Foro- Ciudad.com

Tortosa - Tarragona

Poblacion:
España > Tarragona > Tortosa
23-06-08 00:00 #966971
Por:No Registrado
Bar-Restaurant El Parc
El Bar restaurant El Parc sempre ha estat un indret ubicat en una zona privilegiada de Tortosa. Que jo recordi fa molts d'anys ho portaven Lola i Adolfo, com ho feien? No ho qüestiono. Ara arribat la revolució, la filla d'en Pio Ferrer. Crec que tampoc hauria de qüestionar la gestió i cualitat que ens ofereix. Però no pot ser que per anar al Restaurant El Parc ens fotin per un Menú de la SETMANA 17 €, on la cualitat es escasa. Sense anar més lluny el dimecres passat anàrem la meva parella i jo a dinar. Mandonguilles de llenties, ho vaig provar i realment eren patètiques; el sushi pèssim, l'arrós amb bacallà estava molt passat, el pollastre desfet, el lluç a la vasca ja tenia uns dies (la pataca ja estava negra). Estem pagant 17 €! Menjo quasi tots els dies de menú a Tortosa i com aquest he trobat varis. Però amb aquest preu no. Tan sol en podria dir dos restaurants de menú de 12 € com a molt que es menja bé i a més a més amb una molt bona decoració. Filla d'en Pio Ferrer surt a menjar menús i observa el que es dona i apren. Solament tens nom! No cualitat
Puntos:
24-10-08 20:38 #1331252 -> 966971
Por:No Registrado
RE: Bar-Restaurant El Parc
NO ESTA HECHA LA MIEL PARA LA BOCA DEL ASNO

Per a començar deixa'm que et digui que per a no voler qüestionar la qualitat que ofereixen ... t'has lluit.

Al atacar directament a "la filla d'en Pio Ferrer" (cosa que no es exactament així) demostres que tens algo personal en contra d'ella (el restaurant no es només seu), i sembla que critiques al restaurant quan el que vols fer en realitat es deixarla malament a ella.

En primer lloc dir que quan entres al restaurant tens els preus i alli mateix pots decidir si et sembla car o no. Quan et vas sentar a menjar ja sabies quan valia el menu.
Menjes a una zona, com tu molt be has dit, privlilegiada, en una decoració i unes vistes molt agradables, amb un gran servei de cambrers, amb man
Puntos:
24-10-08 20:53 #1331294 -> 1331252
Por:No Registrado
RE: Bar-Restaurant El Parc
amb mantels i tovallons de roba(cosa poc habitual quan vas de menu), bon menjar i amb la possibilitat de triar entre vi o cava de qualitat pel mateix preu.Senyor, tot aixó se paga!
Deixa'm també que qüestioni el teu gust pel menjar. No pots anar de expert i crític culinari quan no saps diferenciar entre el menjar recient fet o el que porta dies, quan no saps que l'arròs bomba no es passa, quan creus pèssim un sushi que tots els japonesos que passen pel restaurant alaben, quan no saps acceptar la cuina creativa i quan no saps ni com s'escriu la paraula qualitat.

Un consell: deixa de gastarte tants diners anant de restaurants cada dia i passat al bocata de chopped que, segur que, te semblarà una delicattessen i seras més feliç.

Si pretens dirme que aixó ho escric per que soc amic... sí, soc client i amic i per aixó parlo en coneixement de causa.
Puntos:
29-10-08 00:07 #1345632 -> 1331294
Por:No Registrado
RE: Bar-Restaurant El Parc
Buenas noches. He leído las dos partes la crítica y la contra, uno se pasa y el otro tb. Sinceramente, estuve comiendo hace unas semanas en el Restaurante el Parc y debo decir que la comida no fue de mi agrado, me atrevo a decir que realmente el producto que se ofrece no es de calidad.
Respecto a la decoración decir que no es un boom y lo de zona privilegiada?¿Vistas bonitas?¿el Teodoro Gonzalez bonito? Nada.

Un Saludo,

Roberto

Puntos:
20-11-08 19:44 #1435372 -> 966971
Por:No Registrado
RE: Bar-Restaurant El Parc

Bé fa temps que miro el foro de tortosa,ja sòc, molt tortosina.I que el bar del parque sempre sel fot a parir.

Jo hi he anat 2 vegades, i sempre he menjat molt bé,però cadascu pensa lo que vulgue de com a menjat.

Ara jo penso que estos meils que escribiu, són ENVEJA NO SANA, jo visc davant i si tant malament o fèssin no tindrien gent, i sempre està plé. Passeu un dia a les 14:00 de la tarde i voreu que allò pareix les rambles de barcelona.

L´internet es molt atrevida i molt cobarda, jo coneixo a la familia Ferrer de molts anys, (ells a mi no) i no se de ningú que parli malament.

L´EMVEJA ÉS MOLT DOLENTA, i el bar del parque de com estaba i lo que era, a com està i lo que ara és, n´hi ha per a traure´s lo sombrero.

Al senyor que molt "valentament" fot a parir als del bar del parque i a la famila Ferrer, no serà que els té enveja, (hem sona a bar-rest.de la competència).
Bona nit
Puntos:
20-11-08 20:03 #1435449 -> 966971
Por:No Registrado
RE: Bar-Restaurant El Parc

SOC CLIENT DEL REST EL PARC, DESDE FA 2 ANYS,(DESDE QUE HO PORTEN JORDI I LAIA), JO TREBALLO A LA BANCA I VAIG TOTS ELS DIJOUS A DINAR.

-1R----SI NO RESERVES.NO DINES.
-2N-EL MENÚ NO VAL 17, VAL 16.5€,I EL PARC TEODORO, ÉS MOLT BONIC, TU QUE RESPONS EN CASTELLÀ(EDU) SUPOSO QUE NO ETS DE TORTOSA, ENTENC QUE NO T´AGRADI.
-3R-----TROBO BASTANT FORT QUE QUESTIONEU, LA QUALITAT DEL MENJAR, SUPOSO QUE US HEU FIXAT QUE JORDI, TE UNA FURGONETA TERMO PER ANAR A BUSCAR-SE EL PEIX A LA LLOTJA I A BARCELONA, QUE A MI M´HA HA EXPLICAT ELL. QUANTS REST. DE TORTOSA TENEN AQUESTA INFRAESTRUCTRA?. HEU VIST LES INSTAL.LACIONS DEL REST,,,,SÓN DE MIEDO, A SOTA TENEN UNES 8 CAMERES FRIGORIFIQUES DE ENTRAR DINTRE,,,SEPARAT PER TIPUS D´ALIMENTS.
jO HE ANATT A MOLTS REST. DE SANT CARLOS I NO HE MENJAT ELS LLAGOSTINS QUE M´HE MENJAT AL BAR DEL PARQUE.

5è-Jo he menjat aquest estiu les mandonguilles de llenties, i a mi AGRADAVEN MOLT,SUPOSO que no has menjat mei "falafel" era molt paregut, i el lluç a la basca que fèien al menú, s´ha de ser molt capullo, per dir que estava en mal estat,,,no serà que estas acostumat al lluç congelat?
4R- COM DEIA LA "TORTOSINA", A MI TAMBÉ HEM SONA A "COMPETÈNCIA DESLEIAL".
5- avui i he anat i per 16.5€, uns ous pochès(de muerte),arròs de verdures correcte,i suc de taronja amb gelat de vainilla estupendo, tú ho haguèssis trobat tot asqueròs,,però bueno,,,,no serà que tens enveja com deia la "tortosina" de la familia ferrer.
Puntos:
16-01-11 11:14 #6881333 -> 1435449
Por:No Registrado
RE: Bar-Restaurant El Parc
Sincerament, jo e estat dins del restaurant treballant i puc dir que el menjar, la higiene i el servells son mol bons.

El de les cambres es beritat en llan un futimen abaix i cada una para una cosa.
Puntos:
30-03-12 19:10 #9853378 -> 966971
Por:No Registrado
RE: Bar-Restaurant El Parc
jordi i laia , ni cas de les tonteries,endavant com sempre, que tots els que venim, sortim sempre contents i repetim.
Salut i independència !!!!!!
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
APARCAR EN BITEM Por: No Registrado 02-09-10 13:57
No Registrado
0
Bar-Restaurant La Sirga c/sebastià Joan Arbó Por: No Registrado 06-07-08 12:36
No Registrado
0
El Bar del Parc Por: No Registrado 30-06-08 20:05
No Registrado
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com