Foro- Ciudad.com

Alfarràs - Lleida

Poblacion:
España > Lleida > Alfarràs
18-02-09 21:29 #1799534
Por:No Registrado
Quina vergonya de poble!
Us parla una habitant d'Alfarràs! Però sóc una habitant avergonyida! En aquest poble mai s'ha fet ni es farà res! Es una pena, perque el poble en sí no està gens malament! Està ben situat, no és petit, té serveis.... però el que fa que un poble tiri endavant són els governants! Semblava que el Kleber havia entrat amb molta força i la veritat és que és com tots! E inclús m'atreviria dir que "pitjor" perque "la companyia" hi fa moltíssim! Hi ha gent que es queixa perque no l'han deixat acabar els 4 anys de candidatura! Però que voleu? Que ens posin a tot el poble a fer feines per pagar tots els deutes que té l'ajuntament? Si haguessin acabat els 4 anys amb el ritme que porten ara, estava assegurat que el poble se n'anava a la ruina!
Puntos:
18-02-09 21:48 #1799663 -> 1799534
Por:No Registrado
RE: Quina vergonya de poble!
No sé qui ets però et dono tota la rao! Penso igual que tu! No està bé el que s'ha fet avui però els del PSC s'ho han buscat! Que és tanta prepotència? Sí, es pot ser alcalde i tinent d'alcade però per això no ets més que ningú! I precissament per això, has de ser més proper a la gent! Però que és això d'anar enviant missatgets als amics dient que una del teu mateix equip és una trànsfuga? Com vols que la gent se'ls miri? No sé, perque debia de marxar la Maria Rosa, però segurament tenia els seus motius! Jo tampoc hagués aguantat depén de quines injusticies!
Es una pena, perque Alfarràs, d'aqui uns anys serà un poble mort! Els joves marxaran i la gent del poble s'anirà morint! De qui haurà set culpa?
No tantes mocions de censura ni tans "cuentos" i més mirar pel poble! Els del PSC ja han tingut el seu temps per demostrar que podien millorar el poble i no ho han fet; i els del CIU, no cal que s'hi esforcin perque ja sabem tot el que han fet en els anys anteriors!
Sempre ens diuen que s'ha d'anar a votar però tot el que veiem ens fa pensar: a qui votem? Si uns són interessats els altres encara ho són més i així es va fent la bola més grossa!
Puntos:
19-02-09 21:47 #1821183 -> 1799663
Por:No Registrado
RE: Quina vergonya de poble!
Crec que votar, s'ha de votar sempre! I potser amb un poble no es vota tan el partit polític; sino que es mira qui es presenta com alcalde i qui porta a la llista. A les últimes eleccions la gent volia un canvi i per això PSC va obtenir els vots necessaris per igualar a CIU. Crec que si el canvi se l'haguessin plantejat d'una altra manera i si alguna persona de la llista no hi hagués estat (concretament la segona de la llista) la cosa hagués anat per un altre camí! Penso que PSC i ERC haguessin pogut treballar molt i molt bé pel poble, però el Kleber i el Josep Mª Masich, sense influències de gent de fora. El Kleber és massa jove i ha triat una persona de confiança que no és de confiança! Haver fet una cosa, jurar que no havia fet i després quan la descobreixen, admetre que havia set ella però que era una broma del dia dels inocents! PER FAVOR! Com es pot confiar en una persona així?
Ho sento pel Kleber però espero que això el faci recapacitar i pensar una mica amb la gent que posa a la llista! Dime con quien andas y te diré quien eres!
Puntos:
19-02-09 22:21 #1821419 -> 1799534
Por:No Registrado
RE: Quina vergonya de poble!
UN PUEBLO A LA RUINA ES AQUEL QUE NO AVANZA, PORQUE HAY GENTE COMO TÚ. MENOS MAL QUE LA MALLORIA TIENE GANAS Y ILUSION , PARA NO DEJARSE INFLUENCIAR CON LAS IDEAS QUE TÚ TIENES
Puntos:
20-02-09 13:10 #1824167 -> 1821419
Por:No Registrado
RE: Quina vergonya de poble!
Aquesta persona que pensa que un poble que se'n va a la ruina és perque hi ha gent com jo, primer que aprengui a parlar i a escriure català! Bueno i el castellà també perque això de "malloria" no sé pas que vol dir! Potser s'estimaria més que tot el poble fós com els que els van recolçar amb pitos i fent soroll. Si semblava un barri dels més cutres de Lleida! Amb aquesta gent, el poble avançaria?
I segon, si el poble no avança, desgraciadament, no és perque hi hagi gent que pensi com jo (que en aquest moment som bastants), sino que no avança perque l'han estancat! L'ajuntament l'ha estancat! Molta gent ha marxat i ben fet que ha fet! Jo em penedeixo d'haver-me quedat aqui! Sort que això sempre es pot canviar! I que quedi clar que em fa pena pensar així, perque Alfarràs sempre ha sigut el meu poble però és que últimament.... no és un poble benavingut! No veus a la gent passejant, parlant, colaborant amb coses... Només veus moros i gitanos. Segons l'hora que és, a mi em fa cosa d'anar pel carrer perque no et trobes a ningú del poble! I tinc la impressió que això serà cada dia més freqüent!
Puntos:
19-02-09 23:25 #1821864 -> 1799534
Por:No Registrado
RE: Quina vergonya de poble!
Jo també em sento plenament avergonyit pel que ha passat a Alfarràs. Jo vaig votar al PSC i donava suport al Klever, després d'haver vist aqueste acte tant "barriovajero" al més pur estil "callejeros" em penedeixo d'haver-ho fet. D'altra banda, tant de bo Alfarràs aconsegueixi sortir d'aquest pou sense fons en el que sembla haver caigut.
Puntos:
20-02-09 20:32 #1826641 -> 1821864
Por:No Registrado
RE: Quina vergonya de poble!
siento mucho que pienses esto , yo tambien estuve alli, y lo que mis ojos vieron fue un pueblo enfadado y que queria dejar constancia de su decepcion, cuando los partidos politicos por razones que aun no entiendo ( aunque ya se que la ley se los permite) no respetan lo que el pueblo dio a entender en las urnas que fue,
¡¡¡¡¡UN CAMBIO¡¡¡¡


por favor que se juvilen,que dejen entrar a gente nueva,pero claro...

EL PODER.... ¿ QUE TENDRA EL PODER? que tanto gusta,del pozo no se sale tirando la toalla...

Puntos:
20-02-09 21:11 #1826917 -> 1826641
Por:No Registrado
RE: Quina vergonya de poble!
Un canvi! Això és el que volia jo fa un any i mig! Per això vaig votar al Kleber! Una persona jove, amb empenta, amb iniciativa.... Però m'ha decebut! Jo no recolço ni a uns ni als altres; simplement dic que és una pena que una persona jove com ell, podia estar d'alcalde durant molts anys si ho hagués fet una mica millor! Pensant amb el cap i no deixant-se influir per dos persones que realment eren els que volien ser alcaldes. Però sabien que si es presentaven ningú els votaria. Per això el cap de llista va ser el Kleber! Molt ben pensat!
I parlant del "poder"; A qui et refereixes quan dius que el poder agrada? Perque crec que els agrada tan amb uns com als altres, eh? No hi ha ningú que s'escapi!
Puntos:
20-02-09 21:16 #1826940 -> 1826641
Por:No Registrado
RE: Quina vergonya de poble!
Ah! I una altra cosa! Es pot estar enfadat però no cal actuar com gent sense cultura. És aquesta la imatge que van donar! Gent de fora, que conec i que van veure les imatges per la tele, m'han dit textualment: "osti, al teu poble sou perillosos, eh? Semblaven una tribu africana!" Em vaig sentir avergonyida!
Jo, com a habitant d'Alfarràs, estic enfadadíssim/a però el que no se m'acudiria mai és anar insultant a la gent, fent escàndol i tan jaleo com van armar aquella "colleta"! Pobres! I encara es pensen que van fer bé! S'ha de saber estar a totes les situacions!
Puntos:
20-02-09 21:16 #1826945 -> 1826641
Por:No Registrado
RE: Quina vergonya de poble!
Veient els comentaris i seguint una mica la situació del nostre poble, crec que no hi ha manera d’avançar.
La culpa d’arribar a la situació on estem , no es tota dels que governen si no en part també dels que som governats ( em torno a remetre als comentaris i situacions viscudes).

Per tant perquè no ens plantegem que per tal d’avançar seria molt millor, en comptes de focalitzar esforços en criticar, insultar, menysprear.......Procurar:

APORTAR SOLUCIONS, COOPERAR, COL•LABORAR.....I PREOCUPAR-NOS TOTS DE MILLORAR EL NOSTRE POBLE.
Puntos:
21-02-09 12:02 #1828703 -> 1826945
Por:No Registrado
RE: Quina vergonya de poble!
Si aportem solucions i cooperem, se'ns escoltarà?
Puntos:
21-02-09 19:08 #1829995 -> 1828703
Por:No Registrado
RE: Quina vergonya de poble!
Crec que no cal aportar grans solucions! Un poble es va modificant per les petites coses.
Que hi ha de bo a Alfarràs? Si vols anar a passejar amb el teu fill on vas? A la plaça St. Pere? Tota plena de moros, negres i gitanos? A la plaça sense nom? On sempre hi ha els tipics gamberrets fent la gracia! ON ES POT ANAR?
Que fas qualsevol dia de la setmana quan ja es fosc? A CASA! No sigui que si vas pel carrer algun d'aquests extrangers et faci algo. Perque són els únics que volten!
On va la gent jove? Els dissabtes a la nit, per la festa major.... MARXEN fora! Però perque?
No es podria començar per fomentar la convivència al poble?
Una altra cosa! La carretera que passa pel mig del poble! Creieu que està en condicions? Pases per Alguaire i Almenar i està ben il.luminada, amb semàfors.... Arribes a Alfarràs i és el poble "sin ley"! No s'hi veu, hi ha uns pasos de peatons que no estàn ni senyalitzats,.... Quanta gent han de xafar més perque ho arreglin?
Entres al poble i sembla que entris en una zona tétrica! Que costa arreglar una mica l'entrada? No cal fer la gran inversió; només rentar-li una mica la cara!
Que costa promocionar les piscines del poble? Montar alguna activitat pels crios, regalar un gelat els diumenges o un cafè, fer pagar l'entrada més cara a tots els inmigrants (no sé a quin poble de la provincia de Lleida ho van fer).... no sé! No sóc expert en marqueting, però algo es podria fer perque la gent no anés als pobles de la vora! L'any passat hi vam anar amb la familia i va ser penós! Penós per la gent que hi havia! És lógic que la gent normal marxi!
Crec que no és tan dificil treure un poble endavant!
Puntos:
22-02-09 12:31 #1831832 -> 1829995
Por:No Registrado
RE: Quina vergonya de poble!
Sabeu que es pot fer perque el poble millori?
Doncs, per exemple, que persones com la senyora Raquel deixint d'anar pel poble fent propaganda barata del Kleber i companyia! Potser que es cuidés més d'ella mateixa i acceptés les coses tal com venen! Voleu dir que sap tot el que amaguen el Kleber i la Emmanuel? Crec que no! Perque si fós així no els abonaria tant!
Puntos:
22-02-09 17:07 #1832654 -> 1831832
Por:No Registrado
RE: Quina vergonya de poble!
tedoy toda la razon la raquel se canvia de camisa cuando quiere y con quien quiere. para mi es una persona muy falsa hoy si y mañana no.
Puntos:
22-02-09 17:16 #1832681 -> 1831832
Por:No Registrado
RE: Quina vergonya de poble!
yo penso lo mateis que tu .pero le segeis la manuela que es picho. falsa manipuladora y absorben
Puntos:
07-04-09 13:07 #2054683 -> 1831832
Por:No Registrado
RE: Quina vergonya de poble!
esto es lo que debería hacer la señora raquel. en lugar de manipular los asuntos públicos por los comercios del pueblo lo que debería hacer es pagar lo que debe a estos comercios. que todos tenemos deudas y las pagamos.
Puntos:
26-05-09 15:44 #2336887 -> 1831832
Por:No Registrado
RE: Quina vergonya de poble!
A la Sra. Raquel todo el pueblo la conoce, y si la hacen ir como una marioneta es porque saben que le gusta que la miren,... " pobrecita,"
pero una persona así no es de fiar, los de los pitos,... otros que dierón mas pena que gloría, que verguenza me hubiese dado salir por la tele y por los periodicos en ese plan.
De la Manuela, la otra vez que estuvo en el ayuntamiento formando coalición con el PP, y ERC, a mí personalmente se me llevo bien, ahora todo este tema desagradable que está desestabilizando el buen rollo de la gente de Alfarrás creo que se debe mas a que a todos les gusta el poder, el dinero, y la notoriedad, para pena y penitencia de Alfarrás y de los pobres alfarrasines.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
fin de año en el pabellon Por: No Registrado 08-05-13 13:57
No Registrado
23
3 incendios en Alfarrós queman 3.50 Ha durante el decenio 2001-2010 Por: Foro-Ciudad.com 27-09-12 00:54
Foro-Ciudad.com
0
En Alfarras se lo cargan todo Por: No Registrado 23-09-10 10:15
No Registrado
0
¿Qué pasa en el río? Por: No Registrado 18-06-09 23:06
No Registrado
3
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com