Foro- Ciudad.com

Lleida - Lleida

Poblacion:
España > Lleida > Lleida
15-02-12 10:50 #9625068
Por:lo_JF

Ells foten la pota i tindrem que pagar tots
Si el dèficit real ere del 5% van dir que ere del 8% per poder demostrar que el govern anterior ho habie fet malament i si s'arribe al 4% poder escampar que l'han reduït a la meitat enlloc de l'1% real, si ho han fet així ens pot caure una bona sanció, pero no sortirà de la butxaca dels mentiders sino de les nostres. I el pitjor de tot es que tal como apunten molts analistes les mesures més dures que prendràn amb la excusa de sol.lucionar la crisi les engegaràn després de les eleccions andalusses, que si ho fan abans ho perden tot abans de celebar-les.

https://ww.ara.cat/economia/UE-Rajoy-millors-resultats-denguany_0_646135496.html

La UE acusa Rajoy d'inflar el dèficit per fer semblar millors els resultats del 2012

Segons han indicat tres alts càrrecs de la UE, Espanya no està actuant amb la rapidesa necessària per aturar el deteriorament dels comptes públics
REUTERS Brussel·les | Actualitzada el 14/02/2012 13:31

La Unió Europea podria prendre mesures abans del mes de maig contra el govern espanyol per endarrerir la introducció de noves mesures d'austeritat fins a la celebració de les eleccions autonòmiques a Andalusia el mes que ve, han dit a Reuters fonts properes al procés.

Encara que no s'ha pres encara una decisió, la Comissió Europea creu que el nou govern ha inflat les xifres de dèficit del 2011 per fer que les del 2012 semblin millors. A més, segons indiquen tres alts càrrecs de la UE, Espanya no està actuant amb la rapidesa necessària per aturar el deteriorament dels comptes públics, de manera que arrisca el creixement del país a llarg termini. Tot i això, no hi ha fonts oficials que confirmin aquesta informació.

Quan se'ls ha preguntat sobre si el comissari europeu d'Afers Econòmics i Monetaris, Olli Rehn, prendria mesures al respecte i recomanaria que els ministres de Finances del bloc dels 27 països adoptin sancions contra Espanya, un d'aquests alts càrrecs ha dit: "És molt probable". "No és el que desitgem, però si hi ha una desviació i és gairebé inevitable, haurem de fer-ho", ha afegit la font a Reuters, sense perdre la seva condició anònima.

Una hipotètica sanció contra Espanya per l'incompliment dels objectius de dèficit –possiblement, en forma de multa– no estaria relacionada amb un altre informe de la Comissió, sobre desequilibris macroeconòmics, que també s'espera que apunti a Espanya.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Tots som iguals Por: No Registrado 15-06-13 19:36
No Registrado
1
No tots fan el mateix Por: lo_JF 15-03-12 11:40
lo_JF
0
Tindrem l'Arnau independent??? Por: lo_JF 24-02-12 14:26
lo_JF
1
PROYECTO DE MEJORA DE EFICIENCIA DE ABASTECIMIENTO DE AGUA POTABLE Y ALCANTARILLADO EN MAGRANERS (Exp.010/2010... Por: Foro-Ciudad.com 13-02-10 03:44
Foro-Ciudad.com
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com