Foro- Ciudad.com

Sant Vicenç de Calders - Tarragona

Poblacion:
España > Tarragona > Sant Vicenç de Calders (El Vendrell)
06-08-11 08:48 #8501451
Por:No Registrado
cursa popular 5-08-11
Ahir 5 d’agost van fer una cursa popular. A la primera cursa, es va veure una actitud vergonyosa, pero el més vergonyos ha sigut que el nen que ha tingut una actitud antideportiva, arraconant a un corredor contra la pared, veint-se adelantat per aquest, i seguidament, com no el podia aturar, l’estira de la samarreta tiran-lo cap al darrera guanyant així la carrera, l’organització el desideix premià, donan-li el segon lloc, i castigant al que ha anat a competir netament, donan-li també el segon lloc.
Segons l’organització, en una cursa oficial els dos estarien descalificats i com era una cursa popular els hi donen el segon premi a tots dos.
El que va passar ho va veure tothom, i per justificar la desisió diuen que duran la carrera els dos es van estar emputjant, i ho diu el que fa d’escombra que va el últim i dubto que estigués veient el que feient els primers, més que res per la distancia que portaven de ventatge, i que amb els tombs que es donaven era fisicament imposible veure res. Els nens que anaven en quart, cinquè, sisè, …lloc no van veure RES. I sincerament, si durant tota la carrera han estat emputjant-se, con dicen, a la part final també s’hagues vist aquesta actitud per part de tots dos, i en el video es veu clarament, com al que agafan de la samarreta, es queda amb una cara de no entendre res, es gira i corre cap a la meta, en cap moment es torna i li fa el mateix.
Es va pendre la decisió pero en cap moment se li va preguntar al agredit que havia passat simplement se’l va penalitzar sense donar-li opció a defensar-se. I jo no se com explicar-li que l’han penalitzat per fer una bona carrera.
Aquesta es la educació que els hem de donar als nostre fillsPreguntar

-Fes trampes i trapitja a qui sigui per arribar el primer, que tindras una recompensa.

-Sigues honest i et donarant pals per tota reu.


Salutacions.
Puntos:
06-08-11 21:24 #8504891 -> 8501451
Por:No Registrado
RE: cursa popular 5-08-11
Que vergüenza, todo el mundo vió loi que paso.
Tienes razón, como le explicas a un niño que se premian las trampas y se castigan a los que no tienen culpa.
En el video se ve claramente que el Arnau se queda con una cara de no entender nada. Si fuera verdad que durante toda la carrera se estaban dando, el Arnau se la hubiera devuelto cuando le estira de la camiseta o lo arrincona contra la pared.

Tranquilos, no os hagais mala sangre.
Puntos:
06-08-11 21:28 #8504906 -> 8501451
Por:No Registrado
RE: cursa popular 5-08-11
Que poca vergünza. porque al Arnau le hacía ilusión recoger la copa, porque le daba igual ser primero, segundo o tercero, pero yo melargo.
Que se hagan la fiesta ellos solos.
Puntos:
09-08-11 12:02 #8526678 -> 8501451
Por:No Registrado
RE: cursa popular 5-08-11
Indignats!
Com pot ser possible que passin aquestes coses? No es una cursa oficial, però si l'organització tingués una mica de seny li hagués donat el primer premi aquí es mereixia guanyar,tal com ho vam veure tos els que vam assirtir a la cursa.
Ho trobo molt fort que en cursa, sigui como sigui, que es dongui el segon premi quan el nen volia recollir la seva copa, i a més no va poder recollir-la ni la de segon classificat.
Organitzadors de pacotilla!Estalvieu-vos els diners per l'any vinent. Per a mi ja li podeu donar la copa més gran, a l'atre nen que el guanyador ja sabem tots qui és.
Apa! Bon dia Sant Vicenç!
Puntos:
10-08-11 22:47 #8536692 -> 8501451
Por:No Registrado
RE: cursa popular 5-08-11
es una verguenza que se premien las trampas
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Primera visita Por: correogourmet 26-06-09 13:53
correogourmet
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com