Foro- Ciudad.com

Albalat de la Ribera - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Albalat de la Ribera
25-02-11 00:04 #7150500
Por:No Registrado
ConcentraciÓ per la llibertat d'expressiÓ. sÍ a tv3!
CONCENTRACIÓ A ALBALAT DE LA RIBERA
PER LA LLIBERTAT D'EXPRESSIÓ, SÍ A TV3 AL PAÍS VALENCIÀ!

DISSABTE 26 DE FEBRER, A LES 19:00H, A LA PLAÇA DE LA CORT.

Des de fa més d'una setmana, els valencians i les valencianes no podem gaudir de quatre dels sis canals de televisió en valencià. Aquests quatre canals censurats són TV3, 33, 3/24 i K3/300.

El govern de Camps va ordenar a Acció Cultural del País Valencià –responsable i propietària dels repetidors– que tallara l'emissió d'aquests canals.
Acció Cultural, ofegada econòmicament per les reiterades multes –s'ha sabut ara que probablement ilegals– de la Generalitat, no li quedà més remei que posar fi a les emissions de Televisió de Catalunya al País Valencià, després de 26 anys, per no poder fer front a tan exagerades sancions.
Cal dir que l'arribada de TV3 al País Valencià, suposà que els valencians poguérem escoltar per primera volta la nostra llengua a la televisió, sent així, per tant, una eina de promoció, normalització i defensa d'una llengua minorada com ho és, malauradament, el valencià.

Considerem que tot açò és una maniobra del govern de Camps per a distraure l'atenció dels ciutadans (escàndols de corrupció, endeutament, etc) ara que s'acosten les eleccions autonòmiques i, per tant, més els val amagar informació i distraure'ns.

Per tant, tot açò suposa una greu AGRESSIÓ A LA LLIBERTAT D'EXPRESSIÓ, A LA LLIBERTAT D'INFORMACIÓ I A LA CULTURA I LLENGUA PRÒPIA DEL POBLE VALENCIÀ.

D'aquesta manera, et convoquem a la CONCENTRACIÓ que tindrà lloc a Albalat de la Ribera, el proper dissabte, 26 de febrer, a les 19h a la Plaça de la Cort (ajuntament).

PER LA LLIBERTAT D'EXPRESSIÓ, SÍ A TV3 AL PAÍS VALENCIÀ.

Participa-hi i fes-ne difusió!

ALTRES CONCENTRACIONS I ACTES:

Divendres 25 de febrer
19:00h. Concentració davant l'Ajuntament de Xàtiva, per protestar contra el tancament de les emissions de TV3 i pel que això representa.

19:30h. Plaça de l'Ajuntament de Sueca
Concentració: Per la llibertat d'expressió: volem TV3 al País Valencià! Prou censura! Prou corrupció!
Organitza: Assemblea de Joves de la Ribera Baixa.

Dissabte 26 febrer
12:00h. Concentració Ajuntament de Pedreguer.

19:00h. Manifestació. Castelló de la Plana. Plaça de la Indepència (Farola)
Puntos:
31-05-11 15:44 #8014698 -> 7150500
Por:No Registrado
RE: ConcentraciÓ per la llibertat d
Fuera tv3 i todos lo canales en catalán!!!camps eres el amo,acaba cn los catalanes i con todos los catalanistas d Valencia!!!ya esta bien!i aço no es país Valencia listooo!!es comunidad valenciana!!!i te digo este piropo en tu lengua para q me entiendas[fill duna resacsaaaaaa d pu...,mariconnnn,basuraaa,ruina]ala i q VIVA ESPAÑA!!!put...catalunya,els catalans i tots els catalanistes!!!!NOOOO A TV3!!
Puntos:
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:26/06/2018
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com