Foro- Ciudad.com

Gimenells i el Pla de la Font - Lleida

Poblacion:
España > Lleida > Gimenells i el Pla de la Font
15-09-05 14:06 #106754
Por:No Registrado
Madre mia!!!
L'altre dia, concretament el diumenge vaig anar a Gimenells a veure la cursa de supermotars, la veritat es que va ser molt divertit, sorollosa pero divertit. feia molt de temps que no anava a Gimenlls i la veritat es que...... no vaig tenir que fer moltes "ssss" per arribar-hi ja que la carretera esta en unes condicions millors que les nostres. En conjunt, s'esta espavilant Gimenells. Vaig veure a molt gent que feia temps que no veia, va estar molt ve, molt gent i tot el jovent de Gimenells voltan per alli, tambe hi haviat gent del pla, es clar i el Jose Manuel Pardos lliurant el premis. No vaig veure el nostre "estimat" cani. Va estar molt be tot plegat.
Puntos:
20-09-05 21:58 #108797 -> 106754
Por:No Registrado
RE:Madre mia!!!
Esk es una passada! com pot ser que un poble creixi tant i d'altres s'estankin tant! No demano estar com ells, pk el Pla sempre ha sigut més petit, pero si en la mateixa proporció, no creieu??

Al nostre poble li falta vida, i si ara k venen les fetes no es fa res per a cridar l'atenció, almenys l'atenció del nostre propi jovent!!!! K en comptes de k el dissabte marxin de festa a Almacelles, que es kedin aqui al poble!!Aixo com a mínim!!I ja demanant mlt: Cridar l'atenció del jovent dels pobles veïns!!!!

Encara k m'hagi d'aguantar amb soroll durant tota la nit, ja k jo no soc molt jove... Pero bueno la festa es 2caps de setmana a l'any...!!

Amb el meu discurset el que vull es recolçar d'alguna manera al nostre jovent, ja que quan diuen que les fetes fan pena, tenen tota la rao, ja que per a ells mai hi ha res!!

Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
¡NO A LA PLANTA DE COMPOSTAJE! Por: No Registrado 14-05-07 19:38
No Registrado
0
Problemes informàtics!! Por: No Registrado 12-09-05 23:15
No Registrado
2
La Web ya va.. aunque es otra Por: Pringows 02-07-05 09:08
Pringows
7
esto no puede seguir asi...... Por: No Registrado 31-05-05 18:57
No Registrado
4
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com