Foro- Ciudad.com

Torre de Arcas - Teruel

Poblacion:
España > Teruel > Torre de Arcas
28-02-08 17:15 #717186
Por:PiKeta

Por un beso de ella
Q pase penya! No penseu ya e abandonat el foro, lo que pase es que ahi estaba un poc gripos y ya me tremolaben les garres pensant que me pasaría tot el finde al llit. Pero este mati al curro me ha vengut al cap una cosa que va comenta l'Ana: la baixa, LA BAIXA, LA BAAAAIIIIXAAA!!! Que content me e fet, per fi veix la llum, per aixo li e escrit una canso:
... por un beso de la baixa daría lo que fuera...
JA, JA, JA, JA! en este titul segú que se anime el foro!

Nomes es que, al cap del rato, me a vengunt al cap una cansó de Extremo, ...se habrío un claro entre las nubes, HEMOS VUELTO A VER EL SOOL! como dos presos comunes en el tejao de una prision... Pos aixo, conten perque salvo el finde pero, al llit, bueno, algo es algo
Puntos:
28-02-08 18:00 #717299 -> 717186
Por:Olguiki

RE: Por un beso de ella
Que inspirasió!!!!!!!!!!!, i aixo que estás gripoos....
El foro es mes animat desde que escriu Piketa, te aurem de fe un monumen a la alegria de la huerta... ¡ay no! a la alegria del FORO
Aixina que de baixa, deus está fotut, menos mal que se arrime el finde i el aire de la searra te sentará be,natres anirem el divendres denit a Gea de Albarracín que es a un han reservat la casa, tú tamé, no?
ja tenim preparadets el disfrasos de SuperMaño y SpiderPika.... je, je, je
bueno ja parlarem a vore com quedem.
Ah! per seart anem a Casa Pedro juas, juas, juas coinsidensia???? o es que será el teu finde.....
Besicos
Puntos:
28-02-08 18:31 #717364 -> 717299
Por:RASKY

RE: Por un beso de ella
a que no sabeu on vaig??? pos al poble a tocar el jembe en gis ia decidi avore quans kinkeros portem al poble!!!! jo ja li diré a gisbert que tanta cresta jo no o tolero!!! por ahi si que no paso eh!!!!! ah no no!!! pos eso!! que avui decidirem qui tos portarem a les festes la kinkybernat´08!!!!
Puntos:
28-02-08 23:02 #718031 -> 717364
Por:Yaizeta

RE: Por un beso de ella
kinky bernat??? Aixo sone una mescla de kinky y san bernat i com san bernat se suposa que soc yo y el kinky segons la rasky es victor... PORTEU A OMEVEIGUES!!!! i ya voreu com se mos plenara lo poble de xikuelos sedientos de cervesa i cubates!!! I si no pregunteuli al de la caverna que hu deu sabe prou be, bueno si tos fa yo tos faig de contacto en el grupo!!! jijiji, bueno... rasky preguntali a gis que si s'en recorde k ste finde m va prometre que s'en vindrie a castelseras!!! K fan concerts!! Ale animeutos va!!! Perfa!!!! Buenooo mos veem disabte!! Muacks!!!
Puntos:
29-02-08 09:31 #718501 -> 718031
Por:PiKeta

RE: Por un beso de ella
Qui me manará despertam tan pronte avui que podría dormi hasta les mil y pico!!!
Pos lo que me dies del archiu que tos vaix envia, no se, yo mel e descarregat y se escolte al meu Ordiña-Dior, ya li preguntaré a mon germa quin pot se el problema, je, je. La veritat es que se podríe escolta a un movil pero, tindré que torna a mareixa al hacker... Les partitures deuen ser un poc rares perque nomes está la percusio y nia ratos que nomes se senten teclats...
Si que me trobo un poc millor, lo cap no esta molt be, pero no se si es de la gripe, y la moquita esta un poc mes espesa, Uy!! pot se no faixgen falta tants detlls!
Aixi que voleu organitza una macro festa lo dia avans de les eleccions, BANDIDOS!
Al remat les Kinky festes, en la cresta ben alta, no?? Que tos pareix si a saint Bernat li posarem una cresteta, yo crec que guanyarie mol!
Puntos:
29-02-08 13:43 #718981 -> 718501
Por:RASKY

RE: Por un beso de ella
JAJAJAJA... SI HAGUEREU VIST LO PANORAMA AHIR... GIS LA OLGA I JO BUSCAN GRUPS KINKEROS I JIMY LLEGIN LO DIARI I NO PARAE DE DIR... ESTOS DE LES CRESTES CAP QUE SOL BEUEN CERVESA!!! HAY DE SER LOS GRUPS BEBEDORETS QUE FAIGUEN GASTO AL BAR!! ESTOS TOTS SERAN DE BOTELLON!!!JAJAJA... PICA PERDONA PERO AL FINAL JA LA VAIG TREURE I LA VAM PROBAR DE TOCAR EN GIS PERO... LA VERITAT... MILLOR NO O DIC...

MILLORAT!!!!!!!!! ANA NECESITO JA UNA DOSIS DE RISA! VINE PROMPTE TIA!!
Puntos:
29-02-08 15:17 #719144 -> 718981
Por:anilla

RE: Por un beso de ella
Ja,ja,ja,!!rasky igual este mal de tripa que teniem tu i yo ere degut a les agujetes provocades per tanta carcajada imparable!!!

Yo tame tinc ganes de rises!!el fin de semana que ve igual vaig a bellmunt que li tinc que portar unes coses a ma cuñada. Podriem montar la calçotada i aixina m'escapo!!!ella volie que vinguera este fin de semana,pero avui me'n vaig al meu piset de Vilanova que fem ceneta...que ya el trobo a faltar!!!

No tos passeu en grups en molta cresta!! a ver si els gossos se mos pixaran a les flores de l'Elvira i de la Vicky i despues mos tocara anar roban plantetes pa tindreles contentes!!!BESITOS!!
Puntos:
29-02-08 15:41 #719206 -> 719144
Por:RASKY

RE: Por un beso de ella
JAAAAAAJAJAJAJ!!! PERO SOBRETOT ANA... NO ARRANQUEU FLORERES A MORELLA!! NOOOOOO TIA ELVIRA!!!! ARA ENS DEDIQUEM A ARRANCAR ARBRES, PERO TRANQUILA TIA ELVIRA QUE SON DE CASTELLÓ. QUE LA GUARDIA CIVIL NO VINDRA HASTA LA PUERTA DE SU CASA!!!!! POS LA SEMANA QUE BÉ JA ESTÁ DIT CALÇOTADA!!!! JO LI E COMENTAT AL JUSE A JIMY OLGA... I ELS PAREIX BÉ... POS ESO!!! I BALL ROBAT PERFAVOR!!!!! JO ESTE FINDE M´ENSAJARÉ EN LA TROMPETA PER TOCARVOS ALGUNA PEÇA NOVA VAH!!!!
Puntos:
29-02-08 16:38 #719333 -> 719144
Por:anilla

RE: Por un beso de ella
Ay!! si veiguere l'Elvira la foto de l'arbret que contenta que se ferie!!!je,je,je

Porteutos be este fin de semana...yo ho intentare.Marcho cap a Vilanovaaaaaaaaaaaaa!!!mi casita me espera...i la cenita tambien espera...
Que tingue un bon fin de semana!!!!AGUR!!!besitos
Puntos:
29-02-08 18:28 #719504 -> 719144
Por:RASKY

RE: Por un beso de ella
OSTIIIIII SI HAGUEREM PENSAT... AGAFEM LO PI I FEM LA PLANTÁ!!! FALLAS´08 TORRE DE ARCAS. MAREMEUA... QUE ES UN PUEBLO CON MAS DE 40.000 HABITANTES PEQUEÑITO PERO YA TIENE DE TODO!!!! JAJAJAJA... MENOS MAL QUE ES COLEGUES AQUELLS NO VAN ENTRAR A ESTE FORO SINO... FLIPARIEN...

ANA TU LO QUE VOLIES ES AGAFAR UNA PLANTETA PA LA VICKY I PA LA ELVIERA DEL HORT ON VAS FER EL DERRAPASO!!! JAJAJAJAJ... PERO QUE WEEEEEEEENO!! VA SER LA MAGIA!!!!
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
CARNAVAL CARNAVAL MORELLA!!!!! Por: No Registrado 29-01-09 18:05
No Registrado
6
festes a la portellada Por: No Registrado 11-09-07 12:32
olgueta
1
Kinky Beat place in CORNELLÀ !! Por: Mechon 08-06-07 15:32
RASKY
20
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com