Foro- Ciudad.com

Torre de Arcas - Teruel

Poblacion:
España > Teruel > Torre de Arcas
11-12-07 20:26 #598827
Por:No Registrado
URGENTE (FI D´ANY) GIS
Buenasss foristas forragaiteros!!!

El tema que se porte entre mans per el poble ultimament es la posibilitat de celebrar la nit de cap de any llunt de forragaites, Bueno no molt llunt.
La primera opció y la que mes mos agradaba als presentes era anar a Amposta y celebrarho per la METRO, molt bonic molt apetitos y sobre tot, sense saberho MOLTO CARO; y mes un dia tan señalat (OPCIO DESCARTADA PER COMPLET) un altre dia será que tenim ganes tots de anar cap alli.
Tenim una ventaja molt gran de fer el sopa al poble y es que mos resulte molt barat fer la festasa, la relacio calidad-preu es molt bona, pero tenim el inconveniente de que pa eixi de festa hem de agarra el coxe, ES UN PUTADON!!!.
La opció mes asequible seria anar a sopar a Valde o a Morella, de forma que nomes tindrem que agarra el coxe pa torna a casa, a les 9 del mati minim y sense perill de soplos ni registros ni tentasions de que mos oferisquen drogues (ese Dani... drogas? hoy no gracias!!! para otro dia, muy amable!!!).
Principalment preferim anar a sopar a Valde, ya mes festa que a Morella, comprobado años atras ..... vaya merda de cap de any per Morella!!!.
El tema es que mos tenim que informa dels preus que circulen per los restaurants de Valde y a ser posible..... millor dit indispensable!! no kiero tindre una taula de carrozas al costat fen lo tonto en lo cotillon y demes coses propies de la tercera edad; la Raky "torraneta" se tindrie que curra una volta mes algun puestet on sabiem que anira gent jove, o no molt vella a ser posible y preguntar el preu per persona pa una nit aixi.
Suposo que la reserva llaurie que ferla promte, per no dir YA!!!, sempre pensem les coses en temps......, per aixo seria tambe important sabe cuanta gent estaria disposta a vindre al sopa, contant en un presupost de ....... 70 € per cap aproximadament.
Per el moment se apuntarien al sopa:
Jimmy
Ana
Pedro
Adolfo
Héctor
Raquel
Jusep Lluis
Olga Gis
Juanma
Es molt important que cuanto antes se apunto gent a la llista, per favor, feu un esfors, deixeu de treballar tant y feume cas, pos estar B!!!
Salutacions a tots!!!
Grasies per la vostra atencio!!! SOC UN PLOM!!!
Puntos:
11-12-07 22:34 #599013 -> 598827
Por:No Registrado
RE: URGENTE (FI D´ANY) GIS
Hombre yo tenia pensat pujar al poble... pero si ha de costar 70 euros per cap me pareix k me kedare a vinaros eh!!! k no tink pasta yo! Bueno besitossssss
Puntos:
11-12-07 23:09 #599087 -> 599013
Por:No Registrado
RE: URGENTE (FI D´ANY) GIS
Pa fi d´any, Miguel Angel está de retén per si neve aixina que lo dels plans de selebraru per ai, va a ser que no... a menos que baixeu a alcañis... ja, ja, ja...
Besicos, OLga
Puntos:
13-12-07 10:07 #600861 -> 598827
Por:Mechon

RE: URGENTE (FI D´ANY) GIS
La verdat és que la idea d'anar a sopar per ahí i de no tindre que tocar els coxes hasta les 8 o les 9 del matí me pareix molt bé i més si ni ha controls com dieu però la tradició de preparar el puesto pa sopar per la tarde amenitzant-ho en la catació de la collita mentre mos fotem una caixeta de cerveses del bar, después la preparació del sopar i anar a la plaça del poble 5 minutets abans de que toco la campana del mític campanar de torradarkes i fotremos el raïm en tot lo poble. Apart de la dutxeta reparadora dp de sopar pa espavilar-nos una mica. Pos això, que tot això ho perdrem, encara que tot sigue per una bona causa: que els conductors no punxon tan i dic tan ya que la tornada no mo la trau dingú.
L'atra opció serie no comprar tan d'alcohol per al sopar (tamé mos sentarie millor el minjar) i gastamos los 70 € del sopar en cubates als pubs de Valde quan arribem que la nit pot ser mol llarga i aixina els conductors no aniriem mamats caballà.jeje

Si es que tan d'Ave i socabons i osties!! i pa quan la linia de metro Torradarkes-Valde???

En resumen, que podeu contar en mi per el soparet de Valde. Encara que fent cuentes, entre els karts, l'eskiada i el soparet i cubates de fi d'any estos nadals mos ixiran més cars que anamon al caribe.juas,juas.
Puntos:
13-12-07 14:25 #601173 -> 600861
Por:No Registrado
RE: URGENTE (FI D´ANY) GIS
Hola atots i totes!!! yo lo del sopar evidenment que si el feu a Valde estic encantada i aixina es pot fer més festa i mes tranquilitat els conductors.
A mi el que feu m'està bé!!però soc una mica com Mechon!!lo que me dol més es la preparració i sobretot minjar les uves en les campanades del poble, el retras del relonge i despues la cantidats de besitos que te dones en tots!!
La putada son els controls i estes coses!!!
Barra lliure a Montoig? IMPOSIBLE VERDAD???je,je,je
Que si feu la cena a Valde conteu en mi ( ya he vist que m'heu contat) i si la fem al poble tame!!el que pase pot ser que gent de la meua quadrilla no baixon a cenar a Valde i es quedon una mica solitos...
Puntos:
13-12-07 14:26 #601174 -> 601173
Por:No Registrado
RE: URGENTE (FI D´ANY) GIS
La del mesajito de antes era yo...l' Aneta com me diu la Olgueta!!je,je,je
Puntos:
14-12-07 16:24 #602816 -> 598827
Por:-Sonieta-

RE: URGENTE (FI D´ANY) GIS
Buff ami no me motive massa ni lo dels 70€ ni perdre la tradicio de estar al poble pa les campanades...no se el preu de autobusos ni si algu mos ho farie pero per menos de 70€ per cap no trobariem algun minibus pa ixi de festa sense tindre que agarra el coche? Serie questio de mirarho si tos pareix be...no?
Puntos:
14-12-07 16:35 #602835 -> 602816
Por:olgueta

RE: URGENTE (FI D´ANY) GIS
A mi lo de anar a sopar a Valde me pareig bona idea, l'unic que jo opino com Mechon i en l'Aneta... aixo de preparar el sopar tots juns, les campanades a la plaça en tot el poble... pero si te que ser per una bona causa... per mi perfecte!!!! ale, ens veiem esta nit!!
Puntos:
14-12-07 16:52 #602862 -> 602835
Por:No Registrado
RE: URGENTE (FI D´ANY) -JUSE
JO OPINO QUE LO MILLOR ES NAR A SOPAR A VALDE, JA QUE LA QUE MOS POC CAURE DAMUNT SI MOS ENGANXEN ANAT POT SER DE PRESO!!!! A MES, PENSEU QUE SORTIM MOLT TARD DEL POBLE EN UN COLOCON IMPORTANT I ES LO MOMENT QUE SE POSEN!!!!

A MÉS LO PUNT DE VISTA DE UN QUE IGUAL PORTE EL SEU COTXE A UN QUE NO TE CARNET O NO POT AGAFAR EL SEU COTXE ES MOLT DIFERENT, EL RISC QUE ES CORRE ES IMPORTANT!!! I A MI LA VERITAT ASUMIR-LO A LES HORES QUE TORNEM ENCARA ES MÍNIM, PERÒ SI NO???

NO SE, LA RAKY PROXIMAMENT TOS INDICARÀ LO QUE HA TROBAT, I ME PAREIX QUE LO DIMECRES ES L'ULTIM DIA PER DIR-HO, AIXÍ QUE ESTEU ATENTS AL FORO (SI NO VAIG ENGANYAT EL PREU ES SOBRE UNS 50 EUROS, VAMOS LO NORMAL EN ESTE DIA, SE POT PAGAR!!)
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
eiiiiiiiiiiiii Por: No Registrado 07-07-08 19:26
Olguiki
1
ANIIIIIIIIIIILLLLLLA!! Por: RASKY 17-03-08 18:07
olgueta
5
eieieieieiiiiii Por: maria* 28-09-06 16:21
Mechon
5
VAMOS A CONTAR MENTIRAS TRALARÁ.... Por: RASKY 08-03-06 10:25
RASKY
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com