Foro- Ciudad.com

Riudarenes - Girona

Poblacion:
España > Girona > Riudarenes
24-02-08 18:00 #709601
Por:No Registrado
riudarenes endautat i mal gestionat
EI! senyor alcalde i el seu estimat equip de govern! com a ciutadana de les afores del vostre municipi es un plaer feliçitar-los per les grans i magnífiques obres que esteu realitzant, com ara e sentit a dir hipotecar el poble fins l'any 2023, mala gestió de pressupostos,i ara una inspecció de irregularitats de l'empresa que vosté va formar amb els diners dels ciutadans...Semursa. mirin, vostés si que els hi hauria de caure la cara de vergonya, i poder, alguna cosa més que la cara, és més, tenen uns càrrecs de confiança que es pensen que cridant davant de tohom, com si aguessin surtit d'un centre de salut mental, sulocionessin les coses més fàcilment, i, l'únic que fan és crear mal estar general i deixar-vos més malament de lo que están quedant. No saben de qui parlo? els hi sona Salvador G? o que passa, que només el tenen per fer la feina bruta i treure la cara? és clar! doncs aquest senyor del barret de patriarca no té que perqué cridar-me quant totes les mares deixem el vehicle mal estacionat al portar la nostre mainada a l'escola,ja que amb tants de barracons no hi ha lloc per tots, quan ell es el primer d'aparcar en zones grogues.Siusplau!! val la pena pagar aquest home de poca presència? Bé, en fi, els hi deixo a les seves mans, vostés vagin promentent que faran, faran, i faran... pero vindra un dia que l'endautament serà tant fort, que vindrà hisenda i els desterreran del seu municipi. Corrupció a Riudarenes. moltes i moltes feliçitats!
Puntos:
24-02-08 18:57 #709673 -> 709601
Por:No Registrado
RE: riudarenes endautat i mal gestionat
I el noi que tira fotos de la premsa de Riudarenes, en Mal. petit, a les nits aparca el cotxe en zona peatonal de la Caixa de Girona, sobre la vorera. I l'Alcalde en els Plens on es discuteix la circulació dels poble diu que els ciutadans de Riudarenes sóm uns incívics i per això hi ha problemes de circulació. Mirem-nos el melic primer.
Puntos:
24-02-08 22:42 #710047 -> 709673
Por:No Registrado
RE: riudarenes endautat i mal gestionat
míri, no ia cosa mes incívica que deixar la merda del reciclatge al mig de la vorera, aixó no ho veurà mai enlloc, tot el dia es veuen els carrers plens de brossa a cada porta, quin fàstig, a mes tenim un camió de recollida de deixalles que fa miseria i el conductor fa fàstig i mig, jo mateixa l'he vist com li queia porqueria del camió i no es digna ni a recollir-la,parlant de coses brutes, l'aigua es escarosa, sembla aigua barrejada amb suc de porc, i sabeu què??? quant truques a la companyia d'aigues per fel-si saber que l'aigua surt així, encara tenen nassos a contestar que soc la 1a persona en queixarme, per favor! quina mena de serveis tenim contrectats??? no valen res!! tot sigui per embutxacar diners sense mouren's oi senyors???
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Lamentable Por: Superdetective 13-02-10 23:30
EL MENTIROSO
4
Ciu ho fa molt i mol be, per això en girones esta en campanya electoral permenent. Por: el servent traidor 17-08-09 14:54
riudadubtes
1
socialistes i pp son de la mateixa calanya Por: eduardo de la cruz 27-06-09 19:26
eduardo de la cruz
0
Todo tiene un porqué... Por: canfornaqui 15-04-09 10:37
pet de monja
3
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com