Foro- Ciudad.com

Riudarenes - Girona

Poblacion:
España > Girona > Riudarenes
05-07-08 21:50 #993672
Por:AIRVERITAT

EL MON SEGONS GIRONES.
HO COMPLEIX ELLS I ELS SEUS?

QUE ENTEN EL CAP DE LA OPOSICIÓ, PER OPOSICIÓ,. PERQUÉ ACTUA AIXÍ, ARA QUE ELL ESTÀ A LA OPOSICIÓ A PUNT DE DIMITIR. PARAULES DE JORDI GIRONÈS, FUTUR PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DE LA SELVA, I ACTUAL REGIDOR SENSE CÀRRECS NI RETRIBUCIONS, GRÀCIES A UNA MOCIÓN PERMESSA PER LA LLEI ELECTORAL, SI BÉ MARCADA PER UN ACORD DE PARTÍTS POLÍTICS, PERÒ, LA DECISIÓ S'AMPARA EN LA CONSTITUCIÓ.

1. DEFINICIÓ DE LA OPOSICIÓ. LA SEVA FEINA.

dissabte, 6 de setembre de 2003. Punt diari. [b]«Es veu que esteu tots acollonits i s'han de calmar els ànims», va començar dient l'alcalde. En el seu parlament va fer referència a l'oposició, dient que potser s'hauria d'aplicar «una vacunació selectiva contra la ràbia».

De les anteriors paraules, es dedueix que OPOSICIÓ és : Grup d'animals a qui s'ha de vacunar contra la ràbia, al provocar acolloniment entre la població i provocar l'exaltació dels ànims. La vacuna, només pot ser aplicada per un alcalde/metge.


2.- OM UTILITZAR ELS MITJANS DE COMUNICACIÓ QUAN ESTAS A LA OPOSICIÓ. Segons el que pensa dels mitjans de comunicació, els deu haver subvencionat. D'altra manera no s'enten les campanyes de desgast i de mala imatge contra l'actual equip de govern. EL seu pensament és el següent (avalat per l'AIR):

19 DE SETEMBRE DE 2006 SESSIÓ ORDINÀRIA DEL PLE de la DIPUATACIÓ DE GIRONA "Només cal donar una ullada a la història política de qualsevol època, per tal de veure com el poder polític real, és a dir, els que prenen decisions, sempre ha estat a les mateixes mans; evidentment amb permís del poder econòmic i actualment també amb permís dels mitjans de comunicacióopinió que em podria estalviar atesa la pell tan fina que tenen algunes persones que es dediquen a aquesta noble professió del periodisme".

3. COM VEU EL MON EL REGIDOR JORDI GIRONÈS EN CLAU POLÍTICA, DE METGE I A NIVELL PERSONAL. EL FUTUR PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL.

19 DE SETEMBRE DE 2006 SESSIÓ ORDINÀRIA DEL PLE de la DIPUATACIÓ DE GIRONA "Estem vivint uns moments de crisi, o si ho prefereixen vostès delicats, almenys aquesta és la meva percepció, hi ha una manca d’autoritat, de falta de respecte i de pèrdua de tota mena de valors, els quals ens definien com a persones civilitzades. Només cal observar què passa al nostre entorn, la classe política, al capdavant, tolerem, amb una estupidesa que fa feredat - no fos cas que amb el que diem o fem perdéssim un grapat de vots - i, per fer contents o donar per la menjadora al primer que passa, ens empassem un bon grapat de gripaus cada dia.Hem creat un món fictici de benestar que no s’aguanta per enlloc, i sinó al temps. Hi ha molt personal que sota el sopluig d’una aparent activitat política, l’únic que fa és el pallasso per tal de no perdre la poltrona que li assegura el seu modus vivendis."

SI AQUEST SENYOR ÉRA ALCALDE, ÉS METGE, I PRETÈN SER PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL. A SOBRE HI HA UN DISCURS QUE CORRE PEL POBLE ON INSULTA AL PSC, ALS MEMBRES DEL PSC DE SANTA COLOMA DE FARNERS, LA GENT DE L'AIR DE RIUDARENES, A UN TAL PUJOL QUE té UNA CASA A CAMPRODON ETC ETC ETC ...




Puntos:
08-07-08 19:54 #998947 -> 993672
Por:El bueno,el feo y el malo

RE: EL MON SEGONS GIRONES.
Continuant amb la meva tasca d´investigació he descober aquesta noticia:
Dedueixo que a la Diputació ja no el volien.
Quins serien els motius?>

L'alcalde de Riudarenes plega del PSC perquè no és portaveu a la Diputació El partit va designar Joan Pluma, tinent d'alcalde de Girona, en substitució de Joan Manel del Pozo
A. PUIG D. BRUGUÉ. Girona

L'alcalde de Riudarenes, Jordi Gironès, ha plegat del PSC empipat perquè el partit ha designat Joan Pluma i no a ell com a portaveu de la Diputació. Segons han confirmat diverses fonts, Gironès considerava que li pertocava el càrrec que va deixar vacant Joan Manel del Pozo quan va ser nomenat conseller perquè ell n'era el substitut natural. El fet que l'executiva optés per Pluma ha fet indignar l'alcalde de Riudarenes, que finalment ha deixat la militància. No obstant això, no té intenció de deixar els càrrecs de diputat i d'alcalde. El PSC compta proclamar Anna Pagans candidata a Girona abans de les Fires de Sant Narcís.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
una camisa de força per en Gironès. Urgent !!! Por: fermi no veguis vi 18-06-09 21:54
NEED
3
PREGUNTA DIRECTA AL SEÑOR GIRONES........ Por: El frutero 11-04-09 23:32
el vengado 666
3
PARAULES TEXTUALS D'EN GIRONÉS. Por: NEED 29-03-09 21:34
NEED
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com