Foro- Ciudad.com

Gimenells i el Pla de la Font - Lleida

Poblacion:
España > Lleida > Gimenells i el Pla de la Font
20-05-05 16:17 #67139
Por:PACHARAN

LA SOLUCIÓN
Muy interesante!!!

Hoy estaba comiendo y viendo las notias, en esas he visto a nuestro alcalde de Gimenells (digo nuestro ya que pertenecemos a Gimenells) y no se si era entonces o despues, pero discutian de donde hacer la carcel, QUE NADIE SE RIA, pero no iria nada mal que la hicieran en Pla de la Font, o que? Porque no? hay muchas ventajas!!

Daria trabajo para los del pueblo, mas seguridad,.... DINERO... JEJE

PENSARLO!!! YO YA ME VEO DE CARCELERO/A.
Puntos:
20-05-05 17:17 #67148 -> 67139
Por:Gollum

RE:LA SOLUCIÓN
Aixó ni de broma, please!.

El anillo es miooooooooooo
Puntos:
20-05-05 19:14 #67184 -> 67148
Por:PACHARAN

RE:RE:LA SOLUCIÓN
PIENSALO, NO ES MALA IDEA, QUE INCONVENIENTE VES?

YO SOLO VEO VENTAJAS, SEGURIDAD PARA EL PUEBLO (QUE HAY MUCHO GITANO), TRABAJO, ...

CON EL TERRENO QUE TENEMOS LO PODIAMOS APROVECHAR!!!

A10
Puntos:
20-05-05 19:24 #67187 -> 67184
Por:ObiOne

RE:RE:RE:LA SOLUCIÓN
mmmmmmm NO vull rateros a prop de casa meva si es posible Sonriente
Puntos:
20-05-05 19:27 #67189 -> 67187
Por:Nigromante

RE:RE:RE:RE:LA SOLUCIÓN
estic d'accord, fora rateros, que els suportin aon els crien: a can fanga tindrien que ferne mes de pressons, fins i tot la de lleida la 2 la tenien que destruir y construir de nou a can fanga..
Puntos:
20-05-05 21:29 #67210 -> 67189
Por:Baobab

RE:RE:RE:RE:RE:LA SOLUCIÓN
Ui, ui, ui... no comparteixo algunes d'aquestes opinions. Diria que són un pel radicals. Suposo que alguns escrbiu sense pensar-hi gaire, desitjo que en el poble hi hagi gent més tolerant. Si reflexioneu, en les presons hi ha sobretot gent que ha nascut pobra, en barris marginals i queno ha tingut tantes possibilitats com nosaltres, que potser ha hagut de robar per menjar, o que a casa seva eren drogadictes o alcohòlics i s'ha educat en aquests ambients.
En fi, nosaltres tenim sort d'haver nascut on hem nascut perquè si jo mateix/mateix haguessi nascut al barri del Rabal, potser seria a la presó, ara. M'enteneu?
Crec que molts dels que realment haurien d'estar a la presó no hi són.
També hi ha gent que està malalta, perquè un violador, un assassí,... són malalats mentals.
La llàstima és que el sistema penitenciari no actua gaire com a lloc de reinserció, sino que els tenen allà tancadets i punt.
En fi, és la meva opinió
La veritat no crec que tenir una presó al poble fos mala idea. Donaria llocs de treball, i diners a l'Ajuntament. Però no tinc gaires arguments per decidir si hi estic a favor o en contra. De totes maneres, no ho ha proposat ningú, oi?
Una abraçada,
Baobab
Puntos:
21-05-05 00:54 #67241 -> 67210
Por:Pingows

RE:RE:RE:RE:RE:RE:LA SOLUCIÓN
Je je, la presó resocializant ?... mira cuan la presó sigui un medi de reinserció, que la posin on fa falta reinsertá a la gent no ?.. y quin exemple mes meravillos tindrien al rabal, amb la presó al costat no ?. Perque els de can fanga tenen que exportár lo dolent a casa nostra ?. diria mes, perqué alla on volen posar una presó la gent es rebota ?.. de ben segur, que está demostrat que no es gens bó tindre la preso al costat.
En quasevol cas, suposo que tots aquestos beneits de la presó, son angels frustrats que han tingut mala sort, i no han fet mal a dingú, i simplement están allí perque no tenian un lloc on estiuar decentment, pero segurament no es alló que van pensar els jutjes i jurats, quan despres de un judici just (o no ? ) amb oportunitats de defensa i de dír la darrera paraula els van fotre a la presó per haver fer mal a les coses, a d'altres persones i de ben segur a si mateixos. Vols dir que cuan van fer aquestes malalties no eren persones lliures amb coneixements i saben que feien mal ?.
Bueno, plego que aixó sembla una clase de la funció resocialitzadora de la pena, i jo estic mes per la llei del talió aplicada amb pietat aixó si.. perque si la pena no es un castic, que es ?.. o em dirás ara que a la gent se la fot a la presó perque necesita pasár un dies de vacances ?.
Puntos:
23-05-05 13:18 #67439 -> 67241
Por:baobab

RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:LA SOLUCIÓN
La teva ironia és...com ho diria...millor no ho dic.
En fi, no estic gens d'acord amb tu, com pots suposar, però respecto la teva opinió.
Penso que la gent, sí, és bona per naturalesa, però la societat ens fa ser com som, encara que ja se que una part de nosaltres és pura genètica.
Jo no dic que la gent que hi ha a la presó siguin uns sants, evidentment, si hi són i la justícia ha estat justa, és per alguna cosa. El que m'agradaria pensar, i tu pots riure tot el que vulguis és que les presons han de fer la seva funció i no només han de castigar "al dolents" sinó que els hauria de socialitzar i ajudar a reinsertar-los, donar-los la oportunitat que no han tingut pel fet de nèixer on han nascut.
Tampoc vull generalitzar perquè també hi ha molt niño de papá a les presons, i aquest no és el mateix cas.
En fi, el que tampoc se tant segur són les raons per les quals la gent no vol la presó a prop seu.
Algú les sap? En principi hi ha seguretat i dóna llocs de treball. A més a més a l'Ajuntament crec que els hi donen un munt de diners a l'any que podrien ser reinvertits en el poble.
En fi, aquest tema és seriós i cadascú que pensi el que vulgui.
Faltaria més!!!
Una abraçada,
Baobab
Puntos:
23-05-05 14:39 #67457 -> 67139
Por:No Registrado
RE:LA SOLUCIÓN
penso que aixo es un bojeria,encara secuestraran a totes les padrines del poble, ja que hi ha moltes... bueno no pensem amb coses dolentes.pues al pla de la font haurien de començar fent cases per als joves per que sino si que hi haura nomes padrines, es imposible pensar que nomes han pogut fer un petita urbanització amb molts anys, aquest serà el poble dels vells d'aquí un anys.
un peto
Puntos:
23-05-05 23:41 #67632 -> 67139
Por:turkuglu

RE:LA SOLUCIÓN
si si lo de la carcel estaria bien!!. venga hombre no flipes pacharan!! desde aki ago un llamamiento a todos los solterones de este pueblo a ke se animen y sigan los pasos de otros, esta es la unica forma de ke el pueblo crezca!! asi llegaremos a los 2000, y podremos independizarnos de gimenells ja ja!! adivinanza: es un vecino de pla de la font cuyo apodo es igual que a una conocida marca de licores. kien es??
Puntos:
24-05-05 17:43 #67868 -> 67632
Por:PACHARAN

RE:RE:LA SOLUCIÓN
EL QUE FLIPA ERES TU, I DEDICATE A OTRA COSA QUE NO SEA CONTAR CHISTES.
Puntos:
24-05-05 20:20 #67955 -> 67868
Por:turkuglu

RE:RE:RE:LA SOLUCIÓN
era una broma tia!.yo no cuento chistes,trankila eh!
Puntos:
25-05-05 19:13 #68260 -> 67955
Por:PACHARAN

RE:RE:RE:RE:LA SOLUCIÓN
TRANKILO, SOLO ERA UN PEKEÑO TOKE! JEJE
Puntos:
23-05-05 23:50 #67635 -> 67139
Por:Pingows

RE:LA SOLUCIÓN
La/lo baobab dona per suposat tres coses incertes:

que la preso portaria mes seguretat: just al contrari es la meva opinió, o no pensas en los amics de los pressos.. generalment dedicats a lo mateix.. de fet coneixo una presó al costat de Daroca (zaragoza) que lo unic que ha portat alpoble es que atraquin lo parador 3 vegades cuan mai habia sigut atracat.

Dones per suposat que portaria mes llocs de treball: lo passtisser de Daroca no ven mes pá.. lo portan tot de fora y els funcionaris son tots de Zaragoza.

Dones per supostat que portaria diners a l'ajuntament: penso que fora de la llicencia d'obras, no portaria res mes,

axó si estic d'acord que les presons fasin la seva tasca resocialitzadora.. pero mentresn o la facin millor o amb mes exits.. Sonriente.. millor que la facin a un altre lloc.. ok ?


Dones per suposat qu
Puntos:
24-05-05 08:37 #67678 -> 67635
Por:baobab

RE:RE:LA SOLUCIÓN
Hola Pingows,
Jo no dono per suposat res, són opinions i punt.
Continuo pensant, que allà on facin la presó, s'hi haurà d'incrementar la seguretat. Penso que les presons han de ser segures. La de Lleida, per exemple, està envoltada de xalets on hi viu gent força rica. Suposo que si tinguessin dubtes de la seva seguretat anirien a viure a un altre lloc. A més a més, si algun pres s'escapa de la presó, crec que el primer que farà és marxar lluny del poble, no?
Penso que sí que portaria llocs de treball, evidentment, que no els regalarien, ja que per treballar a la presó s'han d'aprovar unes oposicions. Pel que fa a la provisió de menjar, material,... suposo que sortiria a subasta pública o algo així i aquí guanya la millor oferta.
Pel que fa als diners que aportaria a l'Ajuntament, amb tot lo de la Segarra, crec que vaig sentir a la tele que els hi donarien 60 milions d'euros l'any per compensacions o algo així.
En fi, no creieu que estem discutint d'un tema que no ens afecta i qui sap si ens afectarà mai?
Potser que ens centréssim en altres coses que realment ens toquen d'aprop.
Una abraçada,
Baobab
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Pleno Por: No Registrado 17-07-07 14:33
No Registrado
21
Piscinas Por: No Registrado 28-10-05 20:11
LoCaTio
4
un nuevo tema Por: nuevo 10-06-05 08:52
No Registrado
1
ACEITE Por: PACHARAN 26-05-05 16:50
Holling
5
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com