Foro- Ciudad.com

Lleida - Lleida

Poblacion:
España > Lleida > Lleida
15-09-11 14:15 #8741019
Por:lo_JF

Noves zones d'aparcament
Avui publicabe la premsa local que ficaràn zones verdes per aparcar, es a dir, com a Barcelona, zones on tindràn preferència els residents i a un preu més barat que la zona blava... ¿pero aixó no ho feien ja amb la tarja de resident?... hi ha truco, al que no sigui resident i aparqui el podràn multar fins i tot si ha ficat el ticket.

També ficaràn zones blaves "express" on el temps per aparcar estarà limitat a mitja hora... també estàn limitades a mitja hora les zones de càrrega i descàrrega i alguns hi fiquen la furgona tot el dia sense que ningú els multi... ¿les deixaràn pintades de blau o els hi cambiaràn el color?... mes que res per veure que tal resultaràn els carrers de la ciutat de coloraines... i sobretot per veure si augmente l'índex de daltònics a la ciutat.
Puntos:
18-09-11 19:09 #8758273 -> 8741019
Por:No Registrado
RE: Noves zones d
¡¡Que grande eres loca-jofaina!!, lástima que solo sepas piar en catalufo, esa porquería de dialecto que no lo entienden ni los batracios y fíjate que es lo mas parecido a su croar


Ahí te lo dejo en catalufo para que te enteres un poco Jofaina


ººººººººººººººººººººººººººººººººººººººººººººººººººººººººººººººººººººººººººººººººº


¡Que en sou de locals gibrell!!, Llàstima que només sàpigues piular en catalufos, aquesta porqueria de dialecte que no ho entenen ni els batracis i fixa't que és el més semblant al seu raucar


Aquí t'ho deixo en catalufos perquè ho sàpigues una mica jofaina
Puntos:
18-09-11 22:34 #8759310 -> 8758273
Por:No Registrado
RE: Noves zones d
JAJAJAJAJA Que bueno así me gusta, AQUI SE HABLA EN ESPAÑOL para que se entiendan, no en lenguas de PALETOS.
Puntos:
19-09-11 14:47 #8762102 -> 8759310
Por:lo_JF

RE: Noves zones d
Quede demostrat que els tal.libans intransigents continuen volent-nos obligar a que parlem com ells volen a casa nostra. A sobre ho fan de la unica manera que saben, insultant i menyspreant "porquería de dialecto que no lo entienden ni los batracios", "lenguas de PALETOS"... i es clar, fan de flammers sense registrar un nom d'usuari... pero si es igual, si la IP dels missatges quede registrada igualment. Un exemple més del nazionalisme espanyolista, que per una banda ens volen convencer de que som espanyols pero menyspreen qualsevol llengua espanyola que no sigui el castellà.
Puntos:
19-09-11 16:05 #8762505 -> 8762102
Por:No Registrado
RE: Noves zones d
Al-Jofaina, lo que ha quedado demostrado, claro, palpable y fehacientemente es que tú eres un idii0ta, y eso no te lo puedes quitar de encima, como no puedes ni podrás quitarte de encima el ser ESPAÑOL, lo dicen tus documentos personales y tampoco podrás ser otra cosa.

Esa tierra es una región española, ninguna nación ni dentro ni fuera de la Nación Española, no creas que porque chapurrees el dialecto catalufo te hace un ser especial, solo eres especialmente estúúpido, esa tara si que no se lava con agua y jabón.

Desde cuando tu tienes un país que no sea España?, solo eres un piojoso catalufo butifarrero con pretensiones, pero debes tener ccuidado, las pretensiones pueden descoñetar tu vida quebrándotela, y sí, por más que no lo quieras ese dialecto

O jerga que tú hablas es solo para entenderse los batracios, pero dificultosamente. Te sientes algo más que PALETO?, yo no te veo ni PALETO, solo un acomplejado catalufo y de mieerda.

Por cierto, el estar registrado, anillado o alienado en este u otros foros, te hace RES de mejor ganadería? O solo RES?, y si ya está mi Ip en los archivos de la compañía propietaria de este dominio, para que quieres más? O quieres que te dé, nombre, apellidos, DNI, No de teléfono, donde vivo, con quien me acuesto y con quien me levanto, mis inclinaciones sexuales, los Nºs de C/C bancarias, el color de mis ojos o las huellas dactilares incluida mi GENÉTICA completa, o mis gustos culinarios (de culo y de cocina) etc., etc.? y/o también mis estudios académicos?, pero catalufo, confórmate con lo que ves, con lo que tienes y con lo que puedes adquirir decentemente, no quieras más de lo que puedes morder y no tanto como lo que puedas rascar, deja mis pelotas tranquilas, yo sé rascármelas solito, no necesito ayudantes, te lo juro…

Y…, otro por cierto: nadie quiere convencerte de nada, simplemente traga lo que hay y suspira por lo que queda, aprende a escribir en castellano que ese sí es tu idioma, porque al propio catalufo lo maltratas muy feo, Jofaina catalufa butifarrera…

Te lo traduciré al dialecto batracio para que lo entiendas un poco, ya que tu croar es innato en ti.

****************************************************************************************

Al-ribella, el que ha quedat demostrat, és clar, palpable i fefaentment és que tu ets un idii0ta, i això no t'ho pots treure de sobre, com no pots ni podràs treure't de sobre l'ésser ESPANYOL, ho diuen els teus documents personals i tampoc podràs ser una altra cosa.

Aquesta terra és una regió espanyola, cap nació ni dins ni fora de la Nació Espanyola, no creguis que perquè xampurrejar el dialecte catalufos et fa un ésser especial, només ets especialment estúúpido, aquesta tara si que no es renta amb aigua i sabó.

Des de quan tu tens un país que no sigui Espanya?, Només ets un pollós catalufos butifarrero amb pretensions, però has de tenir ccuidado, les pretensions poden descoñetar teva vida quebrándotela, i sí, per més que no ho vulguis aquest dialecte

O argot que tu parles és només per entendre els batracis, però dificultosament. Et sents alguna cosa més que PALET?, Jo no et veig ni PALET, només un acomplexat catalufos i de mieerda.

Per cert, el fet d'estar registrat, anellat o alienat en aquest o altres fòrums, et fa RES de millor ramaderia? O només RES?, I si ja està la meva Ip en els arxius de la companyia propietària d'aquest domini, perquè vols més? O vols que et doni, nom, cognoms, DNI, No de telèfon, on visc, amb qui em fico al llit i amb qui em llevo, els meus inclinacions sexuals, els N º s de C / C bancàries, el color dels meus ulls o les empremtes dactilars inclosa la meva GENÈTICA completa, o els meus gustos culinaris (de cul i de cuina) etc., etc.? i / o també els meus estudis acadèmics?, però catalufos, conforma't amb el que veus, amb el que tens i amb el que pots adquirir decentment, no vulguis més del que pots mossegar i no tant com el que puguis rascar, deixa els meus pilotes tranquil, jo sé rascármelas solet, no necessito ajudants, t'ho juro ...

I ..., un altre per cert: ningú vol convèncer de res, simplement s'empassa el que hi ha i sospira per la qual cosa queda, aprèn a escriure en castellà que aquest sí és el teu idioma, perquè al propi catalufos el maltractes molt lleig, gibrell catalufos butifarrera ...

L'traduiré al dialecte batraci perquè ho entenguis una mica, ja que el teu raucar és innat en tu.


.
Puntos:
19-09-11 17:17 #8771117 -> 8762505
Por:lo_JF

RE: Noves zones d'aparcament
Ja que saps utilitzar el traductor de Google no cal que t'escrigui en castellà. Tens raó, el meu DNI diu que sóc espanyol, pero com he nascut a Catalunya també sóc català, com visc a Lleida també sóc lleidatà, com Espanya forme part d'Europa també sóc europeu, ho tinc molt ben assumit. En canvi tu es veu que només ets espanyol, renegues de ser andalús, madrileny, extremeny, català, galleg... ves a saber d'on ets.

Si vegués un mínim d'educació t'escriuria en castellà, no tinc cap problema en fer-ho, pero si m'insultes i m'obligues a utilitzar una llengua et tractaré amb un nivell reciproc de respecte (es a dir... ves a Google per entendre'm). Aixo si, GRACIES per demostrar que els nazionalistes espanyolistes només sabeu insultar i faltar al respecte a qui no pense com vosaltres. El que et registris o no al forum m'es ben bé igual, ningú et demane nom i cognoms, només un nick per tal de no confondre't amb els altres no registrats que hi ha, ¿o tens por a que et reconeguin? la cobardia també es una característica dels tal.libans espanyolistes que només son valents cuan van amb el seu ramat.

Envia records al teu gurú Neme de Sevilla, que em semble que el coneixes, dis-li que m'ho passo millor debatint amb ell que no pas amb els seus cadells.
Puntos:
20-09-11 15:32 #8776998 -> 8771117
Por:No Registrado
RE: Noves zones d
8771117

¡¡Anda, Al-jofaina!! Si no sabía que me escribías a mí, ¡Gracias, por esa deferencia!, siempre había creído que escribías en esta u otras páginas y que solo tratabas de sacar la cabeza para descollar y cantarnos que eres catalán, ¡¡Gran cosa!!, pero en fin, como tus epístolas van directamente a mi buchaca, pues simplemente se te agradece.

Haces un poco de demagogia que si me anillo que si no me anillo, que si la cobardía que si los anonimatos y las escondidas que si maryc0n el último, ya ves a veces como en esta ocasión me dirijo inequívocamente a tu persona, al Nº que en esta ocasión te ha asignado el ordenador central y su sistema, solo para que no haya error posible y sepas que en esta ocasión sí caerá en tu negociado, fíjate si lo tienes sencillo, cuando quieras dirigirte directamente a mi persona con clavar el Nº que el artefacto me asigne, resulta que no te vas a equivocar, le pegarás directamente a la diana.

Sí, lamentablemente para la Humanidad no tengo educación ni cultura, apenas se pegarle a este teclado para tratar de expresar lo que quiero, pero me cuesta un huevo y la Ñema (en alguna parte del mundo) del otro el conseguir donde están estas piojosas letras, y como veo poco, más trabajo aún, pero ya me están instalando un reconocimiento de voz y cuando hable se irá escribiendo lo que vaya diciendo, después solo deberé repasar un poco esta guarandinga y enviar.

También pareces un poco empreñado (en alguna parte del mundo) en averiguar mis datos, y me parece patético y psicosomático por tus partes que sigas en eso, comprende compadre que si yo quisiere tener ese afán de notoriedad ya me habría anillado y te habría escrito por el privado, pero no ha lugar, confórmate con ser Catalán.

Tal vez sí sepa hablar ese dialecto, tal vez si está viviendo en Cataluña, tal vez hasta este cerca físicamente de tu guarida, pero con las patas clavadas en la tierra y sabiendo donde, como y de qué forma se debe llevar la vida, sin complejos pendejos, o tal vez esté a muchos miles de Kms. De distancia, es lo que tiene este artefacto, hace que esta pelota que es la Tierra, con ser sumamente importante para los que la habitamos, nos la muestra en su justa dimensión e importancia en el concierto Cósmico.

Ahora resulta que SÍ eres ESPAÑOL, catalano pero ESPAÑOL, leridano, pero ESPAÑOL, europeano, pero ESPAÑOL, Terraqueano, pero ESPAÑOL, y todo porque unos piojosos documentos así lo indican y lo que es más importante, tu mente así también te lo indica, a pesar de que repudies esa circunstancia…, hasta es posible que seas CHARNEGO.

Yo…, bueno, yo solo me conformo con ser en este instante el Nº que se me otorgue, esa es por el momento toda mi pretensión con respecto de esta sección, (por cierto, se me está trayendo el desayuno, quieres?) aunque genéricamente soy español, aunque me gustaría ser solo TERRESTRE. Eso no lo conseguiré en mis documentos, tampoco estoy en condiciones de aprender un idioma común pero haría el esfuerzo…

*/***Sólo eres español, reniegan de ser andaluz, madrileño, extremeño, catalán, gallego ... vete a saber de dónde eres.****la cobardía también es una característica de los tal.libans españolistas que sólo son valientes cuan van con su rebaño. **

SÍ.

******************************************************************


8771117

¡¡Apa, Al-ribella!! Si no sabia que m'escrivies a mi, Gràcies, per aquesta deferència!, Sempre havia cregut que escrivies en aquesta o altres pàgines i que només es provava de treure el cap per sobresortir i cantar que ets català, ¡¡Gran cosa!!, però en fi, com els teus epístoles van directament al meu Buchaca, doncs simplement se't agraeix.

Fas una mica de demagògia que si em anell que si no em anell, que si la covardia que si els anonimats i les amagades que si maryc0n l'últim, ja veus de vegades com en aquesta ocasió em dirigeixo inequívocament a la teva persona, al N º que en aquesta ocasió t'ha assignat l'ordinador central i el seu sistema, només perquè no hi hagi error possible i sàpigues que en aquesta ocasió sí caurà a la teva negociat, fixa't si el tens senzill, quan vulguis dirigir-te directament a la meva persona amb clavar el N º que l'artefacte m'assigni, resulta que no et vas a equivocar, li donaràs directament a la diana.

Sí, lamentablement per a la Humanitat no tinc educació ni cultura, amb prou feines es pegar-li a aquest teclat per intentar expressar el que vull, però em costa un ou i la Nema (en algun lloc del món) de l'altre l'aconseguir on estan aquestes polloses lletres , i com veig poc, més treball encara, però ja m'estan creant un reconeixement de veu i quan parli s'anirà escrivint el que vagi dient, després només hauré repassar una mica aquesta guarandinga i enviar.

També sembles una mica emprendre (en algun lloc del món) a esbrinar les meves dades, i em sembla patètic i psicosomàtic per les teves parts que segueixis en això, comprèn compare que si jo volgués tenir aquest afany de notorietat ja m'hauria anellat i t'hauria escrit pel privat, però no pertoca, conforma't amb ser Català.

Potser sí sàpiga parlar aquest dialecte, potser si està vivint a Catalunya, potser fins aquest prop físicament del teu cau, però amb les potes clavades a la terra i sabent on, com i de quina manera s'ha de portar la vida, sense complexos pendejos, o potser estigui a molts milers de Km de distància, és el que té aquest artefacte, fa que aquesta pilota que és la Terra, tot i ser summament important per als que la habitem, ens la mostra en la seva justa dimensió i importància en el concert Còsmic.

Ara resulta que SÍ ets ESPANYOL, catalano però ESPANYOL, lleidatà, però ESPANYOL, Europeana, però ESPANYOL, Terraqueano, però ESPANYOL, i tot perquè uns pollosos documents així ho indiquen i el que és més important, la teva ment així també t'ho indica, tot i que repudiïs aquesta circumstància ..., fins i tot és possible que siguis xarnego.

Jo ..., bé, jo només em conformo amb ser en aquest instant el N º que se m'atorgui, aquesta és de moment tota la meva pretensió que fa d'aquesta secció, (per cert, se m'està portant l'esmorzar, vols?) Encara que genèricament sóc espanyol, encara que m'agradaria ser només TERRESTRE. Això no ho aconseguiré en els meus documents, tampoc estic en condicions d'aprendre un idioma comú però faria l'/'+\'\'+'*'on ets .**** La covardia també és una característica dels tal.libans espanyolistes que només són valents quan van amb el seu ramat. **

SÍ.
Puntos:
21-09-11 12:42 #8782721 -> 8776998
Por:lo_JF

RE: Noves zones d
No sé si t'escric a tu o a un altre, tots els no registrats teniu la mateixa pinta, com els corders d'un ramat ¿com vols que et digui? ¿anonim que ha escrit el missatge X? ¿i com sabré si ara em contestaràs tu o qualsevol altre anonim?
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
PoliticoS Por: No Registrado 05-07-10 23:11
No Registrado
21
amistad de 2 hermanas Por: No Registrado 04-03-10 05:58
No Registrado
0
DEL PUEBLO Por: No Registrado 16-02-09 21:06
No Registrado
0
BALLARINES Por: jajaja19 01-11-07 17:24
jajaja19
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com