Foro- Ciudad.com

Alberic - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Alberic
03-03-13 17:57 #11111084
Por:No Registrado
"La Trobada" ja està ací
Hola bona vesprada a tots.
Estem a poc més d’un mes perquè se celebre en la nostra població “La Trobada”.
Per a qui no ho sàpia “La Trobada” és una reunió de gent de tota la Ribera, el motiu principal de la qual és reivindicar l’ensenyança en valencià, i no beneficiar els comerciants com alguns polítics locals de l'ultra dreta creuen.
Aquest esdeveniment sol reunir molta gent, a Antella el passat any es van congregar més 20.000 persones arribades de moltes poblacions de la Ribera. També és un dia per a mostrar als forans tot allò bo pel que els alberiquenys som coneguts, com per exemple nostres “Panquemaos”, nostra “Setmana Santa”, nostra “Banda Societat Unió Musical”, nostra “Muntanyeta”, nostres “Instal•lacions esportives” (açò últim no és el millor dels exemples, però pot valdre) i moltes altres coses.
També és un dia perquè eixes més de 20.000 persones que potencialment vindran puguen trobar-se un poble bonic, un poble arreglat, amb carrers nets i ben pavimentades, amb voreres on entropessar i caure no siga fàcil.
De moment seguim igual, tot està com els alberiquenys de cor no volem mostrar als visitants. Succeirà el mateix amb els edificis públics, els carrers i les voreres, que succeïx amb la “Muntanyeta” que l’arreglen dos dies abans del Diumenge de Rams”, i la resta de l’any que siga una vergonya.
Senyor Carratalá i equip de govern, posen-se les piles i comencen a treballar en este tema. Que no siga només només de boca i anunciar-ho en premsa. Encara estan a temps, i si necessiten l’ajuda dels veïns sol•liciten-la, segur que hi haurà gent que voldrà col•laborar.
Puntos:
03-03-13 22:04 #11111730 -> 11111084
Por:No Registrado
RE:
Soc una de les persones que formen part de la comisio organitzadora de la Trobada del proper 21 d'abril, i t'he dir que s'està treballant i molt per a que la trobada siga un éxit, desde l'ajuntament com tots els ciudadans que estem implicats i ajudant, tots els dilluns ens reunim al ajuntament, i la resta de setmana no parem de treballar. Pase dels conflictes politics que tingueu, però no gasteu la trobada per a criticar al govern i al alcalde que crec que no es just. Quan passe la ixe dia valoreu, opineu i ja tragueu conclusions.
Puntos:
04-03-13 10:16 #11114115 -> 11111730
Por:No Registrado
"La trobada" ja està ací
Se que esteu treballant un grup de gent en el tema de “La Trobada”. Se que vos reuniu els dillunsos i que entre setmana també treballeu. És d'admirar el que esteu fent. Esteu treballant i molt TOTS, ho sé i sobretot una regidora, "rubia" ella.
Estàs equivocat perquè jo no tinc cap conflicte amb l'equip de govern, ni use “La Trobada” per a criticar a ningú. Només demane, com a bon ciutadà que crec que sóc perquè vull al meu poble, que s'arreglen els carrers, voreres i allò que faça falta perquè es done una bona impressió del nostre poble als què vinguen de fora. No demane res més, ni vull conflictes polítics, perquè de l'organització se que es va a parlar i molt bé, d'això estic més que segur. ¡¡Espere que quede clar!!
Puntos:
04-03-13 15:33 #11114755 -> 11114115
Por:No Registrado
RE:
Totalmente en contra. Una manera de gastar dinero para nada. Lo que hay que hacer es usar ese dinero para otras cosas. Seguro que salen los politicos en los medios de comunicación diciendo que que pueblo tan maravilloso tenemos, que va viento en popa y bla bla bla. Que se dediquen a mejorar a Alberic en tema sociales, seguridad, trabajo, economia, etc. que bien que le hace falta al pueblo. Y no en Trobadas como esta que solo sirven para malgastar tiempo y dinero. Si quieren una enseñanza en valenciano, que mejoren las escuelas, bibliotecas,etc,etc, y no chorradas como esta. Donde la gente viene a... a que? A que les den un folleto explicativo, comprar un panquemao y comer en el bar? Venga por Dios.
Puntos:
04-03-13 16:19 #11114849 -> 11114755
Por:No Registrado
RE:
Exacte a vore el nostre poble, a comprar un panqueamo en els nostres forns( darrere d'aixó hi ha families), a menjar als nostres bars(aixó també es donar riquesa al nostre poble).
Puntos:
04-03-13 19:09 #11115336 -> 11114849
Por:No Registrado
"La Trobada" ja està ací
“Una manera de gastar dinero para nada. Lo que hay que hacer es usar ese dinero para otras cosas”.
És la seua opinió i la respecte, però no estic d'acord amb vostè. M'agradaria saber en què gastaria vostè els diners. Pense que arreglar i "acicalar" els carrers, les voreres, les senyals de circulació i tot allò que faça falta perquè el poble estiga bonic, no és una mala inversió, potser hauran altres coses i segur que també seran bones per a Alberic. Al final el que pot eixir beneficiat és el poble i les seues gents. I quan passe “La Trobada” el poble quedarà bonic i polit.
“Seguro que salen los políticos en los medios de comunicación diciendo que que pueblo tan maravilloso tenemos, que va viento en popa y bla bla bla. Que se dediquen a mejorar a Alberic en tema sociales, seguridad, trabajo, economía, etc. que bien que le hace falta al pueblo”.
Els polítics sempre ixen en els mitjans de comunicació asseverant que han fet, que estan fent i que pensen fer coses bones per al poble. De les coses roïnes sempre diuen més aïna poc. Completament d'acord en què es milloren els temes socials, seguretat, treball, economia, etc.
“Y no en Trobadas como esta que solo sirven para malgastar tiempo y dinero. Si quieren una enseñanza en valenciano, que mejoren las escuelas, bibliotecas,etc, etc, y no chorradas como esta”.
Una altra vegada estic en contra de la seua opinió. Una “Trobada” no és cap "chorrada" i ni es malgasta diners ni temps. Pense que és més beneficiós per a Alberic que perjudicial. Les escoles i les biblioteques poden i deuen millorar, d'acord. Li recorde que el valencià, igual que el castellà és llengua oficial a la Comunitat Valenciana, i els valencians tenim l'enorme sort de tindre la nostra pròpia llengua (ja volgueren unes altres comunitats tindre la seua llengua pròpia) que ens identifica i és la nostra senyal d'identitat que ens diferència dels altres.
“Donde la gente viene a... a que? A que les den un folleto explicativo, comprar un panquemao y comer en el bar? Venga por Dios”.
Si, la gent ve a Alberic a passar el dia, comprar panquemados, menjar en els bars i fer un gasto que es queda en el poble, del qual ixen beneficiats forners, bareros, comerciants, etc. que al seu torn donen treball a altres persones, que en els temps que corren és molt important. Ah i Déu no té res a veure amb açò.

“Exacte a vore el nostre poble, a comprar un panqueamo en els nostres forns (darrere d’aixó hi ha families), a menjar als nostres bars (aixó també es donar riquesa al nostre poble)”.
Completament d'acord amb vostè. Té tota la raó.
Puntos:
05-03-13 23:16 #11118723 -> 11115336
Por:No Registrado
RE:
sigo totalmente en contra. al igual q mucha genteq he preguntado. me quiere decir alguien la finalidad concreta? que si valenciano que si comprar panquemaos. en q quedamos? no hace falta q me digan que el valenciano es lengu oficial ya lo sabia.respeto tb las otras opiniones pero sigo penando qe es tirar dinero.tb hay familias q ese dia no ganaran dinero. solo los hornos y bares? y los demas q? por cierto hay un horno de cierto politico q seguro q ganara dinero. que hacemos con los demas negocios. memeces!!!!dejensen de tanta aceras y calles y dediquesen mas a las xsonas,temas sociales.económicos y de trabajo y no con charlas de que si usar el valencianoo. como lengua cooficial q es,, usare la q me venga en gana. dediquen tiempo y dinero a otras cosas
Puntos:
06-03-13 15:43 #11119923 -> 11118723
Por:No Registrado
"La Trobafda" ja està ací
Amb dos collons. Ole, Ole i Ole. Ole els teus ous.
Que no sóc polític, que no t'assabentes.
Usa la llengua que et vinga en gana estàs en el teu dret.
Ole, Ole i Ole.
Puntos:
07-03-13 16:03 #11122637 -> 11118723
Por:No Registrado
"La Trobada" ja està ací
Hay gente que al contrario que Usted está a favor de “La Trobada”, que al final además de panquemados y comida en los bares ES CULTURA. Posiblemente si todos tuviéramos un poquito de cultura NO PASARÍAN TANTAS COSAS MALAS COMO VIENEN SUCEDIENDO.
Todo lo que sea invertir en el pueblo, en economía, en servicios sociales, en trabajo para la gente, en seguridad, en limpieza, en adecentar calles, aceras, etc. es bueno para la población en general.
Ah, y puede usar la lengua como quiera: de derecha a izquierda, de izquierda a derecha o del centro para dentro.
Puntos:
08-03-13 16:56 #11125316 -> 11118723
Por:No Registrado
RE:
¿l'ajuntament s'ha molestat en convidar als gats negres a la trobada??

Segur que no, tot ho fan igual. aço en el psoe no pasaba.
Puntos:
08-03-13 20:34 #11125918 -> 11118723
Por:No Registrado
RE:
a #11119923: no vale la pena constestarle.

a #11122637: por supuesto que utilizare la lengua que quiera.. faltaria +, ah,.. y se le ha olvidado añada a "de derecha a izquierda, de izquierda a derecha o del centro para dentro." con un pasito palante y otro patras!!.

Y hay gente que al contrario que usted esta en contra de la Trobada!!
Puntos:
09-03-13 09:44 #11126725 -> 11118723
Por:No Registrado
RE:
a vstè si que NO VAL LA PENA NI CONTESTAR-LI. Arree home arre.
Puntos:
09-03-13 12:52 #11127102 -> 11118723
Por:No Registrado
"La Trobada" ja està ací
A #11125918:
“y se le ha olvidado añada a de derecha a izquierda, de izquierda a derecha o del centro para dentro. Con un pasito palante y otro patras!!. Ah,… a usted también se le ha olvidado lo que va detrás de “patras”…. “MARIA”.
Claro que hay gente que piensa de forma diferente de cómo opino yo es lógico y normal,
Pero también hay personas que están totalmente en contra de su parecer o criterio, normalmente son gente con cultura, gente preparada, gente que es y se siente de verás valenciana.
Si me contesta, me da lo mismo lo que usted diga, ni vale la pena, ni me quiero molestar, ni pienso contestarle. Doy por concluido mi participación en este tema.
Y ahora le voy a decir lo mismo en valenciano, porque es mi lengua paterna y materna, porque se esta lengua porque la he estudiado, porque me gusta escribir en valenciano y porque me da la gana.

A #11125918:
“y se le ha olvidado añada a de derecha a izquierda, de izquierda a derecha o del centro para dentro. Con un pasito palante y otro patras!!. Ah,… a vostè també se li ha oblidat el que va darrere de “patras”…. “MARIA”.
Clar que hi ha gent que pensa de forma diferent de com opine jo és lògic i normal,
Però també hi ha persones que estan totalment en contra de la seua parèixer o criteri, normalment són gent amb cultura, gent preparada, gent que és i se sent de veres valenciana.
Si em contesta, em dóna el mateix el que vostè diga, ni val la pena, ni em vull molestar, ni pense contestar-li. Done per conclòs la meua participació en este tema.
Puntos:
03-04-13 23:28 #11188670 -> 11118723
Por:Del Barri

RE:
Que barbaritat el que s'ha de llegir per ací. Sembla que hi ha gent que li molesta la cultura o el valencià... jo personalment tinc moltes ganes de gaudir de les Trobades en Valencià a Alberic, i encara que no he col·laborat en res, de segur que tot eixirà perfecte i serà un èxit, tant per als alberiquenys com per a les milers de persones i famílies que visitaran el poble el proper 21 d'abril!
Puntos:
03-04-13 23:45 #11188741 -> 11118723
Por:No Registrado
RE:
También que el Ayuntamiento gaste unos 20.000€ o mas en este evento; es verdaderamente necesario para nuestro pueblo???
Puntos:
04-04-13 19:47 #11190414 -> 11118723
Por:Del Barri

RE:
Necessari crec que hi ha molt poc en esta vida, enriquidor pense que moltíssim.
Puntos:
13-04-13 19:06 #11226003 -> 11118723
Por:Il Doctor

"La Trobada" ja està ací
Hola, a tots. Després d’un bon període de descans, reflexió, treva, parada, etc., he tornat a aquest foro que, encara que sense participar, l’he seguit dia darrere dia.
Totalment conforme amb “Del Barri”. Veig en els seues posts ganes de participar, de donar la seua opinió de forma sana i sense acritud. Espere que es mantinga així durant molt de temps.
Com bé diu el titular “La Trobada” ja està ací, és diumenge que ve. Les perspectives són molt bones. El treball realitzat ha segut molt i digne d’elogiar, els resultats, no em cap cap dubte, seran sobre ixents, meravellosos, i tot aquell que ens visite segur que s’han portarà un grat record d’Alberic i les seues gents.
Enhorabona a tots, a l’Ajuntament, a la regidoria de Cultura i Educació i al seu cap visible, la tinent d’alcalde Dolors pel seu treball, per les seues ganes, pel seu esforç, als professors, als voluntaris i a tots aquells que d’una forma o una altra heu participat i col•laborat per a demostrar que Alberic i els seus veïns són un poble emprenedor, amb ganes de treballar, de fer les coses bé, de demostrar que es pot confiar en ells.
A pesar que algú diu que l’Ajuntament amb “La Trobada” va malgastar 20.000 €, crec que la persona que esgrimeix aquesta opinió s’equivoca de tot tot i pense que seran uns diners molt ben empleats.
El diumenge ja està ací. El bon temps, segur que ens acompanyarà, gaudim des de la inauguració fins a la cloenda, d’esta oportunitat que ens brinda la història, potser no la tornarem a tindre, almenys a Alberic.
Puntos:
20-04-13 10:20 #11246133 -> 11118723
Por:Del Barri

RE:
Sincerament no se que s'han gastat amb la Trobada, però tinc enténs que l'any passat van acudir quasi 20.000 persones a Antella al llarg de tot el dia! és a dir, el doble de la població d'Alberic! una bona ocasió per al poble i els seus comerços de tenir un bon dia reivindicant allò que més ens identifica: la llengua!
Puntos:
20-04-13 12:24 #11246291 -> 11118723
Por:46260

RE:
La Trobada: "acontecimiento histórico", "revindicar enseñanza de calidad", "gran importancia y repercusión", "volver a ser referente de la Ribera", "dar a conocer el encanto, atractivo patrimonio cultural", etc., etc. frases que leo, entre otras que no tienen desperdicio, en el folleto que nuestro Ayuntamiento ha distribuido, indicando el programa, ubicación de actos, aparcamientos. Por cierto está muy completo y fácil de entender.
Gastos, ni se saben ni se sabrán, como al Ayuntamiento le sobran los dineros no importa, todo sea para mayor gloria de nuestro rey de la imagen.
Pero sinceramente, que hay detrás de todo esto, una fiesta de los sindicatos de la enseñanza y partidos de izquierda en aras de promocionar su valenciano=catalán y seguir con su desastrosa visión de la enseñanza en la que solo priman los aumentos de presupuestos y la desaparición de los principios y donde los escolares son utilizados para la imposición del catalán.
Mañana será buen día para ir a la playa.
Puntos:
21-04-13 19:23 #11248131 -> 11118723
Por:Il Doctor

"La Trobada" ja està ací
Respete la teua opinió. Algunes coses les compartisc, però en la majoria no m’identifique amb elles. De “valenciano=catalán”, res de res. Els moltíssims de visitants que he vist hui per la població eren valencianots i de la Ribera. Ser de la Ribera i valencià, és total, ja no es pot demanar més.
De despeses, m’imagine que moltes, ja que el desplegament de mitjans ha segut brutal (algun dia sabrem el muntant total del cost, però també que ens diguen que han deixat els visitants). Sobre això dels sindicats i els partits d’esquerres, no ho acabe d’entendre, ja que sobre l’escenari he vist representants de la dreta, de l’esquerra i del centre, tots junts però no remenats. Però bo és la teua opinió. Però als que no he vist ha segut als companys de govern de l’equip de Carratalá, em referisc als de Coalició Valenciana “grandes impulsores de este evento”.
Que tu penses que “todo esto es una fiesta de los sindicatos de la enseñanza y partidos de izquierda en aras de promocionar su valenciano=catalán y seguir con su desastrosa visión de la enseñanza en la que solo priman los aumentos de presupuestos y la desaparición de los principios y donde los escolares son utilizados para la imposición del catalán”, és la teua opinió, per a mi que estàs equivocat, però bo…. Només has de mirar el que s’està fent des del govern autonòmic per a promocionar el valencià RES DE RES. Alguns saben parlar en valencià (com és el cas de Serafí Castellanos i pocs més) però prefereixen fer-ho en la llengua (això és del tot respectable) que els pot portar a ser ministres.
En fi amic, si has gaudit hui en la platja, m’alegre. Jo hui he gaudit molt en el meu poble. Encara que no estic d’acord en moltes de les coses que fa el govern de Carratalá (conforme amb tu “en que todo sea para mayor gloria de nuestro rey de la imagen”), si que estic content d’haver vist Alberic, almenys per un dia, ple de gent i sobretot de bon rotllo i d’alegria, on el més important ha segut que tots parlem la llengua que ens han ensenyat els nostres pares i que és el que ens diferència dels altres: EL VALENCIÀ.
Puntos:
22-04-13 18:27 #11249755 -> 11118723
Por:Del Barri

RE:
46260, bon dia de platja va fer ahir! espere que la disfrutares. Pel que a la Trobada respecta, a mi personalment em va agradar molt i pense que va ser un èxit total! En quan al que has dit de qui està darrere de la trobada, dir-te que no és cap festa ni de sindicats ni de partits d'esquerres, en tot cas seria una festa d'Escola Valenciana.

Enhorabona a tots aquells que colaboraren en les trobades d'Alberic!
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
OCUPES Por: bezino9 06-07-16 18:36
CRITIC
52
Elecciones Generales 2015 - Resultados electorales en Alberic Por: Foro-Ciudad.com 21-12-15 00:44
Foro-Ciudad.com
0
El deute d'Alberic Por: Il Doctor 21-04-13 19:50
Il Doctor
0
Suceso extraordinario en alberic Por: No Registrado 05-02-12 11:25
armando jaleo
2
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com