Foro- Ciudad.com

Alfara del Patriarca - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Alfara del Patriarca
09-02-12 09:49 #9593598
Por:Nurie

Idees sobre aparcament
Ja que s'està parlant tant d'aparcament al poble, què hi ha dels Jardins Municipals? Perquè hi ha gent que pot aparcar allí dins? Són més privilegiats per treballar a l'Ajuntament o això ho podem fer tots els veïns del poble? Tal volta hi hauria que deixarlo obert per les nits i fer un pàrquing tal qual...
Se m'ocurrix altra cosa per a que els veïns d'Alfara tingam certa prioritat per a aparcar als nostres carrers abans que els estudiants del Ceu, que ells si, haurien de fer-ho a la zona dels Rajolars. Perquè no s'estipula als carrers sant bertomeu, santa bàrbara i colindants, com si fora una zona verda que siga gratuita per a tots els veïns (expedint carnets tal volta?) i que siga de pagament o prohibit per als demés? Així segurament tindríem més lloc per a aparcar els que som veïns del poble... Que vos sembla tertulians?
Puntos:
09-02-12 12:56 #9594330 -> 9593598
Por:retort

RE: Idees sobre aparcament
A mi em sembla bé. Jo el que havia pensat és en una tergeta de residents, completament gratuïta, que per això es paga l'impost de circulació. També, en cas de que fora per a millorar el servei, es podria abonar un preu simbòlic.

Les persones no-redidents també podrien conseguir aquesta targeta, previ abonament de taxa.

També proposaria, a les màximes instàncies del CEU, a que incluisquen en la matrícula dels i les alumnes la possibilitat de traure's l'abonament anual o el que dure el curs del metro. Recorde que abans molts estudiants agarraven el metro per als seus desplaçaments, i ara veig a cadascú en el seu cotxe. També es podrien mirar altres alternatives com el cotxe compartit, com en altres universitats de l'Estat. Però digam que aquestes son propostes a nivell privat de la universtitat. Un descens dels desplaçaments en cotxe, segur que millora la qualitat de l'aire d'Alfara (recordem que Alfara només té 2 km2 de terme) i les grans cues que es fan al camí de Montcada.

Altres possibilitats, que es posaren a un lloguer econòmic les places d'aparcament que hi han en molts garatges del poble i que pel preu, la gent prefereix aparcar el cotxe al carrer. Foment del lloguer.

Alfara creix i també ho fa el número de cotxes. Per tant, estaria bé que abans de realitzar plans urbanístics, es facen estudis correctes de problemes que puguen sorgir.
Puntos:
09-02-12 15:19 #9595074 -> 9594330
Por:Bp1

RE: Idees sobre aparcament
La llei de seguretat vial, aixi com el Reglament general de circulacio, nomes deixa la competencia de regulacio de l'estacionament per part dels Ajuntaments en franja horaria o temporal.

El restringir el estacionament als ciutadans per motius de empadronament o residencia atenta contra el drets fonamentals de la Constitucio Española, dret a la lliure circulacio, dret de igualtat, aixi com a la discriminacio per raons de procedencia.

P.D. Perdoneu per la falta de acents pero el teclat amb el que escric no en te.
Puntos:
12-02-12 21:32 #9612078 -> 9595074
Por:Nurie

RE: Idees sobre aparcament
Val, doncs que es faça amb franja temporal. En horari de clase, que es faça una zona verda per a veïns del poble, per exemple.
M'agradaria que algun governant d'Alfara, que estic segura que lligen este foro, donara la seua opinió al respecte. Moltes gràcies.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
sobre l'EMT Por: No Registrado 11-03-14 02:29
cualsevol
3
Conferencia sobre Ley de Violencia de Genero Por: mayte1967 24-11-12 12:25
No Registrado
3
ilegalitat d'aparcament Por: Nurie 09-07-12 21:22
paco2491
16
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com