Foro- Ciudad.com

Calafell - Tarragona

Poblacion:
España > Tarragona > Calafell
12-08-13 13:30 #11503603
Por:No Registrado
Turistas amenazan irse de El Vendrell si no retiran las banderas estrelladas
Turistes del Vendrell amenacen en marxar si no es retiren les estelades

PxC denuncia les estelades a les platges i a les entrades del municipi

El PP, acusat de «col·laboracionista amb el separatisme», governa al Vendrell conjuntament amb ERC, CiU i PSC

Redacció , El Vendrell | Actualitzat el 11/08/2013 a les 13:14h

El partit ultradretà Plataforma per Catalunya tampoc vol estelades. Ho ha deixat clar en un comunicat enviat a la premsa aquest cap de setmana denunciant que al Vendrell han aparegut estelades en diverses entrades de la ciutat i, sobretot, a les platges de Coma-ruga i de Sant Salvador. Les estelades fa mesos que onegen a les entrades de la vila i des de PxC es denuncia que la que la regidora de Via Pública, del Partit Popular, «no hi faci res».

Al Vendrell el Partit Popular governa conjuntament amb Esquerra, Convergència i Unió i el PSC. Així ho van pactar l'endemà de les eleccions municipals del maig de 2011 per intentar frenar, prescisament, la progressió de la filial del partit de Josep Anglada al Vendrell. El regidor-portaveu de PxC al Vendrell, August Armengol, ha acusat a la regidora del PP de «col·laboracionista amb el separatisme» només per «conservar la seva poltrona i el seu sou, cosa que sembla ser el seu únic objectiu polític».

Les estelades, segons PxC, han «creat un malestar entre els visitants de les nostres platges» i, sempre segons la versió del portaveu ultradretà, els veïns asseguren «no es pot viure amb aquesta pressió política constant fins i tot de vacances a la platja». Els turistes, vinguts de Saragossa, Logronyo, Pamplona o Madrid han fet arribar la seva queixa a Armengol i han amenaçat en posar a la venda les seves segones residències i no tornar a passar les seves vancances a la capital del Baix Penedès.

https://ww.naciodigital.cat/delcamp/noticia/29120
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Comerciantes de Tarragona retiran una pancarta para evitar que pueda parecer una bandera española Por: No Registrado 02-09-13 11:21
No Registrado
0
Varios vecinos de Coma-ruga (El Vendrell) han denunciado problemas de convivencia a causa de un asentamiento ilegal de rumanos Por: No Registrado 26-06-13 01:04
No Registrado
0
El Ayuntamiento de El Vendrell da luz verde a la prohibición del burka Por: No Registrado 11-06-10 23:01
No Registrado
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com