Foro- Ciudad.com

Lleida - Lleida

Poblacion:
España > Lleida > Lleida
16-12-09 08:43 #4181323
Por:No Registrado
Prohibeixen entrar al pobre Carod a Copenhaguen per no dur acreditació espanyola
A Carod Rovira no li va servir de res dur una acreditació de la Xarxa de Governs Regionals de Desenvolupament Sostenible. No duia l'espanyola i no li van deixar entrar en el cim del clima de Copenhaguen, després d'esperar una llarga cua segons compte i-noticies.

El vicepresident del Govern català no va poder accedir dilluns passat al cim del clima de Copenhaguen perquè anava amb una acreditació d'un organisme denominat de Governs Regionals de Desenvolupament Sostenible. I a Copenhaguen només acceptaven l'acreditació espanyola. Així que l'independentista Carod Rovira es va quedar en el carrer mentre que el conseller de Medi ambient, Francesc Baltasar, que sí duia acreditació del Govern espanyol va entrar. Li acompanyaven Elena Espinosa i altre català sense objeccions al document governamental, el director general de Polítiques Ambientals i Sostenibilitat de la Generalitat, Frederic Ximeno.



Segons declaracions del conseller Francesc Baltasar a Ràdio 4 recollides per i-noticies, "jo vaig poder entrar perquè estic acreditat per la delegació espanyola", però va admetre que "el vicepresident anava amb altre tipus d'acreditació distinta a la meva i els temps d'acreditació encara eren superiors".



Baltasar va explicar que Carod-Rovira "tenia una acreditació de les Xarxes de Governs Regionals de Desenvolupament Sostenible que són organitzacions a nivell mundial i a les quals pertanyem i Catalunya forma part del comitè executiu. Evidentment, Espanya va limitar molt el nombre de persones que es podien acreditar de cada comunitat autònoma perquè ells també tenien un contingent. Llavors, en un moment es va plantejar reduir aquest contingent i el vicepresident va dir que ell no tenia cap problema en no anar amb la delegació espanyola i anar amb les Xarxes".



El conseller ha dit que "per descomptat" la iniciativa de no anar amb el Govern espanyol va partir de Carod Rovira. El vicepresident independentista va haver de signar un acord d'intencions amb la regió senegalesa de Fatick para ajudar a aquesta zona a reduir els efectes del canvi climàtic en un hotel.



Carod Rovira va criticar el "caos organitzatiu" del Cim de Canvi Climàtic de Copenhaguen, que "sorprèn un poc en un país que és posat d'exemple de modernitat, d'eficàcia i de bon fer".


Carod, si lo tuyo es el castellano, que vergüenza para tus parientes aragoneses. Riendote
Puntos:
16-12-09 18:39 #4187056 -> 4181323
Por:No Registrado
RE: Prohibeixen entrar al pobre Carod a Copenhaguen per no dur acreditació espanyola
Eso les suele pasar alos dirigentes de republicas bananeras.
Puntos:
16-12-09 20:32 #4188724 -> 4187056
Por:No Registrado
RE: Prohibeixen entrar al pobre Carod a Copenhagen per no dur acreditació espanyola
Le esta bien merecido eso le pasa por ser de extrema izquierda, separatista,chulo,mamón,y RICO.... a costa de los asalariados de toda ESPAÑA....que siga aprovechandose robando que ya le queda poco.
Puntos:
16-12-09 23:04 #4191077 -> 4188724
Por:No Registrado
RE: Prohibeixen entrar al pobre Carod a Copenhagen per no dur acreditació espanyola
CATALUNYA ES ESPANYA SI O SI. Muy Feliz
Puntos:
17-12-09 13:47 #4195330 -> 4191077
Por:No Registrado
RE: Prohibeixen entrar al pobre Carod a Copenhagen per no dur acreditació espanyola
A min tamién me pasó lo mismo cuando fui a vuscar una chorva que tenía al `punto polas ranvlas y que me se fugó pallá. Hentrar si que hentré pero no me dejaron sacala por que me digieron que aqueyo hera trata de vlanqas, asín que ayí mismo le seplo dos buenas ostias, i me bine hotra vess pa catalunya, y aora so travajo con hex panyolas y con charangas como llo, por que salen mas varatas, y sahorra muncho por que qomo las Hex panyolas no se laban pos eso que se queda nel calaix.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
30 a 40 % de Catalanes más "POBRES" Por: No Registrado 23-11-12 22:03
No Registrado
1
Zapatero, culpable: La pobreza y el frío le llevó a dormir en un contenedor y el camión recolector de la basura le trituró las piernas y un brazo Por: No Registrado 04-02-11 22:00
No Registrado
1
Recarte adverteix que 2010 serà un any "duríssim" per a l'economia espanyola Por: No Registrado 26-12-09 14:32
No Registrado
0
Carod Rovira anima a que se siga construyendo un islam a la catalana Por: No Registrado 24-11-09 20:13
No Registrado
39
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com