Foro- Ciudad.com

Almoines - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Almoines
06-03-10 12:56 #4839315
Por:No Registrado
L'escola d'Almoines
Ja està bé de tant d'experiment. Resulta més honrós reconéixer el fracàs d'un projecte i abandonar-lo, que obstinar-se a mantindre'l amb una fugida endavant. No li preocupa a l'escola que els xiquets no saben fer la "o" ni amb un canut?.
Per no saber, no saben que és això d'Israel, ni Palestina, ni el conflicte dels àrabs i israelians, ni on està Alacant i Castelló (que no fa falta segons alguns dels mestres), però manipulats pel Sr. Director han estat capaços d'enviar-li una carta al embaixador d'Israel posant-lo a parir.
Per anar al teatre del Raval demanen autorització firmada del tutor, però per a dir-li quatre perreries a l'embaixador d'Israel no cal comptar amb els pares.
Quede clar que no sóc un defensor dels israelians, no són del meu gust, però rebutge que el meu fill/a haja estat manipulat per un "mestre progresista i demócrata" amb el que no es pot debatre. Estàs amb ell o ets el seu enemic. Em fa riure per no plorar això de "Almoines una escola lliure i democràtica". Franco també feia referèndums.
Sr. Director ja està bé de tanta manipulació, baixa't del burro o ves-te'n. L'escola d'Almoines no és teua.
El que no acabe d'entendre es perquè li tenim tanta por i sols es senten les lloances dels quatre amiguets. Com sempre, una minoria ben organitzada s'apodera de una majoria que pensa que tot això no va amb ells.
Pel bé dels nostres xiquets exijam una educació com cal. Els experiments que els proven a casa seua.
On està el Sr. inspector de la Consellería. Perquè no entra a vore que es el que està passant a l'escola?. També té por?.
Puntos:
06-03-10 15:48 #4840297 -> 4839315
Por:No Registrado
RE: L
Completament d'acord, pense que si el sr. director vol ser sensat hauria de dimitir, seria tot un acte de maduresa per la seva part, encara que pense que aquest sr. maduresa en té poca, es vergonyós que desde conselleria permetixquen tindre un element com aquest al càrrec d'una escola pública.
Puntos:
12-03-10 18:10 #4891760 -> 4839315
Por:No Registrado
RE: L
També estic complematent d'acord, i crec que no som els únics. El que passa és que molta gent per davant fa un paper i per darrere en fa un altre. Sé de gent que els diu als mestres a la cara que estan fent una tasca molt bona i per darrere es queixen com qualsevol altre. Cal donar la cara i lluitar per l'educació dels nostres fills, ja que com a pares ens toca de molt a prop. La política al carrer i no a l'escola.
Puntos:
05-04-10 19:58 #5026317 -> 4839315
Por:No Registrado
RE: L
Conselleria esta ben enterada del que passa en esta escola.
Pareix mentira que una escola com la d'Almoines premiada inclus amb la creu de Sant Jordi amb la categoria que té i haga fet el ridícul en tot el mon. Per on vaig em pregunten que qué passa en Almoines, que fem en els xiquets i que els ensenyem. Es vergonyos.
Puntos:
09-04-10 20:39 #5061137 -> 5026317
Por:No Registrado
RE: L
Teneis muchísima razón. Que se dejen ya de tanta manifestacion, tantas cartitas sin el consentimiento de los padres, tanta manipulacion con nuestros hijos i que se pongan a ejerzer de maestros que es para lo que les pagan, que si querian ser politicos i canviar el mundo se equivocaron de carrera....
En este colegio hace falta canviar muchisimas cosas empezando por el Sr. DIRECOR!I Luego parte de maestros manipuladores que piensan que si no tenemos la misma ideologia politica que ellos somos unos dictadores.
Señores aqui los unicos dictadores que hay soys vosotros i las unicas mentes cerradas tamben son las vuestras que no aceptais que se piense diferente a vosotros ni haceptais opiniones distintas a las vuestras.
Es vergonzoso lo que han hecho con la enmbajada isrraeli.
Yo como madre de niños que estudian en este colegio me siento indignada, Que para ir a la biblioteca del pueblo me avisen pero que para enviearle una carta al señor enbajador de isrrael que no me digan nada i mas tratandose de un tema tan delicado como es una guerra... Que poca verguenza tienen!
Yo voy a decir claramente porque mucha gente calla i no dice nada.
Aqui los profesores quieren que les digamos lo que pensamos pero una vez se lo dices no aceptan ninguna critica i te conviertes en una cerrada de mente i pasas a ser su enemiga i la que ni sabe ni entiende nada vamos que no tenemos ni idea si no les decimos lo que quieren oir, entonces para ponerte mal con ellos se callan porque van a ser los maestros de sus hijos durante dos años.
Pero aqui conselleria deberia de haver actuado ya! Porque esto es una verguenza...
Puntos:
13-04-10 20:03 #5084544 -> 5061137
Por:No Registrado
RE: L
Sabeis que Consellería ya expedientó al Colegio i a su director, no creo que se olviden para nada de Almoines. Concerniente a Israel se ha corrido un tupido velo sobre el asunto. Casi nadie en Almoines habla de ello pero si fuera de nuestro pueblo porque a mi si me preguntan, de hecho ni siquiera el Ayuntamiento de ha manifestado, claro como va a hacerlo..... ya sabeis el porqué.
Puntos:
21-04-10 17:58 #5139690 -> 4839315
Por:No Registrado
RE: L
Sou poc alarmistes i desmesurats, que si la educacio dels fills, que si la manipulacio i el llavat de cervell. Sols ha segut un projecte o activitat que ha surtit mal. I punto. en que afecta aixo a la educacio dels vostres fills. Senteulos a vore salvame delux i que s`eduquen millor.
Puntos:
24-04-10 00:06 #5156986 -> 5139690
Por:No Registrado
RE: L
Perdona alarmistes i desmesurats NO...concienciats en la educació dels nostres fills SI... t'has pasat en lo de Salvame de Lux, acas es el que tu fas. Manipulen desde als seus companys fins als propis pares com a tú. El sistema educatiu d'este centre no es l'únic ni el més efectiu. No vull clavarme amb aixó "cada maestrico tiene su librico" pero els pares també tenim altres valors que no son sols els dels mestres i altres ideologíes polítiques, socials, educacionals i que son tan respetables com la dels mesres. Cal reconeixer els errors i aquesta Escola ni tan sevol a emes una mínima disculpa ENTERAT.
Puntos:
24-04-10 21:16 #5160595 -> 4839315
Por:No Registrado
RE: L
En el teu escrit fas dos manifestacions: som “alarmistes i desmesurats” i “Sols ha segut un projecte o activitat que ha surtit mal. I punto.”
Respecte de la primera manifestació, he de dir-te que no sóc un alarmiste i desmesurat, sóc un pare preocupat, com molts pares més, pels escassos continguts i hàbits que l’escola inculca als xiquets. Hi ha altres pares que són despreocupats i altres que són còmodes. No cal parlar dels pares despreocupats, però hi ha una gran quantitat de pares que es troven molt pagats creent-se tot allò que li conta el mestre. Que el seu fill es el millor, que va sobrat, que ho fa tot bé.
Mentre es continue amb aquest sistema els pares no veurem cap problema i si ens l’imaginem, ens convencerem a nosaltres mateixos de que el mestre no ens està enganyant. Aquests pares són els pares còmodes. No volen cambiar de sistema per si de cas la cosa es complica i resulta que els fills ni són els millors ni estan tan sobrats i han de prestar-los més atencions.
Respecte de la segona manifestació, tu saps d’algun projecte exitós en els últims anys?. Quan els mestres ens criden per mostar-nos els projectes que han fet els nostres fills em pose malalt, no puc explicar que em passa quan el mestre comença a dir que són els millors de la Safor, que els professors de l’institut els ho confirmen, que ho han fet ells tots sols (sent vergonya, incapacitat, falta de personalitat per no dir-li al mestre si pensa que jo sóc tonto), però al meu voltant hi ha els pares còmodes, que combreguen amb rodes de molí, que es senten satisfets d’allò que el mestre està contant-los, arribant a felicitar-lo. Els pares despreocupats no acudeixen.
Cada curs es treballa menys i la prova està en la quantitat de xiquets que a l’eixida d’escola van a classes particulars. Segurament, tu em diràs que els pares paguen per no tindre’ls a casa. Pot ser que algun pare així ho faça, però jo crec que la major part de pares ho fan per cobrir les mancances de l’ensenyament en l’escola d’Almoines.
Cadascú pot pensar el que vullga.
Puntos:
26-04-10 17:51 #5178304 -> 5160595
Por:No Registrado
RE: L
Sóc un pare preocupat i has explicat perfectament el meu pensar. Crec el mateix que tu.
Respecte a les classes particulars, és cert, estic fart de vore anar els xiquets a classes després de la jornada escolar, això vol dir que molts pares, en pegar una miradeta a les llibretes dels seus fills, es posen les mans al cap i han de buscar solucions.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Proposta important per al poble d'almoines Por: No Registrado 03-02-14 12:32
No Registrado
2
APARCAMENT RESSERVAT A L'ESCOLA Por: No Registrado 14-01-14 20:34
No Registrado
77
Escola d'Almoines, un exemple a seguir Por: No Registrado 09-07-11 10:22
elsant7
6
Més sobre l'escola Por: fa2010 29-06-10 16:08
fa2010
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com