Foro- Ciudad.com

Riudarenes - Girona

Poblacion:
España > Girona > Riudarenes
24-06-09 10:28 #2564653
Por:riudadubtes

QUÈ HI FA GIRONÈS AL CONSELL COMARCAL? DIARI DE GIRONA
QUÈ HI FA GIRONÈS AL CONSELL COMARCAL?

El regidor critica que el cap de l'oposició posés en dubte que la matèria orgànica de Riudarenes es porti a l'abocador de Sta. Coloma

JOSÉ M. MARTÍNEZ SANTOS

En el darrer ple municipal de Riudarenes, celebrat el 17 de juny de 2009, el senyor Gironès (AIR-PSC) va posar en dubte que la matèria orgànica de Riudarenes es portés a l'abocador de Santa Coloma. Va ser surrealista sentir com el cap de l'oposició d'AIR-PSC d'aquest Ajuntament negava l'evidència de l'informe de la tècnica municipal de medi ambient sobre les tones facturades a l'abocador de Santa Coloma que, com tots sabem, gestiona el Consell Comarcal de la Selva. Com pot ser que el vicepresident del Consell Comarcal, el senyor Gironès, digui que no es pot buidar en aquest abocador, perquè la planta de compostatge està parada i tancada des del mes de juny i, en canvi, l'Ajuntament de Riudarenes hi porta la seva brossa orgànica sense cap mena de problema?
Què fa aquest senyor al Consell Comarcal, si no sap el que hi passa i el que s'hi gestiona, que no rep la informació pertinent?
Com es pot negar la certesa d'una realitat i fer el ridícul de la manera que el va fer el senyor Gironès?
Tanmateix, el tema de l'abocador no és l'únic que no coneix, perquè, pel que fa a la qüestió de les depuradores, sembla que el Sr. Gironès no s'ha assabentat de res del que passa en el Consell, com ara que el Consell Comarcal ens va sol·licitar que li deleguéssim les competències i ?conse?güent gestió dels sistemes de sanejament en alta del municipi de Riudarenes, entre d'altres, i que, per aquest motiu, el ple de l'Ajuntament de Riudarenes havia aprovat aquest punt en data 30 de desembre de 2008. Tot i així, en aquesta sessió, el cap de l'oposició AIR-PSC de l'Ajuntament de Riudarenes, va gosar manifestar que ho havia consultat a les persones encarregades d'aquest assumpte en aquest organisme supramunicipal i que no en sabien res.
Amb aquests papers tan molls, el vicepresident del Consell Comarcal ha perdut la seva credibilitat, ja que, a banda d'afirmar, reiteradament, un tema del qual està totalment desinformat, pretén donar lliçons d'allò que ignora. Per últim, li he de dir, Sr. Gironès, que si no vol tornar a ficar els peus a la galleda, d'ara endavant, val més que s'instrueixi de com estan les coses, sobretot si són competència del Consell Comarcal, institució de la qual, si ningú hi posa remei, vostè en serà el president ben aviat.
Per últim, segons la seva brillant elucubració, vull preguntar-li: on se suposa que han anat a parar les tones de brossa orgànica de Riudarenes, que segons vostè no han arribat a l'abocador?
Com ja hem dit, tot plegat és surrealista.

https://ww.diaridegirona.cat/secciones/noticia.jsp?pRef=2009062400_3_339938__Comarques-GIRONES-CONSELL-COMARCAL



Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Girona FC vs Barça B (15 d'agost a Riudarenes) Por: riudadubtes 10-08-09 12:28
riudadubtes
0
noticia retallada del diari ELMUNDO.ES Por: angie c. 14-05-09 12:17
roger de flor
1
el conseller Por: mosen simon 11-01-09 21:42
EL MENTIROSO
1
Diari de Girona Por: pizarro 09-05-08 14:02
EL MENTIROSO
1
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com