Foro- Ciudad.com

Torre de Arcas - Teruel

Poblacion:
España > Teruel > Torre de Arcas
13-03-06 13:06 #201068
Por:Mechon

Findes de competi
Veig que en l'últim meset sol han escrit algo al foro la Rasky y el Juse. Suposo que els atres no hauran escrit res per la mateixa raó que jo: des de fa un mes sinó eres usuari registrat ni pots llegir ni pots escriure mensajes. Però esta no es la ranciada pq, total, és gratuït. El problema és que no funcione bé i casque, per lo tant no te dixe registrar, el que comporte no poder interaccionar en los atres del foro.
Avui, nosé quin san s'haurà despenjat, però funcione bé, aixina que m'acabo de registrar.jeje.
I, aprofitant la binentesa, tos conto com m'han anat los últims fins d semana (sinó tos interese podeu no llegir).
Escomençant pel final, este finde passat vaig estar a València però no vaig vore ni a l'Ignacio, ni a la Noelia, ni a la Maria, ni a la Marina. Sort que vaig anar en el Capi, la novia i 2 amigues d'esta. Total que la festa mo la vam montar natros (vam alquilar un bungalow super barat al Saller i en 5 minuts stavem al centre de Valencia). Bueno, i apart d'això, lo típic, visita de rigor al museu d les arts i les ciències, montaje de les falles per ixos carrers i festa, molta festa tota la nit. En resum, de luxe!!!
El finde anterior vaig star a Madrid però, vaig punxar una mica, pq no vaig ixir de festa. Vaig fer de guiri total i no vam parar de visitar puestos (puerta del sol, el prado, neptuno, la cibeles, el bernabeu, el calderon, el retiro, atocha, la puerta de alcalá, el rastro, la casa de campo, la castellana, el palacio real, la almudena, el manzanares,...) paro ya pq tos deuen fer mal les cames sol de pensar-ho. Pos a mi m'en feen de vore-ho (ara enteneu pq no vam ixir de festa...). Total, que si algun dia aneu en mi a madrid no en vull saber res d turisme, vull festa, festa i festa!!!
Sort que el finde d'abans, o l'atre (ya ni m'enrecordo) vaig anar a un concert de la Kinky i me vaig trobar a l'ana, mari carmen, albert, jose luís & cia. Yo anava en el Demian (alguns ya el coneixeu) i mos ho vam passar de lujo, vaya festival mos espere a l'estiu a torradarkes!!!!

Bueno, espero que no m'haiga fet mol pesat pero es que portava mol temps sense poder escriure al foro.

Per cert, la Maria y el Mechon ya tenen comprades les entrades pal ViñaRock, aixina que nosé a qué espereu los demés!!!! jeje
En serio, m'agradarie que vinguereu tots pq segur que mos ho passarem de miedo o preferiu que tos ho conton los que haguem anat mentres tos moriu de l'enveja?? jeje

Salut i força torredarkins/es!!!!!!!!
Puntos:
13-03-06 22:22 #201392 -> 201068
Por:anilla

RE:Findes de competi
Jo Marc, va estar tremendo el concert de la Kinky, però el concert del dia siguient de MANU CHAO gratis que me vaig traure del forro, va ser IMPRESIONANT!!!!!!!!!! Va començar sobre les 9 i a les 12.30 encara estaven ballant a ritmo del desaparecido. Vam vore la faceta de Manu Chao cañera. Encara ara quan i penso me cau la baba.

A mi tame m'ha costat activar esta cosa.

Bueno dieu cosetes, que sempre s'alegrae una al llegir els vostres mensajillos.

BESITOS a tots i totes!!!
Puntos:
14-03-06 14:25 #201617 -> 201392
Por:Mechon

RE:RE:Findes de competi
Alaaaa!!!
quina enveja me dones Ana!! Un concert de manu chao rollo alternatiu en una sala menudeta i rebotida de gent te que ser la fantasia!!
A vore si tenim sort a les festes del poble i fem el 2x1 que ensomiem, encara que seguisco pensant que és molt xungo pero, de ilusión también se vive.

Besitos i abraçades!!!
Puntos:
14-03-06 20:01 #201758 -> 201617
Por:laudrup

RE:RE:RE:Findes de competi
Wola!
Despues d'un temps sense escriubre ya torno a esta per aki.
La verdad es que lo de registras es una tontería pero... no va se una medida del meu agrado, a part dels camins que esto no funcione.
Pero bueno el motiu principal per el que no he escrit antes ha segut la falta de temps cuan estic per Zgz i les poques coses que hi ha que contá,..., natres no ham vist ni a la Kinky ni ham anat a Madrid, i ni mucho menos a una festa casi privada en Manu Chao..., pedazo fantasía.
Tampoc mos podem queixá perque fem lo que mos agrade:
- Anem al poble
- Fem la nostra partideta al fronton(Gis, Jimmy, Fernando i jo i algú que s'apunte)
- Ixim de festa per Valde o Morella... i si mos quedem per Zgz per zgz ,jeje, lo de ixi está casi asegurat.... Per cert a Morella a les 6 del matí(a Carnavals se mos va ficá a nevá i menos mal que vam ixí per potes, perque en 5 minuts se va quedá tot blanc, una ventisca que no mos dixae vore res, un fred de la hostia i tornada a 40-30 per hora, ni a la boda del Fernando... jeje)
- Les cenes que fem al bar tamé son la clau, si no ña cumple, pos o celebrem carnaval i sino ... tampoc mos fa falta escusa.

- Este finde que ve, per fi ya mos u montem algo milló i anirem a la Madalena, a casa de la Olgueta mos quedarem,...

- La ultima cosa que ha passat "important" al poble es que se van queda dos díes telefonicament incomunicats, y es que, no se que capullos van robá 500 metros de cable telefonic al pla de Moret, y claro ni fijos ni movils ni res anae... inclus mos vam rallá un rato perque cridaem a casa feé tonos de cridada pero no contestae dingú a les 11 de la nit...

Despues de Madalena les proximes que tenim pensades son:
- Conciertillo del Draps a Saragossa(1 abril)
- Aná a esquiá(Gis pa este camí ya a provit mono, i jo estic en ello)
- Semana Santa al poble
- Visita a Barna, la Soni ya mos ha invitat, sol falte que anem...
- Viñarock(Finals de Abril i per confirmá)
- El resto de Findes los rellenarem en el Franja Rock, Valde i Saragossa.

jeje, no sone tan mal, eh?

Asó d'escriubre pocs camins te algo bo, ..., ña algo mes que contá, vinga animeutos los demes...

Que toston...., no mos sabem dosificá!!
Puntos:
15-03-06 12:59 #201985 -> 201758
Por:Olgueta

RE:RE:RE:RE:Findes de competi
Hola gente!! jo tambe torno a estar per aki!! despues de uns cuans dies...
alaaaaaaaa bandidos!! jo tb vull anar a esquia!!! jo també vull fer el cabra per eixa neu!!!! ja me direu algo cuan anigueu, ok??? i a barna també vull anar!!! i a viñarock!!!! jejeje.
aixina que ja sabeu, cuan u sapigueu tot ja me direu algo, ok?

bueno, cuan vullgueu ja donareu senyals de vida pa vore a ver que feu i cuan veniu este finde, ok? pq si tos teniu que fia de mon germa pq tos penseu que sap aon visc aneu apanyats per que ell no ha vengut encara a vore el piso, esta es la primera volta, igual que vatres. pero bueno, encara aixina es molt facil arriba hasta casa meua, pero bueno, si voleu... ja direu algo, i sino... mala sort!!

enga wapetons, ens veiem.... el divendres?? mols muakis!

estos catalans que festes se monten, eh??? aunque bueno, com diu laudrup no mos podem queixar natres tampoc. jejejeje.

mols muakis a tots y totes!!!!
Puntos:
15-03-06 18:32 #202146 -> 201985
Por:Mechon

RE:RE:RE:RE:RE:Findes de competi
Aixina que tos ha invitat la Sonia... com si yo no tos haguera invitat mai... bueno, que si en veniu molts i no cabeu allí, que sabieu que a casa meua tamé ne caben uns quants i, sinó ya mos apretariem. Crec que Gis i Maria ya se van quedar en Kokín i Karol, respectivament, però algun més en cabrie. Per cert, Pica i Laudrup, sobretot, ya serie hora que mos vinguereu a visitá, que natres cada any anem a pilars i vatres sol veniu si nya boda.jeje.
Lo dixo, questeu tots invitats/es!!!!
Puntos:
16-03-06 16:16 #202542 -> 202146
Por:RASKY

RE:RE:RE:RE:RE:RE:Findes de competi
TAMBÉ VA HAVER ALGUNS QUE VAM DORMIR EN UNS CARTONS A FESTES D´ALCANYIS I EN ROBA AJENA A LA SEVA, ENCARA QUE LA SEÑORA MARIA ESTAE LA MAR DE FELIÇ, OSTI Q MAL L´ESQUENA, PERO LO BÉ QUE ENS U VAM PASSA QUE!!! POS ALGO HAUREM DE FÉ PERQUE LO VIATJET NO SÉ SI EL FEREM NO??? BUENO, QUE TOS VAIGUE MOL BÉ EL FINDE!!!
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
COMPETICIÓN DE BLOQUE EN ALCAÑIZ Por: OLGUIKI 08-04-09 11:34
No Registrado
8
CARRERA DE COMPETI DE CARS (Gis) Por: No Registrado 17-03-08 14:08
Mechon
7
Tornen los findes de competi!!! Por: Mechon 31-03-06 09:32
Mechon
2
Festes de Penyaroja + Despedida del Fernando = Finde de competi Por: No Registrado 13-09-05 18:07
No Registrado
1
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com