Foro- Ciudad.com

Almoines - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Almoines
19-10-11 23:16 #8965946
Por:No Registrado
Compromis o bloc? bloc o compromis?
He sentit alguns comentaris respecte de la definició del nom del partit COMPROMIS, que si no son el BLOC, que si son un altre partit, que no tenen que vore res els concejals actuals en els que hi havien avans, que ells no son responsables del dèficit del Ajuntament perque eren els del Bloc els que tenien la culpa,tot açò em voltava el cap vaig buscar les llistes electorals pasades i com em pensava Compromis es un partit format per el BLOC e INICIATIVA ELS VERDS(son ex Esquerra Unida) la llista la composen persones que pertanyen al partit BLOC pero que ara rebuxen el Bloc y s'anomenen Compromis. Es que no son les mateixes persones? pues si que ho son, a me a mes de suplentes anaven els ex-concejals del Bloc i membres del Govern Local.
Com poden dir els actuals concejals del partit COMPROMIS que ells no tenen res que vore en les decicions que van prendre cuant eren Bloc?
Pues si Senyors eu diuen i seu creuen, ells no han deixat cap forat al ajuntament, van ser els altres els del Bloc, seran POCAVERGONYA....... pero reconeixen que va ser el Bloc.... ai la pifien...........
Un altre senyor que fins ara anava d'incognit als plenos, pero portava llibreta, ui en una reunio de veins al ajuntamnet sa declarat representant del grup Compromis, i la questió es que ni figura en la seua llista, per lo menos Rubalcaba si anava en la llista del PSOE, que vaga espai el SR. Gregori a vore si li lleven el puesto igual que a Zapatero. Em referixc al Sr. ROBERTO LLORCA TAUSTE, es el seu nom i man dit que al ajuntament d'avans del Bloc era el delegat oficial de prensa, haaaaaaaaaaaaa per aixó portava llibreta, però el seu comportament ui en eixa reunió ha sigut prepotent e irrespetuos amb alguns veins, Xè que li llevava el protagoniste a Camilo.
Deixe obert els comentaris sobre la reunió, tractava de la circulació vial als Carrers Jaume I i Diputació, air va haver un altra reunio del mateix peò al carrer de la carretera, comenteu el que vullgau sobre tot la gent que i va asistir, ja parlarem, bona nit.
Puntos:
20-10-11 09:09 #8966929 -> 8965946
Por:No Registrado
RE: Compromis o bloc? bloc o compromis?
Vaja quin comentari més llarg. Vaig a intentar donar la meva opinió el més "asèptica possible", respecte de la reunió d'ahir.

Compromís es una coalició en la que pertany el Bloc i altres forces polítiques, no fa falta que repases la llista electoral per a vore qui està, com està, i qui parla o no parla.

Respecte al comportament irrespectuós del xicot que dius, i anomenes en noms i cognoms, només tinc que dir-te que que una persona pertany a un grup polític d'un poble, no vol dir que vaja o no a les llistes ok? altra cosa son els partits sense base social que trauen per omplir la lista homes, dones, nebots, fills i filles, parlant del partit que siga, sempre es enriquidor que la base siga el més ampla possible.

Respecte del comportament amb aquestes veines, jo també podria posar noms i cognoms a les 2 persones (sentades a la dreta del saló) però com tu be sabras venien de part de la Llista del PP i van entrar a despotricar sense trellat,,perque? perquè un grup polític COMPROMÍS, pot convidar als veins d'uns carrers a escoltar que els expressen les seves inquietuds. Una de les dones va arribar a dir, SI ES UNA REUNIÓ DE COMPROMIS QUE LA FACEN AL PATI DE LES SEVES CASES, QUE NO ESTAN AL GOVERN...ahi el xic este es va alterar, i altra gent més major ens vam riure!!! perquè?? l'Ajuntament es LA CASA DEL POBLE, no del Govern del PP. Igual que un partit politic (PSOE, COMPROMIS) pot fer allí reunions (el ROF li ho posa clarament) també poden fer reunions els Colombaires, l'Associació de Dones, xerrades per a malalts..etc etc etc. Però la ignorància es molt atrevida.

Respecte als tres regidors del PSOE que estaven a l'última fila, no tenen de escandalitzar-se de qui parla en una reunió d'un grup polític, el Bloc es un partit assambleari..s'escolta a tota la base social siga o no militant. Tal vegada vostés van vindre com afectats per al proposta dels veins de Jaume I i Diputació (Javi i Paco, també son veins apart de regidors) i Paco va aportar la seva opinió tant respectable com la dels 170 veins que han signat la queixa sobre el trànsit.

Jo la veritat , m'apetit soltar (des del respecte a tots, intentant donar la meva opinió personal que pot ser tant bona o tan roín com qualsevol altra) però no m'agrada certs comportaments, destrellats, opinions fetes des de l'anonimat nomenant a persones en noms i cognoms.

No serà millor intentar entre el consens una cosa tant fàcil com el trànsit de dos carrers (que afecten a molts més) parlar-ho tranquilament entre tots, vore les diferents inquietuds, les diferents necessitats sense rivalitats polítiques?

Si el PP o el PSOE demà feren una reunió sobre el trànsit, també aniria. I expresaria la meva humil opinió , sense preocupar-me si parla Paco , Camilo, Robert, Toni Olaso o el Retor. Escoltaria a tots i al final quan més consens hi ha en una cosa, igual ens beneficia al veïnat i tot.

Disculpeu per la pedra que he amollat, però si el que has tret de les dos reunions que s'han fet es que anava un xicon en una llibreteta...per mal camí vas, anem, o mala solució trobarem.

Salut i bon dia a tots
Puntos:
20-10-11 15:29 #8968834 -> 8966929
Por:No Registrado
RE: Compromis o bloc? bloc o compromis?
Personalment crec que sí hi va haver un comportament irrespetuos pel autoproclamat representant de Compromis a eixa veina li va dir que a ella no li importaba res del que alli es tractaba, després negava avero dit,peró gent asistent ho va confirmar, també li preguntaba que qui era ella y per acabar la va acusar de boicotejadora de la reunió, vaja la pobra dona ni despotricant es feia entendre perque un representant de Compromis no la volia escoltar.
Tú també parles desde l'anonimat, no signes rés, es que acas aquest foro no serveix per expresar tot tipo de opinions? avore prohibixme expresarme ací parlem tots o s'afona el foro.
Compromis poc ascoltara a les persones quant ja les va catalogant en dretes i esquerres, es que per a asistir a eixa reunió tenies que portar la INVITACIO Xè, no podies ser qualsevol vei del poble.
Puntos:
20-10-11 10:03 #8967171 -> 8965946
Por:No Registrado
RE: Compromis o bloc? bloc o compromis?
Javier sabater no cal que escrigues amb anonimat.
Puntos:
20-10-11 10:37 #8967331 -> 8967171
Por:quisoc

RE: Compromis o bloc? bloc o compromis?
Si despres de estos missatges creus que es de Javier Sabater, torna a llegirtelos perque crec que no t'ha quedat clar.

Jo tire mes al primer a un vei que no li ha sentat be lo de la reunió (pot ser siga PP) o PSOE ) pero tira mes a PP...

I l'altre tira clarament (no seras tú??) a compromis... per a excusar-se...
Puntos:
20-10-11 10:53 #8967382 -> 8967331
Por:quisoc

RE: Compromis o bloc? bloc o compromis?
Pero tinc que dir, que a mi lo de la reunio no hem sembla gens mal, ho trobe molt correcte.
Puntos:
20-10-11 11:45 #8967621 -> 8967171
Por:No Registrado
RE: Compromis o bloc? bloc o compromis?
Seria interessant parlar del contingut de la reunió i deixar els personalismes i els partidismes. Busquem la solució...
Puntos:
20-10-11 15:26 #8968816 -> 8967621
Por:No Registrado
RE: Compromis o bloc? bloc o compromis?
Jo crec que el transit tendrien que reordenarlo persones adecuades per aixo, i deixar de crear enfrentaments entre els veins.
Puntos:
20-10-11 15:38 #8968882 -> 8968816
Por:No Registrado
RE: Compromis o bloc? bloc o compromis?
Pense com tu el transit deurien ordenarlo tècnics adecuats.
La conclusió que trac d'aquestes reunioses la seguent "el benefici d'uns es el perjuí d'altres" i el que tracta Compromis es enfrontar als veins, sino perque quant manaven ells i van canviar les direccions dels carrers Sant Antoni i Riu Serpis no van consultar o escoltar als altres veins afectats dels carrers adyacents? Veins de la Seda, Carrer Ausias March per on desviaren tot el transit i carrer La Pau amb doble sentit i aparcament als dos costats.
On estava el partit asambleari entonces? Home al menys reconeixcau quant feu les coses mal.
Puntos:
20-10-11 15:45 #8968919 -> 8968882
Por:No Registrado
RE: Compromis o bloc? bloc o compromis?
Tota la raó que tens...

Perque hi ha que reconeixer que a lo mijor ara no esta del tot be el transit però no tot es culpa del PP, que el 99% del transit ha sigut modificat per l'anterior legislatura i sense demanar opinió... perque el carrer Ausias March amb doble sentit i aparcament també als dos costats te delit!!, i ara per dos firmes que tenen fan "merda" (en perdò) com si fora a vida o mort. Però aixó no ho tenen que reconeixer mai. ENs diuen que "oblida lo anterior i anem a arreglaro ara", sempre igual, "oblida't que ara jo", "es que antes.." ja esta be... RECONEGUEU ALGUNA VOLTA QUE HEU CLAVAT LA PATA EN ALGO!!!!!.

Ara apereixen en el diari que si puja el paro, també será culpa del PP i del PSOE,no??

Que per cert, Almoines no para d'ixir en la prensa donant una imatge mes que trist... tot son queixes i queixes...
Puntos:
20-10-11 15:54 #8968968 -> 8965946
Por:No Registrado
RE: Compromis o bloc? bloc o compromis?
El que han de fer els representants dels partits polítics d'Almoines (Compromís, PP i Psoe) és reunir-se i intentar consensuar una millor mobilitat.

Ara ja sabem que hi ha veïns que tenen problemes (que es queixen). Ara toca donar solució o solucions amb diàleg. Que els nostres polítics es posen les piles i consensuen, per favor.
Puntos:
11-12-11 20:18 #9276849 -> 8965946
Por:jesus martinez meri

RE: Compromis o bloc? bloc o compromis?
I tu qui eres tens por de registrar-te ? Per cert eupv d'Almoines seguix viva i coleando!!
Puntos:
11-12-11 20:45 #9276997 -> 9276849
Por:Antigor

RE: Compromis o bloc? bloc o compromis?
ja mas conegut bandido,jejeje
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Compromís per Almoines: Preguntes sobre les nòmines dels treballadors de l'Ajuntament i la situació. Por: No Registrado 06-09-12 21:06
almoines91
3
pacto bloc-psoe Por: No Registrado 02-04-12 20:58
tatia83
30
Raons per a no votar al bloc Por: Ansiamet 24-06-11 15:22
No Registrado
7
Mireu qui son en veritat els del Bloc Almoines Por: No Registrado 11-06-11 16:35
No Registrado
6
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com