Foro- Ciudad.com

Gimenells i el Pla de la Font - Lleida

Poblacion:
España > Lleida > Gimenells i el Pla de la Font
06-05-05 19:21 #65444
Por:baobab

En resposta a lo Templari...
Hola!
En primer lloc, presentar-me, em dic en Baobab, perquè m’agrada molt aquest nom.
En segon lloc, vull dir que no m’agrada gens la política i que per desgràcia em falten molts coneixements per poder parlar de l’època de la dictadura amb coneixement de causa. L’únic que vull dir és que no m’ha agradat algunes expressions i opinions teves, sr. Templario.
Això de “… todos menos yo querian retirarlo, y yo me negue si no se subvencionaba la retirada...” em posa els pels de punta. Em sembla que en les democràcies actuals, si la majoria vol una cosa es fa allò que diu la majoria, no? Hi ha sistemes, com les votacions, que serveixen per prendre decisions, no?
Quan dius, “...habiendo otras necesidades mucho mas materiales” De quans diners estem parlant? Crec que amb els diners que es necessiten per treure l’escut, no podrem cobrir cap necessitat important, i amb això no vull menysprear cap quantitat de diners, eh!
Pel que fa a les divagacions que fas en el següent paràgraf em semblen una exageració total, creus realment que treure un escut significa oblidar o fins i tot esborrar 40 anys d’història?
“...tampoco creo que todo el mundo piense como tu ( yo mismo no lo hago)...” la persona que ha escrit el correu al quan has respost no ha dit en cap moment que tothom pensi com ella, jo entenc que és la seva opinió.
“Agua pasada no mueve molino” potser no, però l’experiència, les vivències , en definitiva, la història ens construeix com a persones, com a ciutadans, com a país. Per això no estic gens d’ acord amb la teva última afirmació, encara que sigui un refrany popular. Això no significa que sigui més o menys rancuniosa ni que no pensi en el futur. A més a més crec que la frase continua ... pero muestra el camino a la que viene detrás.
En fi, estic molt contenta que existeixi aquest foro i espero que ens sigui de molta utilitat i que facin cas a les nostres inquietuds.

Una abraçada,
Baobab
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
RESPOSTA AL XALTON Por: No Registrado 02-02-06 22:30
No Registrado
6
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com