Foro- Ciudad.com

Alberic - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Alberic
05-06-12 18:13 #10145775
Por:No Registrado
L'Ajuntament d'Alberic i els Jutjats
Hui de nou, una vegada més i van ….., ni se sap, eixim en la premsa. El periòdic el Levante-EMV s'està posant les bótes amb tota la informació que es genera des del nostre Ajuntament. Quin negoci està fent amb la venda de diaris!!
El periòdic en qüestió, ara informa que l'Ajuntament obrirà un expedient i reclamarà la devolució 100.000 € a l'empresa contractista encarregada del manteniment i conservació de les zones verdes i jardins de la població per tindre menys treballadors dels pactats treballant.
Segons pareix l'Ajuntament, fa quatre anys, quan va contractar a l'empresa, havien de ser tres els treballadors els que diàriament devien realitzar les tasques de manteniment i conservació dels jardins del nostre poble. Tot açò es va desvelar en l'últim ple, celebrat el dia 31 de maig, pel portaveu de Coalició Valenciana, Javier Cervelló, el qual va amenaçar d'anar als jutjats per a demanar responsabilitats a Enrique Carpi (en l'època del seu mandat es va firmar el contracte) i a Faustino Sala (que a pesar de tindre coneixement de l'assumpte, ho va consentir).
Pareix que el tercer treballador no ha existit mai, o almenys no ha eixit cap dia a treballar, ja que durant tot este temps (quasi quatre anys) només s'han vist dos treballadors de l'empresa contractada realitzant diàriament les tasques encomanades.
Cada dia que passa es van desvelant noves històries, totes relacionades amb diners i amb persones que “honestament” (quina quadrilla) dirigien temps arrere el nostre Ajuntament. A este pas, tant a Javier Cervelló, com a Enrique Carpi i com a Faustino Sala caldrà posar-los una habitació en els Jutjats, ja que d'allí va ser difícil que isquen si es complixen les promeses de Javier Cervelló de denunciar-los (de moment ja hi ha dos possibles denúncies: les subvencions il·legals al CE Alberic i les responsabilitats de la contracta de l'empresa encarregada del manteniment i conservació de les zones verdes, encara que crec que tenen un poc més pendent en els tribunals).
És necessari que es vagen depurant responsabilitats, i que es vagen traient a la llum pública tots els “chanchullos” que hi han en l'interior de l'Ajuntament, i si els culpables han de pagar amb la presó, doncs que paguen.
A veure si d'una vegada per sempre podem tindre un Ajuntament net i amb gent honrada gestionant-lo, deixem d'eixir en la premsa per coses roïnes i eixim només per coses bones.
Res, res, tot el món als Jutjats!!, clar els que hagen d'anar.
Puntos:
06-06-12 17:41 #10149512 -> 10145775
Por:No Registrado
RE: L'Ajuntametn d'Alberic i els Jutjats
Que averiguen ya de una vez por todas las vidas políticas del Carpi y del Sala, y de algunos y algunas más que el escritor de arriba no menciona.
Que las averiguen y si han cometido errores que los paguen con todas las consecuencias, y si no que los dejen tranquilos.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
La firma del Deu d'Alberic Por: No Registrado 23-04-14 17:18
No Registrado
6
Per a quan una bandera d'Alberic? Por: Il Doctor 10-11-13 10:40
Il Doctor
4
No se si sentir-me orgullós de ser valencià d'Alberic Por: No Registrado 11-03-13 16:53
No Registrado
4
L'època més bonica i encissadora d'Alberic. Por: Caterina2012 03-04-12 00:46
Caterina2012
13
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com