Foro- Ciudad.com

Alberic - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Alberic
24-10-13 19:12 #11650569
Por:Il Doctor

Senyalització i il·luminació
A qui corresponga:
No fa molt van atropellar a una senyora en un pas de vianants de l’avinguda de la Glorieta.
Afortunadament dies arrere i per sort jo no em vaig emportar per davant a una senyora que creuava per un pas de vianants de l’avinguda de la Glorieta, i és que fins que no vaig estar quasi damunt d'ella, ¡¡¡NO LA VAIG VEURE!!! Era ja quasi de nit, ja no hi havia llum natural i les llums de l’avinguda, com podreu observar si passeu per la zona, són més aïna fluixes, a penes existeixen com a tals. Si a això s’uneix que alguns passos de vianants no tenen senyal que els identifique (i damunt alguna senyal que hi ha les tapen els arbres de la Glorieta) i a més a penes es poden veure perquè la pintura se perd o no existeix, es pot arribar a la nefasta conclusió que la persona que creua per l’esmentat lloc, que té tota la preferència, es juga la vida si és de nit. De dia encara la veus. Açò no sols passa en l’avinguda de la Glorieta, també passa en molts altres carrers de la població.
Puc entendre que pel tema de l’estalvi les llums estiguen al 50 %. Però almenys es deurien mantindre els passos de vianants com a Déu mana, pintats i amb la senyal corresponent i que a més algun fanal o llum els il•lumine.
Així que, menys preocupar-se per temes que a penes ens afecten, algun només vol que eixir en premsa, premsa i més premsa (banderetes a mitja asta, la llei és la que hi ha i cal complir-la ens agrade o no, per a això estem en democràcia, i si no, a qui corresponia haver-ho fet bé quan tocava), i més treballar per temes que ens afecten i preocupen als veïns.
Puntos:
26-10-13 07:20 #11652819 -> 11650569
Por:46260

RE: Senyalització i il·luminació
100% de acuerdo con lo que expones IIDoctor, añadiré algo mas sobre este asunto.
En Alberic se podía hacer un estudio sobre defectos de señalización vial, que seguramente ganaria algún premio. Al encargado de las mismas le diría que recorra las calles y compruebe si las señales que ve se adaptan a lo que indica la normativa estatal de circulación, algunos ejemplos:
-Formato de señales, dimensiones, colores, conservación de las mismas.
-Situación adecuada de las mismas, visibilidad, distancias.
-Falta de señalización en algunos puntos y exceso en otros.
Para no extenderme, le propondría al Ilmo. Alcalde y/o a su Concejal de Policia Local, que dedicaran a comprobar deficiencias de señalización en el casco urbano, donde tienen competencia exclusiva, ademas de hacer un estudio económico de los gastos que conllevaría mejorarla.
Hay señales de tanta importancia como las de Stop y dirección prohibida que ni tienen color ni rojo ni blanco, otras no se ven porque los arboles las ocultan o el desgaste de la pintura en el suelo lo hace casi imposible y otras muchas faltan para señalizar verticalmente un paso de peatones.
Unos cuantos "guardias tumbados, badenes, resaltes", legales, echo de menos en pasos de peatones estratégicos (Ramón y Cajal, Av. Montanyeta, Av. Glorieta,....). En el flamante paso de peatones junto a la rotonda del "panquemao",tiene un pequeño defecto, y es que la banda transversal de hierro colocada solo en un sentido (no debería de haber presupuesto para ambos)es del todo ilegal (la norma del Mº de Fomento de 29-10-2008 regula este asunto) y de especial peligrosidad para bicicletas y dañino para partes mecánicas de vehículos. Cuando haya un accidente y la compañia de seguros se dedique a tratar de que otros paguen indemnizaciones, tendrá el Ayuntamiento un problema y no pequeño.
Como bien dices, aquí lo importante es salir en la prensa por chorradas varias, cosas importantes para todos como la seguridad vial ni caso, excepto las multas por aparcamiento que es lo fácil y efectivo para mejorar el presupuesto.
Puntos:
01-11-13 13:41 #11660902 -> 11652819
Por:No Registrado
RE: Senyalització i il·luminació
¿Porque veo continuamente pasar a la policia, miembros del ayuntamiento, etc aproximadamente a 50 Km/h por la zona de la av. Ribera Alta donde hay una señal de 20 Km/h?
¿tal vez por ser una señal ridicula? Remolon
Puntos:
01-11-13 19:40 #11661238 -> 11660902
Por:Il Doctor

Senyalització i il·luminació
¿Però només veus els municipals o als membres de l’ajuntament passar a 50 Km/h. en una zona limitada a 20?, doncs amic NO REGISTRADO, has d’anar que te revisen la vista.
¡Tot el món!, però tot, fins als ciclistes, que circulen per l’avinguda de la Ribera Alta o per l’avinguda de la Muntanyeta, circulen a més 20 km/h, perquè és un senyal ridícula, com tu bé dius, i perquè a més ningú respecta ni les senyals ni res. He vist, molt sovint, per no dir quasi tots els dies, a cotxes i sobretot a motocicletes i a ciclomotors fent carreres, circulant a més de 100 hm/h, algun dia algú es pujarà a fer-li companyia al monument al “panquemao”, i llavors, i quan també algú atropelle a algú en un pas de vianants, per falta de respecte al mateix i per falta de llum que els il•lumine, perquè de nit no es veu un “pijo”, llavors algun “il•luminat” dels que manen en l’ajuntament, buscaran solucions, com elevar els passos de vianants i posar més llum perquè es veja les persones que passen per ells.
Puntos:
08-11-13 22:27 #11673839 -> 11661238
Por:Il Doctor

Senyalització i il·luminació
A qui corresponga:
A l'alcalde, al regidor d'Urbanisme, al regidor de Policia, al regidor de Governació, al regidor de Parcs i Jardins, al regidor de....del que siga, al cap de la Policia, …. o al “sum sum corda”.
No han fet ni punyeter cas. Tot contínua igual. Els passos de vianants de l'Avinguda de la Glorieta i molts altres carrers de la població, no dic tots, continuen estant sense llum i sense pintar, de nit a penes són visibles i els vianants que creuen per ells es juguen la vida cada vegada que passen per ells, perquè els conductors no els veuen fins que no estan quasi damunt de les persones.
Ja estaria bé que algu dels què mana en este poble prenguera les decisions que toquen, impose la raó i done les ordes pertinents perquè se solucione el problema ja d'una vegada. Que esperen, que hi haja un altre atropell i que es mora algú?, esperem que no siga mortal, perquè cauria sobre les seues consciències.
Puntos:
21-11-13 10:09 #11698551 -> 11673839
Por:Il Doctor

Senyalització i il·luminació
Pareix que cap polític, ja siga de l'equip de govern o de l'oposició, entra en aquest foro, ja que després d'estar quasi un mes denunciant que molts dels passos de vianants de la població, els més perillosos els de l'avinguda de la Glorieta, els d'avinguda de la Ribera Alta, els avinguda de la Muntanyeta, els del carrer Ramón i Cajal i els del carrer Antonio Lloret, encara que també hi ha altres que comporten perill, estan per senyalitzar, per pintar i que falta llum que els il•lumine, no han fet ni punyeter cas. Es coneix que altres coses tenen prou més preferència que gestionar els problemes de la nostra població, com pot ser la preparació de les llistes per a les pròximes eleccions.
A no molt tardar, Déu vullga que no, tindrem un disgust amb algun atropell i vostès senyors, els que esteu governant, sereu els únics responsables.
Puntos:
03-12-13 13:47 #11717178 -> 11698551
Por:46260

RE: Senyalització i il·luminació
El pasado sábado y como forma de recaudar fondos para la lucha contra el cáncer, se celebró entre otros actos uno que con su nombre lo dice todo, "LA GRAN CAGADA DEL BURRO". El asunto consistía en pintar sobre la calzada una especie de tablero con unas 180 casilla numeradas, compras un tiket para en caso de que seas agraciado, te llevas algún premio de los expuestos en una mesa y que habían donado vecinos de Alberic. El premio te tocaba si coincidía el numero del tiket con la casilla conde cagaba un burro facilitado por un conocido aficionado a los animales cuadrúpedos. Poco éxito tuvo el asunto, desconozco si cagó o no o si lo hizo varias veces.
Pero la CAGADA se ha quedado en la calzada (Av. Glorieta, frente al Bar Tubo), me refiero a la pintura del tablero y sus números, pintados sobre las lineas que delimitan los sentidos de circulación, las plazas de aparcamiento y casi un paso de cebra.
Otro lucimiento de las mentes privilegiadas que rigen los destinos de este pueblo. No se si será el Concejal de Fiestas, la de Cultura, el de Policía Local el/a responsable del evento, pero por favor igual que quitaron las cagadas del burro, quiten la cagada del tablero que pintaron en el suelo.
Puntos:
04-12-13 19:48 #11727408 -> 11717178
Por:No Registrado
RE: Senyalització i il·luminació
Vaja porcada que han deixat en la Glorieta. Encara que la intenció era bona, recaptar fons per al càncer, però no hi havia un altre lloc per a pintar tan semblant salvatjada?, al final va passar que el burro anava restret, no va haver-hi “cagada” i es va haver de fer per sorteig.
L'inventor de tan macabre joc, si que s'ha lluït. Estes burrades, mai millor dita l'expressió, només passen al meu poble. Després ens queixem que els gossos vagen deixant les seues “caques” per les voreres i carrers quan es promou deixar la "gran" cagada d'un burro en una artèria principal de la població. De pu... pena.
Puntos:
06-12-13 18:06 #11730068 -> 11717178
Por:Il Doctor

Senyalització i il·luminació
Després de més de dos mesos denunciant, demanant i fins a suplicar que molts de els passos de vianants de la població, els més perillosos els de l'Avinguda de la Glorieta, els d'Avinguda de la Ribera Alta, els Avinguda de la Muntanyeta, els del carrer Ramón i Cajal i els del carrer Antonio Lloret, encara que també hi ha altres que comporten perill, estan per senyalitzar, per pintar i que falta llum que els il•lumine, els polítics locals, no han fet ni pu... cas. Es coneix que altres coses tenen prou més preferència que gestionar els problemes de la nostra població, com pot ser la preparació de les llistes per a les pròximes eleccions, a més de, segons conta hui el diari Levante, inaugurar demà la nova seu de Protecció Civil en el que era abans la Casa d'Oficis, ¿nova seu?, ¿quina nova seu?, si allí només han fet que pintar i m’imagine (no ho sé amb seguretat perquè no he pujat a l'ermita) que posar un rètol que diga “Protecció Civil d'Alberic”. En tot cas seria re inaugurar un local, encara conserva la terrassa i la zona interior, que està construït més de 50 anys i remodelat des de fa més de 20. Per a finalitzar Carratalá encara diu que Alberic li deu molt a esta agrupació, perquè si li'l deu i ho reconeix públicament, només queda una cosa: QUE SE'L PAGUE. Per a estes celebracions i per a millorar la imatge del seu amic Serafinet Castellano, que per cert està molt deteriorada després d'això de la RTVV, i que és el que ve a inaugurar-la, sí que hi ha diners, m'imagine que hi haurà un vi d'honor, mentre que els passos de vianants continuen sense pintar i sense llum. De pu... pena.
Puntos:
07-12-13 09:00 #11730767 -> 11717178
Por:46260

RE: Senyalització i il·luminació
?Te extraña el nulo caso que hacen a tus reclamaciones¿, es lo normal en gente que solo se preocupa de si mismos y de salir en la foto, no dan para mas.
Hoy toca la inaguración o recontra-inaguración de la casa del "montañero", otra escusa para que nuestro Alcalde salga en la foto, como el regreso del hijo prodigo, ya es de nuevo PP, con la bendición de su padrino Castellanos en toda esta peripecia traicionera.Por cierto es de general conocimiento que Castellanos y Rus están a la greña por el control del partido en Valencia. Vaya papelón el de hoy para los acólitos de Rus, como Albarracin y Sala.
Hoy la Montanyeta estará como una patena, carpas, vino de honor,trajes domingueros, fotos, discursos vacíos y mas gastos (sin olvidarse de horas extra para algunos funcionarios y la placa que conmemore el acontecimiento) a cuenta del Ayuntamiento, para la mejora de pasos de cebra, baches en rotonda, mejora de señales, limpieza de la "caga del burro", ni un €.
Puntos:
10-12-13 10:09 #11734218 -> 11717178
Por:Il Doctor

Senyalització i il·luminació
Als irresponsables que no fan cas:
Porte algun temps queixant-me de la falta de llum, la de senyalització i la de pintura que els falta a la majoria dels passos de vianants existents en la nostra població i el perill que això representa. Porte ja també algun temps, més de 2 mesos, anunciant que aquesta falta de senyalització, llum i pintura podria provocar algun accident. ¡¡¡Si no vols caldo, pren dues tasses!!!. Fa més de dos mesos que es va produir un accident per atropell a una senyora que estava creuant pel pas de vianants existent davant de la floristeria de l'avinguda de la Glorieta, on hi ha poca llum i la pintura en el sòl a penes existeix, ací si que hi ha senyal.
Ahir sobre les 7'30 de la vesprada/nit passava amb el meu vehicle per l'avinguda de la Glorieta a l'altura del bar Ric-hi i en el pas de vianants que hi ha un poc més avant vaig veure una dona en el sòl. Vaig parar a preguntar i era una senyora que acabaven d'atropellar quan creuava pel pas de vianants, on hi ha poca llum, falta el senyal i la pintura en el sòl quasi no existeix, que hi ha davant de l'antic magatzem d'abonaments, convertit hui en botiga. La senyora sagnava pel cap i encara sort que els municipals van arribar de seguida i es va poder traslladar la senyora.
És el segon atropell en dos mesos i segur que no serà l'últim. ¡¡¡Posen JA solució a aquest greu problema!!!, ¿o estan esperant que ocórrega quelcom més greu per a solucionar-ho?
Puntos:
01-04-14 19:03 #11961451 -> 11717178
Por:No Registrado
RE: Senyalització i il·luminació
Més de quatre mesos han passat des que “Il Doctor” feia una crida als irresponsables (autoritats) que no fan cas de millorar les senyalitzacions dels passos de vianants, no sols de l'avinguda de la Glorieta, sinó de tot el poble, ja que estos continuen igual, perdó, no pitjor, ja que el pas del temps ha fet que la pintura es vaja difuminant encara més i a penes es distingeixen les ratlles blanques. Senyors del govern, ¿Tant costarà contractar uns pintors perquè cada cert temps revisen els senyals pintades?
Fins que no ocórrega quelcom irremediable segur que no li posaran solució, a més a tot açò cal afegir la falta de senyalització existent en tot el nucli urbà, la quantitat de senyals deteriorades que a penes es distingeixen. No cal ser un expert per a poder observar-ho, basta fer un passeig pel poble, sempre que u no entropesse a causa del mal estat de les voreres.
Puntos:
02-04-14 12:43 #11962471 -> 11717178
Por:46260

RE: Senyalització i il·luminació
Este pueblo en cuanto a señalización es un lamentable espectáculo de dejadez e incumplimiento de normas al respecto, ademas de lo que acertadamente describe repetidamente IDoctor y otros, si se fijan en la señales por cualquier calle veran los distintos modelos existentes y lo peor es que muchas de ellas son solo una chapa, sin el color y los signos correspondientes. Sin extenderme, miren la señal de ceda al paso existente en la fachada de Bankia, en la salida hacia la N340 por el Cuartel, admiren al aproximarse al paso a nivel las señales oxidadas e invisibles de noche, ademas de un "hermoso" Stop que nadie respeta, porque no corresponde ese sitio a esa señal. Les invito a fijarse por sus rutas habituales en las señales verticales y no digamos de las señales pintadas en la calzada, lo que decía un espectáculo.
No se preocupen que como el Domingo de Ramos está próximo se pintaran las rutas de Glorieta, R Y Cajal y algunas mas para que no se pierdan las Procesiones.
Nuestro gran especialista en Seguridad Vial y Presidente de actos varios se podría lucir antes de dejarnos huérfanos en una actualización general de señales y marcas viales que se ajusten a la normativa de Circulación y que sean duraderas.
Por cierto cuando tengan algún accidente en cruce, paso de cebra, ... de Alberic, recuerden indicar a los servicios jurídicos de su seguro como están las señales en ese punto, seria un incentivo para que lo arreglaran.
Puntos:
02-04-14 21:29 #11963300 -> 11717178
Por:No Registrado
RE: Senyalització i il·luminació
No te preocupes, el domingo de ramos no habrá accidentes, como es habitual el pueblo queda cortado a la circulacion, para entrar hay que ir a masalaves, girar por la pobla y llegar a la troneta, ahi no cortan, no.
Como el PENOSO espectaculo de no poder entrar el dia de S.Jose por la Rotonda de la Mona porque hay mascletá.
INUTILES, INUTILES y ademas INUTILES, teneis todo el sector R a 50 m para no molestar a nadie, pero seguramente eso es lo que se quiere evitar. INUTILES !!!
Puntos:
07-04-14 16:29 #11968947 -> 11717178
Por:No Registrado
RE: Senyalització i il·luminació
Tens tota la raó, amic No Registrat. A mi em pareix perfecte que hi hasquen festes, Falles, Setmana Santa, festes de carrer, fira, etc. etc. etc., crec que el nostre poble es el mes fester de la contorná, amb diferencia, pero pense que podem haver les mateixes festes, fer-les en coneximent i molestar lo menos posible a les persones que no son festeres o que no tinguen ganes de festa, que como en “botica” hi ha de tot.
Un dels eixemples mes aclaridors, com molt be diu l’amic No Registrat, es la mascletá del dia de sant Josep, que molt bé la podien fer 100 metres mes paca baix i fer-la en el sector-R i molestarien menos al personal. El dicho diu “Maestros tiene la Iglesia” pero ni pu…. caso, ells sabran lo que es fan i perque heu fan tan malament.
Pasa lo mateix amb la señalització, la pintura y la iluminacio del pasos de cebra, ni pu…. caso. Seguiu aixina que en les proximes “segur que tindreu mols mes vots”, ¡¡no arreplegareu ni les de terra!!, ah y yo no vos dic inutils, ya heu done per sentat.
Puntos:
09-04-14 15:58 #11971477 -> 11717178
Por:No Registrado
RE: Senyalització i il·luminació
Señore INUTILES del ayuntamiento, si ce cierra desde el miercoles la avenida de la muntañeta para montar lo que en otros sitios menos molestos se podria hacer, y se pone como alternativa la calle Jose Mateu Alabau de doble dirección, se deberia , al menos, prohibir aparcar en uno de los lados, porque cuando se cruzan dos vehiculos grandes, NO CABEN,
Pero, claro... demasiado discurrir Avergonzado
Puntos:
09-04-14 21:07 #11971879 -> 11717178
Por:Il Doctor

RE: Senyalització i il·luminació
Estos dies per a les festes del Diumenge de Rams, l'avinguda de la Muntanyeta, roman tancada una setmana aproxiadament per les atraccions. Per a la fira de sant Joan, és un mes el temps que està tancada al trànsit, a lo que cal afegir l'avinguda de la Glorieta que es tanca a les vesprades durant quinze dies o més pels barracons i les parades; esta zona pels matins és un desastre pel fet que hi ha sentit doble de la circulació i pels barracons i les parades la via es queda estreta perquè s'encreuen dos cotxes i és un desastre circular per la zona, a la qual cosa cal afegir els dos o tres dies que es tanca el carrer Antonio Lloret per la fira de la comerciants de la localitat.
Total que en festes creuar la població en vehicle s converteix en una odissea, ja que es tanquen al tràfic les artèries principals de la població. ¿No seria més senzill, per exemple, col•locar-ho tot junt en l'avinguda de la Muntanyeta?, lluiria tot més, i donaria molta més sensanció de que el poble està de festa. Si s'han de tallar els carrers, només es tallaria un, molestant menys als veïns i conductors que pel seu treball han de moure's per la població. A mi no em toca decidir on han d'anar les atraccions o les parades dels firers, però si em tocarà a mi, segur que ho meditaria i ho pensaria un poc més, que el que ho fan els que ara tenen l'obligació de fer-ho.
Puntos:
10-04-14 11:13 #11972366 -> 11717178
Por:No Registrado
RE: Senyalització i il·luminació
Pues a mi, i ho dic sincerament,crec que historicament, el que ha predominat en l'elecció dels llocs de fira han sigut les situacions dels bars amb influencies extranyes en l'ajuntament. Dic extranyes com podria dir inconfesables.
¿davant del musical no cap res? ¿algun xiringuito outlet d'encisams? Avergonzado Avergonzado
Puntos:
22-06-14 18:12 #12110767 -> 11717178
Por:Il Doctor

RE: Senyalització i il·luminació
Haurien de ser festes locals tot l'any, i no un mes a l’any, així almenys tindríem tots els carrers del poble endreçades i nets, els cantons pintades de groc (no sols la plaça de la Constitució i poc més) i els passos de vianants lluents (no sols l'Avg. de la Glorieta i poc més encara que falten les senyals que els indiquen). Pareix que els veïns de la Glorieta siguen de primera especial i els demàs siguem de regional. La glorieta és el centre de la població i on concorren la majoria d’esdeveniments, això ho sap fins a la meua iaia, Em pareix correcte que estiga com estiga, i crec que encara s’han quedat curts, però ¿la resta del poble és que som bords? els nostres carrers fan pena, els passos de vianants a penes es veuen o no existeixen perquè s'han esborrat pel pas del temps. ¿No paguem els nostres impostos igual que ho fan els veïns de la Glorieta o de la plaça? A l'igual que ocorre amb els passos de vianants, ocorre amb altres coses. Ja està bé de bromes, de falses promeses, de mentides continuades i d’eslògans que no diuen la veritat. ¿Creieu que som panolis i que la xuplem de cant?
Puntos:
23-06-14 10:20 #12111402 -> 11717178
Por:No Registrado
RE: Senyalització i il·luminació
No és un problema d'Ajuntament, és un problema de veïns. No hi ha cap respecte pel mobiliari públic, ni ganes del veinat per mantindre nets els carrers, els excrements d'animals s'acumulen per les voreres, qualsevol pot fer l´ús que li done la gana del carrer encara que siga per a fotre al veinat (i ningú li diu res).
L'Ajuntament cada any o dos anys canvia d'alcalde fruit del que tots sabem. No es por comptar amb l'Ajuntament per a solucionar coses on la base del problema es un tema d'educació i respecte.
Alberic és un poble en què la gent només s'unix per a emborratxar-se, però no hi ha un projecte comú de construcción de poble ja que som un exemple de desunió total, de meninfotisme i de falta d'educació cívica.
Que conste que em sap molt greu parlar així del meu poble. he viscut a molts puestos i lo que veig ací es impensable en qualsevol poble civilitzat.
Puntos:
06-07-14 09:34 #12127397 -> 11717178
Por:No Registrado
RE: Senyalització i il·luminació
Pediria al ayuntamiento, que por favor no vuelva a pintar las marcas amarillas de la calle Ramon y Cajal, es una "jilipollez" siempre estan ocupadas por coches aparcados,o por lo menos que tuviera el mismo celo en cobrarme los impuestos que en hacer cumplir las normas de trafico.
Siento verguenza ajena. Pero que se puede esperar de un pueblo que permite terrazas publicas con puertas de entrada. Avergonzado Remolon Remolon Avergonzado Avergonzado
Puntos:
06-08-14 06:41 #12173213 -> 11717178
Por:No Registrado
RE: Senyalització i il·luminació
Continuem igual de mal o pitjor amb el tema de la il•luminació i senyalització dels passos de vianants. Sense apenes llum, sense senyals en la majoria d'ells que els indiquen i amb la pintura del sòl apenes visible. Anit, sobre les deu de la, en el pas de vianants davant de l'entrada del conegut com “Jardí de Juano”, per cert ara dóna gust passejar per ell, per lo bé cuida't i arregla't que està, VEUREM QUANT DURA, vaig estar a punt d'atropellar 3 xiques molt joves que'l estaven creuant, perquè fins que no vaig estar a 5 metres d'elles no les vaig veure, per falta de llum. Com em conec el tema, la velocitat del meu cotxe pels trams on hi ha passos de vianants, no supera els 25 km/h., i em va donar temps a frenar.
Pregue encaridament a les autoritats, a la policia, al regidor responsable d'esta àrea o al “sum sum corda”, si fa falta, que solucionen el problema d'una vegada o algun dia de nou haurem de lamentar-nos. Recorde que ja hi han hagut dos dones atropellades en els passos de vianants pels motius abans exposats.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
" el finanÇament" Por: TOMI85 20-05-15 11:42
tomi85
10
Bruticia als carrers d'Alberic Por: No Registrado 10-01-14 17:34
Il Doctor
2
Seria posible que tornara Radio Alberic - La Onda? Por: Valencia21 15-12-13 17:37
Valencia21
0
Alberic poble ric... o .... Por: No Registrado 10-10-11 13:39
No Registrado
5
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com