Foro- Ciudad.com

Alberic - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Alberic
03-07-12 11:55 #10265227
Por:abcd3

Els polítics locals i les piscines municipals descoberta i coberta
Ni em recorde de quant de temps fa que teníem piscina descoberta i podíem anar al camp de futbol a poder banyar-nos en els dies calorosos de l'estiu. La piscina de la que vam gaudir no era com per a tirar coets, ni era la millor del món (sense gespa on poder posar la tovalla per a tombar-te i prendre el sol ja que tot el pis era formigó) però almenys podíem mitigar la calor amb algun capbussó.
Tampoc recorde el temps que fa que van tancar la piscina descoberta (a penes li feien algun manteniment, tenia moltes perdudes d'aigua i s'havia quedat vella i obsoleta) i els veïns del nostre poble ens vam quedar sense un servei que hui en dia es pot considerar bàsic.
Per a més “conya” l'estiu passat van tancar la piscina coberta pels motius que tots coneixem, entre altres, l'empresa que tenia la contracta deia que perdia diners. La piscina tampoc era de les millors de la zona comparada amb altres que tenen els nostres veïns de l'Alcúdia, Carcaixent o Alzira, per posar un exemple, però almenys teníem servei.
A causa de la falta d'un lloc on alleujar la calor, molts veïns de la nostra població, els menys afortunats, hem tingut que “emigrar” a poblacions limítrofes que si que compten amb este servei bàsic com són les de Massalavés (poc més d'1.000 habitants, crec), Benimuslem (no arriba a 900 habitants, crec), Gavarda (entre 800 i 900 habitants, crec), l'Alcúdía (poc més de 11.500 habitants, crec), Tous (entre 900 a 1.000 habitants, crec), Beneixida (menys de 900 habitants, crec), Antella –amb el seu assut– (més d'1.200 habitants, crec) etc. Altres, els més afortunats, o bé van a la platges de Cullera, Tavernes, Xeraco o Gandia, on tenen un apartament en propietat o la seua renda els ha permés poder llogar un en els mesos de juliol o agost, o bé posseïxen en una de les urbanitzacions pròximes a la nostra població un xalet amb piscina.
Hui, com ve sent el meu costum des de fa 8 o 9 anys, he viatjat fins a l'Ajuntament de Beneixida a traure el passe familiar per a tot l'estiu a fi de poder accedir a la seua més que ben cuidada piscina descoberta. A l'arribar a les dependències municipals he hagut d'esperar que em tocara el torn, ja que hi havia varies persones més traient-se el passe, però, a que no saben de quina població eren totes les persones que estaven davant de mi esperant el seu torn per a traure's els passes?, ¡¡bingo!!, ho han encertat, d'Alberic. Però el més dolorós d'este viatge, per com resulta de perillós, és que des de l'autovia quan em dirigia a Beneixida he vist diversos xavals del nostre poble nadant en la Sequia Reial del Xúquer, i, perquè estaven nadant ací?, perquè, entre altres coses, a Alberic no tenim una piscina descoberta.
És molt, però que molt vergonyós que en la nostra població, amb quasi 11.300 habitants, no tinguem ni piscina descoberta ni piscina coberta ni quelcom on poder refrescar-nos, i que en altres poblacions que he citat anteriorment, la majoria amb menys habitants que la nostra, si que tinguen este servei. Encara sort que nosaltres tenim la Sequia Reial del Xúquer i altres séquies per a poder remullar-nos, sempre que passe aigua, ja que a l'estiu tampoc passa aigua tots els dies. Per a veure la quantitat de veïns d'Alberic que es desplacen fins a Beneixida de dilluns a diumenge, bastaria apropar-se a les seues ben cuidades instal·lacions de la piscina descoberta.
Molts polítics (dones i homes) s'han assegut com a regidors i alcaldes (els menys) en les butaques del saló de Plens de l'Ajuntament des que van tancar la piscina descoberta. Cap ha tingut el que cal tindre per a agafar este problema de les banyes i solucionar-lo, han demostrat una falta de responsabilitat, una falta de voler al seu poble, una ineptitud i una incompetència total, digna de “politiquets” de països bananers. No culpe a tots els que estan ara, ja que per a molts d'ells, el problema ha segut una herència rebuda d'altres corporacions, però tampoc se'ls està veient moure's en este sentit, ja que els que hi ha ara han afrontat el tema de la piscina coberta i tampoc s'estan veient solucions. Alguns polítics queden encara d'altres corporacions i tampoc van fer res al seu dia ni estan fent ara res. Per als Premis per a “famosillos” Alberic si que hi havia diners perquè se'ls portaren uns pocs, per al futbol (primer equip) també tenien diners, també perquè se'ls portaran altres pocs, inclús ara per a uns arquitectes que han de fer un no se quin projecte de la part antiga de la població i que difícilment es podrà portar cap, també tenen diners, però per a solucionar els problemes de la població no hi havien al seu dia i no hi han ara segons diuen.
Tenint els terrenys com els tenen, bé en alguna era de La Muntanyeta (la zona seria ideal) o en el Sector “R”, al costat de la piscina coberta, pense que no pot costar tants diners construir una piscina descoberta. Tampoc demane que la facen en un sol pressupost, perquè si no pot ser no pot ser, però que ho repartisquen en els pressupostos de tres o quatre anys. Si així ho hagueren fet al seu dia ara tindríem una piscina descoberta com Déu mana.
Nosaltres tenim els polítics que ens mereixem, ja que el poble, o la majoria d'ell els ha votat. A veure si algun dia ho encertem i triem polítics que vullguen de veritat al seu poble. Ja està bé de polítics ineptes, que estan ací per a servir-se i no per a servir. Veurem si este equip de govern comença a afrontar els problemes que la societat d'Alberic requereix i busca la forma de solucionar este i altres problemes.
Puntos:
04-07-12 11:44 #10269058 -> 10265227
Por:No Registrado
RE: Els polítics locals i les piscines municipals descoberta i coberta
A los politicos (los que ha habido, hay y habrá) ni les va ni les viene, el que no tiene parcelita con chalecito tiene trocito de arenita con apartamento playero. Te recomiendo que cojas el palmito te sumerjas en la bañera y cierres los ojos.

A ver cuando un ERE Politico en este pueblo y pais porque sobran las tres cuartas partes.
Puntos:
10-07-12 20:52 #10297557 -> 10269058
Por:abcd3

RE: Els polítics locals i les piscines municipals descoberta i coberta
Bona vesprada, perdó, ja quasi bona nit.
Acabe de tornar amb la meua família de la tan ben cuidada piscina descoberta de Beneixida (en cinc minuts de cotxe estas allí) i pareixia que estàvem a la “piscina descoberta” de la nostra població (xé, si els d'Alberic no tenim piscina descoberta!) per la quantitat de gent d'Alberic que hi havia en el recinte. He pogut calcular que el 90 % dels que havia gaudint de la piscina eren alberiquenys.
També m'he assabentat que algunes dones d'Alberic van al matí a fer “aigua fitnes” a la piscina descoberta de Massalavés.
Ole, Ole i Ole. Açò és una meravella! Açò és de categoria!
Pare, mare, com no m'he portat bé enguany em quede un any més sense nadar!
Salutacions
Puntos:
22-07-12 18:37 #10339314 -> 10297557
Por:abcd3

RE: Els polítics locals i les piscines municipals descoberta i coberta
Dóna per a molt tractar temes en els què estan immersos el PP, el PSOE, IxA, el partit de Salmerón (que per cert no recorde ni com s'anomena), alguns polítics com els Carratalá, Sala, Carpi (es curiós que Carpi traduït al valencià es traduïsca com: "Vaig arrapar"), Cervelló, Pallarés, Xaro Làzaro, Salmerón, etc., així com els sous d'alguns d'ells, els diners de "Los Rosales", els xalets il·legals de les urbanitzacions del poble, els deutes de l'Ajuntament, la pàgina web del consistori, les subvencions il·legals de 40.000 € entregades a alguna entitat esportiva local, l'acomiadament i el retall de sous dels funcionaris, els deutes de l'empresa que arreplega el fem, etc., etc. i etc.
Però el tema de la piscina descoberta i coberta fa la impressió que vos la porta al paire, ja que en este assumpte a penes heu participat els que habitualment interveniu en el fòrum.
Repetisc una vegada més que sóc usuari de la piscina descoberta de Beneixida, des de fa molts anys, i de la piscina coberta de l'Alcúdia, des de fa uns mesos. Em fa una gran enveja les magnifiques instal·lacions que tenen estes poblacions, i que ells les tinguen i nosaltres no. Em fa vergonya dir que en el meu benvolgut poble no tenim estos serveis, i que els polítics que han estat fins ara i els que tenim actualment no han fet res ni estan fent res per a solucionar l'assumpte. La qüestió és que part del pressupost municipal d'estes dos poblacions (cert és que una molt xicoteta part) el estem cobrint els veïns d'Alberic amb les nostres aportacions quan abonem els passes anuals que ens hem de traure per a accedir als instal·lacions.
A la marxa que anem, i segons les notícies que corren pel poble sobre la piscina coberta, si alguna vegada es posa en marxa costarà Déu i ajuda tornar a obrir-la, i cada dia que passe s'està encarint més per les labors de manteniment que seran necessàries. Açò és sense parlar de l'estructura de l'edifici que pot començar a ressentir-se. De la piscina descoberta encara pitjor, no hi ha cap tipus de notícies.
Ara un altra tema que pot portar cua, el FUTBOL. Pareix que la majoria dels jugadors que tenia el CE Alberic, i que són els que fins ara s'han portat els diners de les subvencions, han signat per altres equips i han deixat al club amb el cul a l'aire. En les dates que estem l'equip ja hauria d'estar quasi format i també hauria d'haver començat la pretemporada, que sàpia no hi ha entrenador, no hi ha jugadors, no hi ha junta directiva i no hi ha ningú que diga res de l'assumpte. La premsa esportiva comarcal només parla de l'Alzira, del Cullera, del Carcaixent, del Carlet, de l'Alginet, etc. però de l'Alberic no diu ni “olives”.
Què Pepe Vello, com enguany no hi ha diners, no vol saber res?
A veure si algú sap donar-nos notícies sobre este tema.
Salutacions.
Puntos:
23-07-12 11:04 #10341067 -> 10339314
Por:abcd3

RE: Els polítics locals i les piscines municipals descoberta i coberta
Definitivament el tema no interessa.
A mi em pareix un assumpte d'interés ja que ens afecta a molts veïns i per a comprovar-ho només cal acostar-se un diumenge al matí a la piscina de Beneixida.
Era la meua creença que la gent participaria i opinaria i que almenys jo podria conèixer el que pensen aquells que com jo estem a favor de tindre una piscina descoberta i que es pose en marxa i funcione molt millor la piscina coberta; i també l'opinió d'aquells que pensen el contrari al que pense jo.
Així que deixaré ací el tema, i si algú vol opinar i participar, estaré esperant la seua resposta.
Salutacions.
Puntos:
23-07-12 14:06 #10341655 -> 10341067
Por:Caterina2012

RE: Els polítics locals i les piscines municipals descoberta i coberta
Hola, abcd3! No penses, de cap manera, que a la gent d'Alberic no li interesse el tema que proposes. Es tracta d'un assumpte molt vell, que es trau a les converses privades, familiars i d'amics. El que passa és que malahuradament no tothom té accés a aquest mig d'intercomunicació entre veïns, bé per no conèixer'l, o per faltar-li el temps, com és el meu cas.
El teu argument me l'he plantejat personalment cada vegada que he pujat al Balcó del Xúquer aquest estiu, en veure els xiquets, de 13 o 14 anyns, nadant a la Sèquia Reial sense cap vigilància i potser sense que els seus pares ho saberen.
Mal temps aquest, per a que Alberic construisca una piscina municipal. Esperem que a la Sèquia Reial no succeixca cap desgràcia.
Puntos:
24-07-12 09:57 #10344723 -> 10341655
Por:bezino1

RE: Els polítics locals i les piscines municipals descoberta i coberta
Viendo lo sucedido en los ultimos años, me parece evidente que los deportes- instalaciones de ocio que interesan en alberic son tres:
EL FUTBOL, EL FUTBOL Y EL PADEL.

Campo de hierba artificial en el campo de futbol.
Ampliacion y campo de hierba artificial en Jardin del Amor destruyendo pistas atletismo.
Destruccion de antigua piscina para construir pistas de padel.
Construccion de una piscina cubierta con defectos evidentes y despues dejarla "morir".

Bueno, siendo rigurosos, tambien se ve interes en el "tir i arrosegament" y en el "levantamiento de vaso sobre barra"
Puntos:
24-07-12 12:31 #10345171 -> 10344723
Por:abcd3

RE: Els polítics locals i les piscines municipals descoberta i coberta
Hola bezino1
Conforme totalment amb el teu plantejament de que els impostos municipals han anat a parar futbol (gespa artificial camp gran), al futbol (gespa artificial Jardí de l'Amor) i al futbol (subvenció de 40.000 € per a pagar fitxes als jugadors del primer equip), quelcom al pàdel, i poc més.
Els diners "abocats" a la piscina coberta municipal ha anat a parar al "albelló”.
Sobre el “tir i arrossegament”, només se que Alberic és l'únic poble de la Comunitat Valenciana que té pista fixa. Som més "chulos" que un vuit. D'altra banda, unes coses “sense importància”: a vegades es veuen les caques dels animals que deixen en els carrers i en els camins, que per cert també espatlen quan arrosseguen les rodes de camió.
Bo, això del "alçament de got sobre barra", com no sóc molt d'eixir a les nits, doncs no se massa coses. Espere que algú ho explique.
Salutacions.
Puntos:
24-07-12 12:01 #10345057 -> 10341655
Por:abcd3

RE: Els polítics locals i les piscines municipals descoberta i coberta
Hola Caterina2012
Començe a veure que si que hi ha gent que li interessa el tema i que està realment preocupada.
Se que és un assumpte molt vell, però que a pesar d'açò patim els veïns des de fa un muntó d'anys.
Se que ara no és el millor moment per a construir una piscina, però el que em fa pensar és que quan ha segut temps de bonança, tampoc cap polític s'ha interessat pel tema.
Desitge el mateix que tu, que en la Séquia Reial no passe res.
Salutacions.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Eleccions Municipals 2015 Por: No Registrado 02-06-15 18:10
Alberiqueny
255
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com