Foro- Ciudad.com

Cunit - Tarragona

Poblacion:
España > Tarragona > Cunit
05-03-10 00:42 #4814140
Por:No Registrado
El brau, el torero, i el dret de pernada
El brau.
Representa molt bé el poble. Una animal miop, temperamental, primari.

El torero.
Representa l'astucia de la oligarquia (banca, jerarquia politica, católica i militar, corporacions ...)

El vermell de la muleta.
Representa el que els mass media manipulats diuen que es dolent i per tant prohibit (per desviar l'ira popular dels veritables especuladors, explotadors i estafadors): les idees realment democràtiques, el republicanisme, el progress real, el dret a la lliure expressió i a la propia e inalienable autodeterminació.

Quan el brau ataca aquestes idees realment positives per l'individu, llavors el torero fustiga el brau (el poble) fins la extenuació per tal de reforçar la seva esclavitud.

I això succeeix ciclicament, la "pipol" idiotitzada i manipulada mai recorda les jugades brutes dels que els exploten i deshumanitzen mentre els otorgen l'honorific titol de ciutadà espanyol.

"Si diésemos audiencia cuatro días, serían de españoles todos cuantos se entrasen a quejar” Cervantes

"¡Ah! Los españoles!. Creame, somos mala gente, saga de perdidos y de holgazanes e incapaces de ser hombres y que sólo estamos bien cuando tenemos un amo, que, tras robarnos nos da de palos de los gordos... España está entregada a todos los diablos ..."

Malauradament gensmenys ha cambiat degut a aquest establishment (que teruen profit de la vida humana) es creuen en dret de pernada sobre els indefensos ciudadans, como amb un carnet en regla per fer el que els hi surti dels pebrots per treure al poble el fruït del seu esforç amb tot tipus d'estratagemes.

¿Aquest poble es un poble de ciudadans amb drets com ens expliquen les caixes de resonancia oficials, o simplement plebeis de la gleba enserronats miserablement?

Els mass mèdia estan controlats, a través dels Consells d’Administració, pels bancs.
L’antiga oligarquia és ara el capital bancari (especulatiu) a on han d’anar a morir el capital industrial (economia productiva) i els polítics (els grans partits polítics que compten: PP; PSOE, però també CiU, PNB, IU, ERC).
El triangle de poder és Bancs-Mass Mèdia-Grans Partits. Així:
1) BSCH (i altres)-COPE, ABC, El Mundo, La Razón, etc.-PP
2) BBV-PRISA, etc.-PSOE
La gran majoria d’alts càrrecs del PP estan estretament vinculats a l’Oligarquia i provenen de famílies d’alts càrrecs franquistes. Però gran part dels alts càrrecs del PSOE també provenen de famílies franquistes i de cacics. Això significa el “Todo atado y bien atado” del testament polític del Dictador. També la policia, l’Exèrcit, la judicatura, el rei, la bandera i l’himne són substancialment els mateixos que durant el franquisme.
La tortura continua amplament practicada, el control dels mass mèdia és molt calculat (amb prohibicions dels que parlen més clar amb pretextos criminalitzadors).
Mentre l’Estat espanyol es perpetuï, l’Oligarquia postfranquista, a través dels organs centrals, controlarà “la Unidad del Chollo en lo Universal”.
Separar i enfrontar els oprimits (andalusos contra catalans, etc.). Les nacionalitats. Difamar els oprimits més intel·ligents, cultes o preparats (jueus, catalans…) a fi que els altres oprimits no aprenguin del “mal exemple” que tem l’Oligarquia estatal. Mantenir les colònies mediterrànies riques i productives com a granges de negres que financen tot l’Estat, fer-los-ho pagar tot (autopistes, ITV, no pagar-los el PER ni el metro ni donar-los diners per a aeroports, etc.) i amb els diners espoliats crear clientelisme polític caciquil en altres regions (autopistes i ITV gratis, PER, al sud; metro, aeroport, edificis públics pagats per l’Estat a Madrid, etc).
I a més, a hores d'ara el Regne d'Espanya no és aconfessional sinó criptocatòlic. L'estreta aliança entre Vaticà i alta cúria espanyola d'una banda i Madrid de l'altra fa molts segles que dura (des de la Contrareforma) i té rang d'Estat. Mentre Espanya existeixi, hi haurà privilegis per a l'alta cúria catòlica, i al revés, mentre l'Església Catòlica sigui forta a l'Estat espanyol, l'Estat serà fort i prou despietat contra les altres minories nacionals ocupades. Una República espanyola laïca i/o confederal és, de fet, inviable. Ja veiem què s'esdevingué en dues ocasions. De fet parlar de republicanisme, laïcisme, confederalisme, etc. és, de fet, un tapó i un miratge formidable per a protegir la unitat de l’Estat oligàrquic i els privilegis clericals, dels “grandes”, gran Banca i resta d’amos de l’Estat. És un nou mur de contenció i de confusió ideat per l’Oligarquia per no perdre el poder absolut que gaudeix des de fa segles.
Mantenir baixos els salaris i, per abaixar-los més, fer entrar immigració massiva de països pobres. Això provoca també major delinqüència i donarà diners a la seguretat privada (empreses de guàrdies jurats) controlada per la família de Mayor Oreja i per l’extrema dreta espanyola (Roberto, cap de prostíbuls de València i “amb carnet” per a cometre violència, ja que es tracta de grups parapolicials).
Navarra i País Valencià deixar-los en mans de la dreta i de l’extrema dreta tant com es pugui, a fi de destruir el que hi queda d’euskaldun o de català i impedir projectes confederatius d’Euskalherria i de Catalunya.
Per embrutir les masses i impedir que es preocupin d’allò que realment els afecta, difondre a través de les TV tota mena d’esports-espectacle (especialment futbol i, per fomentar l’espanyolisme, especialment R. Madrid i la Selecció espanyola), especialment per a mascles, i programes de xafardeig i novel·lons especialment per a femelles. Mentrestant poden anar privatitzant, congelant, acomiadant, etc.
La pèssima qualitat i la corrupció dels polítics professionals assegura una massiva decepció del poble “cap a la política”. Mesclant conceptes (polítics professsionals contra preocupar-se pels propis drets) tot sota el títol de “política”, s’asseguren que el poble no defensi els seus drets i deixi fer polítics professionals corruptes i transfranquistes.
Per reforçar l’espanyolisme encara creen un nou partit, UxD, eixit de les clavegueres de l’Estat (connexions amb el mateix aparell de l’Estat) que pugui substituir en un futur els partits d’esquerra (IU) o “nacionalistes “ (CiU, PNB, ERC, CC, BNG, etc) com a coaligats amb el bipartidisme caciquil de la 2ª Restauració Borbònica.

“El fet que la llibertat no sigui possible a Espanya, no és un argument contra la llibertat: és un argument contra Espanya”
"A Espanya la llibertat no serà possible mentre no s'organitzi l'estat en forma realment confederal, que permeti legislacions autòctones per a cada grup nacional distint, o mentre no hagi desaparegut Espanya.
L'Espanya que coneixem de segles és una violència històrica que el franquisme ha portat a l'últim extrem. Aquesta violència ha anat amargant els pobles que en són víctimes, començant per la mateixa Castella. Per això a Espanya no pot encaixar-hi cap règim normal i sembla que només hi són possibles els règims de mal humor: la subversió i la tirania.
Els fanàtics de l'hispanitarisme són els més fanàtics de la dictadura. Ens diuen que el país no està preparat per governar-se democràticament. Així resulta que els més interessats a presentar-nos Espanya com a "Madre de pueblos" reconeixen que aquesta "madre" té un poble que és un etern aprenent"

"Pisotean al pobre exigiéndoles parte de su cosecha" (Amós 5,11).
"Ustedes, vacas de Basán, oprimen a los débiles y aplastan a los necesitados" (Amós 4,1).
"Yo sé que son muchos sus crímenes y enormes sus pecados, opresores de la gente buena, que exigen dinero anticipado y hacen perder su juicio al pobre en los tribunales" (Amós 5,12).
"Ustedes sólo piensan en robarle al kilo o en cobrar de más, usando balanzas mal calibradas. Ustedes juegan con la vida del pobre y del miserable por un poco de dinero o por un par de sandalias" (Amós 8,5s).
"Pisotean a los pobres en el suelo y les impiden a los humildes conseguir lo que desean" (Amós 2,7).
Puntos:
05-03-10 15:42 #4833291 -> 4814140
Por:No Registrado
Visquin els braus i morin els toreros
Tora-san
Most beloved japan loser
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
España 2000 alerta de que el asalto marroquí contra Ceuta y Melilla ya ha comenzado y exige una “política de fuerza con el enemigo del sur” Por: No Registrado 09-12-10 23:38
No Registrado
0
Por adelantado y por descontado, que el gasto publico de los Bilderburgers lo tienen que pagar los Bilderburgers Por: No Registrado 07-06-10 15:44
No Registrado
0
La alcaldesa de Cunit frenó el arresto del imán extremista acusado de acoso Por: No Registrado 14-02-10 14:46
No Registrado
0
Proxima Burbuja > Enedeudamiento Publico Por: No Registrado 30-12-09 19:31
No Registrado
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com