Foro- Ciudad.com

Torre de Arcas - Teruel

Poblacion:
España > Teruel > Torre de Arcas
06-07-08 19:56 #994668
Por:No Registrado
vaquilles
Hola sóc la Mireia (amiga de juse) raky me coneixes??? jejeje. ja t'he deixat un mensajito al fotolog del comando TDA pero per si les mosques....

Natres pugem dissabte així que la tenda li diré a ma mare que la preparo i el dia que estiguis a horta m'avises i que te la porto o la vas a buscar.


FIESTILLA FIESTILLAAAAA..... pel menjar ja els hi comentaré a didac i ruye pero en teoria ho fem en vatres, sino ja teu diria.


VINOOOO I MAS VINOOO , fiestaaaaaaaaaaaa i mas fiestaaaaaaaaaa!! a passa-ho bé noies!
Puntos:
07-07-08 09:00 #995184 -> 994668
Por:olgueta

RE: vaquilles
hola Torredarquins/nes. Com ha anat per la Expo?? Suposo que be, no?? Natres per casa tambe be... desmontan l'habitació...
Bueno, que tos volia dir que natres a Vaquilles no podrem anar al final.... Triste Tenim faena de pintar l'habitació... els mobles estan a punt de caure i antes de ficarlos volem pintarla i ja que tenim la pintura i tot pasem de tindre que pagar a un pintor i gastarnos mes diners, i u ferem natres... Ya que de diners ne tenim pocs i paso de que mons paros sen gaston mes, que ja s'en han gastat prous en l'habitació.
Ale, que tos u paseu molt be per Teruel y l'any que be mes!!!
besets
Puntos:
07-07-08 12:20 #995488 -> 995184
Por:No Registrado
RE: vaquilles (lattora)
ooooo, que penaaaa, jolines olgueta!!!! vaya.
Bueno, yo al final m´he demanat la tarde lliure, sortire de Vinaròs a la una, parare a Castelló i dinare en m´angermana, fea conte d´arroplegar a l´Olgueta, ooo, vaya.... i cap a Teruel, pportare dos tendes de campaña, bueno, tinc q parlar en Yaiza a vore com ho fem, pero la meua idea era arribar pronte per a pillar sombreta, no???
Lo del menjar yo penso que podriem comprar algo d bollitos i fruita per al esmorsar i au, lo dinar i lo sopar d bocadillos i no cal complicar-se molt. Lo tema d la beguda es un altre, q voleu fer?? pillem botellon entre tots?? Bueno, ya anirem parlant!!

Alegria que només queden 4 dies!!!!
Puntos:
07-07-08 12:28 #995515 -> 995488
Por:olgueta

RE: vaquilles (lattora)
HOLA NEUS!! A MITGDIA TE VOLIA CRIDAR PER A DIRTEU PERO VEIG QUE JA U HAS LLEGUIT AKI AL FORO... JA ME SAP MAL NO ANARI PERO LO PRIMER ES LO PRIMER, Y SINO... SI QUE ENS PILLARA EL BOU, O LA VAQUILLA DE TERUEL... JEJEJEJE.
Puntos:
07-07-08 12:40 #995540 -> 995515
Por:RASKY

RE: vaquilles (lattora)
PERO QUE FUERTE ME PAREIX OLGUETES QUE NO VAGIS A VAQUILLES... PERO QUE MOLT EH.... POS PINTAU PER A UN ALTRE DIA!!!! MARE MEUA SENSE LA OLGUETES... PERO QUE FUERTE!! MIIIIIIIII EL DIMECRES JUSE BÉ AL POBLE JA LI DIRÉ Q ME PUJO LA TENDA. NEUS ESTA TARDE PARLEM!!!!! 4 DIES!!!!!!!! Q NERVIS!!!
Puntos:
07-07-08 14:40 #995757 -> 995540
Por:olgueta

RE: vaquilles (lattora)
A MI ES A LA PRIMERA A LA QUI LI AGRADARIE ANAR PERO NO POT SER... NO PUC FER-HO UN ALTRE FIN DE SEMANA PERQUE ELS MOBLES ESTAN AL CAURE, Y LA VULL TINDRE PINTADA ANTES DE QUE ARRIBON. AIXINA QUE NADA, L'ANY QUE BE MES!! QUE TOS U PASEU MOLT BE I FEU UNA LITRONA A LA MEUA SALUT!! BESETS!!!
Puntos:
07-07-08 14:53 #995786 -> 995757
Por:RASKY

RE: vaquilles (lattora)
TIA!!! TOT DE CASA!!! EL KINKY-VALDE ES PINTÓ... DILI A ELL QUE SEGUR QUE TU FERÁ EN MOLT DE GUST A CANVI DE LA YAI!!! JAJAJAAJA... TIA AL TORICO NO POTS FALLAR PER PINTAR UNA PARED!!! PERO TAN GRAN ES??? ON S´HA VIST OLGUETES!!!!! NO QUEDEN DIES PER PINTARLA... O ESQUE L´ANGELET TAMBÉ T´AJUDE A PINTAR I BAIXE A CS?? AI AI AI....
Puntos:
07-07-08 15:33 #995858 -> 995786
Por:Yaizeta

RE: vaquilles (lattora)
Hola xikes!!!!!!!!!!!!!! Ei u sentisco molt per haberme apuntat tan a ultima hora... pero es que estaba molt indecisa!!!! A vere yo tinc la tenda al poble, si la rasky no te parella de convivencia y vol que compartim alojamiento per mi perfecte! Si no ya pujaria a buscala (igualment tinc k puja pa ana a fe la matricula)

Segon... crec que el kinky-valde-pintor... no pintarie ni una ralleta a canvi de la yaiza... aixi que olgueta me pareix k no farem negoci en aixo! Ya me sap mal no te penses... Enseñando la lengua per cert... t'añorarem moltissim si al final no vens...

Tercer... neusssssssss cabrem en un coche o tindre que agafa el meu??? Yo lo de comprar aixi pa esmorsa i lo demes ana de bocadillos me pareix bona idea... al final resulte lo mes comodo... i de botellon si ne voleu fe, vatres mateixes, yo com nomes bec cervesa ya men pillare por ahi!!!! I aixo si tenim que ana a compra algo o lo que sigue, me dius algo oki?????

I crec... que res mes!!!!
4 dies??? aixo se pase volan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




Tos vull!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Puntos:
07-07-08 17:58 #996144 -> 995786
Por:No Registrado
RE: vaquilles (lattora)
Dona, tenint en conte que vaig sola... tu mateixa, no pnso que estem tant gordes, lo unic es q vull sortir a la una i parar a castelló a dinar n mangermana, aixi la veig i faig la xarradeta, com ho fem?
Bueno, a vore si dma manrecordo d carregar lo més important, lo tap d la colchoneta d la Raky, q si no la veig dormint enterra, jajajaja.

Ala, cap a casa en alegria!!!
Puntos:
07-07-08 18:23 #996194 -> 995786
Por:No Registrado
RE: vaquilles (rasky)
eeeeeeeeiiii xicas guapas!!!!!! bueno, jo la idea que faig es anar a alcanyis (divendres) perque a les:14:30 tinc dentista i ja he quedat en mason de dinar a casa d´ell, vindrá l´ana alcanyis i esperarem a la olguiki que isque de treballar i a les 18:00 eixirem cap a teruel. Claro, també tinc que plantar la tenda de mireia i didac i roger pero ni haurá temps, i apart que a eixes horas encara ens i veurem. Neus el tap de la colchoneta millor donali a Dani (bueno posali dins de la bossa perque en lo despitat...) i la colchoneta per a Juse. Jo ja me buscaré la vida, perque tu Neus vens sola?? no venien les dos amigues??? perque sino L´Ana que tampoc té colchoneta i jo dormir en tú i la Yai (vamos repartirnos...) perque la colchoneta a Juse li ferá mes falta que a mi!!!

Entonces serem:
Neus
Yai
Ana
Mireia
Didac
Rasky
Olga i Mason (no acampen perque estaran a un pis a dintre de teruel en uns amics).

Menjar:
jo compraria unes pastetes, zumitos i per sopar bocates calentets i no cal liarmos. I per a picar unes patatilles i olivetes o algo així, i de beure pos un tintito de verano i cubates i serveses??? que tos pareix??? qui o compre?? jo i l´ana o podem comprar també si voleu perque el rato que estarem esperan hasta que vingue la olguiki... I vatres sobre quin hora feu compte d´estar?? perque si arribeu prompte, feumos puesto per posar la tenda. Pues eso!! que ja ens veieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!!! que queden 4 dies sol! oeeeeeeeeeoeoeoeoeoeeeeeeeee!!!!!!!!!!! i que bien!!!
Puntos:
07-07-08 18:48 #996243 -> 995786
Por:Olguiki

RE: vaquilles
Bieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen Vaquiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilles!!!!!!!!!!!!!!
yo pagaría pa que fore divendres ya.

Vaya Olguetes que aplicada estás... que sea leve... i estate segura que pensarem en tú i mos veurem alguna que atra copa a la teua salut i la del Angel... ara si que au dixat a Miguelito de unic xik, ¡jo! no se podrá queixa... aunque igual acabe de xikes hasta el moño... ell que está tan acostumat a está en maromos

Natres mos quedarem al hotelito "Casa Gus" en habitasió pa natres sols i tot...¡Un lujo! Ja quedarem en vatres pa eixi de festorro el disapte... ¡¡¡¡Ay, que emosió sol pensaru!!!!! ya vull está allí.

Bueno aurem de esperá.

BESICOS
Puntos:
07-07-08 18:54 #996250 -> 995786
Por:No Registrado
RE: vaquilles
jo també pagaría per estar allí ja!!!!! i damunt estic al bar del poble que no nia ningú!!! semana fast fast fast i vaquilles jajajaja!! ay el probe miguel que hace mucho tiempo que no sale.... laralaralaraaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!! Chulillo Chulillo Chulillo Chulillo Chulillo Chulillo Chulillo Chulillo Chulillo Chulillo Chulillo Chulillo Chulillo Chulillo Enseñando la lengua Enseñando la lengua Enseñando la lengua Enseñando la lengua Enseñando la lengua Enseñando la lengua Enseñando la lengua Enseñando la lengua Enseñando la lengua Enseñando la lengua Enseñando la lengua Enseñando la lengua Enseñando la lengua Enseñando la lengua Enseñando la lengua a san fermin lloverá i a vaquillas vino solo caerá Enseñando la lengua Enseñando la lengua Enseñando la lengua Enseñando la lengua Enseñando la lengua Enseñando la lengua Enseñando la lengua Enseñando la lengua Enseñando la lengua Enseñando la lengua
Puntos:
07-07-08 19:24 #996334 -> 995786
Por:Olguiki

RE: vaquilles
1 de Enero, 2 de febrero, 3 de Marzo... 7 de Julio San FErmin... Uy!!! que no , que no ¡¡¡¡¡A VAQUILLAS HEMOS DIR!!!!
Yo ara estaba miran quina roba men enduré... ¡ I QUE GANES!!
Bueno Rsky que sea leve
¿com li a anat el examen a Juse? espero que mol bé

esta semaneta que paso FAST FAST i en un PAS PAS divendres....ja, ja, ja (esto sol u entendrá la Rasky)

Besicos

¿Sabeu algo dels Saragosanos?
Puntos:
07-07-08 21:27 #996595 -> 995786
Por:Yaizeta

RE: vaquilles
Okssss a vore, per lo que he entes, tendes mos sobren i colchonetes mos falten!!! Rasky i neus i aneta, si tos pareix, baixo yo la meua colchoneta, i mos fiquem entre la tenda de neus i la de la rasky dos i dos ke tos pareix?????

I lo del coche neus pk me pensaba k venien les teues amigues i com tenies k arreplega a la olgueta tb dic si anem 5 en lo coche carregat potse patirem! Pero si vas sola! mos fem acompañamiento mutuo! Per mi esta be si vols surti a la una no hi ha cap problema! i pa dina, si vols aprofitaria pa keda n una compañera d clase i aixi tu i la teua sister podeu xarra en trankilitat, i dspues tornem a keda i anem fen cami... k tos pareix????
Puntos:
07-07-08 22:29 #996720 -> 995786
Por:lattora

RE: vaquilles (rasky)
Entonces serem:
Neus
Yai
Ana
Mireia
Didac
Rasky
Olga i Mason (no acampen perque estaran a un pis a dintre de teruel en uns amics).
Emma
Samy
La compañera d pis

Pos Yai, ideal, yo kdare n mangermana alla a les dos, dos i kuart, pq daki a castelló mes no costara. ole ole!!! I natros reservarem lloc per a toooot lo poble!!!
Bueno, el plan està aixi, yo tinc colchoneta i tenda, i també portare la tenda del meu germa pero domés per a guardarlos lloc a les de barcelona, que porten una tenda de 4, Raki, si vols compartim colchoneta, pero aixo de que li dona el tap a Dani... yo que ya mel volia fikar al coche per a no dixarmel.. Juse surt dl poble?? bueno, pnso que l´altre dia ja va parlar en Dani.
i que bien!!!! I de la beguda que ne fem?? Comprem algo o pillem soles el vi i ho fem tot a base de litros??Rakel, vols l´ensofatador????
Ahh, que fuerte, esta tarde he anat al Carefu en m´atia i m´aguela a fer d marujilla un poket i m´he trobat d cara en un tio.... será, será, anava en ulleres de sol.... Fernando!! Ja ves que casualitats, allà estava ell fent el descansillo....
Bueno xiks, a vore dilluns nit, no conta, dimarts nit (1), dimecres nit (2), dijous nit (3) i ......FESTIVAL!!!!
(Per cert, estes de Barcelona pnso que venen en massa temo, trankiles xiketes, k només son dos dies!!!!!)

A LAS GUENAS NOCHES!!
Puntos:
08-07-08 08:26 #997257 -> 995786
Por:olgueta

RE: vaquilles (rasky)
RASKY, NO ES L'HABITACIO DE CASTELLO LA QUE TINC QUE PINTAR, ES LA DEL POBLE, I NO ES UNA PARED, SON LES 4 PAREDS, I SUPOSO QUE ENS TOCARA DE FER UNA SEGONA CAPA, DE FAENA NE TINC, I LO QUE DIC, L'HABITACIO ESTA AL CAURE I JO NO PUC TINDRE L'HABITACIO SENSE PINTA CUAN ENS CRIDON PER A PUJARLA...
AIXINA QUE... NADA, NO TE PENSOS QUE JA ME DOL JA... PERO BUENO, L'ANY QUE BE MES I AVAN... ARA ME ESTEU DONANT UNA ENVEJA AKI PREPARAN-HO TOT.... Triste
Puntos:
08-07-08 08:54 #997286 -> 995786
Por:RASKY

RE: vaquilles (rasky)
POS A JUSE L´´ EXAMEN NO LI VA ANAR MASSA BÉ, PERO QUE LI HEM DE FER!! SORT QUE EN LO FLUVI-TAMTAM LI VAIG ANIMAR!!!! JAJAJAJAJA... NEUS LA ENSOLFATADORA AGARRALA EH!!! HOMEEEE... JO AHIR TAMBÉ ESTABA MIRAN LO QUE ME TENIA Q AGAFAR DE ROBETA!!!! ME SE FA IMPOSIBLE TREBALLAR... PUFFFFFFFFFFFFFFF... QUE GANES!!!! LA PISCINETA DEL POBLE ENCARA NO ESTÁ OBERTA, AHIR SE ESTAE OMPLIN PERO EN LO CHORRO QUE SURT IGUAL ESTEM 8 DIES... LO DE LA COLCHONETA YAI ME PAREIX BÉ!!! I EL TAP NEUS DONALI A DANI.
Puntos:
09-07-08 22:27 #1001650 -> 995786
Por:No Registrado
RE: vaquilles (rasky)
Hola, soc Emma (amiga e Neus) nosaltres som 3 i encara que no ho he parlat amb les altres, ens sembla be fer botellón, birra, vi o el que sigue, no tenemi problema, així que lo que decidiu, que nosaltres som novates.
Puntos:
10-07-08 14:03 #1002845 -> 995786
Por:lattora

RE: vaquilles (rasky)
recopilem
He encomanat un coc empanat d tomata per a sopar dma, n uns bocadills, falta comprar l´embutit. Tb una dotzena d croisants per a l´esmorsar. Falta comprar fruita i beguda, he pensat que millor parar a mitad camí, o igual ho comprem per castelló, ntonces
2 botelels vozka
2 botelles kisky
Suc d tarnoja,
Fanta taronja?
Fanta llima?
Coca-cola?
Vi del barato, kuan n´agafo??
cervesetes
que me dixo???
I pillare toalletes a cabassos, vale??
Bueno, i algo de aigua, i paper de wc mmmmm doneu idees!!!
Ala, en alegria que ja es dijous!!!
Puntos:
10-07-08 15:07 #1002993 -> 995786
Por:RASKY

RE: vaquilles (rasky)
EL GEL IMPORTANT!!!!!

VODKA SOL DOS??? POTSE SIGUE POC O QUE??

ZUMITOS PER ESMORSAR
PUFFFFFF JO ME PAREIX QUE ALGO ME DEIXARÉ... I DAMUNT SENSE JUSE.!!!! QUIN DESASTRE...
Puntos:
10-07-08 16:24 #1003118 -> 995786
Por:-Sonieta-

RE: vaquilles ¡no vaig!
Que fort...despues de 3 dies sense anar al curro vaig avui i m'entero que treballo este finde! que fort...i damunt sere la que te que tancar la clinica, asigue que la ultima en ixir...vaya merda!! Esta vist que mai podre anar a vakilles...yo que ya habia cridat als autobusos i tot pa informame dels horaris i ya tenia la roba preparada i tot xk disabte me tocae matina pa arribar al bus... :_( Paseutosu molt be per mi vale?? Llorando o muy triste
Puntos:
10-07-08 16:48 #1003172 -> 995786
Por:No Registrado
RE: vaquilles ¡no vaig!
bfff, que mal rollo.....
Que sea leve, ya farem un chupitet a la teua salut
Neus
Puntos:
10-07-08 18:30 #1003400 -> 995786
Por:Olguiki

RE: vaquilles ¡no vaig!
Vaya Sonia que putada... a mi me fee molta ilusió que pugueres vindre... pos na... un atre añ será
Besicos i no te agobios masa
Puntos:
11-07-08 12:35 #1004930 -> 995786
Por:lattora

RE: vaquilles ¡no vaig!
OLE OLE OLE
El meu coche fa oloreta a panaderia, i que bien!!! Que sapigueu que el coc es gentileza d la panadera (per els porrets) i fa una oloreta....
Bueno, pos daki no res a buskar a la Yai i cap a Teruel, ¡Que falta gent!
Lo de la compra no me faig responsable si m´olvido d´algo, la llista d la compra está una mica difusa.....

I ESTA NIT, FESTETAAAAAAAAAAAA
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
vaquilles Por: No Registrado 11-07-10 21:12
Olguiki
10
VAQUILLES 2009 LLISTA I MENJUCA Por: No Registrado 08-07-09 12:45
No Registrado
2
Les Vaquilles ya estan aqui!!!!!!!!!! Por: Olguiki 11-07-08 11:50
RASKY
3
k tal vaquilles?? Por: anilla 13-07-06 11:11
anilla
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com