Foro- Ciudad.com

Torre de Arcas - Teruel

Poblacion:
España > Teruel > Torre de Arcas
24-07-08 11:37 #1032520
Por:Mechon

Adiós Pamplona, adiós Benicàssim
S'ha acabat lo bo, torno a la rutina però en molts recuerdos a la retina. M'hai estat llegint tots los mensajes del foro pa ficam al dia (tants dies desconectat del món se note.jeje) i volia felicitar al Pika pel seu mensaje sobre la despedida de Kokín, casi m'emociono así al curro sol de pensar en la cara de felicidad de Kokín abans d'arribar a Pamplona, en arribar i quan se va acabar el encierro del domenge i va eixir del recorrido i sobretot quan mos die tot emocionadet: Està era la ilusión de mi vida!!... com la vam clavar xics en el viaijet i les camisetes!! No se li olvidarà mai de la vida!!

Bueno, de Sanfermín ya no tos conto res pq ho debeu saber tot però del FIB qué puc dir?? Un atre any per la gorra en el rollo de prensa (i ya ne van 3). Tamé volia agrair la hospitalitat de l'Ignacio y la Maria que no me van dixar ni un dia sol, és més, la Maria me va estar alimentant 4 dies (no penseu mal bandidos) pq currae a un stand de minjuca, aunque el Ignacio tamé me va conseguir beguda gratis una nit gràcies a les amigues de la Noelia, bueno, i me va acompanyar al taller 2 voltes i me tornarà la bici quan li arribon les claus del candado (que me les vaig endur a Barcelona). Com sempre, les amigues de la Maria van ser la màgia, sobretot Paloma que, ademés, tindrem el gust de que mos visito pa festes. Ueeee!!!

Qué diu la Yai que al Aplec no n'hi ha bon cartel?? Però si va Manolo Kabezabolo y la Bolobanda!!! En lo màgic que va ser el concert a l'Alifara (eh Gis!!) encara que d'això ja fa 10 anyets!! juer qué ràpit que passe el temps!! Pos si entonces Manolo ya estae apurat no vull saber com estarà ara.juas juas

Al fin has encontrado el foro Carlitos. Ahora te enterarás de primera mano de todo lo que acontece en el pueblo.jeje.

Bueno, que m'enrollo com una persiana... mos veem d'así un parell de findes cracks!!!

Tos vuuuuuulll!!
Puntos:
24-07-08 12:06 #1032590 -> 1032520
Por:Yaizeta

RE: Adiós Pamplona, adiós Benicàssim
Buf manolo kabezabolo a l'aplec... kaotiko, berri txarrak, s.a, reincidentes, etc etc etc al petroleo rock... el mateix finde... tu k trobes??? Si tinc pasta me ni vaig volan a miranda de ebro si fa falta... pero sta chunga la cosa!!!!

Besets!!!!!!!!
Puntos:
24-07-08 14:16 #1033009 -> 1032590
Por:Mechon

RE: Adiós Pamplona, adiós Benicàssim
Ha llovido todo el día...
el pobrecito esta en la calle...
no ha podido cobijarse...
y, por eso,...
VA-KALAO, VA-KALAO!!

Será tot lo cutre y yonki (més lo segundo) que vatros vullgueu però per a mi va ser el millor concert de l'Alifara, seguit d'Artrosis.jeje. Los Berzas no me van motivar massa pq me tocave turno de barra y no es lo mateix escoltar-los des de l'atra punta de bancal que allí al mig de la polseguera en tots los punkis.jeje. En lo que tots o casi tots estarem de acuerdo és que el pitjor va ser l'orquesta Traviatta.juas juas

Per cert, en 10 anys que fa no hai tornat a vore al Manolo en directe i ya toque però tranquils que els que no vingueu a l'Aplec ya la liarem el següent finde a Fontespala!!!
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
ultimos preparativos de la calsotada Por: No Registrado 06-03-08 22:49
Olguiki
4
esquiada Por: anilla 20-12-06 12:37
olgueta
1
Kina pasada Laudrup!!! Por: anilla 04-09-06 15:36
RASKY
3
Finde aviar Por: No Registrado 31-10-05 16:31
No Registrado
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com