Foro- Ciudad.com

Almoines - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Almoines
28-04-10 23:46 #5197635
Por:No Registrado
GRANJA-ESCOLA?..........
Avui en les noticies de Canal 9 a eixit el poble de Beniarjó on han trobat una cabreta perduda... No será de la granja que s'han montat els mestres d'Almoines en els terrenys del Col.legi?... Quines asignatures es donen en aquest poble?... Ramaderia? Agricultura? Construcció?... En conter d'una escola de educació primaria pareix una d'oficis perque es crien animals com patos, pollastres, cerdos, etc. hi ha un hort, i una sèrie de cabanyes o xaboles no sé lo que son. Qui es menja els patos i les fabes? Perqué hi ha tanta porqueria? Qui manté estes activitats els mestres, els pares, l'Ajuntament? Sabeu que s'ha llogat un monitor per a que construixca les xaboles i els que els ha cobrat?
Quanta pregunta, veritat? Pues feuse-les i si algú sap la contestatió que me ho conte per favor. M'han dit que als pares ja els han demanat diners.
Avans a la baixada del riu hi havia un terreny xicotet hon es criaven animalets l'Ajuntament es feia carrec del gasto i els xiquets podien anar a visitarlo pero ara l'han llevat i es cultiva un hortet no sé qui el cuida no coneixc a aquesta gent. A qui s'han cedit estos terrenys?
La gran vergonya la composa el conjunt de porqueria acumulada als patis de l'escola, s'hau parat a pensar si es higiènicament convenient aquest merder, o qui es fara carrec dels animals a les vacances d'estiu, acas els adoptaran els pares/xiquets i sels amportaran a casa. Penseu... els xiquets sols tenen mitga hora d'esplai al dia per estar ahí... per a qué tanta merda? L'Ajuntament permitix tot açó o tindrem que cridar a Saniat?
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Almoines - Deuda viva del Ayuntamiento a 31/12/2019 Por: Foro-ciudad.com 30-06-20 14:49
Foro-ciudad.com
1
Elecciones Generales 2016 - Resultados electorales en Almoines Por: Foro-Ciudad.com 26-06-16 22:45
Foro-Ciudad.com
0
Cinema d' estiu a la plaÇa Por: No Registrado 28-06-14 19:31
No Registrado
2
Revision trabajador almoines Por: No Registrado 11-12-11 20:52
Antigor
12
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com