Foro- Ciudad.com

Torre de Arcas - Teruel

Poblacion:
España > Teruel > Torre de Arcas
24-03-08 20:26 #768865
Por:No Registrado
lakinkybitiiiiiiiiiiiiiiii (kinky-rasky)
eeeeeeeeeeeeeeei!!!! com va la resaca??? i que bien demá a treballá!!! que contentos i despejats que anirem... desdeluego que no se poden fer tants excesos ni anar a tanta velocitat en lo car perque després es lo que passe... les fotos no ixen bé anar a tanta velocitat!!! si ja tos o dic jo!!! de segur que la meva foto en lo car surt millor que cap i damunt en elegancia!!! una volta mes i de gratis!! i tot lo circuit per a mi sola!!! ara ja sé que es lo que no hay que hacer: iaia elvira!!! tant que paties que si los cotxets eixos que no o pareixen i corren molt encara tos matareu i tot aixó!!!! noooooo a 10km/h no es pot matar un!!!

Bueno pues.. a por otra!! a la kinky bity!!! també sé lo que no hay que hacer: ni agafar cap falda, ni bailarines!!! ah no no!!! ni hablar!! olguiki la maleta será menos grossa que cap día pero el gos mes gran que mai!!! sabates de drakqueen per a que no nota cap gotet nicap xeringa!!! jajaja... si si si la kinkybitiiiiiii! bien bailao!!!

ja hem demanat les entrades, ara acabo de parlar en la olguiki per a que la sonia les compro, al final wilson no bé, diu que está afaenat.

Pues eso!!! que no n´hem acabat una que ja estem en un altra!! i la mona que hem agafat avui!!! anilla: sobretot moltissima sort!!! que tu vales!!! i per lo menos ja ens hem tret los caragols i els bolets de damunt!!!! bueno, un caragol me va adelantá en lo car!!!!
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Taller d'estampació de samarretes Por: Olguiki 29-12-09 17:47
Olguiki
2
SOPAR FI ANY Por: No Registrado 15-12-08 17:19
-Sonieta-
13
HOOOOOOOLA!!!!! Por: RASKY 19-09-07 20:12
No Registrado
7
EEEEEEEEEEEEEEEEEEIIIIII!!!!!!!! Por: RASKY 18-10-06 10:28
RASKY
3
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com