Foro- Ciudad.com

Alberic - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Alberic
14-06-12 17:14 #10194873
Por:No Registrado
No va tot tan bé com algun diu
Parlant dies arrere amb una persona que treballa per a l'ajuntament, per cert estava prou “calenteta”, he pogut assabentar-me d'algunes coses que no m'han agradat res, i no és que els seus comentaris m'interessen massa, però com a veí i persona que sóc d'Alberic i que fins ara ha pagat regularment els seus impostos, no se si enguany ho podré fer, si que em preocupen.
D'una banda em va dir que l'ajuntament no té un euro per a pagar-li els seus treballs extres (per al que volen si que tenen diners), en canvi si que volen que treballe en estos dies de les festes de Sant Joan, però estos treballs extres els ha de compensar no acudint al “tajo” en dies de treball, quedant el seu lloc de treball buit sense ningú que el substituïsca.
D'esta manera es dóna un clar exemple als veïns del que els importa als polítics el poble.
Si per estalviar han de deixar de donar un servei al poble, a ells què més els dóna?, deixen de prestar el servei i ja està, però després ixen en la premsa dient a la gent que són molt bon gestors i que han estalviat “X” euros. Açò és realment el que els importa als polítics.
Si l'Ajuntament no té diners doncs que comence per eliminar coses. Si un any no tenim festes no passarà res, ni ningú va a esgarrar-se les vestidures. Tot el món, si se'ls explica esta decisió, pot entendre esta actitud. D'esta manera podrien estalviar alguns diners que serà necessari per a altres coses.
També em va comentar esta persona que l'Ajuntament ha passat de pagar el dia 29 o 30 del mateix mes al dia 6 o 7 del mes següent. Els que treballen per a l'ajuntament no han de queixar-se, perquè almenys tenen un jornal, però estos han de pagar les seues hipoteques i préstecs entre els dies 1 i 2, i si no ho fan el banc els cobra interessos de demora. Si l'ajuntament ha de pagar igual, què més li dóna abonar les seues nòmines com ho ha vingut fent fins ara?, potser ho fan per que tenen algun interés?
Pense que un treballador content pot rendir i entregar-se molt més en el seu lloc de treball, a pesar de saber que ara per ara les coses estan malament. Hi ha moltes maneres de tindre els treballadors contents i no necessàriament amb diners. La forma de dir i fer les coses i l'afecte en alguns moments són més importants que els diners.
La seua informació va arribar més enllà i em va contar que a partir de l'1 de juliol pròxim 2 treballadors interins se n'aniran al carrer i a 7, també interins, els van a llevar el 25% del seu sou. Em va dir que hi havia altres solucions com que si a tots els funcionaris els hagueren llevat un 2 o un 3% del seu jornal, possiblement l'ajuntament no haguera pres esta mesura. Clar que, va posar en el meu coneixement, si als 3 treballadors de l'ajuntament que cobren quasi 6.000 €/mes (1 milió de les antigues pessetes, hi ha un que si que arriba als 6.000 €/mes) els lleven el 2 o el 3% representa més diners que el que li puguen llevar als altres treballadors que arriben justets als 1.000 €/mes, que són una majoria. Segons pareix, em va dir finalment, estos 3 treballadors tenen un pes específic molt fort dins de l'ajuntament, i els polítics, segons pareix, els tenen quelcom de ..... . Ací ni entre ni isc, a mi no em toca jutjar esta situació, perquè a més només he escoltat una part, i caldria escoltar a l'altra part per a fer-se una correcta composició de lloc. El que no em pareix just és que hi haja persones, dins del mateix col•lectiu, que tinguen eixos grans sous i que no se'ls toquen i a altres que les hagen de tirar al carrer o rebaixar el sou, pel fet de dir que està estalviant. Si volen estalviar que comencen pels grans sous.
Els polítics que tenen l'obligació de gestionar el poble, perquè ells així van voler al presentar-se a les eleccions, i perquè així ho van decidir les urnes (en alguns polítics no és este el cas precisament, ja que el poble va votar a Sala com a alcalde i no a Carratalá), deuen pensar les coses molt bé abans de prendre una decisió, i no ho deuen fer de cara a la galeria, perquè diguen d'ells que són uns bons gestors. S'està jugant amb persones i amb el pa de les seues famílies. I que conste que Sala no és plat del meu gust, més aïna tot al contrari.
El que tinc clar és que els polítics del meu poble no estan gestionant bé.
Puntos:
14-06-12 17:58 #10203156 -> 10194873
Por:No Registrado
RE: No va tot tan bé com algun diu
Estic d'acord en quasi tot amb vosté excepte:
No sabem si el canvi de dies de treball del treballador ens afecta o no.
No sabem si el que guanya 6000 euros s'els guanya o no.
No sabem si els dels 1000 € sels guanyen tampoc.
Sols huit o deu persones d'Alberic votaren a Sala per alcalde (els veins voten una llista tancada i els concejals l'alcalde)

Si sabem segur que els que han gestionat fins ara (empleats publics amb responsabilitat inclosos) no han fet la seua faena, inclus ens han enganyat
Parlant de festes i gastos m'agradaria dir que alguns veins no ens hem recuperat encara de la vergonya dels premis Alberic 2000. Avergonzado Avergonzado Avergonzado Avergonzado Avergonzado Avergonzado Avergonzado Avergonzado Avergonzado
Puntos:
14-06-12 18:10 #10203201 -> 10203156
Por:No Registrado
RE: No va tot tan bé com algun diu
Abundando en el tema economico:

Gastos de personal en 2000: 1.766.857 €
Gastos de personal en 2009: 3.609.882 €

Ingresos por tasas en 2000: 542.411 €
Ingresos por tasas en 2009: 1.206.500 €

O sea, en 9 años se duplican las tasas y los gastos de personal, como vecino, no me consta que se hayan duplicado ni los habitantes ni los servicios en ese periodo, por lo que a primera vista:
EL AUMENTO DE INGRESOS VIA TASAS, IMPUESTOS... SIRVE PARA PAGAR EL AUMENTO DE PERSONAL.
Mal negocio hacemos.
Puntos:
15-06-12 10:55 #10205522 -> 10194873
Por:

Borrado por su Autor.
Puntos:
15-06-12 11:22 #10205621 -> 10205522
Por:No Registrado
RE: No va tot tan bé com algun diu
Por tu forma de hablar o eres del equipo de gobierno o estas muy cerca, pero no creo que tenga las ideas muy claras en cuanto al tema de los recortes innecesarios, ya que conforme están las cosas ¿es necesario emplear 10.000 euros en informes de arquitectos sobre una determinada zona del pueblo?, ¿la sensatez pide invertir en esto?, que digo yo que será necesario pero cuando las cosas vayan mejor, ¿no sería mejor emplear esos 10.000 euros en dar jornales a la gente necesitada de la población?
Puntos:
15-06-12 13:45 #10206176 -> 10205621
Por:ALBERIC-USER

RE: No va tot tan bé com algun diu
El Sr. Cami_delaveritat dijo en un post :
----------------------------
"En fin, al César lo que es del César.
Y desde luego que para mí, hasta día de hoy, no tengo sino que agradacerle el esfuerzo y dedicación que el nuevo equipo de gobierno está llevando a cabo para que Alberic empiece a funcionar.

(Firmado: Un "listo")."
--------------------------

¿Que es lo que tiene usted tanto que agradecer al nuevo equipo de gobierno? Supongo que estará viendo usted el buen gobernar de sus políticos, viendo el fruto de sus esfuerzos, de su sudor, de su empeño, por sacar este pueblo adelante, porque creo que será el único. A día de hoy sigo esperando 10 cosas buenas que ese equipo de gobierno (que usted tanto alaba y tiene tan buen hacer) ha hecho por este pueblo y por el Ayuntamiento.

Me parece lógico por parte del equipo de gobierno, que se quieran reducir gastos en una administración publica, y mas en este Ayuntamiento donde se ha gastado lo in-gastable. Después de ver que han despedido a dos trabajadores, reducido el sueldo a los interinos, etc... acaban ustedes de aumentar el paro en 2 personas más, ya me dirá usted si eso es resolver un problema. Seria interesante también, por parte de su fantástico equipo de gobierno, que explicaran a que van a dedicar el sueldo de esos dos trabajadores...me puede usted responder a esto?

Señor cami_delaveritat, ¿se han rebajado el sueldo algunos de los politicos que tienen sueldo asignado y así ayudar a reducir el gasto del Ayuntamiento? ¿Me puede usted contestar a esta pregunta?.

Me puede usted explicar, como despiden por un sitio y contratan a gente por otro?, ¿eso es reducir gasto de personal o aumentarlo? Venga por dios seamos sensatos.

Me puede usted señor cami_delaveritat,¿donde esta esa famosa auditoria que iban a hacer de estos últimos años?.

Por cierto como es tan bueno su equipo de gobierno voy a bautizarlo oficialmente como "EL EQUIPO A"

Y cuando firme, no presuma de algo que no puede llegar a ser, o no puede demostrarlo. Sea mas humilde y no alardee tanto de inteligencia y presunción de tener la verdad.

y por último haciendo referencia a la frase:
- al cesar lo que es del Cesar -:
termino yo la frase:
...y a Dios lo que es de Dios.

CONCLUSION: Tendréis nuestros impuestos pero no nuestras almas.

Firmado: Uno cualquiera
Puntos:
15-06-12 13:25 #10206099 -> 10205522
Por:No Registrado
RE: No va tot tan bé com algun diu
No va tot tan bé com algun diu
Cami_delaverita, en primer lloc no se si contestar-li, ja que vostè en la seua contestació empra unes paraules i frases, que encara que estan en el diccionari, no són al meu entendre correctes i s'acosten molt a l'insult. Estes són: “habrán soplado”, “le arreó”, “pataleando”, “iluminado” (amb to despectiu) i per a acabar “ladro y muerdo por los foros como un lobo enfurecido”. En la seua contestació, què ha fet vostè sinó lladrar i mossegar pels fòros?. El que ho llija podrà jutjar. Sense més comentari per la meua part.
No obstant açò, intentaré contestar-li amb el respecte i educació que vostè em mereix.
Doncs bé comencem. No podia haver començat per ahí… perquè desconeixia el que l'altra part pensa, ara llegint-lo a vostè ja se lo que l'altra part esgrimeix i per tant ja conec el que diuen ambdós parts.
El funcionari que em va parlar no se si li han “soplado una productividad”. El que si s'és que estava molest per haver de treballar en dies festius i no cobrar el treball extra que realitzaria.
Això de les idees clares quant a “recortar todo lo innecesario, todo aquello que la sensatez pide”, no ho tinc massa clar, ja que pareix que és vostè l'únic que sap el que és necessari i el que és innecessari i que la sensatesa la tinga nomès vostè. Pareix que els altres no estem al seu nivell d'intel·ligència.
Això de l'anul·lar les festes, al meu entendre no és una mala idea si es tracta d'estalviar alguns diners per a poder-lo emprar en altres coses necessàries i imprescindibles. Veritat és que la Comissió de Festes ha treballat molt, no seré jo el que diga el contrari, però si vostès, els que manen decideixen que hi haja festes, molt bé d'acord, i tampoc seré jo el que impedisca que la gent puga sentir-se bé. Era una idea, era la meua idea, errada o equivocada, però sense mala fe.
Jo no sóc ningú ni tinc res a dir al poble sobre: “que algunos trabajadores del Ayuntamiento han propuesto que se les suba los impuestos a los contribuyentes para que su salario no se vea mermado”. Si de cas eixos han de ser vostès el que ho diguen al poble, que per a això els han triat. Desconeixia esta situació, si és així com diu em pareix molt malament, el poble pla tenim dret a saber el que passa dins de l'ajuntament i el que pensen els funcionaris.
De nou una altra vegada s'erigeix en…. (jutge i part, seria correcte?) al referir-se als funcionaris i dir que: "Lo que hace falta es más honradez, y mayor responsabilidad. Trabajar con muchos ánimos, y ganarse el pan con el sudor de la frente. No estar pensando en el término de la jornada de trabajo a los cinco minutos de empezarla, o en madre mía qué mareo, tengo la mesa llena de informes, y no sé ni por donde empezar". Està acusant els funcionaris de falta d'honradesa, de falta de responsabilitat i de falta de professionalitat. Em pareix que s'ha passat uns quants pobles. Què potser no serà vostè el més honrat, el més responsable i el més professional de tota la terra?.
Ah, encara sort que, segons vostè, he dit quelcom bé.
Puntos:
15-06-12 18:11 #10207169 -> 10205522
Por:abcd3

RE: No va tot tan bé com algun diu
Algú "ha anat per llana i ha eixit esquilat".
Puntos:
16-06-12 19:22 #10210344 -> 10207169
Por:46260

RE: No va tot tan bé com algun diu
Para Camí de la veritá.
No le han dicho bastante respecto a sus comentarios, pero yo solo le voy a dar ideas para que pueda seguir en el "sillón", también me puede incluir en el grupo de los "listos".
Abran puertas y ventanas y que se ventile el Ayuntamiento lleven de una vez a algún ex Alcalde, ex Concejal o receptor de subvenciones al Fiscal o Juzgado, como prefieran y no solo amaguen con hacerlo, ahora tienen los papeles ?hay algún interés en demorarlo¿
Los Plenos, pónganlos completos en internet, es gratis, la oposición solo cuelga sus intervenciones y no nos enteramos ni de la mitad de los argumentos, eso seria un ejercicio de transparencia, al igual que colgar los presupuestos en la web municipal, sus proyectos de futuro y algún éxito, que los tienen (como lo de haber cobrado los vestuarios del campo de fútbol, la reclamación de mas de 600.000 € de la urbanización del "monstruo" inacabado, la búsqueda y captura del 3º que no se le conoce en el mantenimiento de jardines)), informen.
El libro de ruta de lo que les queda de mandato está mas que claro: Reducción déficit, no gastar lo que no se tiene, aumento de impuestos, evitar duplicidades en servicios.
Pero concretando, ayer mismo la Generalidad aprobó una Ley de Ahorro y eficiencia energética para sus edificios, tomen nota y empiecen a aplicarlo en los suyos si es que no lo han hecho aún.
?De quien son los Colegios y Centros de Salut¿ pues que la Generalidad se haga cargo del mantenimiento, limpieza, conserjes, etc.
?Cuantos servicios y asesorías externas tiene contratado el Ayuntamiento¿ a precio de oro claro, teniendo a funcionarios competentes pagándoles un gran sueldo, póngalos a trabajar en lo suyo y deje de humillarlos infravalorándolos.
El mal no son los funcionarios, son los amiguetes de los políticos de turno que han enchufado, aunque desde luego que sobran algunos.
El triunvirato funcionarial que controla este Ayuntamiento y que aún disfruta de complementos del Sr. Carpi y que casi les doblan sus sueldos, ?a que están esperando a reducirselo¿ y si no lo hacen por alguna cuestión legal informen de ello. Estos sueldos y los suyos son públicos, cuelgue en la web municipal la nómina de este mes, empezando por Ediles, eso también seria transparencia.
Apliquen en lo que les corresponde las economías de escala que se hace en cualquier negocio, centralice las compras, comparta servicios, renegocie los contratos (lo de la basura clama al cielo), informe del resultado o de que por lo menos están en ello.
Este mes con el IBI que me ha llegado pago integro el sueldo del Sr. Carratalá, informe del porque del aumento respecto al año anterior y los motivos. Lo del tratamiento de residuos, otro recibito de 74 €, de un piso en Tavernes pago 42€, ?porque esta diferencia¿ otra de las empresas similares a Egevasa que quiere que le pague sus despilfarros, informe si está haciendo algo al respecto, Gandia si que lo ha hecho y es del PP.
Sean transparentes y evitaran la tergiversación y las habladurias, otra idea de hoy mismo, cuando terminen las fiestas cuelgue en su web los gastos como la presentación de hoy, horas extra de los servicios multiples, de la P.Local, y hasta de los de representación suyas y del resto de Ediles.
Estas cosas y otras mas le podrían llevar a ser elegido en las urnas y no con triquiñuelas legales, que menos mal que nos quitaron a Fausti.
Firmado, otro miembro del club de los "listos".
Puntos:
16-06-12 21:57 #10210689 -> 10210344
Por:bezino1

RE: No va tot tan bé com algun diu
Señor 46260, hoy se puede apuntar dos positivos de mi parte, gracias.
Puntos:
16-06-12 22:11 #10210713 -> 10210344
Por:ALBERIC-USER

RE: No va tot tan bé com algun diu
yo no lo hubiera dicho mejor 46260. mi mas sincera enhorabuena. otro punto por parte mia
Puntos:
17-06-12 11:19 #10211384 -> 10210713
Por:abcd3

RE: No va tot tan bé com algun diu
Totes les opinions són respectables, i no em cap cap dubte que tots els que participem en este fòro, ho fem perquè volem el bé del nostre poble, encara que tinguem punts de vista diferents.
Però la majoria de vegades cal ser molt més humils, no ho entén així Cami_delaverita?
Em sume a les felicitacions i als punts per a 46260.
Puntos:
17-06-12 11:26 #10211399 -> 10211384
Por:abcd3

RE: No va tot tan bé com algun diu
Igualment felicite i puntue amb positius a ALBERIC-USER, pel seu escrit del 15 de juny.
Puntos:
18-06-12 16:53 #10215377 -> 10211399
Por:No Registrado
RE: No va tot tan bé com algun diu
Conteste a l'escrit de “No Registrado” de les 17:58 hores de data 14 del 6 amb número 10203156.

P- No sabem si el canvi de dies de treball del treballador ens afecta o no.
R- El canvi de dies de treball ens afecta, ja que el lloc de treball quedarà buit i no hi ha qui el cobrisca.

P- No sabem si el que guanya 6.000 euros s'els guanya o no.
R- Jo tampoc ho se. Que s'heu pregunten als polítics.

P- No sabem si els dels 1.000 € s'els guanyen tampoc.
R- Jo tampoc ho se. Que s'heu pregunten als polítics.

P- Sols huit o deu persones d'Alberic votaren a Sala per alcalde (els veïns voten una llista tancada i els regidors l'alcalde).
R- No se si els que van votar a Sala van ser huit o deu persones. El que si que se és que com a conseqüència de les últimes eleccions locals, el que va eixir d'alcalde va ser Sala i no Carratalá.

P- Si sabem segur que els que han gestionat fins ara (empleats públics amb responsabilitat inclosos) no han fet la seua feina, inclús ens han enganyat.
R- Jo no puc afirmar si els empleats públics amb responsabilitat no han fet el seu treball o si ens han enganyat. Si alguns ho han de saber, estos han de ser els governants de torn. A ells cal preguntar-los.

Si que estic d'acord amb vostè que els Premis Alberic 2000 han segut una de les vergonyes més grans d'Alberic mai contades. Quina quadrilla de polítics teníem en eixes dates.
Puntos:
18-06-12 23:06 #10216724 -> 10211399
Por:Marta L

RE: No va tot tan bé com algun diu
Xe que curios, que poca memoria te la gent, Faustino va ser alcalde siguent, com era??avore tercer de una llista electoral?? i ara pareix que tots ho han olvidat, i ni siquiera se va presentar com al PP, era independent dins de la llista del PP, i ara pareix que siga el salvador. Va per favor que ja era hora que entrara gent mitjanament honra i tiraren al pesetero de Fausti, sabeu que feia temps que no entrava a este foro, però veig que no canvia, ací l'unic que veig es rabia, però constructivitat poca,L'unic pelar.
Primer que tiraven a Faustino per ficarse el sou d'ell, i resulta que quan entra el nou equip de govern, l'alcalde se manté el mateix sou que de primer teniente alcalde( 29.000€) molt lluny dels més de 50.000€ que volia Faustimo, la primera teniente alcalde se manté el mateix que tenia de mitja jorna i la segon també.
2. Que el diumenge de Rams tornava Faustimo que havien guanyat el juí de la moció, i casi casi anaven a tancarlos a tots en la preso. Al final dos juís i els dos li donen la raó al nou equip de govern.
3.Que no anaven a fer res en el tema de la empresa de jardins, urbamer o algo aixi. A la primera de canvi denuncia i al jutjat perque pareix que només tenen dos treballadors dels tres que tocava per contrat. I aixó ho sabíen Carpi i Faustimo, i que havien fet?? ixe contrat se firma quan CArpi era alcalde i FAustino primer teniente alcalde, i que ferem??CORRUPCIO CORRUPCIO.

mentires,mentires,mentires....i que fan el Psoe i Ixa, apoyar als ultims reductes Carpianos que queden Faustimo i SAlmerón, UNA VERGONYA! però el temps va ficant a la gent en el puesto.
Puntos:
19-06-12 07:29 #10217245 -> 10211399
Por:No Registrado
RE: No va tot tan bé com algun diu
Pareix que oblideu que en l'anterior legislatura i dins de l'equip de goviern estava Cervelló, Bernal,..., que ara en l'actual equip de goviern seguixen els mateixos en el puesto... però criticant el que ells mateixos aprovaben.... on esta el bon criteri dels nostres polítics?... o tots busquen el mateix este qui este...
Puntos:
19-06-12 11:56 #10217966 -> 10211399
Por:No Registrado
RE: No va tot tan bé com algun diu
A veure si el nostre Ajuntament pren exemple de l'Ajuntament d'Antella i realitza la tan promesa, per l'actual equip de govern, auditoria (com ha fet l'Ajuntament d'Antella), la fa públic (com ha fet l'Ajuntament d'Antella), i si hi han “novetats substancioses”, (com les que hi han hagut en l'Ajuntament d'Antella), -si tenen el que cal tindre- posen als seus autors davant de la Justícia.
Potser els resultats d'esta auditoria ens sorprenguen a tots.
Puntos:
19-06-12 12:13 #10218030 -> 10211399
Por:No Registrado
RE: No va tot tan bé com algun diu
Mucho hablar de lo que han hecho el "tal" Carpi y el "tal" Faustimo o Fausti, pero todavía no hay nadie que le haya puesto el cascabel al gato y ambos se pasean por el pueblo como diciendo “más merezco yo”.
Muchas promesas de querer denunciarlos, pero de momento nada de nada.
Si han gestionado algo mal, que parece seguro que lo habrán hecho, que lo averigüen, que lo comprueben y que los lleven donde hay que llevarlos. Si se demuestra su culpabilidad que lo paguen.
Puntos:
19-06-12 19:36 #10219665 -> 10211399
Por:Caterina2012

RE: No va tot tan bé com algun diu
Molt animat el fòrum aquest dimarts-19 de juny.
Pense que cadascú pot dir el que pensa, sempre que siga respectuós. Sembla que alguns lligen el que no hi ha escrit, o malinterpreten.
Veriuar tot el que passa a l'Ajuntament i les coses que es fan mal o bé, resulta ben difícil. Mireu el que passa a nivell d'Estat, que tampoc podem saber qui ho fa bé o mal i les consequències són cada cop més alarmants. L'únic que es pot fer és prestar molta atenció i prendre postura personal, només reflectible a les properes eleccions, quan tornem a votar.
El ben cert, Marta, és que el que va eixir a les darreres eleccions, no s'ha respectat. Si les coses es van fer mal, fou a la confecció de llistes. Si no estaven d'acord amb Faustí, no havien d'haver acceptat anar amb ell. Millor haurien d'haver-se presentat a banda, amb Carratalá com a cap de llista. I d'haver guanyat, tot estaria bé.
Els Premis 2000 foren una vergonya, de les grans, però concorria mogolló de gent a la Plaça, i a Carpi li donava ales. Tant és així, que el tornaven a votar, i així, fins a tres vegades.
He escoltat dir per ahí que, per a votar, s'hauria d'aprovar un examen de mínims cabals. Clar que resultaria discriminatori, però tropessar tres vegades amb la mateixa pedra.... ??? Cosa d'humans, és clar.
Per cert, "Camí_delaverita", és un nick lícit, com qualsevol altre. Curiós, per correspondre's amb el grafiti del començament del camí de la Casa Badía, prop del cementiri. Supose que el missatge porta segona intenció, però és curiós que ningú l'haja esborrat.
M'agrada aquesta possibilitat de conversar ací sobre el nostre poble.
Puntos:
19-06-12 20:18 #10219837 -> 10211399
Por:Marta L

RE: No va tot tan bé com algun diu
Respete la teua opinio Caterina, i més per les formes i educació, per això fins i tot m'agrada, però no la compartisc. Sobretot això de que no s'ha respectat el que ha eixit a les urnes? a les urnes va guanyar la llista del PP, i CV va serla segon llista més votada, i estàn governant ells excepte una persona. Despres de un any de legislatura en Espanya han habut 121 mocions de censura, la d'Alberic va ser la 57, es a dir es una ferramenta perfectament constitucional i que ocorris molt a sovint.Els poble elegis als regidors i els regidors al Alcalde. (LEY DE BASES DE REGIM LOCAL). Per logica manà el primer, però si el primer falla el fan fora i mana el segon. LEY DE LOGICA APLASTANT. Quan Faustino va entrar de alcalde al dos anys de legislatura se va respetar lo que havia donat les urnes,¿ahí si o no?. ¿perque al menys ací han fet una mocio de censura descoberta, allí li la feren en el despatxos, i ningu excepte el senyor Cervelló ho va reconeixer. Estos al menys han anat de cara. I crec que al que mes mal li fa es al senyor Carratala, perque este xaval de carrer se haguera papat a Faustino, i era el lider natural del PP del poble. Així que crec que està carregant en un "mort" de cuidao, aixi que l'unic per el be del poble que li puc desitjar es molta sort. He de dir que no me caia massa be (apenes el coneixía) , i ultimament estic tractanlo prou i me pareix eixemplar tant com alcalde com a persona. Tots ens equivoquem. I jo crec que ja està be de parlar de la mocio de censura i comencem a parlar del futur del poble que jo estic molt esperançada.
Puntos:
20-06-12 13:05 #10222116 -> 10211399
Por:46260

RE: No va tot tan bé com algun diu
Para que puedan ir viendo las cuentas de nuestro Ayuntamiento y de cualquier otro de España aquí tenéis un enlace www.germes.com/cuentas-de-estado.
Seria mejor que lo hicieran público en la propia web municipal, pero mas tarde o temprano aparecen los datos. El presupuesto últimamente aprobado 2012 aun no está colocado.
Puntos:
04-07-12 13:13 #10269406 -> 10211399
Por:ALBERIC-USER

RE: No va tot tan bé com algun diu
A señor cami_de_la_veritat.

Dice usted que he manipulado informativamente la conversación que usted ha mantenido con el usuario O3. No hace falta que tire usted de emeroteca "forera" para volver a leer la conversación mantenida con O3, al final nos cansaremos de leer y escuchar siempre lo mismo, parece un politico, sino es que lo es.

Nada mas lejos de mi intención de hacer una distorsión de la verdad, son sus palabras y no las mias; y como usted ha visto no he cambiado ni una sola coma de lo que usted dice, nada más que decir.

¿Acusaciones, tonterias, linchamiento?, ¿Que la gente que se expresa aquí son unos cobardes porque se expresan de forma anonima? ¿Quien se cree usted que es?.

¿Se cree usted , que por llevar el titulo de cami_de_la_veritat (el cual ha plagiado) le da la verdad absoluta?. Nunca he visto tanto egocentrismo en una persona. Me da la sensación de que el traje le viene grande.

Aqui la gente expresa su opinion, como le viene en gana, de forma anonima, con pancartas en las calles, o delante de sus narices...
Enterese usted o su señoria (si este mote le gusta más), que esto es un foro: FORO PUBLICO, se lo repito PUBLICO, la gente opina lo que quiere y de quien quiere (con respeto). Si a usted tanto le molesta las opiniones vertidas, le recomendaria que no usara tanto estas herramientas democraticas, se lo repito: democraticas!!!!!, que Internet pone a nuestro servicio,como este foro, y que se dedicara a otros menesteres.

Aqui la gente expresa su opinion,sobre el pueblo y sus politicos, pero por el caracter de sus palabras parece ser que usted esta en el bando de los politicos de este Ayuntamiento, diria más, del equipo de gobierno, como le irrita escuchar comentarios encontra de ellos.

¿Como osa llamarles cobardes a esa gente que no esta registrada en este foro? ¿Se ha preguntado usted si saben o es necesario para expresar su opinion que se registren?, con todos mis respetos a esa gente. Por si no se ha dado cuenta, usted, esconde su identidad detras de un pseudonimo, con que carcter: ¿tambien cobarde? ¿no seria entonces igual de cobarde esconderse detras del nombre cami_de_la_veritat que de un "no registrado"? No me venga usted con lecciones de valentia ni a mi ni a nadie, "listillo"

¿Acusaciones ,linchamiento hacia usted? ¿En que mundo vive? La gente opina lo que cree que tiene que opinar y por unas pocas opiniones vertidas, en un foro,que no llegaran ni a 20 y que están en contra de decisiones del equipo de gobierno y, ¿usted se siente ofendido?, : "que si aqui hay un linchamiento, que todos somos unos cobardes,...". Madre de Dios!!!. Cada vez estoy más convencido de su caracter politico y muy politico en el equipo de Gobierno.

Además añade que no tiene la obligación de responder,¿se siente usted con la obligación de responder, ante las opiniones vertidas en este foro?. Valgame Dios!!!. ¿Quien le obliga?. Me rio y no puedo parar, por lo que tengo que leer. Si se siente obligado a responder es que algo le debe usted a este pueblo.

En definitiva, cada vez creo que este equipo de gobierno tiene mas que esconder y mas que justificar de lo que hace,ante de los medios de comunicación. Lastima de pueblo, que no avanza sino retrocede, junto con un pseudo-alcalde que no manda, aunque ocupa su sillón.

Sigo esperando alguien que me diga 10 cosas buenas de este equipo que este gobierno ha realizado en el pueblo; pero visto, lo visto, cada dia parece que la razón pesa más de mi lado, es decir que no hay ninguna.

Señor cami_de_la_verita, digale a su querido pseudo-alcalde, que vuelva a sus origenes, y que deje Alberic que se gobierne democraticamente y no por decision/imposición de ustedes.
Puntos:
05-07-12 14:38 #10273553 -> 10211399
Por:cami_delaverita

RE: No va tot tan bé com algun diu
Señor Alberic-User, dos consideraciones. Primero aprenda usted a leer correctamente, y luego, le recomiendo que se coja unas vacaciones que, merecidas o no, quién sabe, seguro que le hacen falta.
Puntos:
05-07-12 14:48 #10273598 -> 10211399
Por:ALBERIC-USER

RE: No va tot tan bé com algun diu
Por supuesto, que las disfrutare!!! No le quepa la menor duda.!!! Riendote
Puntos:
05-07-12 14:55 #10273625 -> 10211399
Por:ALBERIC-USER

RE: No va tot tan bé com algun diu
Ahh y leer leo perfectamente...Mire si leo bien, Pasmado que estoy leyendo el folleto donde me voy de vacaciones y le digo que muy merecidas.
Puntos:
05-07-12 23:08 #10275479 -> 10211399
Por:Marta L

RE: No va tot tan bé com algun diu
Que pesats sou!vullgueu donar una oportunitat de que treballe a este equip de govern,jo no recorde que a ningún govern municipal el criticaren tant,ni a Carpi i mira que tela..sabeu que,este govern començant pel l'alcalde son sang fresca que falta ens feia. I ara pareix que tot lo q desde fa anys esta mal en el poble es culpa d'ells.
Puntos:
05-07-12 23:17 #10275516 -> 10211399
Por:No Registrado
RE: No va tot tan bé com algun diu
Sera porque llevan mas de un año y todavia no han hecho nada.!!! ¿Tu has visto que han arreglado algo?. Les cunde poco su trabajo, que espabilen, dicen de los funcionarios de ese ayuntamiento, pero ellos creo que no dan ejemplo ni la talla...ah eso si, su sueldito que no falte....
XDDDD!!!!!
Puntos:
06-07-12 12:30 #10276818 -> 10211399
Por:abcd3

RE: No va tot tan bé com algun diu
Per a Cami_delaverita
No té perquè tornar a dubtar a escriure en este fòrum, té tot el dret del món a expressar les seues opinions, però també ha de saber acceptar que no està en possessió de la veritat i que hi ha gent que pot pensar i opinar de forma diferent de la seua, i esta opinió és tan respectable com la seua.
Segons diu no forma part de cap partit ni està acostat al poder, però no ho dissimula massa ben ja que per la seua manera d'expressar-se fa la impressió de tot al contrari.
Efectivament tots tenim dret a expressar els nostres arguments i els seus posts no posen nerviós a ningú, si de cas en esta ocasió li han posat nerviós a vostè, perquè de nou es creu en possessió de tota la veritat quan diu que “però no per això perd ni guanye un gram de raó”. Sempre, segons diu vostè, té raó i els altres no.
Igual que suggereix que les nostres idees i critiques les fem arribar a la ciutadania i que també les expressem en els plens en “Precs i preguntes”, li propose que vostè predique amb l'exemple i faça el mateix, encara que em pareix que està vostè jugant a la desorientació, ja que vol fer-nos creure que no sap que segons marca el R.O.M. els ciutadans només poden preguntar sobre temes tractats en el Ple. No poden fer-se preguntes de temes que no s'han discutit, o almenys això sempre he escoltat dir als alcaldes en els nombrosos plens als que he assistit.
Eixos “fenòmens” que no donen la cara i que se “escuden”, segons vostè, en “usuario-no-registrado”, fan el mateix que fa vostè que s'escuda en “Cami_delaverita”. Clar queda este punt, no?
No s'atreveix a rebatre totes les qüestions que li havien plantejat des del fòrum, sempre al meu parer, perquè possiblement no tinga arguments o no vullga tornar a ficar la “gamba”.
Vostè si que no veu molt més enllà dels seus nassos. Hi ha diverses formes d'interpretar la paraula “listo”. La primera, al meu parer; és quan es parla d'una persona que pels seus estudis, coneixements o sapiències, sap més que una altra que no ha pogut o no ha volgut estudiar, i per descomptat este “listo” no anava dirigit a vostè; l'altra forma és, segons la meua opinió, i esta si que va dirigida a vostè, quan vostè exerceix de “savi i endeví” al dir que “sap el sentir de la majoria”. Cap persona del món pot saber el que vostè o jo podem pensar o sentir.
Ací ningú ha volgut ni ha pretés acusar-lo ni linxar-lo, i la gent actua sota la protecció de l'anonimat en este fòrum igual que ho fa vostè en este mateix fòrum.
Vostè diu que la usuària “Marta L” ha respost molt bé, a esta usuària, que segons el meu entendre està molt prop de les seues idees, cosa que a mi em pareix respectable, li expressaré la meua opinió, dins del respecte, si ho crec convenient, ja que no estic totalment d'acord amb el que ella expressa.
Sobre el seu “nick”, no faré cap comentari. Cada u és lliure triar el que vullga.
Al final no ha dubtat i ha tornat a escriure en el fòrum però no en pla de conciliador. De nou en el seu últim post "peca" vostè de prepotent i d'insolent, i crec que ja s'està ficant en terreny prohibit i fangós (terreny personal) quan li diu a ALBERIC-USER: “Primero aprenda usted a leer correctamente, y luego, le recomiendo que se coja unas vacaciones que, merecidas o no, quién sabe, seguro que le hacen falta”.
Puntos:
06-07-12 12:41 #10276855 -> 10211399
Por:abcd3

RE: No va tot tan bé com algun diu
Per a Caterina2012
D'acord amb vostè que cada un pot dir el que pense sempre que siga respectuós.
No estic d'acord amb vostè quan diu que esbrinar el que passa en l'Ajuntament és difícil. Si volen, hi ha mecanismes legals més que suficients per a saber com estan les coses, tant a nivell local, comunitari o estatal, però falta que hi haja voluntat. A vegades hi ha interessos creats que impedeixen que s'aprofundisca en l'esbrinament de les coses, però si és veritat és que les conseqüències són cada vegada més alarmants.
Completament d'acord amb vostè quan diu que: “és que el que va eixir a les darreres eleccions, no s'ha respectat. Si les coses es van fer mal, fou a la confecció de llistes. Si no estaven d'acord amb Faustí, no havien d'haver acceptat anar amb ell. Millor haurien d'haver-se presentat a banda, amb Carratalá com a cap de llista. I d'haver guanyat, tot estaria bé”.
També estic totalment d'acord amb vostè quan comenta: “Els Premis 2000 foren una vergonya, de les grans, però concorria mogolló de gent a la plaça, i a Carpi li donava ales. Tant és així, que el tornaven a votar, i així, fins a tres vegades”. Jo afegiria que es van dilapidar un muntó de milions de pessetes, alguns dels quals “presumptament” “van volar” misteriosament i “presumptament” van anar a parar a les butxaques d'algú.
Això d'aprovar un examen de mínims per a votar em pareix molt fort. No estic res d'acord amb açò, pense que tot el món té el dret a votar, encara que no s'aconsegueixen uns mínims. El que si que és cert és que des que el senyor José Mª Álvarez va deixar l'alcaldia no hem encertat ni una sola vegada amb un alcalde que vullga de veritat a la població, ja que els que han entrat posteriorment ho han fet per a servir-se i no per a servir.
Clar que el nick “Cami_delaverita” és lícit, i si com diu vostè té una segona intenció, la veritat és que m'agradaria conèixer-la.
Puntos:
06-07-12 13:08 #10276929 -> 10211399
Por:abcd3

RE: No va tot tan bé com algun diu
Per a Marta L
La seua forma de contestar Caterina2012 em pareix molt correcta i educada, però que encara que respecte les seues opinions no les compartisc.
Està clar que la Llei de Bases de Règim Local contempla les mocions de censura i estes són completament legals tant si són al descobert com si s'han planejat als despatxos. El que diu Caterina2012 és que si no estaven d'acord amb què Sala fora cap de llista, no haver-lo deixat anar, o no haver anat amb ell en la seua llista i haver confeccionat una altra, crec que vostè l'ha mal interpretat. El que no arribe a comprendre i no tinc gens clar és eixa nova Llei de Lògica Aplastant, que no se on buscar per a amerar-me d'ella, per la qual cosa deduïsc que vostè se l'ha tret de la mànega. Hi ha moltes coses que es veuen que són d'una lògica indiscutible i les persones fem tot al contrari.
Si, segons vostè Carratalá era el líder natural del PP d'Alberic, perquè va haver de recolzar-se en una moció de censura per a ser alcalde? perquè no va prendre altres alternatives o decisions abans de les eleccions, com per exemple no anar en les llistes amb Sala i encapçalar ell una altra llista?, esta decisió segur que no haguera perjudicat el seu partit, ja que no s'haguera creat el cisma que es va crear, no haguérem segut portada dels periòdics dia sí i a l'altre també durant molt de temps i no haguérem segut el fes-me riure de tota Espanya. El que ja m'ha quedat clar és que l'endemà d'haver-se celebrat les eleccions ja volien fer-li el llit a Sala, o ja tenien la intenció de carregar-se'l abans de les votacions? Que quede clar que no vaig votar a Sala i que per a mi és persona “non grata” per ser un mentider compulsiu i perquè no té cap tipus de personalitat, i una persona així no pot ser ni president d'una comunitat de veïns encara que estiguera formada només per la seua família i ell.
És cert, que el senyor Carratalá és l'alcalde d'Alberic, perquè la llei, mentres no es demostre el contrari el empara, però el partit que diu que representa, la Mancomunitat, la Diputació i la Generalitat elo reconeixen també com a alcalde?, espere que pel bé d'Alberic si que el reconeguen i que les subvencions comencen a arribar i prompte, perquè fan molta falta.
Tota persona és bona fins que per uns motius o altres ho deixa de ser. La butaca que ocupa canvia molt algunes persones, exemples: Morcillo, Carpi, Sala, (des que el senyor José Mª Álvarez va deixar l'alcaldia no hem encertat ni una sola vegada amb un alcalde que vullga de veritat a la població, ja que els que han entrat posteriorment ho han fet per a servir-se i no per a servir). A vostè el senyor Carratalá li cau bé, em pareix molt bé, però a les persones que estan a punt de ser acomiadades de l'Ajuntament, o a les que els han abaixat el sou un 25%, o a les que se senten decebudes i defraudades amb la seua forma d'actuar, que n'hi han i moltes, creu vostè que també els cau bé?
Esperem que els dos anys i mig que li queden de mandat siguen fructífers i esperançadors pel bé del nostre poble. Bona falta ens fa.
Clar que volem donar una oportunitat a l'actual equip de govern perquè comence a treballar, però que comence ja. Després del temps passat, prou ja per cert, al cap davant del govern, encara no es veuen massa resultats.
Deu ser vostè molt jove, cosa del que m'alegre, perquè no recorda que al començament de les seues respectives legislatures van criticar Lázaro, també a Álvarez, i el mateix van fer amb Morcillo, amb Carpi i de Sala ni li conte. Després el temps ha posat a cada un en el seu lloc, perquè hi ha qui camina amb el cap ben alt, mentres que altres van mig amagant-lo.
Això de la sang fresca em pareix original, però també la tenien els seus antecessors en el càrrec quan van entrar de nous. Les coses que estan malament o s'han fet malament, afortunadament, perquè la memòria històrica està ací, se sap perfectament qui les va fer i qui ha ficat la pota, per no dir qui ha ficat la mà.
Puntos:
06-07-12 13:14 #10276945 -> 10211399
Por:abcd3

RE: No va tot tan bé com algun diu
Per a ALBERIC-USER
Completament d'acord en tot el que li ha contestat a “Cami_delaverita”. Felicitacions i bones vacances, vostè que pot.
Puntos:
06-07-12 19:37 #10278190 -> 10211399
Por:cami_delaverita

RE: No va tot tan bé com algun diu
Per a abcd3.
Estava escrivint-li una resposta més o menys aclaradora del post que ha enllestit en al·lusió cap a mi, però com abans ja vaig fer, l'he esborrat abans d'enviar-la, no perquè no tinga arguments sinó perquè em sembla un diàleg de besucs...
I com que veig que li ha agradat el missatge que li havia posat a Alberic-User, faça-se'l propi per a vosté també. Que tinga bones vacances!
Puntos:
06-07-12 20:30 #10278350 -> 10211399
Por:abcd3

RE: No va tot tan bé com algun diu
Per a Cami_delaverita
Em diu que estava escrivint una resposta al meu post i que posteriorment l'ha esborrat perquè diu que ja em va contestar, jo crec que els arguments se li han esgotat.
Això del dialogue de “besucs”, ho va pensar abans o després d'haver escrit la resposta que em dirigia a mi?
Espere i desig que això de “besuc” no vaja dirigit a mi, perquè crec, no, estic segur, que jo no li he faltat al respecte.
Per al seu coneixement li diré que, encara que no vaig anar a cap escola de pagament com altres, tinc estudis superiors i allí “em van ensenyar a llegir”, “em van ensenyar a interpretar el que llegia” i “també em van ensenyar a comprendre allò que estava llegint”, no com a altres.
Gràcies pel seu desig que tinga bones vacances, que encara que molt merescudes no podré gaudir d'elles, perquè tinc altres assumptes més importants que atendre i que ara requereixen tota la meua atenció.
Jo també li desitge a vostè que descanse en les seues vacances.
Puntos:
06-07-12 21:28 #10278482 -> 10211399
Por:ALBERIC-USER

RE: No va tot tan bé com algun diu
Para señor cami_delaveritat.

Por su ultimo comentario entiendo que intenta sacar pecho, pero ni puede, ni sabe como hacerlo, y menos para defender a ese equipo de gobierno que usted tanto "alaba" y está gobernado por un pseudoalcalde, que no sirve para nada, solamente para calentar el sillón. Sigue teniendo mucha palabreria "barata" pero ningun argumento valido, serio y coherente, que nos acalle. Se limita a llamarnos besugos.

No voy a entrar en el terreno personal como usted lo hace, llamando nos besugos; y ni yo, y supongo que abcd3 tampoco se pondrian nunca a su nivel a traves de descalificaciones personales.

Esta usted empeñado en que nos vayamos de vacaciones, no se que preocupación tiene en este asunto. Supongo que si quiere que nos marchemos es por que somos como "moscas cojoneras" y eso le incordia, y bastante. Preocupese de lo suyo y deje a los demás en paz y mas en asuntos personales. Ah! eso si, espero ansioso su flamante respuesta (que seguro nos dejara boquiabierto Sorprendido ) antes de irme a mis merecidisimas vacaciones, por supuesto.

Le quiero indicar que ha perdido usted todo mi respeto como persona digna en la cual poder entablar una conversación cordial con opiniones totalmente dispares, al igual que con otros usuarios y de forma totalmente cordial. Pero viendo su caracter de "listo" y que tiene el "camino hacia la verdad"¿Me puede indicar tambien el camino hacia la luz divina?

Sinceramente, decepcionante muy decepcionante...
Puntos:
07-07-12 08:13 #10279382 -> 10211399
Por:ALBERIC-USER

RE: No va tot tan bé com algun diu
si le tildamos de listo sera porque firmo con ese vocablo se auto proclamo asi usted o no?. ademas sigue empeñado en que le hemos puesto de vuelta i media.ahi tiene razon no estamos de acuerdo con sus opiniones para eso esta este foro,para expresarlas.
pero despues de llamarnos besugos y faltarnos el respeto. le acepto sus disculpas pero su opinion ya no me interesa lo mas minimo ...no tiene usted clase para expresarla.
fdo: un pez llamado nemo.
Puntos:
07-07-12 13:11 #10279916 -> 10211399
Por:abcd3

RE: No va tot tan bé com algun diu
Per a Cami_delaverita
Senyor Cami_delaverita, després de llegir els seus últims posts, he arribat a la conclusió que no me val la pena emprar més temps amb vostè, per la qual cosa este post meu, encara que vostè em conteste, serà l'últim que m'encreue amb vostè, si és sobre l'equip de govern. Si és d'altres temes, ja veurem el que faig en el seu moment.
Cada vegada tinc més clar, a pesar del que vostè diga, que és membre de l'equip de govern, o que està molt prop d'ell, o li han assignat un bon sou.
Si ha llegit el Levante-EMV de hui s'haurà adonat del que volen a alguns membres de l'equip de govern, que tant vostè defén, en el Partit Popular o en la Diputació i m'imagine que a nivell de la Mancomunitat o en la Generalitat ocorrerà el mateix. Jo deduïsc del que diu el senyor Rus en este mitjà de comunicació allò que: “no els dóna ni audiència”, que no cal que vagen a sol·licitar ajudes de cap tipus a la Diputació, que es quedaran com diu el dita: “composta i sense nóvio”, anem, que no ens van a donar ni un "duro". Alberic està com per a no rebre ajudes.
També m'he quedat amb la cobla d'una altra cosa que ha dit el president de la Diputació, i és que per a arribar a algun càrrec de responsabilitat cal començar des de baix i no tindre pressa, que encara que no hi ha dit noms, es pot deduir que es refereix al senyor Carratalá. Sense més comentaris de la meua part.
A partir d'estes dos frases realitzades per una persona que té un gran pes polític en tota la Comunitat Valenciana, vostè si vol pot traure conclusions.
Ah… una altra cosa que no li he dit fins ara, per al seu coneixement em cau molt millor Carratalá, amb molta diferència, que Sala. Però he de puntualitzar que cal tindre més qualitat humana de la que ha demostrat, i pensar les coses dos vegades abans de prendre decisions.
Les seues opinions són tan vàlides i respectables com les que jo puc expressar.
Fins ací la meua última conversació amb vostè sobre l'actual equip de govern. No li dic que ha sègut un plaer creuar posts amb vostè, per que no és veritat, però bo, tampoc m'he esgarrat les vestidures.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Alguns mitjans estatals diuen que Mariano vol "carregar-se" a Fabra: Por: Oggy 22-09-14 15:18
ARCHIDUC CARLES
6
sueldos de algunos funcionarios Por: No Registrado 28-02-13 19:07
No Registrado
15
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com