Foro- Ciudad.com

Riudarenes - Girona

Poblacion:
España > Girona > Riudarenes
26-06-09 21:06 #2586020
Por:junts fem riudarenes

El més irresponsable de tots
Jordi Gironès passarà a la història de la parademocràcia com el l'alcalde més irresponsable de tots. En certa mesura i a la seua manera, Batalle,terrades o mommpió i fins i tot Ros van tenir un punt de responsabilitat institucional. Després, van ser també visionaris,i,o, mediocres. És cert també que Ros va deixar de banda la responsabilitat quan va embogir i es va pensar que, juntament amb Fumanxú, podia conquistar el món. Però ara el problema és molt més greu. Girones és irresponsable fins a les celles. Només ha pretès dos objectius.

Primerament, mantenir els seus votants més incondicionals a còpia de fer gracietes vulgars que no van enlloc. Després, mantenir-se ell al poder fent equilibris suïcides sobre fil d’aram i enganyant tothom que es deixi enganyar, per poder ser president del consell comarcal.

air-psc s’enfonsa i Gironès ven tramussos pel web. Allò semblava una olla de vespes. gironès no pot garantir ni el primer punt ni el segon, però s’enganxa al càrrec com una llepassa. Irresponsablement, ens enfonsa. Però si no es porta més bé to anira a norris. els seus amics socialistes de la comarca, tots ellss amb millors aptituts per la política, li volen fer llit en la presidencia comarcal, esquerra i iniciativa ja van dir que per qualsecol pacte amb ells calia canvia el candidat, per tant l'única possibilitat que té Gironès de ser president es gràcies a ciu. Però a ciu hi ha gent que pensa que un Senyor que no ha condemnat la violència als plens i que no ha retornat els diners dels rellotges que va regalar amb caudals públics no pot ser president de'n lloc.
Ja qui proposa fer una manifestació el dia de la presa de possessió, no per abortar l'acte, sinó per donar a coneixre quina mena de persona s'elegeix i quin passat té. d'altres diuen que el millor es fer-lo president, passat de voltes com va, serà un escenari ideal perquè tothom l'acabi de ocneixre. qiuè passarà? no sé sap. el que si que és clar es que l'única possibilitat que té en Gironès de ser president passa per ciu, per tant doncs, més li val que es porti bé.
Puntos:
28-06-09 18:58 #2595390 -> 2586020
Por:en pere dela cullera

RE: El més irresponsable de tots
Està agafat pel pebrots
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
A tots els de ciu Por: la deesa bacona 14-06-09 13:19
la deesa bacona
0
tots junts fem Riudarenes Por: junts fem riudarenes 09-05-09 20:23
junts fem riudarenes
0
tots els missatges de web air els deu escriure en Gironès, un especialista en cagades. Por: roger de flor 16-04-09 00:28
roger de flor
0
TOTS DORMITS I TREVALLAN PER SOTA? Por: EL MENTIROSO 23-04-08 13:30
welch
5
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com