Foro- Ciudad.com

Tarragona - Tarragona

Poblacion:
España > Tarragona > Tarragona
16-12-09 01:41 #4180878
Por:No Registrado
Prohibeixen entrar a Carod a Copenhaguen per no dur acreditació espanyola
A Carod Rovira no li va servir de res dur una acreditació de la Xarxa de Governs Regionals de Desenvolupament Sostenible. No duia l'espanyola i no li van deixar entrar en el cim del clima de Copenhaguen, després d'esperar una llarga cua segons compte i-noticies.

El vicepresident del Govern català no va poder accedir dilluns passat al cim del clima de Copenhaguen perquè anava amb una acreditació d'un organisme denominat de Governs Regionals de Desenvolupament Sostenible. I a Copenhaguen només acceptaven l'acreditació espanyola. Així que l'independentista Carod Rovira es va quedar en el carrer mentre que el conseller de Medi ambient, Francesc Baltasar, que sí duia acreditació del Govern espanyol va entrar. Li acompanyaven Elena Espinosa i altre català sense objeccions al document governamental, el director general de Polítiques Ambientals i Sostenibilitat de la Generalitat, Frederic Ximeno.



Segons declaracions del conseller Francesc Baltasar a Ràdio 4 recollides per i-noticies, "jo vaig poder entrar perquè estic acreditat per la delegació espanyola", però va admetre que "el vicepresident anava amb altre tipus d'acreditació distinta a la meva i els temps d'acreditació encara eren superiors".



Baltasar va explicar que Carod-Rovira "tenia una acreditació de les Xarxes de Governs Regionals de Desenvolupament Sostenible que són organitzacions a nivell mundial i a les quals pertanyem i Catalunya forma part del comitè executiu. Evidentment, Espanya va limitar molt el nombre de persones que es podien acreditar de cada comunitat autònoma perquè ells també tenien un contingent. Llavors, en un moment es va plantejar reduir aquest contingent i el vicepresident va dir que ell no tenia cap problema en no anar amb la delegació espanyola i anar amb les Xarxes".



El conseller ha dit que "per descomptat" la iniciativa de no anar amb el Govern espanyol va partir de Carod Rovira. El vicepresident independentista va haver de signar un acord d'intencions amb la regió senegalesa de Fatick para ajudar a aquesta zona a reduir els efectes del canvi climàtic en un hotel.



Carod Rovira va criticar el "caos organitzatiu" del Cim de Canvi Climàtic de Copenhaguen, que "sorprèn un poc en un país que és posat d'exemple de modernitat, d'eficàcia i de bon fer".


POBRE CAROD, AIXO LI PASSA PER RENEGAR DE LES SEUES RELS DE L'ARAGÓ.

Puntos:
16-12-09 17:39 #4186360 -> 4180878
Por:No Registrado
RE: Prohibeixen entrar a Carod a Copenhaguen per no dur acreditació espanyola
Esque republicas bananeras no quieren en Europa , y ese señor no representa a nadie .
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Carod: "La gente está ya hasta el moño de España" Por: No Registrado 08-05-10 13:38
No Registrado
1
Carod-Rovira se compra un ático en Tarragona Por: No Registrado 11-01-10 18:12
No Registrado
5
Carod compra un ático en Tarragona por 800.000 euros Por: No Registrado 11-01-10 12:43
No Registrado
0
Riete Carod Por: REY 05-03-06 10:25
Hyacinth Walter
1
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com