Foro- Ciudad.com

Bèlgida - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Bèlgida
31-03-09 23:04 #2023661
Por:No Registrado
Propostes per a fomentar la festes de Bèlgida
He llegit en diversos missatges que les festes de Bèlgida cada vegada van a menys i es la pura realitat. Jo recorde que quan érem petits les festes es vivien amb més clamor i m'agradaria que tans els vells recordaren aquells dies vivint-los de nou, així com també que nosaltres pugem ensenyar als més xicotets lo bé que seu muntem i el camí que tindríem que seguir per a que tot agafara un nou rumb.

Vull parlar-vos de dos festes; primer la Dansà, ball tradicional i valencià on els n'hi haga. ¿Que ha passat? Jo crec que la gent sa cansat i sa aburrit de la nostra dansà, em pareix molt bé que es vulga continuar una tradició (jo soc el primer que no vull perdre les tradicions i per això estic escrivien este missatge), però el fet que en Sant Ramon es balle la Dansà tradicional no vol dir que no es puguen ensenyar uns altres passos per a les danses i ballar altres dies, com podria ser en la nit de les desfreses del dissabte (segur que s'animaria molta més gent que la que hui en dia es reunix al voltant de la font) com qualsevol altre dia en festes patronals d'Agost.
Quasi tots els pobles tenen grups de dançes, grups de gent jove, activa i on també n'hi ha de gent més adulta, clar que si, perquè el poble el formem tots, que quan hi ha alguna trobada d'escoles o trobada de dançes es visten amb els vestits tradicionals, la peineta, les sabates de llaurador, les calces i se'n van a ballar per ahí i a disfrutar de la nostra cultura.
A mi m'agradaria que es creara un grup de dançes i que la gent col·laborara a rependre esta bonica tradició.
La segón festa de la que vos vull parlar es la de la nit de les paelles d'Agost, on tota la gent eixia amb els pincells de casa i amb la imaginació per deixar ben bonic el nostre poble, crec que ahí ningú no em pot negar que tota la gent participava i el que es més important seu pasabem be i es divertíem amb els nostres veins, recorde la taula tan llarga que montavem al carrer Sant Antoni (així com també en tots els carrers del poble) per sopar tota la gent amb harmonia i de festa.
¿On s'han quedat ixos sentiments? ¿Que pasa amb la gent? ¿No volen reviuré ixes sensacions? Jo propose per este any que la gent que estiga d'acord en rependre esta festa, ho faga, fer un grup de gent (adulta i jove, i si som molta fer diversos grups, encara que no crec que la gent responga tan be), traure una idea (i també els diners, perque la pintura no la donen) i decorar un carrer elegit a l'atzar.
Crec que seria genial i seu pesaríem de lo més be.
Ací deixe estes dos propostes per vorer que opina la gent.

Bona nit

Christian

Puntos:
31-03-09 23:17 #2023778 -> 2023661
Por:No Registrado
RE: Propostes per a fomentar la festes de Bèlgida
Christian que ve que hajes tret aço a l'aire, hem vens de perles per a recordar-te que jo continuaría ballant si tú com a parella meua no hagueres deixat de fer-ho. T'enrecordes?.
¿Com van a seguir-se les tradicions si la gent jove no ens sentim involucrats en algunes tradicions?.
Ara que has nomenat aço supose que no t'importará tornar a ballar en mi, no?

Besitos Kinto! Muy Feliz
Puntos:
31-03-09 23:37 #2024011 -> 2023778
Por:No Registrado
RE: Propostes per a fomentar la festes de Bèlgida
Jajaja, clar que no. Esta vegada et pose la primera de la llista. Si es que en aquells anys la feina s'amuntonaba i no tenía prous dies per a ballar amb totes.

Un beset i bona nit
Puntos:
01-04-09 17:42 #2027500 -> 2024011
Por:No Registrado
RE: Propostes per a fomentar la festes de Bèlgida
Tot el que digueu, esta molt be' pero que no quede en paraules ¿sabeu perque es va acabar les pintades Dels carrers? perque falta iniciativa e ilusio, i perque es necesita molta marcha tots el añs i ganes per a que no es convertixca en una rutina, i les festes de carnestoltes la dansa de Belgida es super aburrida , si que es podrien añadir pasos nous i ferla mes mogudeta pero s'ahuria de crear una escola de dansa i tindre bons mestres per aprende i durant el mes d'agost estaria be fer cine el diumemges. Tants locals que te el ajuntament, ¿perque no dedicar uno per a fer tambe cine en el invern?, estaria molt be, posar un preu baratet i fer pel-licules, encara que siguen de temporades pasades, en altres pobles es fa i esta molt be. tambe es podria crear una escola de senderisme per a fer marches per tota la vall. soc nova i en diuen PANDERETA.
Puntos:
01-04-09 17:58 #2027579 -> 2023661
Por:No Registrado
RE: Propostes per a fomentar la festes de Bèlgida
Hola Cristian crec que has tret un tema clau...estic dacort amb tu en tots els temes que has tractat...espere que molta gent llegeisca el teu comentari i que entre tots els joves que tenim ganes de que el poble torne a tindre VIDA pugam aportar solucions o apollarnos entre NOSALTRES per a posar en marxa una eixida a aquesta situacio...!!!


GRACIES...
VICKY Muy Feliz
Puntos:
01-04-09 18:50 #2027999 -> 2027579
Por:No Registrado
RE: Propostes per a fomentar la festes de Bèlgida
CHRISTIAN ALCALDE !!! Enseñando la lengua Guiñar un ojo
Puntos:
01-04-09 21:05 #2028846 -> 2027999
Por:No Registrado
RE: Propostes per a fomentar la festes de Bèlgida
pues no estaria mal christian de alcalde perque te mol bones propostes,magrada.una veina
Puntos:
01-04-09 21:03 #2028835 -> 2023661
Por:No Registrado
RE: Propostes per a fomentar la festes de Bèlgida
Jo espere que no es quede tot en paraules i si comença la gent a donar el seu apoyo com a fet Vicky, crec que perfectament es pot quedar, parlar i moure una marcheta.

Jo ara no es que disponga de massa temps però em compromec agudar en tot el que puga.Crec que seu val la pena pelear un poc i sacrificar-se

Christian

P.D. Kiko ves espai, que ara volen fer-me alcalde a mi, jejeje.

Puntos:
01-04-09 21:48 #2029157 -> 2028835
Por:No Registrado
RE: Propostes per a fomentar la festes de Bèlgida
Y no dudes que te votaria, siempre y cuando llevaras, la mitad, solo la mitad de mi programa debajo del brazo, fijate no te voy a exigir mas.
Estoy disgustadillo Christian, hay mucha tela que cortar, hay un fondo mas malo de lo que yo creia, no se trata de impulso solamente, de corazon, hay que poner la cabeza, no se pueden destrozar los sentimientos de nadie, el tejido humano es el pueblo, no están destrozadas las fiestas, somos nosotros los que no tenemos alegria.
Que porqueria de foro el de hoy, cuanta mediocridad, ya ves que alguien llama maldad.
Estoy preparando mas escritos, pero quiero darme un descanso por obstruccion mental.
saludos
Kico
Puntos:
03-04-09 23:10 #2041250 -> 2029157
Por:No Registrado
Cor o Cap?
Kiko, no sé en quina part del missatge que vaig escriu-re interpretes que vull destruir els sentiments d'algú. No era el que volia transmetre, això teu assegure. Tampoc no he dit que les festes estiguen destrossades (on he escrit jo això?) Tan sols he dit que estaria bé rependre activitats que féiem abans i que jo meu passava d'alló més be, no li posse un arma en el cap a ningú per a que pense igual que jo; tan sols done una opinió de com podermillorarles festes, això no vol dir que estiguen destruides.


No he parlat mal de ningú, ni he dit noms ni me referit a ningú, tan sols he parlat de la situació que veig (sempre des de el meu punt de vista)en el poble. D'algunes coses es responsable l'Ajuntament i d'altres els veins del poble (jo un entre ells).


I per últim no sé si ho farà la meva joventut, però jo normalment sempre em deixe portar pels meus sentiments, pel que m'ix del cor i després pense. Algunes vegades m'enganye però que alce la ma qui no s'equivoca de ves en quant.


Des de hui vaig a quedar-me en segon plànol, vaig a vorer que diu la gent i vorer com enfoques el tema per reconduir-los pel camí que vas començar. Tan sols m'agradaria que la gent es respectara i no es clavara en la vida personal de cada persona, cada un es lliure per fer el que vulga en la seva vida i com diu el refrany "cada un en sa casa i Deu en la de tots"


Agur

Christian
Puntos:
04-04-09 00:07 #2041553 -> 2041250
Por:No Registrado
RE: Cor o Cap?
hay Christen Christen, me habia asustado, he leido tu escrito y me he dicho, de que habla este muchacho, que yo he dicho que el ha dicho que las fiestas estan destrozadas, que ha herido los sentimientos... Madre mia, he vuelto a leer el escrito a que te refieres y me he dado cuenta que te ha pasado como a Vicki, que no leeis entre lineas, creeis que todo lo que se dice en un escrito se refiere a vosotros, y a veces es una queja, un lamento, un pensamiento en voz alta, y te lo decia a ti despues de invitarte a ser alcalde.
me estaba lamentando de la crispacion del foro de los insultos que machacan los sentimientos humanos, de la tela que nos queda por cortar, para modelar a la condicion humana y sea mas humana.
imaginate que hoy, que esta el foro de puñetera pena, siento pena, verguenza, encima Lola, dice que me conoce,(yo prefiero no conocerla) y me dice lo que tengo que hacer, que esto es un fregado o no se que. despues de aclararte este mal entendido no quiero seguir, porque seguro que me sale la vena del "disgustillo" que tengo y me lo vayas a mal interpretar
tranki tio
Kico
Puntos:
01-04-09 21:53 #2029192 -> 2028835
Por:No Registrado
RE: Propostes per a fomentar la festes de Bèlgida
Hem pareix perfecte que Christian y Vicky hajen donat la cara. Pero Christian no habies proposat fer les paelles pel dia per a poder anarsen tots els joves de festa a Otos?, ¿Cóm quedem?, si aneu de festa no podeu pintar el carrer com antes.
e sentit tamé que no estas ampadronat en Belgida, es veritat?. molta boqueta pero desde quan no balles les dances? com digeu la llengua no te os , encara que es contradiu.
Puntos:
01-04-09 22:23 #2029417 -> 2029192
Por:No Registrado
RE: Propostes per a fomentar la festes de Bèlgida
Jajaja, que gràcia em fa! No n'has endevinat ni una tio/a.

1a. Había proposat fer les paelles per el día per a gaudir de la festa, no he dit pa res, que volía fer les paelles de día per anar de nit a Otos. Es va comentar que estos ultims anys la gent no es queda en el trio perquè tota le gent jove se'n va a Otos. Torna a llegir els missatges com mana.

2a. Ves a l'Ajuntament i Rubén et dirà si estic o no empadronat a Bèlgida... bueno, com sé que no tens que anar teu dic jo, sí que estic empadronat a Bèlgida.

3a. Fa molts anys que no balle les danses, i el motiu es el que vaig dir al meu missatge, no les balle perque em resulten aburrides.

Bona nit i vorer si llegim millor

Agur

Christian
Puntos:
02-04-09 09:32 #2031013 -> 2029192
Por:No Registrado
RE: Propostes per a fomentar la festes de Bèlgida
POR TU MANERA DE HABLAR...CREO QUE TE MOLESTA BASTANTE LAS IDEAS QUE DA CRISTIAN, CREO QUE EN VEZ DE INTERNTAR TURBIAR LO QUE ESCRIBE...PODRIAS INTENTAR CONSTRUIR IDEAS...NO TE REPROCHO NADA, PERO ESCRIBO MI IMPRESION...POR FAVOR INTENTEMOS NO JODERNOS Y APOYARNOS MAS...REPITO NO QUIERO QUE TE MOLESTEN MIS PALABRAS...


GRACIAS Y DISCULPA...SALUDOS!


CHISTIAN SIGUE ASI...!!!!UNA ADMIRADORA/OR...
Puntos:
02-04-09 16:58 #2033372 -> 2031013
Por:No Registrado
RE: Propostes per a fomentar la festes de Bèlgida
DES D'ACÍ DÓNAR EL MEU SUPORT A CHRISTIAN PEL FET D'HAVER TRET DE NOU A ESCENA UNA TRADICIÓ QUE PAREIXIA JA OBLIDADA COM ÉS LA DE DECORAR I PINTAR ELS CARRERS LA NIT DEL 8 D'AGOST. ÉS UNA ACTIVITAT DIVERTIDA QUE PODRÍEM TORNAR A REPRENDRE PER A AQUEST 2009 AMB IL·LUSIÓ. DE SEGUR QUE SI S'HO MONTEM ACÍ BÉ EIXA NIT, NO SERÀ NECESSARI ANAR DE FESTA A OTOS.

D'ALTRA BANDA, PENSE QUE HA ESTAT DE MÉS EL COMENTARI EIXE QUE LI HAN FET A CHRISTIAN SOBRE SI ESTAVA EMPADRONAT O NO A BÈLGIDA. PER A MI, ÉS UN MÉS DEL POBLE JA QUE FA EL SEU DIA A DIA ACÍ, ESTIGA O NO ESTIGA EMPADRONAT, COSA QUE NO ENS DEU IMPORTAR A LA RESTA.

ÉS EL QUE PENSE.

M'ALEGRA VORE QUE PUGA FUNCIONAR AL POBLE UN FORO D'OPINIÓ.

FEM PER MANTINDRE'L VIU ENTRE TOTS.
Puntos:
02-04-09 17:02 #2033386 -> 2031013
Por:No Registrado
RE: Propostes per a fomentar la festes de Bèlgida
¡CUANTA TONTERIA! PAREGUEU XIQUETS MLOTS SOMNIS TINGUEU, PERO ESTIC SEGUR QUE TOT S'A DEQUEDAR EN PARAULES I LES PARAULES SE LES EMPORTA EL VENT , AIXI ES QUE MES VAL QUE NO ES BARALLEU I ES DEDIQUEU A OBRIR ELS ULLS I SIGAM REALISTES , NO SA DE FER RES PERQUE ESTE POBLE ESTA CONDENAT A SER UN POBLE DORMITORI , LA GENT QUE VE S'ABURRIX SI ESTA MES DE UNA SEMANA I ESQUE SRS MIOS DIGAU LO QUE DIGAU NO HIA RES A FER PERQUE LO QUE ES COMENCA ,DURA TOT LO MES UN AÑY DESPRES CAU EN EL OBLIT I SI EN DIGUEU,CATASTROFIC VOS DIRE QUE EN TE IGUAL, SOC REALISTE AU .
Puntos:
04-04-09 04:42 #2042017 -> 2023661
Por:No Registrado
RE: Propostes per a fomentar la festes de Bèlgida
EN AQUEST POBLE NO ES POT FER RES,
LA GENT PAREIX QUE TINGUI POR,NO SE PERQUE..?
SI UN ,NO ES TIRA PRIMER EL ALTRES NO ES TIREN,ES AIXI

TRIST PERO CERT¡

NO SE SI ASO ES POT APAÑAR D ALGUNA FORMA , NI SI SAPAÑARA, LA GENT ES UNA CAGETA, SOLS VOLEN COTILLEOS I EN VEU VAIXA

JA NO SE NI EL QUE DIC, PERO ESQUE ESTE POBLE ES JA.... MASS...A¡¡
NOMES CRITIQUEN UNS ALS ALTRES HI NINGU, FA RES, NI EL QUE LI PAREIX BE,NI EL QUE XARRA EN VEU VAIXA, QUE NO LI PAREIX BE.

NO SE QUE DIRTE,ES COMPLICAT, SIGENT COM SOM
Puntos:
04-04-09 17:07 #2043510 -> 2042017
Por:No Registrado
RE: Propostes per a fomentar la festes de Bèlgida
a mi magra mes cristian pa alcalde que quiko perque no sap ni escriure be el nom
Puntos:
04-04-09 17:11 #2043521 -> 2043510
Por:No Registrado
RE: al 2043510
Perdona però de saber escriure tú ens saps ben poc!. El teu valencià és de pena, i pensa que el nom de christian, és en anglès.
La mare.
Puntos:
04-04-09 18:17 #2043739 -> 2043521
Por:No Registrado
RE: al 2043510
ala torna a per datils
ala vuelve a por datiles
gracias Mare
Kico
Puntos:
04-04-09 20:30 #2044208 -> 2043510
Por:No Registrado
RE: Propostes per a fomentar la festes de Bèlgida
No vages per eixe camí que punxaràs, perquè només en dèsset paraules que has escrit has fet huit o nou faltes. I dic huit o nou perquè tampoc vull discutir sobre este tema.
Júpiter
Puntos:
05-04-09 02:07 #2045351 -> 2044208
Por:No Registrado
RE: Propostes per a fomentar la festes de Bèlgida
asi no estem en inglaterra, estem en valencia,tio quiko
Puntos:
11-08-09 20:04 #2922124 -> 2045351
Por:No Registrado
RE: Propostes per a fomentar la festes de Bèlgida
yo propongo que se apueste por alrgar mas las orquestas hasta las 8 o 9 de la mañana y que se vuelva a hacer corda ,i la proveso a un sitio habilitado
Puntos:
11-08-09 20:15 #2922222 -> 2922124
Por:No Registrado
RE: Propostes per a fomentar la festes de Bèlgida
yo propose qe la barra la monten els kintos del poble
y que no fagen garrafo
Puntos:
13-08-09 17:42 #2938113 -> 2922222
Por:No Registrado
RE: Propostes per a fomentar la festes de Bèlgida
barra foro viva el botello per lo menos se el q vec
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
CONTESTACIÓ A LA REGIDORA DE FESTES CAROLINA GÓMEZ (NOVES PROPOSTES) Por: No Registrado 11-09-09 17:59
No Registrado
10
LES FESTES DE SANT LLORENS 2009 Por: No Registrado 11-08-09 17:20
No Registrado
31
Campionat de futbet a Bèlgida per festes d'agost Por: Jaume II 03-06-09 17:20
No Registrado
3
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com