Foro- Ciudad.com

Alberic - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Alberic
07-06-12 08:48 #10151672
Por:

Borrado por su Autor.
Puntos:
07-06-12 12:47 #10152435 -> 10151672
Por:No Registrado
RE: No va tot tan malament
Todas las iniciativas que se pongan en marcha por el actual equipo de gobierno para mejorar cualquier problema o circunstancia relacionada con nuestra población, es del gusto de cualquier ciudadano sensato de nuestro pueblo.
Pero parece que lo de Egevasa, aún no está muy claro. Según tengo entendido aún faltan muchos cabos por atar, y el actual equipo de gobierno ya contempla un superávit en el presupuesto para este año 2012. Vamos muy mal.
La revisión del canon a Egevasa, en el caso de que la cosa se aclare, ¿contemplará un aumento del recibo que los vecinos pagamos por el suministro de agua?, porque si es así, vamos otar vez muy mal.
Me parece muy bien la decisión que ha tomado la Concejalía de Agricultura, ya era hora que se comiencen a hacer bien las cosas, y de forma sensata, pero si no se pone más vigilancia en el término municipal, por mucha guía o tarjeta identificativa que lleven los agricultores encima para identificar su cosecha, todo este trabajo no servirá para nada y acabará siendo papel mojado.
Puntos:
07-06-12 14:43 #10152903 -> 10151672
Por:No Registrado
RE: No va tot tan malament
El presupost es una PREVISIO d'ingresos, pero els gastos que es fan si son reials. Per aixo no diguem blat fins que els diners estiguen en el sac i ben lligat, a vore si con de costum els politics se dediquen a gastar en base a uns ingresos irrelas (previsió)i despres passa el de sempre; que falten diners, deficit..... Es mes, davant la situació economica que patim lo del terme previsio d'ingresos crec que se tindria que tenir molt en compte.
Puntos:
07-06-12 21:40 #10154476 -> 10152903
Por:46260

RE: No va tot tan malament
"No va todo tan mal", esto es una conclusión demasiado precipitada, cuando no propagandística del actual equipo "reinante". Sin ánimo de extenderme, sobre el aumento de un 20% en el presupuesto local tal y como está el panorama es de "camicaces" y basándose únicamente en unos supuestos ingresos extra de 1.700.000 € procedentes del famoso contrato de Egevasa. Si hubiera algo de sentido común, este ingreso solo debería de contabilizarse cuando esté el asunto cerrado, es una mera previsión, que los abogados y juzgados se encargaran de demorar. Lo que si es real es que los ingresos sobre tasas y licencias van en picado y que los gastos, especialmente los de personal disminuyen muy poco. Supongo que el préstamo formalizado para pagar a los proveedores no figura por ningún lado, como hay unos años de cadencia, al que le toque que espabile y a este equipo no creo que le toque.
Pura imagen,al igual que lo de la "guía" para el transporte de productos agrícolas, este "invento" (cuya legalidad es mas que cuestionable, si es que no pasa de otro titular) al igual de otro que también hace poco han puesto en marcha "policía de barrio". Mas patear la calle, en especial las noches y fines de semana, y menos en la oficina, mas coordinación con la Guardia Civil y menos atribuirse funciones que no se tiene.
Puntos:
08-06-12 11:29 #10156005 -> 10154476
Por:abcd3

RE: No va tot tan malament
46260 ha començat vostè criticant els polítics i ha acabat ficant-se amb la Policia Local. Per a vostè no hi ha terme mitjà, o tots són uns inútils o són uns pocavergonyes. Deu vostè fregar la perfecció. En algunes coses té tota la raó del món, com en lo d'Egevasa, en altres s'equivoca de totes totes.
Pel que estic llegint, vostè 46260 ha de treballar en la Policia Local o en algun lloc molt pròxim a ella, ja que afirma contundentment que els agents estan molt de temps en l'oficina (vostè que sabrà. Sap vostè el que estan fent quan estan en l'oficina?), que no pategen el carrer ni a les nits ni els caps de setmana (vostè que sabrà. Potser ix vostè a les nits a patrullar amb ells?), que no es té coordinació amb la Guàrdia Civil (vostè que sabrà, a vostè li van a dir la coordinació que es té) i que s'atribueixen funcions que no es tenen (açò si que no ho entenc, m'lo explique).
Si poguera, que no puc, li proposaria al Cap de la Policia Local que li invite a passar una setmaneta amb este col·lectiu per a saber el que realment fa i el que es cou en el seu interior, i a partir d'ací i amb coneixement de causa, podria fer vostè els juís de valor que considerara oportuns.
Però des de fora és molt fàcil llançar acusacions sense estar ben assabentat de com funciona la cosa, és molt fàcil denigrar unes persones que es mereixen tot el respecte del món pel difícil i complicada que és la seua tasca. A mi açò em toca de prop, al principi pensava com vostè, i ara em done compte que estava totalment equivocat. Se lo mal que a vegades ho passen quan han de prendre decisions difícils en situacions no molt fàcils i a vegades fins a absurdes. Encara que vagen vestits de blau i de groc tenen el seu coret.
Que en este col·lectiu pot haver-hi pocavergonyes, mal educats, males persones, guapos, lletjos, molt treballadors, poc treballadors, etc., per descomptat, igual que n'hi ha entre altres col·lectius: agricultors, artistes, polítics, mestres, enginyers, funcionaris, obrers, forners, banquers, professors, dependents, etc. Està vostè dins d'algun col·lectiu d'estos?, si és així, segur que estarà d'acord amb mi. Però tots no són iguals i no se'ls pot posar a tots en la mateixa bossa ni jutjar a tots per igual. La majoria estan molt preparats i li tenen un gran amor al seu complicat i difícil treball, en el que exposen diàriament la seua vida.
Puntos:
08-06-12 19:26 #10157963 -> 10156005
Por:46260

RE: No va tot tan malament
abcd3, si no le importa releer los comentarios de mi anterior mensaje se deduce que es contestación al ultimo de camí de la veritá y me refiero a los asuntos que indica como que "no van tan mal las cosas" (1-presupuestos, 2- guia para los transportes de productos agricolas), por tanto no voy dando vandazos ni repartiendo estopa a diestro y siniestro, solo expongo mi parece sobre los puntos que contiene el mensaje de camí de la veritá.
Como tambien puede comprobar las palabras inútil y poca vergüenza son suyas, no mías.
Se equivoca de medio a medio al creer que trabaje en la PL o lugar próximo, simplemente los ojos están para ver y cualquiera que pase por la Plaza lo puede comprobar y no en horas de cambio de turno.
Vd debe de saber mucho mas de nuestra PL que yo, por lo que se desprende de su mensaje y por el corporativismo que respira el mismo.
?Acusaciones, denigrar¿ de donde saca eso, en todo caso será para los responsables del Cuerpo, que no son si no los políticos de turno.
Por cierto, el respeto, no se adquiere por desempeñar un cargo o vestir un uniforme, se gana con el quehacer diario.
La vida nos la jugamos muchos cada día sin ser PL, solo con coger el coche cada día para ir al trabajo, un albañil, un electricista, un camionero, etc, etc, cada uno debe de resolver/decidir diariamente un sinfín de problemas y todos tenemos corazón pero también cerebro y sentido común.
Sobre las competencias de la PL, le informo, aunque ya creo que lo sabe, Ordenanzas Municipales (hay un motón), edificios y autoridades municipales, tráfico (en exclusiva, en el termino municipal), Protec. Civil, etc., la seguridad ciudadana es de la GC, aunque evidentemente pueden y deben colaborar. La legislación sobre transportes está compartida entre Estado y Generalidad
El perfecto no está en este mundo, pero si que hay algunos que nos gustaría que las cosas se acercaran un poco a ello y se preocupan diariamente en mejorar en su trabajo entre otras cosas con la autocrítica.
Le agradezco su interés por "colocarme" de Jefe de PL, pero no está dentro de mis objetivos profesionales y de político menos.
Puntos:
08-06-12 20:15 #10158163 -> 10157963
Por:bezino1

RE: No va tot tan malament, (O, ALGUN INTERES TENGO)
Para "abcd3" i otros que "se pican comiendo, o no, ajos"

Sin animo de defender a nadie, le planteo que aquellos que votamos i pagamos rigurosamente los impuestos, tenemos el derecho y el deber de criticar y cuestionar a los empleados y entes publicos desde el respeto y la educacion; y a usted le ampara el mismo derecho de discrepar con identico respeto.
Puntos:
09-06-12 12:17 #10159867 -> 10158163
Por:abcd3

RE: No va tot tan malament, (O, ALGUN INTERES TENGO)
Per a bezino1
Estic completament d'acord amb vostè que la gent que vota i que paga religiosament els seus impostos està en el dret de criticar i qüestionar els empleats i ens públics des del respecte i l'educació.
El diccionari de la Reial Acadèmia de la Llengua diu sobre la paraula “critica”: «expressar una opinió raonada sobre una obra jutjant el valor, les qualitats i els defectes». Però estem emprant bé la paraula “critica”?, no seria més correcte emprar les paraules “censurar”, “reprovar” o “desaprovar”.
Però només cal “criticar”, “censurar”, “reprovar” o “desaprovar” als empleats i ens públics?. Criticar els empleats i ens públics sempre ens resulta molt més fàcil. I que conste que no sóc funcionari ni res paregut.
Sempre les nostres crítiques, censures o desaprovacions, s'han de fer des del respecte i l'educació.
Salutacions
Puntos:
09-06-12 11:33 #10159736 -> 10157963
Por:abcd3

RE: No va tot tan malament
46260, jo solc llegir i si és necessari llig una segona vegada els escrits abans de contestar, vull estar ben assabentat del que he de contestar, per a així fer-ho amb coneixement de causa. Com podrà comprovar, perquè ho he llegit i rellegit, li done la raó en el tema d'Egevasa. El que no estic tan d'acord amb vostè és quan en el seu escrit posa a parir a la Policia Local.
Si com diu vostè en el seu escrit que està contestant a “Cami de la Veritat”, perquè posa de volta i mitja a la Policia Local, si “Cami de la Veritat”, ni els anomena ni els fa referència.
M'alegre per vostè i pels agents, de que no treballe en la “PL”, com vostè diu (sàpia que les paraules “PL” només les usen els mateixos agents o persones pròximes a l'entorn).
Tinc la impressió de que vostè deu tindre els poders de “Superman”, ja que quan passa per la plaça, en horari que no és canvi de torn, observa a través de les parets el que estan fent dins de les dependències policials. Per a la seua informació, li puc dir que poden estar des de custodiant a algun detingut, a realitzar diligències (accidents de trànsit, denúncies, informes, contestacions, etc. etc.) que desgraciadament se solen fer prou. Com podrà comprovar estic prou assabentat del tema, ja li he dit en el meu anterior escrit que a mi em toca de prop i per tant en el meu escrit és normal que es respire corporativisme.
Efectivament les paraules “inútil” i “pocavergonya”, les he dit jo. Estan en el diccionari espanyol de la Reial Acadèmia de la Llengua, i al bon entenedor amb poques paraules basta. Per descomptat no van dirigides a vostè.
“Acusar” (no cal dirigir-se al diccionari, se sap el que és). Vostè afirma, per tant acusa, en el seu escrit que els agents passen molt de temps en l'oficina; no parla en cap moment dels polítics responsables, als que en el seu segon escrit si que al·ludeix i volent eixir-se per la tangent els acusa ara a ells.
“Denigrar”, el diccionari diu: “dir malament d'algú per a destruir la bona opinió que altres tenen”. Des del moment que acusa els agents d'estar molt d'estona en l'oficina en conte d'estar patejant el carrer, està posant en dubte la seua professionalitat i honestedat i per tant està intentant imposar la seua opinió (de forma pública en este fòrum) a altres que poden opinar de forma diferent.
Estic completament d'acord amb vostè quan diu: “que el respecte, no s'adquireix per exercir un càrrec o vestir un uniforme, es guanya amb el quefer diari”, i jo afig: “que a més del quefer diari, pel fet de ser una persona, tot el món es mereix respecte”.
Efectivament tots ens juguem la vida en el moment que eixim de casa per a dirigir-nos al nostre treball, i per descomptat que tots tenim el nostre cor i cervell, encara que a vegades el sentit comú sol fallar en alguns/es.
També estic completament d'acord amb vosté que les persones des del seu lloc de responsabilitat deuen prendre decisions i que estes també pot ser difícils i complicades. Però no em negarà que les decisions que puga prendre qualsevol agent del Cos Local, o del Cos Autonòmic o dels Cossos i Forces de Seguretat de l'Estat, quan i per posar un exemple, pot estar en joc la privació de llibertat d'una persona, no resulten molt més complicades.
Observe que està vostè molt assabentat i possat en el tema de les ordenances municipals i autonòmiques, sobretot quan toca el tema dels transports i de la seguretat ciutadana que és competència de la Guàrdia Civil, açò últim que vostè diu ho sap poca gent, per la qual cosa em fa pensar que vosté podria portar o haver portat uniforme, encara que açò últim no m'importa massa. De totes maneres és molt interessant que la gent sàpia o comence a saber les diferents competències dels distints cossos.
També estic d'acord amb vostè en que: “El perfecte no està en este món, però si que hi ha alguns que ens agradaria que les coses s'acostaren un poc a això i es preocupen diàriament a millorar en el seu treball entre altres coses amb l'autocrítica”. Però cal saber diferenciar entre l'autocrítica (critica de les pròpies accions) i la critica (expressar una opinió raonada sobre una obra jutjant el valor, les qualitats i els defectes). Vostè està en el seu dret de criticar allò que considere oportú, però sempre amb respecte fins a les altres persones.
Jo no pretenc col·locar-lo a vostè de Cap de la Policia Local, encara que amb la seua sensibilitat i visió de les coses possiblement no ho faria malament. Crec que no ha comprés bé el que he intentat expressar en el meu escrit, per la qual cosa de nou li'l repetisc: “Si poguera, que no puc, li «proposaria» al Cap de la Policia Local a «que li invite a passar una setmaneta» amb este col·lectiu per a saber el que realment fa i el que es cou en el seu interior, i a partir d'ací i amb coneixement de causa, podria fer vostè els juís de valor que considerara oportuns”. Si es coneix l'interior de les coses es pot tindre una visió més justa d'allò del que es parla.
Finalment i com no vull entrar en més discrepàncies amb vostè, este és el meu últim escrit que li vaig a contestar sobre els temes que hem tractat. Vostè a exposat la seua opinió i jo la meua, ambdós són molt respectables. Si desitja em pot contestar, però sàpia que jo no ho faré.
Salutacions
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Elecciones Locales 2015 - Resultados electorales Ayuntamiento de Alberic Por: Foro-Ciudad.com 24-05-15 22:57
Foro-Ciudad.com
0
" el finanÇament" Por: TOMI85 20-05-15 11:42
tomi85
10
El alcalde????????? Por: No Registrado 08-03-12 20:39
No Registrado
162
prÓximos plenos Por: No Registrado 17-01-12 10:53
No Registrado
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com