Foro- Ciudad.com

Riudarenes - Girona

Poblacion:
España > Girona > Riudarenes
25-07-09 02:12 #2788050
Por:junts fem riudarenes

Sense embuts
L'unic embut que hi ha a Riudarenes es l'escorxador que les politiques de'n Girones ens vna deixar al mig del nostre bonic i estimat poble.

No en fa prou amb els xous que montat que encar segueix instigant la gent perque hi hagi baralles a Riudarenes. Heu vist algun poble que es facin actes politics fora de les campanyes electorals cadados per tres com esta fent en Girones a Riudarnes?

L'unic que busca es escalfar la gent perque hi hagi mal viure al poble, es la llei dels perdedors, si amb la llei a la ma no pot governar la seva estrategia es crea mal viure, pero ell vol estar per damunt dels interessos de Riudarenes, no l'importa gens el que passi al nostre poble, nomes mira pels seus interssos i per aixoorganitza actes per anar escalfant a la gent pero el poble no es pas ceg, i tohom veu el que es fa ara i el que es feia abans i aixo es el que li causa neguit a en Girones, i la por que te barrajada amb l'ansietat li fa fer aquestes coses.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Sense comentaris? Por: riudadubtes 16-10-09 20:24
EL MENTIROSO
2
BotiflERC,psc ,icv El tripartit que ni es d'esquerres ni es d'aqui ni es d'alla, nomes son gent sense ofici ni benefici que vol la poltrona, traidors Por: el servent traidor 14-07-09 04:05
el servent traidor
0
SENSE LLUMS DE NADAL Por: BON DIA 09-04-08 08:02
EL MENTIROSO
3
ENTITATS SENSE ÁNIM DE LUCRE Por: EL MENTIROSO 08-04-08 17:35
EL MENTIROSO
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com