Foro- Ciudad.com

Gimenells i el Pla de la Font - Lleida

Poblacion:
España > Lleida > Gimenells i el Pla de la Font
14-06-05 13:33 #75694
Por:No Registrado
Lladressssss!!!!!!!!!
Bon dia totssssss!!!!!!!!

Estic treballant i en aquells moments que estas a la lluna penses....ostras a veureque hi ha de nou al foro. I de repent llegeixo lo de les cases adossadessss!!!!!!! ostrasssssss!!!!!!!!!!m'ha emocionat i tot!!!!!!! Amb lo que car que estan els pisos a tot arreu, hi podria haber mes persones que pensesin com el matrimoni jove que ha vingut a viure a les casetes noves del poble, tant cuces que son!!!! i economiques. Avui en dia el jovent ho tenim fotut!!!!

Bueno el que volia dir es una altra cosa ven diferent. El cas es que aquest dissabte he vist lo de les manifestacions que s'han produit a Salamanca amb motiu dels famosos archius de la Generalitat. Ostrassssss!!!!!!!!!!!!! La veritat es que Catalunya sempre estarem marginats. No es just. De fet, pa que volen els archius???? Voleu dir que se'ls han llegit mai?? no se. Jo de fet tampoc me'ls llegiria, es cosa de policics aixo, pero si una cosa es nostra i ens la roben...pues que ens la tornin. Lladresssssss!!!!!!!!!!!!!!!!! S'ha montat un follonnnn!!! I qui hi ha radere de tot aixo......pues..... las gabiotasssssssss!!!!!!!!! el partit del pp, es clar. En fin, en aquest moments pensar que el poble es d'aquest partit....en finnn......per cert, a tots aquells peperos que van dinar aquell diumenge... com va anar???? S'ha de desconfiar del seu financament????? no se no se.............


Bueno, ja ens veurem el diumenge a la excursioneta a Port Aventura. Per cert, quanta gent hi anemmmm???????????

Petonasssoooosssssssss!!!!!!!!!!!!!!


Puntos:
14-06-05 13:43 #75707 -> 75694
Por:lala

RE:Lladressssss!!!!!!!!!
Estic molt d'acord amb tu. Però hi ha un problema: a Catalunya també troben pintures i retaules que pertanyen al bisbat d Barbastro, o alguna cosa així m'han contat, i que aquest bisbat els demana, però Catalunya no els retorna, per què no? Per què Salamanca ens ha de retornar els papers, si noslatres no retornem els retaules? I que consti, que jo estic a favor de que tornin a Catalunya el que és nostre, però nosaltres també hauríem de retornar el que no ens pertany. No creus??
Puntos:
14-06-05 16:20 #75790 -> 75707
Por:No Registrado
Es cert!!!
Ostras lala!!!
Es veritat!! a mi me sone algo aixi. La veritat es que del cert del cert....no n'estic segura. Algu ho sap aixo dels retaules de Barbastro???? Tens tota la rao, pero es que sa montat un pollo a Salamanca, venga autocar i mes autocar... com son gratisssssss...........jajajjajaajajaja!!!!!! De fet, si comencem a pensar que en de retornar i que ens han de retornar, crec que a catalunya ens haurien de tornar moltissimes coses, sempre que ens remontessin anys i anys enreraaa!!!!! Sempre els catalans hem estat uns oprimits, mira si em estat oprimits que el 11 de setembre celebrem una derrota, alli sí que ens van pendre tota la dignitat que teniem.

Ens veiem a port aventura, lala???
Puntos:
14-06-05 19:14 #75887 -> 75790
Por:lala

RE:Es cert!!!
Tens molta raó! Jo també sóc de les que penso que tenen molt més a retornar-nos a nosaltres, però bé, haurem d'esperar a veure si ho fan.
Per desgràcia no ens veurem a Port Aventura, així que no podrem "discutir" sobre aquestes qüestions. Fins una altra!!! Adeu Enseñando la lengua
Puntos:
14-06-05 19:47 #75914 -> 75887
Por:No Registrado
RE:RE:Es cert!!!
Estic amb vosaltres, els arxius han de tornar a casa. Hi ha gent que hi té documents personals dels seus pares i són un record molt especial per a ells. Però també és veritat que si al final ens tornen el que és nostre, altres comunitats reclamaran lo seu i potser ens tocarà a nosaltres tornar coses que tenim en el nostre poder. Com pot ser lo del Bisbat de Barbastre o altres documents que potser desconeixem. Jo penso que els documents que hi ha a l'arxiu de Salamanca no haurien d'haver sortit mai de casa, però ja se sap, la guerra és la guerra i tot es perd.
En fi, això de la política és una mmmmmmmmmmmmmmmm.


Bé, fins un altra. Jo tampoc puc anar a Port Aventura. Tot i que m'hagués agradat molt anar-hi, altres obligacions m'ho prohibeixen. Que us ho paseu molt i molt bé i espero que us PLOGUIIIIIIIIIIII. és broma.
Disfruteu del viatge per aquells que no hi podem anar. Això si, aviat en vull una a la PLATJA i que hi pugui anar més gent.

BON VIATGE. Muy Feliz Muy Feliz Muy Feliz Muy Feliz Muy Feliz
Puntos:
14-06-05 16:23 #75792 -> 75694
Por:No Registrado
RE:Lladressssss!!!!!!!!!
HOLA, ESTOY CONTIGO EN LO DE LAS CASAS DE PLA DE LA FONT, PORQUE SOY UNO/A QUE SOY PARTIDARIO/A EN QUEDARME A VIVIR EN PLA, PERO NO ESTOY CONTIGO EN LO QUE DICES DEL PP.

CON ESTO DE LOS PARTIDOS YO PREFIERO NO HABLAR, PERO PIENSA QUE EN PLA DE LA FONT LA MAYORIA SOMOS DE PP, GUSTE O NO GUSTE, Y NO SE PUEDE METER A TODOS EN EL SACO, PIENSO YO. COMO DE PARTIDOS NO VOY A DISCUTIR, HABLEMOS DE LAS CASAS DE PLA QUE EN ESTE MOMENTO ES LO QUE INTERESA, QUE SE QUEDE LA GENTE DE PLA Y SI HAY LA SUERTE QUE ALGUNA PAREJA SE ANIME Y VENGA MEJOR, PERO PARA ESO HAY QUE CONSTRUIR Y LO QUE MENOS SE VE EN ESTE PUEBLO SON OBRAS, RUMORES MUCHOS!!

HABER SI EL AYUNTAMIENTO SE PONE LAS PILAS, QUE ULTIMAMENTE NO SE EN QUE ESTA PENSANDO, Y EMPIEZA A HACER ALGO POR EL PUEBLO QUE DENTRO DE POCO VA A DAR MANIA.
Puntos:
14-06-05 17:47 #75833 -> 75792
Por:No Registrado
"Mayormente"
Buenas Fiti!!!

"Mayormente" me encanta cuando la gente del foro empieza a escribir adjetivos i poner a/o para esconder su identidad. Me hace mucha gracia. Yo soy femenina i solo pensar tener que escribir los adjetivos con o/a me cansa. Por eso yo no lo pongo, soy un poco perraaaaaa!!!! con el buen sentido claro!!! El caso es que, fiti, me parece muy bien que seas del pp, la verdad es que a mi la politica plimmmm... pero me repatea que los archibitos no esten en su casita.

No se, no te enfades i a ver que nuevas nos traes mañana en la serie.

adios vecino!!!!!!!!!

visca el Barca i el Sandro!!!!!!!!

































































Muy Feliz Muy Feliz
Puntos:
14-06-05 19:20 #75891 -> 75792
Por:Holling

RE:RE:Lladressssss!!!!!!!!!
Ostras, això de que al Pla la majoria som del PP m'ha dolgut. Ja sé que últimament és el partit que ens governa(??), però voldria pensar que més que per ideologia política, la gent els ha votat perquè confiava a nivell personal en les persones que s'hi presentaven. Confeso que jo també vaig pecar d'ingènua un cop, vaig apostar per algú de casa nostra pensant que tenia ganes de fer alguna cosa pel poble. Però va resultar que només tenia ganes de pujar i beneficiar-se de la nostra confiança,...y si te he visto no me acuerdo. Quina pena!!!

Puntos:
14-06-05 20:01 #75921 -> 75891
Por:No Registrado
RE:RE:RE:Lladressssss!!!!!!!!!
Tens raó. Això d que diguin q en aquest poble som majoria del PP fa molt mal. jo tb vull pensar com tu, que la gent vota a la persona i no al partit. Tot i q jo no el vaig votar i hi ha gent q fa seua la dita "más vale lo malo conocido q la bueno por conocer". I per lo q es veu no serveix per a res. Tothom va a lo mateix. Als seus propis INTERESSOS. Moltes promeses q es queden en res. Això és realment una pena. Primer JO després JO i per finalitzar també JO i el poble que se'n vagi a la merda. En definitiva: UNA PENA!!!!!!!!!!!!!!
Puntos:
15-06-05 13:43 #76331 -> 75792
Por:No Registrado
del PP?????
Hola!
No estic d'acord amb tu en això que la majoria som del PP. En les municipals sí que guanya el PP per allò de que es vota a la persona i no al partit i també perque fins fa poc no hi havia molta alternativa. En les eleccions generals, però no guanya el PP. Crec que aquest any passat va guanyar el PSOE.
Un altra cosa. Que passa a l'Ajuntament de Gimenells i el Pla de la Font? Ahir vaig llegir al diari que ha marxat un regidor del PP per problemilles amb el Pardos i que ja n'havia marxat un altre per les mateixes raons. Ui, ui, ui, que això s'embolica....
Una abraçada,
Baobab
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
EL PLA DE LA FONT - Elecciones Generales 2008 Por: Generales2008 10-03-08 00:54
Generales2008
0
pla de la font Por: No Registrado 11-12-07 00:16
No Registrado
2
calçotada Por: No Registrado 31-03-07 02:46
No Registrado
3
Fotos Por: No Registrado 29-06-05 21:58
Pringows
1
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com