Foro- Ciudad.com

Torre de Arcas - Teruel

Poblacion:
España > Teruel > Torre de Arcas
30-06-08 10:19 #981540
Por:RASKY

EXPO Y CASA PIQUES
ESTAEM CHARRAN AHIR EN L´ANA LA OLGA, MASON, L´ANA, I JIMY QUE ES MOLT DIFICIL DE QUEDAR TOTS UN FINDE PER VEURE LA EXPO I TAMBÉ VAM PENSAR Q ANAR SENSE ESTAR LOS PIQUES ENS SABIE MALAMENT PERO VAM PENSAR, SI ESTE FINDE ANEM PERO LA IDEA NOSTRA ES D´ANAR EN PLAN DE TRANQUI. VEURE SOL LA EXPO SENSE FER FESTA NI RES, UNICA I EXCLUSIVAMENT PER AIXÓ. SERIE MARXAR DIVENDRES HASTA EL DIUMENGE. AVORE, SERIE PARLAR EN PICA AVORE SI ENS POT DEIXAR EL PISET I QUE LE PAREIX. ELL MOS VA DIR QUE SI PERO... ES QUE ENS SAP UN POC MAL. PERO ES TAN DIFICIL QUEDAR TOTS UN DIA... PERQUE QUAN NO POT UN L´ALTRE NO POT... I NOSÉ... QUE PENSEU U OPINEU?? MOLTISSIMES GRACIES PER EL CUMPLE TAN WAPO QUE ME VAU FER PASSAR!!! LA VERITAT ESQUE SOU LO MILLOR QUE NIA!!!
Puntos:
30-06-08 16:59 #982304 -> 981540
Por:Yaizeta

RE: EXPO Y CASA PIQUES
Rasky me va falta el canto de un duro pa apareixe pel poble en plan sorpresa!!!! Pero no me van dixar i no tenia molta gasolina al final... Triste pero bueno... segu que la vau lia com deu mane!!!!!!!

A mi lo de zgz, tb me sap mal ana a casa dls pikes sns k stiguen ells, encara k si la casa fos meua tb tos dixaria les claus pa k pujareu sense cap problema aixi k no se...

Yo en principi marcho a zgz dema per la nit (el salmon noruego me espere) lo dimecres paso tot el dia y la nit en la laura y el dijous una altra vegada en el salmon... aixi que si pujeu aviseume i me kedare per alli... i si no men vindre lo divendres cap al poble! Ya direu algo xics!!!!!!!!!!


Tos vull!!!!!!!!!!!!!!!!!
Puntos:
01-07-08 11:35 #983728 -> 982304
Por:olgueta

RE: EXPO Y CASA PIQUES
natres a la expo no anirem... el disapte per la tarde tenim que anar a que mon pare i l'Angel es probon el traje, i pot ser tambe aniguem a Alcanyis.... aixina que nada... si aneu qeu tos u paseu molt be!! I bueno, ja parlarem per a vaquilles!!! Molts besets a tots!!!
Puntos:
01-07-08 20:58 #984989 -> 983728
Por:Olguiki

RE: EXPO Y CASA PIQUES
Natres si que anirem a Saragosa el finde, la idea es aná los dos díes a vore la Expo, una mica carillo 70 euros pero pa una volta en la vida... aixina imagino que podren voreu tot aunque diuen que les coes son impresionans... si se mos quede algo mos quedará el día extra de la entrada.. 3X2 pa anari algun dia tonto de agost.

curisamen me acabe de cridá l´ana per telefono, pa desidí si anaem o no. pos.... en la confiansa del dueños del piset... será que si.
en prinsipi: Rasky, l´ana, jimmy, gis, mason y yo.

la Yai no se que ferá... perque crec que estae per saragosa esta semana...

yo demá anire a traure les entrades, si no estic engañada se trauen als cajeros de Ibercaja y Cai.

Besicos
Puntos:
02-07-08 00:22 #985504 -> 984989
Por:anilla

RE: EXPO Y CASA PIQUES
Bueno pareix que lo de la expo ya esta aquí!!!bueno de moment som segurs la rasky, Olga y Miguel Angel, Ah!!y yo!!!...perque Jimy i Gis van dir que si pero yo no he tornat a parlar de si es segur o no.
Aixina que se manifieston o sino hasta demà o el dijous no sabrem res.
Quina calor!!!!no se pot dormir!!!!!
Bona nit!!!BESITOS!!!
Puntos:
02-07-08 18:58 #987134 -> 985504
Por:Olguiki

RE: EXPO Y CASA PIQUES
Ai anat a traure les entrades i no les he tret perque no se si nia que traules de 3 dies en tres telecabines o pasem del telecabina i si mos apetis alli les traem eixe dia... o que?
Rasky mirat a la web de la Expo les entrades para jovenes (15-25 años) son mes barates o les de descuento en carnet joven si el tens
ya direu algo
Puntos:
03-07-08 08:41 #988382 -> 987134
Por:RASKY

RE: EXPO Y CASA PIQUES
AHI AHI!!!!! QUE JO ENCARA SOY JOVEN!!! VATRES JA SOU ADULTOS!!! JAJAJA... POS A BECEIT SE PODEN TREURE, A VALDE NO, PERO M´HAN DIT QUE EL MATEIX DIA DE ANAR-HI ES PODEN TREURE ALLI MATEIX. SI VOLEU FEM AIXÓ. AHIR VAIG EIXÍ AL BAR I NO VAIG VORE A NINGU, LI VAIG DEIXAR A GIS UN ESCRIT. SE HACE SABER QUE SI VE ESTE PAPEL QUE PEGUE UN GRITO A CASA EL TORRANO!!! PERO NO ME VA DIR RES. JO I VAIG SEGUR. AIXÍ Q PER A MES COMODIDAD LES TRAEM AHI... M´ HAN DIT QUE NO TE COBREN RES DE MES PER TRAULES AL MOMENT. ARA... SI HEM DE FER MOLTA COA NO SE SI VAL LA PENA NO??? BUENO, AVUI TINDRIEM Q SABRE LOS QUE ANEM. ANILLA AVUI SI Q NO PODRE VINDRE AL PARRISAL, ME HAN LLOGAT A LA GRANJA. JA PARLAREM ESTA TARDE PERO DEMÁ PUJARÉ AL POBLE I AIXÍ MON ANEM JUNTES OK??
Puntos:
03-07-08 09:00 #988400 -> 988382
Por:gendreta

RE: EXPO Y CASA PIQUES
Hola a totes i tots!! com va?
Que natres tambe anem a la Expo este finde!!! bueno el diumenge, dilluns i dimarts i ja tenim les entrades comprades i alojamiento (casa Fernando, germà de la Yoli, que també vindrà en el Manel)
El diumenge podriem quedar i aixina anavem juntets, je,je
Natres sol hem comprat una entrada del telecabina que son 9€, diuent que es com un telesferic que va des de la Estació de Delicias a la Expo i que se veu tot des de dalt i està chulo.
Lo de les coes me va explicar la Yoli que una volta tens l'entrada pals puestos que va molta gent se pot comprar un ticket rápit, però que li pareix que es d'un dia pal altre i aixina no tens que fer coa... no sé molt bé com va.
En mon germà vaig parlar ahir i me va dir que si que fa cuenta d'anar a la Expo que ja no té pollastres.
bueno pos ja mos parlarem i ja mos vorem, que el divendres estarem pel poble. Besitos
Puntos:
03-07-08 13:26 #988917 -> 988382
Por:PiKeta

RE: EXPO Y CASA PIQUES
Ala! Quin gentio per la city! Quina rabia de no pode esta, li dire a mon pare que fico a la granja un autolimpiable com eixos dels forns!!!!

Tos paso un link a una güe que valore la qualitat dels pabellons, avore si aprofiteu el finde

Pos lo dels pases "rapits"... je,je, no se compren, no, ya val de paga per un altra banda. La moguda es que en cuenta de fer cua pa entra al pabello la tens que fe pa replega el putto pase y ademes nomes ne pots tindre un valit al hora. Cuan has vist el pabello o el espectacul ya pots anar a buscane un altre. Aixo si, si tos deixen les entrades de uns altres podeu traurels un pase rapit pa el dia o pa el dia seguent (ña pases que no son ni pa el dia!!). Los pases rapits estos se trauen a una espesie de cajeros que te dixen tria la hora a la que i vols anar (de entre les que queden clar). ña pabellons i espectaculs pals que no fa falta pase rapit, nomes pa els que valen la pena, je,je Valla catxondeo, eh! Yo no he estat pero me hay informat pa que no digueu...

Sobre tot penseu de agafa manega llarga i alguna manta, que per aqui fa un fret que peale!
Puntos:
03-07-08 13:36 #988956 -> 988382
Por:RASKY

RE: EXPO Y CASA PIQUES
T´OLVIDAES!!!! I LA BOSA D´AIGUA CALENTA PER LA NIT I EL PASAMONTAÑES IMPORTANT!!! GRACIES PICAXU!! JO TAMBÉ ME TOQUE AVUI LA GRANJA, I TAMPOC ES D´AUTOLAVADO...
Puntos:
04-07-08 08:18 #990678 -> 988382
Por:lattora

RE: EXPO Y CASA PIQUES
Holaaaaa, sigo vivaa
Bueno, pos natros no podem anar tampoc este finde a la expo, divendres per la nit tenim jaleo i diumenge la Gemma y Manu ens han preparat una sorpresa q no sabem que es, aixi que d moment ho dixarem correr.
Ahir ya vaig parlar en la Olgueta per a organitzar l´operació Torico!!!
Que yo vaig, faltaria més, tinc q celebrar el 3,7 que he tret d les opos!!! Jajajajaja. bueno, que venen tb Emma y Samy!! I que bien, com la liarem!! Bueno, i que ya vos contare la experiencia religiosa d les opos, tota una experiència, lo millor el exàmen práctic, ya vos contare en detall, pero vos dic q lo millor va ser conduir un tractoret en remolc aparcar d cara i d cul ¡¡¡¡ I que bien!!!! No tos podeu imaginar com men vaig riure!!

Bueno, que vos ho paseseu be a la expo i mos parlem per al finde que ve.



CON ALEGRIA QUE JA ES DIVENDRES!!!!
Puntos:
04-07-08 08:49 #990710 -> 988382
Por:RASKY

RE: EXPO Y CASA PIQUES
JAJAJAJA... ESA NEUS!!! POS PAL TORICO MON ANEM EN TRACTOR QUE TÉ MES CABUDA. LA NEUS TRACTORISTA I AIXÍ NO TINDREM PROBLEMA EN LES TENDES QUE NO LES SABREM TANCAR (AI Q FALTA ME FA JUSE) LES POSEM OBERTES AL REMOLQUE I AU!!! POS TAMBÉ VINDRAN MIREIA I DIDAC I UN ALTRE AMIC QUE ACOAMPARAN EN NATRES. I QUE BIEN!!!! AHIR ME VA CRIDAR MIREIA I ME VA DIR QUE AVORE QUE FEEM EN LO MENJAR.

JO PENSAVA QUE BOCADILLITOS CALENTITOS AL BAR I COMPRAR A SOLES L´ESMORSAR (PASTES, ZUMOS...) I PER PICAR PER LA TARDE PATATES, OLIVES... I SOPAR ANAR A UN BAR I DEXARNOS ESTAR DE HISTORIES.. O QUE?? NATRES M´IMAGINO QUE EIXIREM DEL POBLE (ANA I JO) I PASAREM PER ALCANYIS A BUSCAR A MASON I OLGA. NEUSS!!!!!! NO T´OLVIDOS DEL TAP DE LA COLCHONETA EH!! SINO JA SAPS QUE TENS INQUILINA!! ALGU TINDRÁ QUE FER MATRIMONI EN MI... ANILLA? NEUS? YAI? JAJAJAJA... I QUE BIEN!!!
Puntos:
04-07-08 10:13 #990816 -> 988382
Por:No Registrado
RE: EXPO Y CASA PIQUES(lattora)
Pos yo de moment a la meua tenda estic sola, si vols raky podem compartir, l´angel, en ki puja????
Bueno, lo dl menjar com vulgueu, si voleu q yo compra algo ya direu, anire sola fins a Castelló, aixi que enguany puc carregar d valent, ahhh, una altra cosa, vols l´ensofatador d Dani???? Jajajajaja, enguany sobra d tot!!!
Pos si, li puc dmanar al jefe q me dixe un remolc dls grans q yo penso q caben totes les tendes d tots los dl poble, unes 4 apretadetes, jajajaja, lo unic q stos tractors l q més corre va a 40, aixi que hauriem d sortir per lo menos l dimecres d vinaros, jajajaja.

Bueno, en alegria q ja es divendres!!!!
Puntos:
04-07-08 11:28 #990954 -> 988382
Por:olgueta

RE: EXPO Y CASA PIQUES(lattora)
Gracies Neus, has pensat en l'Angel... jejeje. Bueno Neus, ya te cridare la semana que ve per a vore com quedem. Jo d'aqui de CAstello tambe vindras 3 amigues, pero el disapte.

Rasky, l'Angel te cridara per a vore com u feu, perque ell anira desde el poble tambe. Aixina que anira en vatres.

A mi lo del minjar me es igual, home si ens podem ahorrar unes perretes tampoc anira mal... pero bueno, com vatres vullgueu.

Bueno, que tos u paseu molt be per la Expo i hasta la semana que ve. Besets!
Puntos:
04-07-08 11:54 #991007 -> 988382
Por:RASKY

RE: EXPO Y CASA PIQUES(lattora)
JO EL COTXE A PODER SER NO L´AGARRARÉ. NOSE COM O FEREM PERQUE JO TINC DENTISTA A ALCANYIS A LES 14:00 PERO A LES 15:00 JA ESTARE (M´IMAGINO) AIXÍ QUE NOSÉ COM O FEREM...
Puntos:
04-07-08 14:50 #991352 -> 988382
Por:No Registrado
RE: EXPO Y CASA PIQUES(JUSE)
QUE TOS VAIGUE MOLT BÉ CABRONS!!! MMMMM... QUE ENVEJETE ME FEU, JO AL ZULO A ESTUDIAR I HABER SI EN ESTES CALORS ES UN POC SAUNA I PERDEM ALGUN KILET, A MÉS DE LES POQUES NEURONES QUE MOS QUEDEN!!!

JODERRRRRR, POKES VEGADES HE TINGUT TAN POCA ALEGRIA EN DIVENDRES, NI QUE FOS UN FINDE ANAN A CULLIR AMELES O LO QUE SIGUE, XOO ESTUDIAR ARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NO!!!!!!!

BUENO NO TOS RALLO MES, QUE EL PROBLEMA ES MEU!! PASSEU-HO MOLT BÉ VALE, I COMPREUME UN DETALLET! JEJEJ..
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
REHABILITACION DE LA CASA CONSISTORIAL Por: Foro-Ciudad.com 04-03-10 02:33
Foro-Ciudad.com
0
Yo tb vull una entrada pa la expooo!!!!!!!!! Por: Yaizeta 27-06-08 18:48
Yaizeta
6
serenata a casa la tia lola!! Por: No Registrado 20-09-05 18:08
No Registrado
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com