Foro- Ciudad.com

Riudarenes - Girona

Poblacion:
España > Girona > Riudarenes
17-08-09 00:42 #2959697
Por:junts fem riudarenes

Contradiccions i altres coses que salten a la vista...
El Partit de'n girones, air-psc es pensava, fins fa molt poc, que el gran recurs per desgastar colomer era la violència. Una especialitat propia d'aquest home, no cal dir-ho. Des de l’era tenebrosa que es barallava amb en Gelma pels carrers no ha deixat d’anunciar l’apocalipsi que provocaria qualsevol govern que no fos el seu. Acompanyat dels tabals i les trompetes del Movimiento periferico de quatre de can fornaca i , no cal dir-ho, de quatre fluixos de mullera, ha vist com fracassava la seva estretegia i ventava cops de cap contra la paret com un desesperat. N’hi ha que diuen que aquesta estratègia disgustava lleugerament gent com la blavi que, figaflor com es, no s’hi sentia del tot còmode. És possible. Per aquesta raó, tot i que Don Girones és un cap verd de primera, ha substituït, o lluita per substituir la violència que ell considerava inprescindible i això li fa sortir autoodi. Una malaltia que els sociolingüistes van definir i detectar en la dècada dels seixanta del segle passat, 400 anys més tard d’haver-se començat a escampar.
els seus afirmen que si pretenia governar més temps hauria d'ahver pactat de bon principi amb ciu, i no mentenyri-los com va fer, ara tindira menys problemes dels que té, i aquest foc que el crema per dins seria una altre cosa. Tot i que també és possible que quan arribi el moment demani algu que el substitueixi perquè el gallito estarà ben cuit i far d'arrrestrar-se al peus de la gent com fa ara.
Puntos:
17-08-09 00:52 #2959745 -> 2959697
Por:junts fem riudarenes

RE: Contradiccions i altres coses que salten a la vista...
molta raó, tot fracassat treu pit. fixeu-vos com ciu treballa i calla i en Girones no pot deixr de fer el numeret dia si dia tambe... Uns tenen la consciència tranquil·la i fan el que toca, altres volen fer verue a la gent les coses com no són.

A la gent de Riudarenes no ens calen tantes paraules, ni explicacions, ja veiem les coses, en un anys s'ha fet el doble de feina que en Girones en 12 i per aixo ara ens escalfa tant el cap, no té la consciència trnquil·la i veu com cada dia que passa aquest nou govern el supera de llarg. si les coses anessin malament al poble a en Gironès no li caldria parla tant, no pot contrarrestar el treball de ciu amb fets.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
contradiccions socialistes Por: mosen simon 27-03-09 13:12
mosen simon
0
Més coses respecte del Ple Por: jubilat 20-03-09 00:08
jordi cule
3
moltes coses Por: la xufla 17-01-09 20:51
la xufla
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com