Foro- Ciudad.com

Riudarenes - Girona

Poblacion:
España > Girona > Riudarenes
17-05-08 18:37 #878098
Por:ilusions

Després d'ahir (16.05) Només em queda lamentar-me
Realment després d'uns quants anys en aquest poble, de fet, tota la meva vida aquí, és la primera vegada que m'avergonyeixo que ser ciutadana de Riudarenes.
Setmana si setmana també sortim a la premsa pel joc constant entre polítics que s'està duent a terme en el nostre poble, i com sempre, els perjudicats els veíns.
No em considero de cap partit, tots tenen coses bones i coses dolentes, i de veritat desitjo que, d'aquí tres anys, es presenti un nou partit polític, independent dels que tenim ara, i que per fi algú es digni a no treure la merda d'uns i d'altres, que simplement treballi pel poble, amb les mans netes, amb les cartes sobre la taula i sense estupideses ni juguesques polítiques.

No nego que els primers anys del Sr. Gironès fossin bons, el poble, després de molts anys, va fer un gir en positiu. Politics empresaris n'hi ha hagut molts, malauradament, com queda palès al veure les EMPRESES situades dins el poble, la majoria coincideixen en exalcaldes. Quan en Gironès va entrar, molts vam pensar que per fi Riudarenes faria un tomb. I el va fer. Això no se li podrà negar mai, i qui ho negui serà per pura enveja. Però tot arriba a la seva fi, i alguna cosa deu donar la política que se'ns puja al cap. Els últims anys no han sigut bons, hi ha hagut sotamans, burles, pifies, atacs, judicis... sincerament penso que Riudarenes necessitava un canvi.

Per part de CIU, però, recalcar-vos que no caigueu en aquest joc brut. Si voleu lluitar pel poble, lluiteu de veritat pel poble, no pel rencor que podeu tenir als que ara representa estaran a l'oposició.
penso que el primer error fou quan després de les eleccions, no es van repartir les regidories com calia. La llei ho empara, ho sé, però penso que és molt trist que si el poble vota 5 regidories per PSC i 4 per CIU, així és com s'hauria d'haver organitzat. El poble estava dividit, i encara ho està, per tant, tota dictadura d'un sol partit, sigui l'un o l'altre no estarà responent al que es va votar a les urnes.

Us demano si us plau que deixeu estar de tonteries polítiques, que us poseu mans a l'obra i feu el santíssim favor de treballar pel poble, si el poble està dividit és gràcies a aquests meravellosos polítics que tenim, que només els falta tirarse pedres al cap durant als plens.

La democràcia és la democràcia, si, però EL RESPECTE no s'hauria d'haver perdut mai.
MOLTES GRACIES A TOTS PER HAVER DONAT UNA PENOSA LLIÇÓ D'EDUCACIO.
Puntos:
17-05-08 22:53 #878576 -> 878098
Por:ESRIUCA

MOCIO: FIGURA AMPARA PER LA LLEI ELECTORAL PER SUBSTITUIR UNA MALA GESTIO D'UN ALCALDE
Amiga Ilusiones,

Los personas en unas urnas votan representantes municipales. Una vez escogidos, se presenta la formación del Grupo Político i se presentan opciones de Gobierno y entre ellos hablan para formar gobiernos conjuntos. Las recientes elecciones estatales han sido un reflejo bastante claro. En ningún caso, se escogen las regidorías . La configuración de los gobiernos locales y la distribución de las áreas de un concejal sólo depende del acuerdo de los grupos y de los concejales escogidos en las urnas. En ningún caso, nuestro Alcalde en su día dio esta opción a C.i.U., en el propio Pleno, el cap de l’Oposició reiteró que querían colaborar con ellos, pero no hubo respuesta. Si quieres entender porqué era imposible cualquier acuerde, solo tienes que mirar el Punt: girones califica a la gente como fruta. Si eres un ciudadano que aunque estés empadronado y no te ha analizado con su ojo clínico, y no eres una fruta de su gusto no eres digno de su equipo, en su vocabulario, cesta de frutas (deduzco). Pensar que de una persona de este tipo, pueda nacer una idea de colaborar con otro partido político es matemáticamente imposible.


Personalmente, prefiero pasar por necio o estúpido, con tal de que mis faltas me den placeres o ilusiones, que ser sabio a rabiar. Aquí los únicos ataques públicos, insultos en Plenos, como constan en las actas publicas que si das mail se te pueden remitir, han sido siempre por parte del propio girones y sus miembros. Quién ha utilizado su formación política AIR para adulterar la vida privada y rellenar de desacreditaciones la revista municipal Riu DARENES como del boletín político del PSOE-AIR a sido girones. Has visto lo contrario por parte de la gente nueva de CiU?????? NO! No tiene bastante , que en su predicación de estos dos días ha utilizado el nombre del Ayuntamiento cuando debería haber utilizado el nombre del AIR-PSOE. En caso contrario tendría que haber invitado al resto de concejales del Ayuntamiento, a quién nunca invita. Y ENCIMA ÉL Y SUS MIEMBROS HABLANDO DE DEMOCRACIA! ME PARECE que sus palabritas le han costado un expediente de expulsión del PSOE… a parte que la gente se murió de miedo cuando hablaba…

Como él lo sabe intenta confundir a la gente con personajes, a quién blasfema. PARA EL AIR, si eres de Riudarenes pero trabajas fuera, y estas gordo y haces footing, no puedes hacer política en Riudarenes! Lo dice NUESTRO ALCALDE EN LA PRENSA, EL FUTURO PRESIDENTE DEL CONSELL COMARCAL!!!! RESPALDADO POR sus concejales (obligados). Quieres que te reproduzca lo que dice a puerta cerrada cuando hablas con él???? “En este cagón …O sea que…ya entiendes no…” a que os suena?

Medir las palabras no es necesariamente endulzar su expresión sino haber previsto y aceptado las consecuencias de ellas. Esto es lo que debería haber pensado el girones. Me afecta cualquier amenaza (PARA MI, se incluye decir en una reunión con la Gente, el campo de futbol YA YA YA) contra el hombre, contra la familia y el municipio. Amenazas que tienen siempre su origen en nuestra debilidad humana, en la forma superficial de considerar la vida.

Como dijo Leonardo, la amenaza es el arma del amenazado, y el maestro tenia razón. Gracias a la libertad de expresión en el municipio era posible decir a la gente que era una inútil sin que nos pase nada. Al gobernante tampoco. Pero esto se ha acabado. Y se tiene que asimilar y lleva un tiempo. Puesto que el mal de la calumnia es semejante a la mancha de aceite: deja siempre huellas. Como escribió Voltaire calumniad, calumniad que algo quedará.

¡Triste época la nuestra! Es más fácil desintegrar un átomo que un prejuicio. Pero para ello, se tiene empezar por buen pié. LOS REPRESENTANTES POLÍTICOS SON 9, y si alguien no es educado es nuestro alcalde, mira la prensa, mira sus boletines, mira el periódico de hoy, mira escritos políticos, mira boletines. Y la democracia, se la ha saltado él, cuando reconoce él en Plenos que se salta la LEY, cuando se le hacen preguntas. Y ESTO ADEMÁS ES VERDAD! Y SE LA HA SALTADO! Y ESTÁ ANALIZADO POR JURISTAS! NO ES NI UN COMPAÑERO LABORAL LEAL CUANDO DIJO AYER QUE EL NUEVO MÉDICO SE QUEDARÍA SIN TRABAJO PORQUE EL VOLVERÍA.

Ilusiones si quieres se juega con el Alcalde, no creo que se lo merezca. Es nuestro Alcalde. Esta vez que salga por la puerta de delante y no por la puerta de atrás.

Siendo niños éramos agradecidos con los que nos llenaban los calcetines por Navidad. ¿Por qué no agradecíamos a Dios que llenara nuestros calcetines con nuestros pies? Que se pregunte la única vez que me ha mirado a los ojos y me ha dicho que no me soporta y que me odia a muerte, y lo pregunté, por favor me puede explicar que le he hecho? Porqué des del instituto tiene el primer concepto de agradecimiento. Él ya sabe quién soy y los lectores no os confundáis de persona.

De bien nacidos es ser agradecidos. Por ello en las negociaciones se ofreció al resto de los concejales formar parte del gobierno. Pero girones, para conservar su silla y su titulo EN SU NOMBRE Y SIN CONTÁRSELO REHUSÓ.


Puntos:
18-05-08 10:52 #879059 -> 878576
Por:ilusions

RE: MOCIO: FIGURA AMPARA PER LA LLEI ELECTORAL PER SUBSTITUIR UNA MALA GESTIO D\
Benvolgut ESRIUCA,
veig que no m'he explicat bé, ja que de la teva resposta desprenc que no m'has entès.
Voldria fer-te alguns aclariments.

En primer lloc gràcies per l'aclariment de les regidories. La meva forma d'expressar-me era la errònia, perquè no sabia posar nom al que volia dir. De totes maneres, el contingut era el mateix que has aclarat tu. Així doncs em referia que a la formació del govern local, haurien d'haver-hi format part els dos partits.
Evidentment sé que no és culpa de CIU no haver entrat al govern el maig passat, ja que qui tenia la paella pel mànec i tenia el poder de decidir era Gironès, així doncs, si no hi van entrar és perquè ell no va voler.

Perdó per referir-me només a Gironès i no al seu equip de govern. No és per economia d'escriure, sinó perquè és el que realment penso. No crec que sigui tot l'equip de govern qui hagi pres totes aquestes decisions, segurament és ell que les pren i mitjançant unes mesures que desconec i no t'enganyo, m'agradaria conèixer, coaxiona al seu equip o el persuadeix i els altres acaben pensant i opinant igual que ell.

En segon lloc comentar-te que en Gironès en qüestió de forma deixa molt que desitjar. Tu ho has dit amb els teus exemples i no cal remanar massa la premsa ni parar massa l'orella per sentir-ho o llegir-ho. He parlat amb ell, com dius tu, a porta tancada i m'ha quedat clar que no és una persona que ofereixi massa respecte als altres. Per tant, com deia al primer missatge, és obvi que ha donat un exemple de mala educació, no?

De totes maneres, aquesta mala educació que m'exigeixes comentar per part de CIU, penso que també hi ha sigut. No et puc donar exemples tan clars, però et puc dir que els he sentit amb converses amb ells. Crec que han caigut en aquests errors de "treure la merda" d'en Gironès per tornar-se al que ell els ha fet. per això, en el meu primer missatge, els recomanava que passessin d'aquests temes, que treballessin deixant de banda aquestes històries! Si mires qualsevol llibre de pedagogia veuràs com per tal d'eliminar una conducta negativa, el millor és ignorar-la. Per part de l'insultat és difícil dur a terme aquesta ignorància, però et puc assegurar que funciona. Això és el que vaig demanar un dia a CIU, que es deixessin estar d'insults, que l'ignoressin i el temps els donaria la raó. Per què ha anat pujant de to la situació a Riudarenes? Per què a l'entrada del Sr. Martínez divendres al polivalent va donar lloc a una situació de política pèsima americana? Sincerament penso que dos no es barallen si un no vol.

Per últim només dir-li que per mi ja està bé aquest canvi polític. Ho dic al primer missatge, Riudarenes necessitava un canvi. Potser les formes en aquest cas tampoc han sigut les òptimes. Van donar arguments directes a les acusacions i parlaments de l'alcalde i regidors de divendres. De totes maneres ja està fet, i ara no cal mirar endarrera. El present i el futur és el que hi ha, i pel que haurà de treballar el nou equip de govern.

Només us demano, un cop més, que us poseu a treballar de valent. Potser els resultats no es veuran durant aquests 3 anys perquè ara mateix desconeixem l'estat de l'ajuntament, però el que si podeu donar és un exemple d'educació, un exemple de respecte i un exemple d'unió.
Puntos:
18-05-08 11:38 #879088 -> 879059
Por:ESRIUCA

Si, però TOTS sóm persones amb les nostres virtuts i els nostres defectes
Ilusions,

Estic d’acord amb tu. Però partim d’una realitat pragmàtica: en el nostre municipi hi ha persones de tot tipus: guapos, lletjos, grans, petits, estudiosos, treballadors, els que odien, els que toleren, els que els hi agrada fer safareig, els que critiquen els que fan safareig els que accepten, els que no entenen, els que passegen a les tardes, els que van bicicleta al matí, la llista és molt llarga. Tant llarga com el tipus de relacions amb que podem poden veure immersos les persones. I això és innegable i indiscutible, hom no si té que trencar les banyes.

El si que tenim que tenir clar, és que qui assumeix un càrrec públic com una alcaldia o una regidoria amb funcions de govern, en el moment que l’assumeix ha d'entendres a si mateix com a propietat pública.

Tothom té les portes obertes. I només se li ha tancat les portes a una persona en concret: en gironès. Però per un motiu, perquè ell tancava les portes a tothom. El passat és un temps psicològic, el que importa és el present, doncs només d'aquest en depén el nostre futur.
Puntos:
18-05-08 16:20 #879438 -> 879088
Por:EL MENTIROSO

RE: Si, però TOTS sóm persones amb les nostres virtuts i els nostres defectes
ESE ESE ES EL COLOR....Y LA ALTURA.. Guiñar un ojo
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
El sabio puede sentarse en un hormiguero, pero sólo el necio se queda sentado en él. Por: el servent traïdor 09-05-09 20:20
pet de monja
1
us queda molt d'os per rosegar Por: No Registrado 13-03-08 11:41
No Registrado
7
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com