Foro- Ciudad.com

Roda de Berà - Tarragona

Poblacion:
España > Tarragona > Roda de Berà
06-12-07 12:00 #592447
Por:euric

La incoherència portada al límit.
Som uns veíns del carrer Narcís Monturiol de Roda, des de fa un temps ençà em vist com el nostre carrer, concretament a la zona a on estàn ubicats els contenidors de les escombreries, vidre, cartró etc...es converteix molt sovint en un abocador massiu de tota mena de residus (electrodomèstics, restes de poda, restes de runes, i sobretot grans quantitats d'escombreries provinents del restaurant de les piscines, així com a restes d'envasos de productes químics emprats al manteniment de la piscina municipal).

Fa uns anys, en aquest mateix punt es va posar un senyal de prohibit estacionar, ja que la poca visibilitat a l'hora d'agafar la corba feia que aquest punt fos extremadament perillós. La nostra sorpresa es magnifica, quan veiem que està prohibit estacionar (per raons justificades), però en canvi l'ajuntament planta tota mena de contenidors a l'inici de la corba, obligant als conductors que pujen, a obrir-se per tal de no topar-se amb ells.
Altrament, quan la zona està plena residus i escombreries, resulta imposible caminar per la borera (la gent aprofita el carreró sense asfaltar que n'hi ha al costat del nº 54 per deixar de tot), això obliga al vianant a baixar de la borera i passar per davant dels contenidors ja que no n'hi ha una altra forma de passar, amb el perill que aixó comporta de cara als cotxes que pujen.
També volem fe menció sobre el pas de vianats que passa des d'aquesta zona cap al carrer de les piscines, ja que es troba totalment inutilitzat a causa dels contenidors que estàn ubicats just a sobre de les marques.

Resumint direm que els que volem baixar pel carrer Narís Monturiol per la borera esquerra es enfrontem a una sèrie de perills facilment solucionables si l'ajuntament vol.
Tot això seria d'una gravetat relativa per gent adulta sense cap mena de situacio especial, ja que de cara a persones que porten carretons de nadons, persones grans amb mobilitat limitada, nens petits, embarassades etc... es pot arribar a convertir en una odissea.

Creiem que la solució passaria per buscar una ubicació més adequada pels contenidors, per exemple al costat de les piscines que es un carrer tancat i no presenta cap perill per a les persones.
Puntos:
14-12-07 13:57 #602647 -> 592447
Por:No Registrado
RE: La incoherència portada al límit.
Bones SR.Euric, no seria mes facil anar al ajuntament per fer aquesta queixa?Gracies.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
5 incendios en Roda de Baró queman 12.82 Ha durante el decenio 2001-2010 Por: Foro-Ciudad.com 27-09-12 01:04
Foro-Ciudad.com
0
Servicio de recogida de basura pesimo en el Passage Estañol Por: No Registrado 05-04-10 11:15
No Registrado
0
Instal—lació de xarxa de telecomunicacions interior a les dependències dels Serveis Socials de l'ajuntament Por: Foro-Ciudad.com 04-03-10 02:42
Foro-Ciudad.com
0
estafa transvacaciones Por: No Registrado 05-05-09 13:58
No Registrado
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com