que traguerem en els bous ? Doncs be, et vaig a demostrar que no es aixi , ja que
per a fer festes fan falta altres coses que son molt importants : imaginacio i ganes de treballar.

Es va fer la ofrena. ( tu creus que es pot fer un acte aixi a les set de la vesprada en la calor que feia ?) donava pena per no dir risa … jo recorde que en l’ultim any que la banda va fer les festes , la ofrena donava gust : feren una maqueta de l’esglesia del poble meravellosa i per lo que diuen , en molts pocs diners . un altre any, uns altres festers desfilaren amb melons i carabasses decorats . va ser impresionant , cosa mai vista. Totes estes actuacions amb varies comissions de festes s’han fet amb pocs diners , moltes ganes de treballar , molta ilusio i amb molta imaginacio.

Lamentablement no s’ha fet la volta a peu i es una llastima perque molts aficionats de benimodo i de altres pobles s’havien fet la ilusio de vindre a correr per la importancia que havia adquirit aquest event. Saps que val fer aquest acte? Doncs una miseria : nomes la mera faena , perque els trofeus els paga l’ajuntament ; les samarretes les paguen algunes empreses i l’organitzacio va a carrec de la penya “els coixos de carlet” . total , molts pocs diners .

Es posible que una banda de musics , com la que tenim , no amenitze en algun grup instrumental ninguna de les tres mises en honor als nostres patrons seguent la UMB la organitzadora? Es normal perque si lliges al llibre de festes hi ha un escrit que diu : “es un any molt especial perque cantem les tres mises dels nostres patrons” . normal , i si hi hagueren 70 mises tambe les cantarien… en els diners que s’hagueren pogut estalviar en la coral ( perque o cobraren molt o anaven a preu de saldo ) molt be haguerem pogut fer una bona ofrena , o la volta a peu , o fins inclus una bona mostra de doma de cavalls , perque les despeses d’aquesta demostracio equina nomes son la megafonia i un sopar per als components d’este grup , que no fa falta fer-lo en el Maxim’s de Paris , sino que en quatre conills i quatre pollastres amb tomaca i pimento hagueren quedat ben contents.

Raneta , per tot açò que et conte et vull dir que els diners no ho fan tot . per a fer bones festes tambe fan falta ganes de treballar i molta imaginacio.

Molts musics estem decepcionats, perque, despres de l’ esforç que hem fet venent loteries ens haguera agradat donar una millor imatge a tot el poble.
Puntos:
05-10-08 14:29 #1257599 -> 1230813
Por:delarib

RE: ELS CONTERS CLARS!!!
ai mare vos toregen com volen, no sigau tontos que lo de la coral esta clar, si nos mireu que presideix aquesta asociació
Puntos:
05-10-08 14:37 #1257619 -> 1257599
Por:delarib

RE: ELS CONTERS CLARS!!!
y ademes yo se que els musics no eu sigut particips d'aquesta chafardá de festes, aço a sigut la barabassada mes gran que he vist en l'historia del poble, y no m'enalegre pel poble ni per els musics sino per la gent prepotent que es pensava que es menjava el mon i el mon s'els a menjat a ells. Volta a peu? si no hi ha alcohol y derivats aliens, aixo no es un acte bo per a festes, la tira y arraste? doncs si no hi ha alcohol? no hi es bon acte per a festes
mira aço a sigut molt simple, -fem els actes que mes lluixguen, ens ahorrem els altres y tapem foradets mes precissos
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
MEJORA Y ADECUACIÓN DEL SERVICIO DE ENERGIA ELECTRICA AL CASCO URBANO, CON TRASLADO DE CENTRO DE TRANSFORMACIÓ... Por: Foro-ciudad.com 02-02-10 00:48
Foro-ciudad.com
0
1.000 euros per al millor chiste del mes Por: ladrondecalcetines 10-01-10 19:20
No Registrado
69
A los que trabajan que les den. Por: No Registrado 12-09-09 11:35
Abejita Maya
38
Aprobados 378.932 € para el Ayuntamiento de Benimodo Por: Foro-ciudad.com 04-12-08 01:29
Foro-ciudad.com
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com