Foro- Ciudad.com

Riudarenes - Girona

Poblacion:
España > Girona > Riudarenes
14-01-10 13:00 #4382945
Por:riudadubtes

El Convergent de la web de l'AIR
I què si també havia denunciat al Sr. Gironès (no recordo perquè) i va perdre el judici?

Aquesta frase surt en l'escrit en el qual el senyor Gironès, en la seva web, es fa passar per un convergent, però hi ha fet un que el delata i es que ignora les raons per les quals ell va ser denunciat per en Jordi Ros i posa entre parèntesi que no se'n recorda. Sabeu per què ho fa? Doncs perquè el senyor Gironès va anar a judici per insults i empentes al senyor Ros i encara que no va ser condemnat per això, si que la sentència reflexava que era molt poc ètic que un alcalde fes aquestes coses.

Al senyor Gironès li hauria de caure la cara de vergonya per aquells fets i per això ho tapa. Je je diu que no se'n recorda, que potser tampoc es recorda quan empaitava als regidors de ciu per estomacar-los? De tot això hi ha fotos al diaris, no podrà enganyar a ningú.
Puntos:
17-01-10 11:00 #4401686 -> 4382945
Por:el convergent

RE: El Convergent de la web de l'AIR
Riudedubtes, Superdetective o com et diguis, et vull dir que t’equivoques, jo no sóc en Gironès. Lògicament no et diré pas qui sóc, et valgui només saber que no m’agrada aquest “foro-ciudad” en que esteu ficats tu i algú altra que més val ni el mencioni. Vaig voler comprovar si l’AIR-PSC publicaria el meu escrit, ja que segons dèieu vosaltres només publicaven els que anaven a favor seu. Vull dir-te que, a pesar de tot el que ha passat a Riudarenes, encara crec que CiU, si hi tingués les persones adequades i els seus simpatitzants fóssiu més assenyats, podria governar Riudarenes i estic fent un esforç per intentar tornar a posar el seu bon nom en el lloc que li correspon. Vull creure que tot el que ha anat fent en aquests 20 mesos de govern ha estat bo i dins la legalitat. Això és el que vull constatar en els meus escrits.
Ja ho he llegit en aquest fòrum altres vegades: tota persona que hi escriu amb un mínim de saber expressar-se, és en Gironès. Tota persona que diu coses que no us agraden, és en Gironès. El mateix passa a la web de l’AIR-PSC o a la premsa, en Gironès és, per vosaltres, qui ho escriu quasi tot –aquest senyor no deu ni dormir- (potser serà cert el que va dir el Sr. Nicolau que esteu obsessionats?). No us vull pas criticar, cadascú és lliure d’expressar-se com vulgui o sàpiga (malgrat que n’hi ha que valdria més s’estiguessin callats) però durant tot aquest temps heu estat repetint sempre el mateix: que si rellotges, que si camí asfaltat, que si sopar... i prou. Jo el que pretenc és defensar unes actuacions que han estat molt denunciades des de l’AIR-PSC i que fins el moment CiU no hi ha donat cap resposta. Continuo, no obstant, amb l’opinió que si des de CiU creuen que no se’n han de donar, no tenen perquè fer-ho encara que la gent es pensi que és un menyspreu cap a tot un poble. CiU, sigui com sigui, ara està governant i el que ha de fer és fer les coses ben fetes i que mai ningú pugui dir que s’han fet irregularitats o actuacions punibles ja que, de ser així, llavors sí que CiU tindria els dies contats, i el meu menyspreu.
Puntos:
18-01-10 09:34 #4407711 -> 4401686
Por:EL MENTIROSO

RE: El Convergent de la web de l
No coment.... Llorando o muy triste
Puntos:
18-01-10 13:39 #4409093 -> 4401686
Por:superdetective

RE: El Convergent de la web de l
Yo no entrare a valorar si eres girones o no, lo que te puedo asegurar es que no tengo nada que ver con Riudadubtes, eso tenlo claro.

Me hace gracia una cosa que dices: els seus simpatitzants fóssiu més assenyats. Puede ser que no hayas vivido la salida de CiU el dia del pleno en que salió la gente escoltada por la policia, que no tiraron huevos a CiU a la salida por que estaba la policia, ya que los tenian preparados segun me comento gente del AIR. Puede ser que no hayas vivido el tema de las pancartas, los insultos por la calle (en algunos casos la gente de CiU iban acompañados de sus hijos menores), los panfletos y pancartas a la salida de los colegios, puede ser que no hayas vivido la falta de respeto del señor girones en los plenos hacia los regidores y simpatizantes de CiU. Puede que no hayas vivido todos estos episodios de la vida politica en Riudarenes, todos ellos protagonizados por el AIR, me gustaria que me dijeras solo uno que haya protagonizado CiU, ahí esta la diferencia entre un partido y otro, es normal que se hagan escritos, pero todo esto que hizo AIR no tiene perdon.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
una contradicció més de l'air Por: un poble a la deriva 01-05-09 19:30
un poble a la deriva
0
Qué vol dir l'aire? Por: laproxima 22-12-08 21:33
laproxima
0
L'Air es salta totes les normes al seu web Por: riudadubtes 20-10-08 16:35
riudadubtes
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com