Foro- Ciudad.com

Figuerola del Camp - Tarragona

Poblacion:
España > Tarragona > Figuerola del Camp
14-11-09 00:01 #3845942
Por:No Registrado
Millet se llevó tres millones de dinero público El total del fraude del Palau se sitúa en unos 23 millones de euros
Millet se llevó tres millones de dinero público

El total del fraude del Palau se sitúa en unos 23 millones de euros

Les primeres dades de les auditories encarregades per la nova direcció del Palau de la Música indiquen que Millet i els seus socis també es van dur uns tres milions d'euros del Consorci del Palau, que tenen el caràcter de fons públics. Aquest fet permetria acusar-los de malversació de cabals públics, el que podria augmentar la petició de pena.

Els diners públics desviats del Consorci del Palau, que podrien arribar als tres milions d'euros, s'han de sumar als més de 20 milions que ja han trobat a faltar la Fundació i l'Associación de l'Ofeó. D'aquesta manera, el total del frau pot estar en més de 23 milions d'euros. Segons Millet, van ser 3,3 milions els euros desviats.

Aquest total de 23 milions d'distribueix de la següent manera: 14,6 de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música, 5,5 milions de l'Associació de l'Orfeó Català i 2,9 milions del Consorci del Palau de la Música, a el qual figuren la Generalitat, l'Ajuntament de Barcelona i el ministeri de Cultura del Govern espanyol.

La Fundació del Palau de la Música i l'Orfeó Català ha rebut aquest divendres les auditories sobre el desfalc pel cas Millet. Es tracta de dos estudis, un d'intern i un altre de la Generalitat, que han estat analitzats en una reunió de la junta i la fundació.

https://olitica.e-noticies.es/millet-se-llevo-tres-millones-de-dinero-publico-34806.html
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
OBRES PER LES ACTUACIONS AL SISTEMA VIARI RURAL I ALTRES INTERVENCIONS PUNTUALS Por: Foro-Ciudad.com 26-02-10 05:54
Foro-Ciudad.com
0
Adequació de centres i espais culturals i esportius al municipi de figuerola del camp Por: Foro-ciudad.com 10-02-10 03:29
Foro-ciudad.com
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com