Foro- Ciudad.com

Alberic - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Alberic
03-08-13 23:32 #11482736
Por:ya está bè

¿Concejal d'Esports?
Ùltimament em pregunte que fá el Sr.Concejal d'Esports, ¿res de res?, o més be si que fa algo deixar que l'Esport d'Alberic vatja diluin-se poc a poc, no se si es intencio-nat per fer parroquia en el seu interes própi o en el seu interes própi.
Va home va ja heu tens bé i preocupat de fer algo constructiu per l'Espor d'este poble, o ¿ es que no tens n'idea de com fer-ho?, i si no tens ganes o no cobres prou per fer algo , pues deixa pas a altres persones que si que tenen ganes de trevall-ar per l'Esport .
Aixo ens passa per que en este poble es desingnen a alguns Concejals simplement per ser amiguet del Sr. Carratala, vatja merit eixe, meins mal que en alguns altres carrecs, si a acertat am l'elecció encara que heu fer-ha per equivocació.
Puntos:
04-08-13 19:06 #11483551 -> 11482736
Por:No Registrado
¿Concejal d'Esports?
Es cierto que el alcalde ha acertado en la designación de algunos cargos, no en todos, también es verdad, y en los pocos en los que ha acertado parece que desde hace un tiempo no los puede ver ni tragar y los ha relegado a un segundo plano, a fin de que no le quiten ni una pizca de protagonismo.
Puntos:
06-08-13 09:44 #11485974 -> 11483551
Por:No Registrado
RE: ¿Concejal d
Pues si no quieres arroz, toma 2 tazas, el "embolao" que tiene el Sr. Concejal con el Fútbol es de categoría, después de dimitir recientemente en bloque la ultima Junta Directiva, por "falta de apoyo" = arcas no solo vacías sino deudas por doquier.
Solución, mas subvenciones y sin que den explicaciones.
Puntos:
07-08-13 00:21 #11487495 -> 11485974
Por:ya está bè

RE: ¿Concejal d
Hola bona nit, jo pense que lo de les subençions a l'esport en general esta bé , no díc que es deu susternten-tar l'esport sols am subençions, per-ho sí apoyar-lo y fomentar-lo , o ¿ a cas l'esport no es salut, cultura y educaçió tambe? que per cert falta fa,i ara més que mai que tinguem una crisi no sols economica si no de idees, d'ilusió,d'anims i de tot en general,per que em de recordar que paguem molts tributs i be está que una part d'ells vat-jen encaminats en invertir en els jobens i no tant jobens que volen practicar tota clase d'esport, que l'esport es algo inprescindible en tota sosietat que vol avançar i enriquir-se tant saludable-ment com culturalment.
I per cert per portar estes coses al davant fa falta persones valides que s'encarreguen de fer-ho i per desgraçia húi per húi no nián en este poble ni sels espera, crèc que estàn més interesats am la seua imátje i el seu própi negoci, vamos es de pena.
Puntos:
08-08-13 13:29 #11489652 -> 11487495
Por:No Registrado
RE: ¿Concejal d
ja está be digué "I per cert per portar estes coses al davant fa falta persones valides que s'encarreguen de fer-ho i per desgraçia húi per húi no nián en este poble ni sels espera, "

Pot ser si hi ha gent disposta a "currar" per l'esport, pero l'esport es sobre tot el "no profesional", si hi hageren instalacions i recolçament per a altres sports. eixos en els que la gent PAGA en lloc de COBRAR,eixos en que els esportistes son PRACTICANTS en lloc de DISCUTIDORS DE BAR, o MIRADORS DE C9, seria altre cantar...
La directiva de uns equips que sols juguen si cobren, me la ......
Puntos:
08-08-13 14:06 #11489703 -> 11489652
Por:ya está bè

RE: ¿Concejal d
Avore , si h'entes no registrat,dius que si hague-ren instalacions( nian dos pavellons, dos recintes esportius ,camp municipal i cam de porra, una montanyeta aon es pot correr , botar, anar am bici, pasetjar, fer joga i jo que sé més,per-ho dius que falta recolçament, ¿ aque te refereixes? a diners? ¿ a subençions ? dons es que fan falta diners per fer esport, ¿no? , encara que siga per apoyar-lo i no financiar-lo, pues aixo en referisc jo , que avore si algù es fica les piles i trevalla per façilitar tot l'esport que darrere porte algún proyecte i un grup de persones am ganes de trevallar i invertir el seu temps i esforç a cambi de sols la satisfacció de vore que la gent practica l'esport, per que encara que siga a nivell no profesional( amateur) fan falta diners i facilitats per part de les institucions públiques, que a la fí són les que arrepleguen els nostres tributs.
Puntos:
13-08-13 13:37 #11505137 -> 11489703
Por:No Registrado
RE: ¿Concejal d
Avore , si h'entes no registrat,dius que si hague-ren instalacions( nian dos pavellons, dos recintes esportius ,camp municipal i cam de porra, una montanyeta aon es pot correr , botar, anar am bici, pasetjar, fer joga i jo que sé més,per-ho dius que falta recolçament, ¿ aque te refereixes?
¿que ha pasat amb la pista d'atletisme? ¿i la piscina ? ¿un carril bici que no va a cap lloc ?, fem homenatges a la banda, a corredors de motos,a escriptors (que está molt be) pero tambe en altres sports i coses es triunfa, . Jo el unic que veig amb bon estat son camps de futbol.
Pero de totes formes coincidex amb tu, el principal es gent (jove ) que vullga treballar (i no cobrar)
Puntos:
13-08-13 20:31 #11505757 -> 11505137
Por:No Registrado
¿Concejal d'Esports?
Estem a menys de dues anys de que finalitze la legislatura, i la pregunta del milió és … en matèria d’esport ¿Qué hem avaçatPreguntar res, definitivament res. Però no sols no hem avançant res en matèria d’esport, en altres disciplines estem igual. Però en esport és un dels temes on ens emportem la palma. El regidor d’Esports compra un circ i li creiexen els enanos; adquireix una piscina coberta i la té que tancar perquè l’aigua se li fa pudenta; consegueix un club de futbol, abaixa de categoría i amés la directiva el deixa plantat; inaugura unes pistes de pádel i els pardalets es maten contra els cristals, construeix una piscina olimpica descoberta ¿ja, ja, ja? i els veïns se’n van a un altre poble…. Anem, entre unes coses: No té gens de sort per una part, i ni té ganes de fer res per un altra; i unes altres: Només ens preocupa del seu negoci, la conseqüencia és la regidoria d’Esports és un desgavell. ¡Ah açó si, va a totes les processons per que’l vegen!
Però no sols la regidoria d’Esports s’ha quedat parada i no avança, hi han altres que es queden a la mateix altura, com pot ser: la de festes, la d’urbanisme, la de parc i jardins, la de…..
Para ser regidor del teu poble, cal tindre ganes de treballar i d’intentar fer les coses com cal.
Puntos:
07-10-13 12:58 #11611018 -> 11505137
Por:No Registrado
RE: ¿Concejal d
el señor concejal de deportes no es que se preocupe poco por la regidoría, es que no se preocupa ni un huevo. Este robín Hood de la era moderna, no roba los ricos para dar a los pobres, este fantasma roba el deporte al pueblo para dárselo a el mismo. o porque esta creciendo tanto el "gim"?? será porque no hay piscina? porque no hay atletismo? ...??? mientras la gente del pueblo sale fuera a practicar deportes por falta de instalaciones, EL se enriquece haciendo los extraescolares de las escuelas del pueblo, con los cursos en piscinas de gavarda... porque no lo hizo en la piscina del pueblo?? porque le interesaba que cerrara para que no le hiciera competencia. Hay que tener muchísima cara para salir a la calle viendo todo lo que esta haciendo este incompetente de la vida política. este personaje la única función que esta haciendo en el ayuntamiento es la de coger contactos para su propio interés y al pueblo


al pueblo que le den que dentro de 2 años ya no pinta nada y su negocio si.

que te den señor b e r n a t.
Puntos:
08-10-13 19:37 #11613012 -> 11505137
Por:46260

RE: ¿Concejal d
El Sr.Hervás no es solo Concejal de Deportes, es el Concejal de Policía Local, donde también se luce.
No estaría demás hablar de los muertos en nuestras calles, las plantas de "maría" en casas y pisos, del trapicheo en los puntos de todos conocidos, del botellón en el sector R, de los robos en viviendas, de los robos en campos,...... Pero esto es tabú.
Puntos:
08-10-13 20:43 #11613114 -> 11505137
Por:Il Doctor

¿Concejal d'Esports?
Sense ànim de voler defendre a ningú i menys al regidor Sr. Hervas. Això de les plantes de maria en les cases i els pisos, ho entenc; això del “trapicheo” en els punts de tots coneguts, també ho comprenc; això del botelló en el sector-R, lo dels robatoris en les vivendes i els camps, també ho puc assimilar, però amic 46260 ¿no creus que t’has passat algun poble amb lo dels morts en els carrers? que jo sàpiga (potser puc estar equivocat), a part de l’assassinat que va haver-hi en el sector R temps arrere, no hi ha hagut cap més, ni abans ni després, que jo sàpiga. A Madrid, Barcelona, València, o qualsevol ciutat o poble important de la geografia nacional hi ha morts quasi diàriament i hi ha molta policia entre nacionals, civils, municipals, hertziana o mossos d’esquadra.
Amic 46260, sense ànim de portar-te la contrària, ni voler entrar en discussió amb tu, però, ¿t’has parat a pensar que a més dels municipals, pocs en número i menys en mitjans, en este poble també treballen els civils, i que moltes de les coses que anomenes són de la seua total competència?
Puntos:
09-10-13 08:03 #11613590 -> 11505137
Por:46260

RE: ¿Concejal d
IIDoctor, refresquemos la memoria:
-En septiembre de 2012 ocurrio el asesinato en el sector R de una persona, en un intercambio de marihuana, que unos no querian abonar.
-Sobre las mismas fecha que lo anterior, la sonada muerte de otro comprador/vendedor, esta vez de cocaina, que encontraron enterrado en una casa próxima al lavadero.
-En noviembre de 2010 otro vendedor/comprador de maría también muere por una situación similar al primer caso, lugar próximo a telefónica.
-Por similares fechas que el anterior una joven asfixia a su novio y lo deja en un huerto próximo al patio del colegio El Convent.
Si quieres añadimos a los que han muerto en circustancias "normales" y como consecuencia de los muchos años de consumo y delincuancia.
Por cierto todos los casos se han aclarado y por Picasent andan los autores, en una galería junto con otros vecinos de Alberic.
Si quieres comparar lo que pasa aquí, hazlo con poblaciones similares y próximas, a mi no me interesa los asesinatos ni en Madrid, ni en New York ni en México,...´me importan los que tengo mas cerca por si de refilón me toca a mi ser la próxima víctima.
?Unos 25 son pocos polícias¿ si les sumas los "verdes" y los "azules" de Alzira que cada 2 x 3 andan por el pueblo, algo no funciona. El político al que nos referimos y por su puesto a su Jefe les corresponde la impulsar las actividades de estos para que esta localidad se sienta segura y ahí está mi queja. No me meto en lo que cada Cuerpo Policial le corresponde hace o no hace,solo indico que no hay cambios en la actitud política de los responsables municipales actuales respecto a la seguridad en general, solo fotos y titulares.
Y para añadirle otra medalla al Sr. Hervás, lo del último partido del sábado, donde un jugador del Alberic mandó al Arbitro al ambulatorio, no habia ni 1 azul ni 1 verde.
Puntos:
09-10-13 09:14 #11613646 -> 11505137
Por:Il Doctor

¿Concejal d'Esports?
Amic 46260, quan un té raó, té raó, i és just reconèixer-ho i vostè la té tota. Demane disculpes per la meua pobra memòria, vostè em l'ha refrescat i ara em ve al cap tots els casos que vostè cita.
Continue opinant que els municipals són pocs i amb escassetat de mitjans per al volum de treball que se, per informacions que m'arriben, que tenen. D'això es podria culpar els polítics, als que han estat i als que estan.
Que hi ha “trapicheo” i “plantacions” per la població, és més cert que estic viu. Només fa falta passejar-se pels carrers i es pot observar, a més de l'aroma a “maria” que "embriaga" els nostres nassos. Ah, i per descomptat no vull que vostè ni ningú d'aquest poble siga la pròxima víctima.
Això del futbol, si que ho sé amb seguretat. Ni en segona regional, (categoria que està el jugador de l'equip el qual va agredir l'àrbitre diumenge passat), ni en primera regional, ni en regional preferent, hi ha obligació que hi haja força pública en els camps. És a partir de tercera divisió quan és obligatori la presència policial. Si diumenge passat no hi havia ni “blaus”, ni “verds”, com vostè diu, en el camp de futbol, és perquè no tenien obligació d'estar i ningú els va avisar del que estava succeint.
Torne a demanar disculpes per la meua falta de memòria.
Puntos:
09-10-13 20:16 #11614525 -> 11505137
Por:ya está bè

RE: ¿Concejal d
Hola a tots i totes els que participen en aquets foro, en primer lloc volía dír que que cuant vaig inici-ar aquesta conversa- cuestió ,mai esti-gué ni está am el meu aním desprestigi-ar com a persona , ni tinc rés personal am el Señor Hervas,una vegada aclarida aquesta cuestio, em reengant-ge am este post per-que veig que interessa i prou a la gent, sols nia que vore la cuantitat de entrades que té, lo que si que veig es que últimament al Señor Hervas li cauen bastonaes per tot arreu,será per que algo estara fent mal,en aquesta vida cadascu cull lo que sembra si sembra mala llavor arreplega coses roines, si sembra bona llavor arreplega bon fruit i si no sembra rés pues aixó no cull rés, (per lo que es veu no esta sembrant molt bé)
En la meua modesta opinió no crec que tinga la culpa el Señor Concejal D'Esports i de Seguretat Ciutadana i no sé si d'algo més, Señor Hervas´,qui te la culpa es el Molt Honorable Excelentisim Alcalde D'Alberic Señor Toño Carratala ,que sincera-ment no está preparat per-ha regir el destí d'aquest Ben Volgut poble D'Alberic i clar per extenció pues fica alcarrec a persones que no estan gens preparades per fer-se carrec d'aquestes responsabilitats. si-no a amiguets d'ell.
Espere que en les próximes eleccions sapigam elegir millor a els nostres representants i que no passe altra vegada lo ja tots sabem que h'ocorregut en les últimes, crec que este poble es mereix molt més de lo que tinguem en la actualitat, així que avore si per fí tinguem més sort i l'acertem d'una vegada am els representants d'aquest poble,

" QUE YA ESTA BE"
Puntos:
10-10-13 20:29 #11616040 -> 11505137
Por:ya está bè

RE: ¿Concejal d
Hola a tots i totes els que participen en aquets foro, en primer lloc volía dír que que cuant vaig inici-ar aquesta conversa- cuestió ,mai esti-gué ni está am el meu aním desprestigi-ar com a persona , ni tinc rés personal am el Señor Hervas,una vegada aclarida aquesta cuestio, em reengant-ge am este post per-que veig que interessa i prou a la gent, sols nia que vore la cuantitat de entrades que té, lo que si que veig es que últimament al Señor Hervas li cauen bastonaes per tot arreu,será per que algo estara fent mal,en aquesta vida cadascu cull lo que sembra si sembra mala llavor arreplega coses roines, si sembra bona llavor arreplega bon fruit i si no sembra rés pues aixó no cull rés, (per lo que es veu no esta sembrant molt bé)
En la meua modesta opinió no crec que tinga la culpa el Señor Concejal D'Esports i de Seguretat Ciutadana i no sé si d'algo més, Señor Hervas´,qui te la culpa es el Molt Honorable Excelentisim Alcalde D'Alberic Señor Toño Carratala ,que sincera-ment no está preparat per-ha regir el destí d'aquest Ben Volgut poble D'Alberic i clar per extenció pues fica alcarrec a persones que no estan gens preparades per fer-se carrec d'aquestes responsabilitats. si-no a amiguets d'ell.
Espere que en les próximes eleccions sapigam elegir millor a els nostres representants i que no passe altra vegada lo ja tots sabem que h'ocorregut en les últimes, crec que este poble es mereix molt més de lo que tinguem en la actualitat, així que avore si per fí tinguem més sort i l'acertem d'una vegada am els representants d'aquest poble,

" QUE YA ESTA BE"
Puntos:
07-05-14 09:17 #12010065 -> 11505137
Por:No Registrado
RE: ¿Concejal d
En l'alberic club de futbol encara están esperant a que faça acte de presencia ara que a baixat de categoría. Tambe están esperant que els abone el gasoi que va prometre a principi de temporada als jugadors de l'equip.

BERNAT ni una rei NI UNAAA. inútil, que eres un inútil.

El GIM si que anira b si. tu soletes te carregaras tot el deport del poble.

B URRO.

Deixat el carrec i el poble tranquil.
Puntos:
07-05-14 11:51 #12010248 -> 11505137
Por:No Registrado
RE: ¿Concejal d
Estando de acuerdo en lo que indicas y para que el referido Concejal de Deporte y no olvidar que también de Policía Local, para que no se sienta ofendido yo cambiaría lo de INÚTIL por inepto-incompetente-incapaz-... y lo de BURRO por torpe, necio, ignorante,...al fin y al cabo son sinónimos pero queda mas "fino". Tampoco hay que olvidar en todo este desastre la inestimable colaboración de los Srs. Carratalá y Cervelló.
Puntos:
07-05-14 19:14 #12010763 -> 11505137
Por:No Registrado
RE: ¿Concejal d'Esports?
No ma grada entrar en descalificacions, pero les que diguen estan prou encertades. El Alberic ha baixat de categoría, aixó era el preludi d’una mort anunciada. Després del inici de temporá, i lo que ha vingut posteriorment no abaixar haguera segut un milacre. ¿Qui te culpa?, ¿l’entrenador?, ¿els jugadors?, ¿la directiva?, ¿el masachiste?, ¿el que porta l’aigua?, ¿el taquiller?, ¿l’afició?. Yo no se qui te la culpa, la deu de tindre el dimoni. La questio es que el equip en dos anys ha baixat dos categories. Hi ha qui culpa al concejal de esports Bernat, altres també culpen a Carratalá y a Cervelló. Está mes clar que laigua que a Bernat (primer culpable de tots) y a Carratalá (segon culpable de tots) el futbol els importa un pimentó. Lo de Cervelló no ho tinc tan clar, ja que es un home que ha segut president del Alberic i un molt bon aficionat al futbol, per aixo em resulta raro que Cervello no haja fet res, ¿i si no lan dixat?, ¿i si el futbol ha sigut un dels motius de les discusions de Cervelló y Carratala?. En dos anys havut molt de temps para fer les coses un poc be i planificar-ho, i no s’ha fet absolutament res. Els que manen (Carratalá y Hervás) han pasat olimpicament del futbol i de qualsevol esport. Després de la experiencia de avaixar de Preferent a Primera Regional, si sagueren preocupat lo que toca (sols un poc) a lo millor ara no estariem parlant de haver avaixat a segon regional. En eixe aspecte si que s’han lluit Carratalá y Bernat. Se coneis que el futbol no dona molt para eixir en la prensa i a Carratalá si no ix en els diaris o la televisió no le interesa res. ¿Pero on está la llum de les pistes de padel ¡ dels vestidors? ¿on está la piscina cuberta? van prometer en gener que estarien en un mes i ya estem en el mes de maig i encara no hi ha llum. Estem apañats en este poble. Y ara be la segon part ¿desapareixera l’equip?, ¿qui es fara carrec?, mes paca baix no es pot abaixar. A vore si pasa pronte este any que queda i entra algu que es preocupe un poc per el deport.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Alberic Resultados Elecciones Generales 2019 10N Por: Foro-ciudad.com 11-11-19 00:53
Foro-ciudad.com
0
OCUPES Por: bezino9 06-07-16 18:36
CRITIC
52
El tema del AGUA POTABLE Por: Muñeco diabolico 13-05-14 15:20
No Registrado
6
SANEAMIENTO CALLES CARDENAL TARANCON Y ADYACENTES Por: Foro-Ciudad.com 25-02-10 04:38
Foro-Ciudad.com
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com